جلسه سوم.mp3
19.22M
🔰 فصل دوم از سلسله جلسات
✅ کوچکهای بزرگ
چکیده شب سوم
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🔶 رفتارهای ما ضریب بالایی دارند به گونه ای که مثل انداختن سنگ در حوض امواجش هم به گذشته میرسد هم حال و هم آینده.
🔶 روح اجتماعی مثل روحی که دست و پای مارا کنترل میکند، خلقها و رفتارهای افراد جامعه را جهت دهی میکند ممکن است رفتاری را تسهیل یا سخت کند.
🔶 نمونه ایثار در اربعین به ما نشان میدهد روح اجتماعی احتمالا از واژه فرهنگ بالاتر است مثل سایه ای با شعور عمل میکند.
🔶 مثَلُ المُؤمِنينَ في تَوادِّهِمْ وَ تَعاطُفِهِمْ وَ تَراحُمِهِمْ مَثَلُ الجَسدِ ؛ إذا اشتكى مِنهُ عُضوٌ تَداعى سائرُ الجَسَدِ بالسَّهَرِ و الحُمّى. این روایت همان آمیختگی رفتاری و اثرگذاری فراوان را نشان میدهد.
🔶 نتیجه رفتار کوچک نقدپذیر نبودن سی میلیون پدر و مادر در خانه از فرزندان، حاکمیت مسئولین نقدنا پذیر ، تعهد ناپذیر و بی صبر است. واداده بیگانه میشود و حاضر نیست ناملایمات را برای رسیدن به آرمانهایش تحمل کند.
🔶 بی نظمی سی میلیون پدر و مادر در خانه موجب نماز نخواندن فرزندان خواهد شد چون از رفتارهای پدر و مادر جواز بینظمی را میفهمد و به همه چیز سرایتش میدهد مثل اول خواندن نماز یا حتی انداختن پوست شکلاتش در خیابان!
🔶 حرف زدن زیاد و بدون تخصص حرف زدن سی میلیون خانواده موجب بی ارزش شدن سخن و کلام میشود و باعث دخالت هر کس و ناکسی در هر زمینه ای میشود مثل ورود طنزپرداز و سلبریتی و ...در سیاست و...
امیر ع در نهج البلاغه فرمود لَا تَقُلْ مَا لَا تَعْلَمُ، بَلْ لَا تَقُلْ كُلَّ مَا تَعْلَمُ.... حتی هرآنچه میدانی هم نگو!
🔶 وَتَقُولُونَ بِأَفْوَاهِكُمْ مَا لَيْسَ لَكُمْ بِهِ عِلْمٌ وَتَحْسَبُونَهُ هَيِّنًا وَهُوَ عِنْدَ اللَّهِ عَظِيمٌ آیه 15 نور
سخن بدون علم نزد خدا بزرگ است...! رازش همین امواج اجتماعیست.
ثبت نام 16هزار نفر در یک سال برای نمایندگی مجلس آنهم برای 290 کرسی! نشان ازهمین مقوله است. این اعتماد به نفس برای ورود به پستی که اصلا در تخصصت نیست یعنی حرف زدن زیاد شده و حرف بدون تخصص هم به تبع!
شاید تلنبار شدن پرونده های دادگاه و قوه قضاییه بخاطر قسمهای دروغ و باز بیحرمتی کلام و قسم شده...!
🔶 وعده دادن و عمل نکردن 30 میلیون خانواده چه پالسی را به اجتماع میدهد؟
امیر ع فرمود وَعدُ الكَريمِ نَقدٌ و تَعجيلٌ ، وَعدُ اللَّئيمِ تَسويفٌ و تَعليلٌ
وعده شخص بزرگوار، نقد و فورى است. وعده شخص فرومايه با سر دواندن و بهانه تراشى همراه است.
امام کاظم ع حتی بالاتر فرمود عمل نکردن به وعده فرزند و نسل جدید جامعه را نسبت به خدا بد بین میکند.
إِذَا وَعَدْتُمُ الصِّغَارَ فَأَوْفُوا لَهُمْ فَإِنَّهُمْ يَرَوْنَ أَنَّكُمْ أَنْتُمُ الَّذِينَ تَرْزُقُونَهُمْ وَ إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ لَيْسَ يَغْضَبُ لِشَيْءٍ كَغَضَبِهِ لِلنِّسَاءِ وَ الصِّبْيَانِ وَ بِإِدْخَالِ الْفَاكِهَةِ عَلَيْهِمْ خُصُوصاً فِي الْجُمَعِ.
هرگاه به كودكان وعده داديد به آن عمل كنيد؛ زيرا آن ها فكر مى كنند، شما به آنها روزى مى دهيد .
🔶 احتمالا وعده های پوچ برخی مسئولین و جالب تر از آن رای آوردن آنها نشان از همین خلق زشت اجتماعی است.
☑️ @ali_samimi71
26.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 صبری به پهنای جامعه...!
🔶 چقدر ضریب رفتارهای کوچک ما بزرگند؟
🔶 صبر و انتقاد پذیری باید تحصیل شود یا خودش از آسمان می آید؟
🔶 چگونه خلقهای اجتماعی ما در روند حکمرانی سیاسی اثر گذار است؟
☑️ @ali_samimi71
هدایت شده از محسن قنبریان
💢 تجربه فعال ایرانی_اسلامی
🔅 تجربه پیراهن عثمان!
۱.حضرت امیر(ع) از منتقدین عثمان بود و چند نوبت هم واسطه معترضین با او شد؛ اما محاصره خانه او و کشتنش را کاری جاهلی خواند(خ۱۶۸)
۲.حزب قاسطین(معاویه)، خون عثمان را بهانه کرد. اول با شعار مطالبه خلافت و حکومت نیامد بلکه با شعار انتقام خون عثمان توسط ولیّ دم (پسرعمو) با استناد به "مَن قُتل مظلوماً فقد جعلنا لولیه سلطاناً" (۳۳اسراء)، لشکر کشید (شرح ابن ابی الحدید ج۴ص۹۳)
۳. فتنه وقتی عمیق شد که در حین اشتغال حضرت امیر(ع) به جنگ جمل، معاویه به حضرت نامه نوشت که قاتلین عثمان (به ادعای او مالک، عمار، محمد بن ابی بکر و...) را تحویل بده! (همان تاص۱۰۲)
حداکثر تنزل میکرد: "یا خودت قصاص کن"! در سپاه حضرت هم ۲۰هزارنفر گفتند در محاصره خانه عثمان حضور داشته اند!
کار علی(ع) سخت شده بود که نه میتوانست عقلا و شرعا آن پاکان یا آن جمعیت را تقدیم معاویه کند و نه بخاطر ناامنی و جنگ داخلی موجود میتوانست دادگاه مقصرین واقعی ریخته شدن خون عثمان را تشکیل دهد! (ر.ک: خطبه۱۶۸)
⬅️ می بینید ماجراها مثل پیاز لایه لایه است، یک لایه حق یک لایه باطل! بسیط و یک خطی و ساده نیست که یک کنش واحد بطلبد.
🔅 تجربه فعال مردم ایران!
ماجراهای ما ساده تر و سبک تر از دوران حضرت امیر(ع) شده است. بلاتشبیه بین مهسا و عثمان؛ اما پیراهن عثمان در جنگ روانی-رسانه ای امروز موجود است. کشته یا فوت معلوم نشده، کل نیروی انتظامی بلکه همه نظام مقصر خوانده شده است! گروهی خاص در خیابان دارند با آتش زدن مامور انتظامی و مسجد و زدن محجبه و... انتقام می گیرند!
بعید ندانید به حکمیت های خارجی و کمیساریای حقوق بشر هم بکشانند؛ اما سودای اصلی، برگشت به خلافت و حکومت است؛ نه حتی خون خواهی مهسا و حجاب!
ملت ایران از تکرار پیراهن عثمان ها یاد گرفته اول قاسطین را سرجایشان بنشاند.
نظام اسلامی هم با این امنیت و استقرار (غیر قابل مقایسه با حکومت نوپای علوی)، باید یادگرفته باشد بهتر از بارهای قبل کمیسیون حقیقت یاب و دادگاه برای قصور و تقصیرهای احتمالی برگزار کند و روشها را چنانچه وعده شده اصلاح کند ان شاء الله!
📝 محسن قنبریان ۱۴۰۱/۶/۳۰
☑️ @m_ghanbarian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 خدا قوت پهلوان
🔶 جای این انیمیشن های قهرمانی بین برنامه های کودک خالی بود؛دمشون گرم خدایی زیباست.
🔶 دومین قسمت از تیزر انیمیشن «ماجراهای نوید» با محوریت الگوگیری شخصیت اصلی داستان از قهرمان کشتی ایران «حسن یزدانی»، توسط شبکه نهال منتشر شد. در هر قسمت از تیزر انیمیشن «تیم بعد» - «ماجراهای نوید»، نوید با الگوگیری از یکی از قهرمانان ملی کشورمان، کنشی قهرمانانه متناسب با پیرامون خود انجام میدهد. در دومین قسمت از این انیمیشن، پس از آنکه الگوگیری از ابرقهرمانهای خیالی هالیوودی کمکی به نوید نمیکند، او با الگوگیری از «حسن یزدانی» به مصاف شخصیتی مزاحم میرود و او را شکست میدهد.
⚠️مجموعه یادداشت های " کاپیتان انقلابی " در فهم سخنرانی شب هشتم محرم درمورد " الگو سازی های جهان غرب " کمک کنندست.
#نقد_گفتمانی
☑️ @ali_samimi71
💠 ..تاریخِ تحمیل یا تحمیلِ تاریخ..
🔶 سال 94 در اوج مذاکرات برجام و فلسفه بافی های تیم حسن روحانی برای کنار آمدن با آمریکا بحثی را طی سه جلسه با عنوان
..تاریخِ تحمیل یا تحمیلِ تاریخ..
در آخر ماه صفر شروع کردیم. در این مباحث به نقد آن مباحث پرداختیم و با استنادات تاریخی و حقوقی اثبات کردیم که آن دولت بیش از اینکه بخواهد از تاریخ تحمیلات مذاکره بر پیامبر و امام حسن (ع) بگوید میخواهد تاریخ را به ایران و شرایط جامعه تحمیل کند.
🔰 این دولت هم با توجه به تمرکز عجیبش روی احیای برجام در نیویورک، بعید نیست همان مسیر را دنبال کند و احتمالا با استنادهای نهج البلاغه و تاریخ آن را توجیه کند...!
🔺سر فصلهای مباحث طرح شده
✅ شرایط تطبیق تاریخ بر زمان حال
✅ شرایط زمانی دوره رسول اکرم (ص)
✅ صلح حدیبیه و اتفاقات ناگفته مذاکره
✅ واکنش پیامبر در زمان نقض عهد
✅ ماجرای فصل هفت شورای امنیت
و...
اگر نقدی بود استقبال میکنم.🌱
☑️ @ali_samimi71
شب اول.mp3
18.25M
💠 تاریخِ تحمیل یا تحمیلِ تاریخ
[شب اول]
🔸ذکر تاریخ اسلام و عبرت گرفتن از آن مهمترین نیروی محرک ما و موجبِ داشتن یک تجربه فعال بشدت موثر در عصر حاضر است. لذا اصل خوانش تاریخی برای آنکه تاریخ برایمان قصه و افسانه و اسطوره نشود برای آنکه مجالسمان از اشک و عزا به عبرت و بصیرت برسد لازم و ضروریست. امیر(ع) فرمود:
..اتعظوا ممن کان قبلکم..
🔸اما تطبیق تاریخ هم با اختلافهای جدی همراه است به گونه ای که میتواند جامعه را به دوقطبی بکشاند عده ای که شرایط زمان را با دوران حسین بن علی تطبیق میکنند و طرف مقابل را سازشکار میخواند و عده ای که چون خود را در مختصات امام حسن میداند و به دنبال صلح و مذاکره است، طرف مقابل را افراطی و بی بصیرت و تند رو میداند.
و جالب اینکه هردو برای خود
از تاریخ شاهد دارد.
اینکه صدام خالد ولید است یا دوره ما شعب ابیطالب است یا مختصات جنگ خندق را دارد و.. نمونه هایی طرح شده در کشور ماست.
🔺اما شرط تطبیق تاریخ دو چیز است.
○ بررسی تام و همه جانبه تاریخ.
○ بررسی کامل شرایط و مختصات فعلی کشور.
غالب تحلیلگران در شناخت هر دو مورد لنگ میزنند که یا ظرفیتها و شرایط کشور را نمیدانند یا بخشی از تاریخ را که به درد منافعشان میخورد بزرگ نمایی میکنند.
🔸جلسه اول اصلا فرض میگیریم شرایط ما با دوران حدیبیه یکی باشد و در دوره مذاکره باشیم اما دو تفاوت عمده در حرکت رسول الله در مواجهه با قریش با برجام داشت.
○ اول در نوع مذاکره و حواشی آن
○ بعد در اتفاقات بعد از مذاکره
🎙تفصیل ماجرا را در صوت بشنوید...!
☑️ @ali_samimi71
شب دوم.mp3
18.25M
💠 تاریخِ تحمیل یا تحمیلِ تاریخ
[شب دوم]
🔸اینکه از کل ماجرای حدیبیه فقط قسمت میز گفتگو را انتخاب کنیم و نه حتی گفت و شنودهای پیامبر و نه حواشی آن و نه نتیجه آن و نه ذکر بندهای مذاکره یعنی تاریخ را تحمیل کرده ایم و ابزار منافع خود قرار داده ایم.
🔺مذاکره پیامبر(ص) دو تفاوت عمده با برجام حسن روحانی داشت
○ بیعت پای ارزشها و اقتدار قبل از مذاکره: قبلِ مذاکره،پیامبر بدنه اصحابش را مقاوم سازی کرد و از آنان بیعت موت گرفت که از جنگ نهراسیم و تا آخرین قطره خون پای ارزشها باشیم ولو سلاحی هم در برنداریم.
بعد از بیعت،خدا آیه فرستاد که مرحبا به این مقاومت لَقَدْ رَضِيَ اللَّهُ عَنِ الْمُؤْمِنِينَ إِذْ يُبَايِعُونَكَ تَحْتَ الشَّجَرَةِ این یعنی با اقتدار وارد مذاکره شدند.
💢اما دولت وقت جز ترساندن مردم از جنگ و در موضع ضعف قرار دادن کشور کاری انجام نداد بلکه عامل های اقتدار را هم تضعیف کرد و البته آخر این مذاکره مشخص است چه میشود.
🔸کدام یک از بندهای توافق شده پیامبر بوی ذلت و خواری مسلمین را می داد؟ چه کسانی اعتراض کردند و دارای چه ویژگی هایی بودند و بعداً همانها چه کردند؟
○ واکنش پیامبر علیه نقض عهد: بعد از مذاکره رسول اکرم باتوجه به نقض یکی از بندهای مذاکره مارش جنگی زد و حتی حاضر به عذرخواهی طرف مقابل هم نشد تا اینکه مکه فتح شد.
دستاورد برجام چه بود؟
🔸مبانی قرآنی نقض عهد کفار و سخن جالب علامه طباطبایی در اینباره..
🔸تفاوتهای حقوقی و حقیقی حدیبیه با برجام..
🔸توضیح fatf و سوئیفت..
🔸ماجرای فصل هفت شورای امنیت و سایه جنگ..
🎙تفصیل ماجرا را در صوت بشنوید..!
☑️ @ali_samimi71
May 11
🔰 یواش یواش برادر...!
"مرزبندی" به معنی "نفرتپراکنی" نیست...
"علی کریمی" در عرض "حسن عباسی" نیست...
"فوتبال"، مهمتر از "حقایق اسلامی و انقلابی" نیست...
"تشخیص غلط"، حاکی از "بیان حقّ" نیست...
مهدی جمشیدی
پ ن:
ایشون باهمه احترام قبلا هم در جای دیگری گفته بودند پیروزی تیم فوتبال موجب وحدت ملی و ایجاد شور و اشتیاق به کشور و... میشود.
ایشون یا از ساختار منافی با عدالت فوتبال درایران بی اطلاعند یا از بینش خود بازیکنان تیم ملی بی خبرند.
عجیب اینکه جای دیگری از شاخ کردن آنها و اظهارات نسنجیده شان هشدار میدهند.
برادر رائفی پور!
باهمین مصلحت بافی ها و نقد گریز کردنشان یک بازیکن تبدیل به لیدر اغتشاش شد.
☑️ @ali_samimi71
✅ آفرین آقای پرزیدنت...!
🔰 حاشیه ای بر بیان یک نکته خوب در گفتگوی تلویزیونی رئیسی!
🔹رئیسجمهور: چه اشکالی دارد مراکزی برای گفتگو و اعتراض نسبت به برخی تصمیم ها اختصاص دهیم؟ این در قانون اساسی وجود دارد باید حدفاصل بین اعتراض و اغتشاش مشخص شود.
پ. ن؛
✅ اگر بخواهیم یک جمع بندی از ماجرای تجمع اعتراضی داشته باشیم باید عرض شود که
🔰 برخی قائلند:
از طرفی دراصل 27 قانون اساسی حق تجمع اعتراضی به مردم داده شده اما با دو قید که مخل مبانی اسلام نباشد و بدون سلاح باشد.
⚠️""تشکیل اجتماعات و راه پیمایی ها، بدون حمل سلاح ، به شرط آن که مخل به مبانی اسلام نباشد آزاد است .""
از طرفی هم اصل 4 قانون اساسی و اصل 9 در واقع کمک کننده و بازوی اصل 27 عمل میکنند.
⚠️ اصل چهارم میگوید:
کلیه قوانین و مقررات مدنی ، جزائی ، مالی ، اقتصادی ، اداری ، فرهنگی ، نظامی ، سیاسی و غیر اینها باید براساس موازین اسلامی باشد. این اصل بر اطلاق یا عموم همه اصول قانون اساسی و قوانین و مقررات دیگر حاکم است.
⚠️ اصل نهم میگوید:
در جمهوری اسلامی ایران آزادی و استقلال و وحدت وتمامیت ارضی کشور از یکدیگر تفکیک ناپذیرند و حفظ آنها وظیفه دولت و آحاد ملت است . هیچ فرد یا گروه یا مقامی حق ندارد به نام استفاده از آزادی به استقلال سیاسی ، فرهنگی ، اقتصادی ، نظامی وتمامیت ارضی ایران کمترین خدشه ای وارد کند و هیچ مقامی حق ندارد به نام حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور آزادی های مشروع را، هر چند با وضع قوانین و مقررات ، سلب کند.
🔰 در واقع طبق این سه اصل تجمعی که همراه با سلاح باشد و مخل اسلام بوده و همچنین امنیت کشور را به خطر اندازد ممنوع است.
⛔️ ممکن است کسی دو اشکال کند:
1⃣ طبق آیین نامه وزارت کشور تجمع باید از شورای تامین مجوز بگیرد و مجوز هم فقط وقتی داده میشود که اشخاص حقوقی بوده و از احزاب رسمی و مجوز گرفته وزارت کشور باشند در واقع یک دور خنده دار پیش آمده که رسما وجود هرتجمعی را ازبین میبرد انگار باید برای اعتراض به یک نهاد از همان نهاد مجوز بگیریم که یک محال عرفیست در واقع انگار اجرای این اصل به میل و فکر مسئولین ربط دارد ممکن است مسئولی یک تجمع به حق اعتراضی را خلاف اسلام و امنیت کشور بداند ومجوز ندهد اما دیگری چنین نیندیشد به طور کلی درین بین مردم معترض باید دست به دعا باشند تا مسئولی خوش فکر بر راس کاربیاید و حق را به آنها بدهد🤷♂
2⃣ادله امر به معروف و اصل 8 قانون اساسی مطلق است و شامل اشخاص حقوقی و حقیقی مجوز گرفته یا نگرفته میشود و نیازی به مجوز گرفتن نیست اینگونه حتی اشخاص حقیقی مستقل از هرگونه حزب و جناح هم اجازه تجمع دارند.
هردو اشکال وارد است.
اما اشکال دوم در قانون سال 94 اصلاح شد به این صورت که
""قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر قانونی در ایران در جهت حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر است که پس از شهادت علی خلیلی توسط مجلس ایران تصویب شد طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر در تیر ۱۳۹۳ از سوی هیئت رئیسهٔ مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد، کلیاتش در ۱۶ مهر همان سال و جزئیاتش در ۲۳ فروردین ۱۳۹۴ به تصویب مجلس رسید. شورای نگهبان در ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ آن را تصویب کرد و علی لاریجانی در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ آن برای اجرا به دولت یازدهم ابلاغ کرد.""
دو تبصره ذیل ماده 16 این قانون وجود دارد و نشانگر این است که اشخاص حقیقی هم میتوانند مجوز تجمع بگیرند حتی مسئولین اگر بی دلیل مجوزی ندادند مشمول مجازاتند. هرچند اصل مجوز گرفتن و اشکال اول پابرجاست.
تبصره ها بدین شرحند:
⚠️ تبصره ۲ـ ستادهای استانی و شهرستانی می توانند درخواست اشخاص حقیقی و حقوقی برای تجمع و راهپیمایی در موضوعات مرتبط با امر به معروف و نهی از منکر را بررسی و در صورت تأیید، نظر مشورتی خود را جهت صدور مجوز حسب مورد به استانداردی ، فرمانداری یا بخشداری ارسال کنند.
⚠️ تبصره ۳ـ هر گاه مسؤولان ذی ربط با تشخیص مراجع قضایی بدون عذر موجه از صدور مجوز موضوع تبصره های (۱) و (۲) استنکاف نمایند؛ مستوجب مجازات موضوع ماده (۵۷۰) قانون مجازات اسلامی (کتاب پنجم ـ تعزیرات و مجازات های بازدارنده مصوب ۲/۳/۱۳۷۵) می باشند.
☑️ @ali_samimi71
👇👇ادامه یادداشت...! 👇👇
✅ آقای رئیسی یک بار برای همیشه این راه را دنبال کنید
✅ بنده هیچ راهی را بهتر از تحلیل و پیشنهاد استاد قنبریان برای حل مساله سراغ ندارم.
🔶 در حوزه رفتاری راه حل استاد جالب بود
ایشون در یادداشتی با عنوان پلیس امنیت تراز نشان داده که پلیس میتواند دو رویکرد در حوزه رفتار در برابر تجمعات داشته باشد
1. به بهانه اینکه شرور هستند سرکوب کنند و تمام
2. سعی کنند بجای تقابل ، بادرک وضعیتشان تجمع را با ابزاری که دارند امن کنند تا مردم مطالبه خود را به گوش نهاد مربوطه برسانند.
و دومی به صواب نزدیکتر و آرمان عدالت و آزادی را در دسترس تر میکند.
ضمن اینکه اصل 9 اصل 27 هم رعایت شده. این لینک رو سری بزنید👇
https://eitaa.com/m_ghanbarian/2255
✅ اما برای مکان تجمع است که در واقع یک حاشیه بر قانونیست که دولت وقت بعد از فاجعه آبان بنزینی میخواست تصویب کند که البته با رای دیوان عدالت وتو شد و بجایی نرسید
ماجرا ازین قرار بود که بعد تجمعات آبان دولت مقرر کرد که مکانهایی را برای تامین امنیت و تجمعِ بی دردسر فراهم کند و مکانهایی رو هم مثل ورزشگاه و.... هم انتخاب کرد
استاد ذیل این قانون حاشیه ای زد و پیشنهادِ احیای یک سنت دیرینه به نام بست نشینی در حرمهای اولیای خدا را مطرح کرد که هم یک کارکردِ مغفول مانده از حرمها یعنی بستری برای قیام مطالبات مردم، فراهم شود و هم خودبه خود توسط بازرسی های حرم امنیتش تامین میشود و با اشاره به تجمع خوزستانی ها برای پیگیری مساله آب در حرم رضوی و تجمع احمدی نژادی ها در حرم عبدالعظیم حسنی
این راه حل را شدنی دانستند و قابل گسترش و پیگیری به عنوان یکی از برنامه های ثابت حرمها
این لینک هم بنگرید👇
https://eitaa.com/m_ghanbarian/2250
علاقه مندان این جزوه را هم برای مباحثه و گعده علمی درین حوزه ازدست ندهند.👇
https://eitaa.com/m_ghanbarian/2374
☑️ @ali_samimi71
شب سوم.mp3
19.21M
💠 تاریخِ تحمیل یا تحمیلِ تاریخ
▫️نامه امیرالمومنین به مالک و شرایط عهد بستن[مذاکره] با دشمن
▫️سایه جنگ در صلح امام حسن
✍ چکیده شب پایانیhttps://eitaa.com/ali_samimi71/323
☑️@ali_samimi71
💠 تاریخِ تحمیل یا تحمیلِ تاریخ
✍ چکیده شب پایانی
💠 عهد بی فریب و استوار
امیر(ع) در نامه به مالک فرمود: " لاتَعْقِدْ عَقْداً تُجَوِّزُ فيهِ الْعِلَلَ، وَ لاتُعَوِّلَنَّ عَلي لَحْنِ قَوْل بَعْدَ التَّأْكيدِ وَ التَّوْثِقَةِ عهد و پيماني برقرار مكن كه در آن راه تأويل و بهانه و توريه و فريب باز باشد و پس از تأكيد و استوار نمودن عهد و پيمانْ گفتار توريه مانند و دوپهلو به كار مبر. "
⁉️برجام چه شد؛ آخرش رفع تحریم یا تعلیق تحریم..؟!
در همان نامه فرمود: " وَ لا تَدْفَعَنَّ صُلْحاً دَعاك اِلَيهِ عَدُوُّك وَ لِلّهِ فيهِ رِضًي فَاِنَّ فِي الصُّلْحِ دَعَةً لِجُنُودِك،وَ راحَةً مِنْ هُمُومِك، وَ اَمْناً لِبِلادِك. وَلكنِ الْحَذَرَ كلَّ الْحَذَرِ مِنْ عَدُوِّك بَعْدَ صُلْحِهِ، فَاِنَّ الْعَدُوَّ رُبَّما قارَبَ لِيتَغَفَّلَ. فَخُذْ بِالْحَزْمِ، وَ اتَّهِمْ في ذلِك حُسْنَ. وقت مذاکره دشمنی او را فراموش نکن شاید نزدیک شده که ضربه بزند حسن ظن اینجا معنایی ندارد. "
🚫 ..جاسوس در تیم نباشد
امضای کری تضمین نباشد..
و...
💠 پایان عهد و پیمان
قرآن کریم نه تنها نقض عهد را بلکه بالاتر طعنه و تمسخر به مسلمین را هم تحمل نکرده و دستور به اتمام عهد میدهد: وَإِنْ نَكَثُوٓا أَيْمَانَهُمْ مِنْ بَعْدِ عَهْدِهِمْ وَطَعَنُوا فِي دِينِكُمْ فَقَاتِلُوٓا أَئِمَّةَ الْكُفْرِ ۙ إِنَّهُمْ لَآ أَيْمَانَ لَهُمْ.
💠 سایه جنگ بعد از صلح امام حسن
تاریخ تجربه سیاسی امت امام حسن مجتبی (ع) در سازش با معاویه را نشان میدهد که مذاکره صلح برای مردم صلح و آرامش که نیاورد هیچ! سایه جنگ بر سرشان هم نشست.
همین مردمی که برای عافیت و آرامش صلح را بر حسن (ع) تحمیل کردند با شمشیر معاویه مجبور به جنگ با خوارج شدند و بعدا همین ابوموسی اشعری شد زیر دست یزید برای جنگ با رومیان!
✅..این یعنی هزینه مقاومت
کمتر است تا هزینه سازش..
🔸قاعده نفی سبیل و ماجرای واکنش تند
امام به کاپیتولاسیون!
🔸نقل سعید جلیلی از نخست وزیر ژاپن درمورد اعتماد سازی با آمریکا!
🔸جمله عجیب برژینسکی درمورد
امام خمینی!
🎙تفصیل را در صوت بشنویدhttps://eitaa.com/ali_samimi71/322
☑️ @ali_samimi71