فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☢️ بازی پیچیده شیطان با انسان
آیت الله جوادی آملی
✅ ناخود آگاه ذهنم رفت به جمله حضرت آقا که فرمودند جهاد تبیین فریضه قطعی و فوری است.
ما نسبت به این واجبی که نائب امام زمان علیه السلام بارها فرمودند چه کردیم ؟
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 استاد دانشگاه سنتاندرزِ اسکاتلند: ایران دارد اسرائیل را مانند قورباغه آبپز میکند!
#صبر_استراتژیک
https://eitaa.com/alialemi
هدایت شده از علیرضا زادبر
✍ چرا پاسخ ایران هنوز فرا نرسیده است؟
1. مطلبی که درباره تاخیر ایران در پاسخ گفته میشود، صحیح نمی باشد. ایران هیچ زمانی برای پاسخ تعیین نکرده است. تمامی ساعات اعلامی یا توسط دشمن تخمین زده شده بودند یا گمانه زنی کارشناسان بوده است
2. برهم زدن معادلات دشمن : همانگونه که گفته شد دشمن صهیونیستی در ابتدا گمان می کرد پاسخ ایران ظرف 48 ساعت از روز چهارشنبه فراخواهد رسید ، وظیفه فرماندهان و مقامات نظامی علاوه بر طراحی عملیات برهم زدن معادلات دشمن نیز می باشد که موجب موفقیت بیشتر عملیات خواهد شد
3. عملیات روانی : یک پاسخ خوب علاوه بر ابعاد سیاسی ، نظامی دارای ابعاد اجتماعی ، اقتصادی و روانی نیز می باشد. ایران علاوه بر دستاورد نظامی باید طوری عمل کند که جامعه صهیونیست ها متحمل فشار روانی و اقتصادی نیز شوند.
تعلیق فعالیت سفارت های رژیم نیز در این چارچوب قرار می گیرند
البته باید توجه کرد مسخره بازی و پخش گسترده فیک نیوز آن هم به شکل مضحک و خنده دار که بیشتر افکار عمومی خودی را هدف قرار میدهد در چارچوب عملیات روانی علیه دشمن نیست و بیشتر همدستی با دشمن و نوعی تروریسم رسانه ای ست. صهیونیست ها بیشتر به چنین مواردی خواهند خندید و از طرفی اعتماد افکار عمومی به نیروهای نظامی نیز کاهش پیدا می کند. پس این اقدامات مضحک نه تنها عملیات روانی نیست بلکه نوعی خیانت نیز محسوب میشود.
4. آمادگی کامل نیروهای نظامی : گرچه پاسخ مستقیم و حمله اسرائیل به ایران بسیار بعید به نظر میرسد اما وظیفه نیروهای نظامی و فرماندهان این است با در نظرگرفتن هر سناریویی برای مرحله پس از پاسخ حداکثر آمادگی را ایجاد کرده و حتی آمادگی ورود به جنگ تمام عیار را نیز داشته باشند
5. آمادگی کامل متحدان: پاسخ ایران علاوه بر خود بر متحدان به ویژه سوریه و لبنان نیز تاثیر می گذارد ، به همین منظور نیاز است فرصت لازم در اختیار آنها گذاشته شود
تهدیدهای مجدد امروز سید حسن نصرالله و تقویت نیروهای سوری در جولان را باید در این راستا دید
6. انتخاب تاکتیک نظامی کارآمد: رویداد پیشرو درگیری میان یکی از برترین قدرت های موشکی جهان و یکی از برترین قدرت های پدافندی جهان است، و بدون شک آمریکایی ها نیز با تمام توان در دفع حمله به صهیونیست ها کمک می کنند ، به همین منظور انتخاب تاکتیک صحیح و طراحی بی نقص عملیات برای دستیابی به حداکثر اهداف نیاز است
فراموش نکنید بهترین پاسخ همیشه سریع ترین یا قوی ترین پاسخ نمی باشد ، بلکه بهترین پاسخ اثرگذارترین و کم هزینه ترین پاسخ است.. به همین منظور نیروهای نظامی این روزها حداکثر تلاش خود را به کار گرفته اند
متاسفانه شاید فضای رسانهای که به اشتباه و در سایه برخی مسائل ایجاد شده است این تصور را برای عموم پیش آورده است که ایران پاسخ خود را عقب انداخته است، حال اینکه این چنین نیست.
فراموش نکنیم پاسخ حتمی ست و قطعا از سوی ایران انجام خواهد شد(کانال سوریه به فارسی)
https://eitaa.com/Politicalhistory
1392/01/19
با قرآن مأنوس شوید؛
شرح حدیث در ابتدای جلسه درس خارج فقه رهبر معظم انقلاب
وَ کانَ فی وَصیَّةِ النَّبِیِّ (صَلَّى اللهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ) لِعَلیٍّ (عَلَیهِ السَّلامُ) [اَن قالَ: یا عَلیُّ!] ... وَ عَلَیکَ بِتِلاوَةِ القُرآنِ عَلیٰ کُلِّ حال.(۱)
وَ عَلَیکَ بِتِلاوَةِ القُرآنِ عَلیٰ کُلِّ حال
حضرت (صلّی الله علیه و آله) توصیه میفرمایند علی (علیه السّلام) را به تلاوت قرآن. با قرآن باید مأنوس شد. اگر در جامعهی اسلامی -حالا در کشور ما- یک جمع قابل توجّهی از مردم با قرآن انس پیدا بکنند به طوری که مفاهیم قرآنی در ذهن اینها وجود داشته باشد، زنده باشد، به نظر بنده حرکتِ اسلامیِ جامعه تضمینشده است. حالا نمیگوییم همهی مردم، اگر چه این مطلوبتر است؛ امّا برای اینکه واقعبینانه انسان حرف بزند، یک جمع قابل توجّهی، چند میلیون از جمعیّت کشور، جوری باشند که با قرآن مأنوس باشند؛ این هم [محقّق] نمیشود مگر به تلاوت دائمی قرآن. قرآن را فقط نباید گذاشت برای ایّام ماه رمضان؛ به طور دائم انسان [باید] با قرآن مأنوس باشد. لذا میفرماید: وَ عَلَیکَ بِتِلاوَةِ القُرآنِ عَلیٰ کُلِّ حال؛ تعبیر این است؛ در همه حال، تلاوت قرآن بکن؛ یعنی در سفری، در حضری، در خانهای، در بیرونی، هر وقتی به صرافت افتادی، قرآن را تلاوت کن. البتّه کسی که حافظ قرآن است، این برای او آسانتر است؛ برای امثال ماها که حافظ قرآن نیستیم راهش این است که بر خودمان فرض کنیم، وظیفه قرار بدهیم که هر روز یک مقداری از قرآن را بخوانیم. به گمان من این جوری خوب است که انسان به طور دائم از اوّلِ قرآن شروع کند همین طور بخواند تا آخر ـ-همین طور که معمول است بین مردم که قرآن را ختم میکنند- علاوهی بر این، بخشی از آیات قرآن را یا سُوَر قرآنی را به طور مرتّب تکرار بکند؛ این موجب میشود که انسان با بخشهایی از قرآن [مأنوس شود]. حالا مثلاً فرض کنید کسی با قرآن انس دارد، مثلاً آیاتی از سورهی یونس را خوشش میآید -انسان این جوری است دیگر- خب سورهی یونس را مرتّباً بخواند تا حفظ بشود؛ یکی سورهی احزاب را خوشش میآید، یکی سورهی بقره را دوست میدارد، یکی سُوَر مسبّحات را که خب خیلی مضامین عالی و مهمّی دارد، اهل معنا و اهل سلوک هم توصیه میکنند به تلاوت مسبّحات -«سبّح لله» و «یسبّح لله» که در قرآن هست- اینها را مرتّباً بخواند؛ یا سُوَر حوامیم که حامیمها [در آنها هست]، آنها هم خیلی مطالب [مهمّی دارد. البتّه] همه جای قرآن مهم است؛ هیچ نقطهای از قرآن نیست که حامل مطالب اساسی و معارف مهم نباشد؛ امّا طبایع افراد مختلف است، یک چیزهایی را بیشتر دوست میدارد؛ همان چیزی را که بیشتر خوشتان میآید، هر روز بخوانید، تکرار کنید، تکرار کنید.
قرآن را هم باید با خشوع خواند. قرآن را اگر چنانچه بدون خشوع و با غفلت انسان بخواند، خیلی چیزی گیرش نمیآید، گاهی هیچ چیزی گیرش نمیآید، گاهی هم خدای نکرده اثرات عکس میبخشد. انسان قرآن را با توجّه، با خشوع، با اعتماد به بیان الهی -خدای متعال به وسیلهی قرآن دارد با شما حرف میزند- به این کیفیّت تلاوت بکند، آن وقت لذّت قرآن بر جان انسان مینشیند. ما اگر کشف کنیم لذّت تلاوت قرآن را، واقعاً دست برنمیداریم از تلاوت قرآن. مهم این است که تلاوت قرآن خودش را به ما نشان بدهد و آن لذّاتی را که در خواندن آیات و تدبّر در آیات الهی و در کلمات قرآن وجود دارد، انسان در جان خودش احساس کند. اگر بخواهیم این حاصل بشود، با خشوع باید قرآن را خواند.
۱) کافی، ج ۸، ص ۷۹؛ «وصیّتی که پیغمبر (صلّی الله علیه و آله) به حضرت علی (علیه السّلام) فرمودند این بود که ایشان فرمود: بر تو باد به خواندن قرآن، در هر حالی.»
37.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅چگونه اسناد جابجائی زمین هزار میلیاردی حوزه علمیه آیت الله صدیقی به دست یاشار سلطانی افتاده؟؟!!!
🔻#حاج_آقای_مهدوی_ارفع و تبیین صفر تا صد داستان آیت الله صدیقی
#نهج_البلاغه
🔻امتحان سخت مومنین در روزه دار در ماه رمضان امثال؟
هدایت شده از فقه و احکام رهبری (leader.ir)
📚 کمک به مردم غزه از طریق وجوهات شرعی
💠 سؤال: آیا میتوان وجوهاتی نظیر خمس و یا کفاره (عمدی و یا عذری) و یا زکات فطره را جهت کمک و یاری مردم مظلوم غزه اعطاء کرد؟
✅ جواب: از صدقات مستحبی و تبرعات به مردم مظلوم غزه کمک کنيد.
#مردم_مظلوم_غزه
🆔 @leader_ahkam
«جایزه روزه داران»
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
چون شب عيد فطر كه شب جوائز نام دارد فرا رسد خداوند پاداش عملكنندگان را بدون حساب و شمارش ببخشد.و چون صبح روز عيد فرا رسد خداوند فرشتگان را در تمام شهرها برانگيزد،پس در زمين فرود آيند و سر كوچه و گذرها بايستند و گويند:اى امّت محمّد بسوى پروردگار كريم براى نماز عيد بيرون شويد كه او پاداش فراوان دهد،و گناهان بزرگ را بيامرزد.و چون سوى محلّ برگزارى نماز عيد روند خدا عزّ و جلّ به ملائكه فرمايد:اى ملائكه من پاداش يك اجير وقتى به وظيفهاش عمل كند چيست؟گويند:معبودا و سيّدا پاداش او آن است كه اجر او را بطور كامل عطا كنى. خدا عزّ و جلّ فرمايد:اى ملائكۀ من شما را گواه مىگيرم كه من پاداش اين را كه در ماه رمضان روزه گرفتند و بنماز ايستادند خرسندى و آمرزش خودم قرار دادم.و مىفرمايد:اى بندگانم از من درخواست كنيد،به عزّت و جلالم خودم سوگند شما امروز در اين گردهمآئى خود براى آخرت و دنيايتان هر چه از من بخواهيد به شما ببخشم،و عزّتم سوگند تا آن زمان كه مرا مراقب خود بدانيد و از من بترسيد گناهان و عيوب شما را بپوشانم،به عزّتم سوگند كه شما را از عذاب پناه دهم و در نزد كسانى كه در دوزخ جاودانند رسوا نسازم،باز گرديد كه همگى بخشيده شدهايد،شما مرا خشنود ساختيد و من از شما خشنود گشتهام.پس ملائكه بدين بخششى كه خداوند باين امّت به هنگام افطار ماه رمضان عنايت فرموده يك ديگر را بشارت داده و تبريك گويند.
منبع: امالی ج ۱ ص ۲۵۷
https://eitaa.com/alialemi