هدایت شده از عقل سرخ||علی سلیمانی
در فقره حجت الاسلام اکبرنژاد متاسفانه عدهای ضعف بنیهی علمی و اعتقادی و مبنایی خود را به بدترین شکل یعنی برخورد پلیسی جبران کردند، باید نگران بود که ما از مناظرات علامه مصباح و شهید بهشتی با دگراندیشان رسیدهایم به قشونکشی دگماندیشان! با دیدن چند کلیپ از صفحه اکبرنژاد مغالطه و ضعف استدلال و خلط مبحث در بیانش مشهود بود و با حضور چند فرد همسطح خودش که نحوه گفتگو و مناظره بلد باشند میشد به سادگی پاسخ مسائل مطروحه از جانب او را داد نه اینکه به بدترین شکل ممکن او را فاتح میدان نشان داد.
عدم عقلانیت در اقلیتی پرسروصدا همیشه عقلانیت شیعی و انقلابی را زیر سوال برده است، یک روز با استدلالات مسخره به تقابل با علم برمیخیزند یک روز با تکرار جاهلانه گلوبالیسم و امثالهم صدر تا ذیل نظام(حتی ولیفقیه را)تحت نفوذ یهود مینامند و یک روز هم در جواب مسائل فکری تجمع بازداشت و محاکمه!!! شک نکنید این جماعت بیش از قرابت با امامین انقلاب،با کسانی قرابت دارند که به امام خمینی بابت تدریس فلسفه حرفهای نامربوط میزدند.
یادم به جملهای از سریال مختار افتاد«این جماعت هیچگاه در صراط عدالت نبودهاند».
ومن الله التوفیق
علی سلیمانی
واگویه های انتخاباتی
شماره 7
این تحلیل: «چون دور قبل، نماینده ی رد صلاحیت شده، از آقای نصیری حمایت کرد و نتوانست تغییر خاصی در نتیجه حاصل کند، پس همین مساله راجع به سید یونس موسوی هم صادق است و او هم با حمایت از آقای اکبری نمیتواند تغییر خاصی ایجاد کند»
تحلیل جالب و قابل توجهی است.
در عین حال که تلاشم بر این است که فضا به نفع جریان بلند شده از قیر شکل نگیرد، متوجه این مساله نیز هستم که نباید از طرف مقابل لولوسازی کرد. نباید فضا به گونه ای ترسیم شود که قدرت اختیار آزادانه و انتخاب عاقلانه را از افراد بگیرد. هیچ چیزی بدتر از محدود کردن اختیار آدمها نیست. محدود کردن همیشه به همان روشهای مرسوم مثل تهدید، بستن دست و پا، مجبور کردن و... نیست. گاهی اوقات فضاسازی هایی که رخ می دهد و جو را غبارآلود میکند، مسبب سلب اختیار و درست تصمیم گرفتن است. لولوسازی از یک کاندیدا مصداق همین قضیه است. «بیایید اجماع کنید روی فلانی تا فلانی ها رای نیاورند و خدایی نکرده فلان طور نشود.» اینجور انتخاب کردن به درد نمیخورد. از آن طرف دامن زدن به بحث قومیت در انتخابات نیز، مصداق غبارآلود کردن فضا و سلب اختیار از عوام الناس است. وقتي یک سری ارزشهای درجه چندم و یا حتی ضد ارزشها طوری بازنمایی میشوند که انسانها فکر میکنند راهی جز تبعیت از آنان را ندارند، فضای انتخابات سالم از بین میرود. به این نکات برای روزهای آینده حتما باید توجه داشت.
این مطلب را جلو جلو نوشتم تا خدایی نخواسته، بعدا از ننوشتن پشیمان نشوم. فضا را همینطور سالم و کم التهاب نگه داریم و اختیار فکر کردن و انتخاب را با فضا سازی از مردم سلب نکنیم.
کانال عین قاف، واگویه های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و هرآنچه مربوط به آدمیزاد است. 👇👇👇
https://eitaa.com/alighorboo
عین قاف
علی قربانی پور ✍ در جامعه شناسی، مردم شناسی و ارتباطات، اروین گافمن، نامی آشناست. این مردم شناس ک
هرچی جلوتر میریم، این مساله ی اروین گافمن بیشتر نمایان میشه. یادم باشه بزودی نظریه ی داغ احتمال بی اعتباری یا داغ ننگ رو هم تشریح کنم
راه مشخص است
رونده ی این راه مشخص است
اهداف و مقاصد نیز مشخص اند.
ما خود را عرضه نمیکنیم
ما دچار فردیت گرایی و کیش شخصیتی نیستیم.
وظیفه داریم، حجتی را بین خودمان و خدای متعال و مردم شریف تمام کنیم.
نه از هیاهو باکی هست
نه از نتیجه
نگاه ما به انتخابات، در چرتکه و ماشین حساب و ضرب و تقسیم اقتصادی نمیگنجد!
عهدمان چیز دیگریست
شیخ صبور امروز برای ما نماد این عهد است.
از آینده، فقط خدا با خبر است
لکن گذشته و حال فعلی ایشان
مانند تابلویی در برابر دید همگان قرار دارد.
هیچ چیز غیر شفافی بین ما و شما نیست.
وعده ی ما 11 اسفند
میزان رای ملت است یک شعار توخالی و فریبنده نیست، مبنای فکری ماست. 🌺🇮🇷
هیچ دردی بالاتر از این نیست که هیچکس هیچ کاری نمیکنه بابت این ماجرا!
هیچ صدایی بلند نمیشه بابت این صحنه های سوزناک
اللهم عجل لولیک الفرج
واگویه های انتخاباتی
شماره 8
بشر، مختار است. بارها و بارها در مباحث مختلف این مطلب را گفتهام. هیچ چیز نمیتواند فطریات درونی انسان را مطلقا و دائم محدود کند. محدودسازی هرچقدر هم طول بکشد، شکسته خواهد شد. هیچ انسانی نمیتواند همیشه زیر یوغ کسی بماند، وام دار کسی باشد یا تبعیت محض از کسی داشته باشد. در تفکرات دینی ما نیز تبعیت از معصومین علیهم السلام وارد شده که این جنس تبعیت هم به معنای مذموم آن یعنی تحت سلطه بودن و مسلوب الاختیار بودن نیست. هر کاری هم کنید بالاخره آن انسانی که مطیع امر و مشاوره های شماست، هرچقدر هم ضعیف و غیر مستقل باشد، بالاخره به مرور زمان تغییر و رشد میکند و فطرت انسانی اش گل میکند و زیر میز بازی زده و همه ی رشته ها را پنبه میکند. این تجربه در مصادیق مختلف و در حوزه های مختلف بارها تکرار شده که شخص بزرگ و قدرتمندی رفته سراغ شخص ضعیفی، تا با استفاده از او به قدرت نیابتی برسد اما وقتی آن شخص ضعیف به قدرت رسیده، انتظارات را برآورده نکرده و کامل تحت امر نبوده و خیلی جاها به مرور زمان تصميم خودش را ترجیح داده و موجب شده تا خیلی از دوستی ها و اتحاد ها و... به دشمنی و قهر ختم شوند.
این جمله : «اگر فلان شخص نماینده شود، انگار سه نفر نماینده شده اند» ، رویای زیبایی است، اما تعبیرش محال است. چون هر انسانی، هرچقدر هم ضعیف، بالاخره چشم و گوشش باز شده و فطرتش بر جو خارجی غلبه میکند. باید برای هر اقدامی به خلقت انسان توجه کرد!
کانال عین قاف، واگویه های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و هرآنچه به آدمیزاد مربوط است. 👇👇👇
https://eitaa.com/alighorboo
سبک جدیدی از سیاست ورزی و کنش گری انتخاباتی، پیش چشم همگان درحال عرضه است.
سبکی که در آن، بدون پل قرار دادن بقیه و رد شدن از روی خطوط قرمز، گفتمان و تفکری ناب را به مردم پیشنهاد میدهد. شیخِ ما خوب میداند این فراز «إن عملک لیس بطعمه» یعنی چه! لذا تن به هر کاری و هر روشی برای پیروزی، نخواهد داد. چون مسئولیت و میز و صندلی را آنقدر در چشم خودش بزرگ نکرده که باقی اصول از چشم بیفتند.
ما این راه را با قدرت ادامه خواهیم داد، چون عهدمان با خدا و اهلبیت علیهم السلام است. چون میثاق بسته ایم که مرشد باشیم نه اغواگر،
و حقا که قد تبین رشد من الغی!
ما نمیخواهیم از قومیت، زبان، انتقام جویی، حزب گرایی، فرد گرایی استفاده کنیم. چون رسالتمان در این انتخابات چیز دیگریست.
🌺🌺🌺🇮🇷🇮🇷🇮🇷
رویا فروشی نمیکنیم، از واقعیت حرف میزنیم. بر اساس واقعیت قول میدهیم و سر و صدا برپا نمیکنیم.
راه ما راه مولایمان علی علیه السلام است.
«وَ قَدْ أَرْعَدُوا وَ أَبْرَقُوا وَ مَعَ هَذَيْنِ الْأَمْرَيْنِ الْفَشَلُ وَ لَسْنَا نُرْعِدُ حَتَّى نُوقِعَ وَ لَا نُسِيلُ حَتَّى نُمْطِرَ»
آنان با اینکه تواناییِ (بارانزایی) نداشتند ولی رعد و برقی به پا کردند لکن ما پیش از آنکه عمل کنیم سروصدا نمیکنیم و پیش از آنکه باران بیاوریم سیل راه نمیاندازیم.
تا نباریم، سیل راه نمی اندازیم.
شیخ صبور ✌️
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
امشب در میان سخنان حاج آقا صبور در شهر افزر، بعضی از حضار از آقای رشیدی کوچی به عنوان نماینده ای شجاع یاد کرده و گفتند ما دوست داریم نماینده شجاع و حامی مردم باشد. اجازه خواستم تا چند دقیقه صحبت کنم. خطاب به جمعیت گفتم خواسته ی شما مقدماتی دارد که باید رعایت کنید. نگاه کنید اطراف حاج آقا را. اولین شرط شجاع بودن نماینده، مستقل انتخاب شدن اوست. نماینده ای که توسط فلانی و فلانی انتخاب شود، وامدار آنهاست نه مردم، هیچ شجاعت و استقلالی هم نخواهد داشت. تا زمانی که برای خوشامد فلان آقا رای میدهید و به خود کاندیدا نگاه نمیکنید، توقع نداشته باشید مجلس تان قوی شود.
کسی که تمام موفقیتش در انتخابات را مدیون فلانی باشد، هرگز نماینده مقتدری نخواهد شد.