هدایت شده از ✍️ علی ملازاده
1.mp3
10.79M
🇮🇷🇵🇸
🔊 #پاسخ_به_شبهات |
🍃🌹🍃
1⃣ آیا هزینه کردن برای گروه های هم پیمان برای کشورمان به صرفه است؟
2⃣ کمک به فلسطین و لبنان چه سودی برای ما دارد؟
📚 منبع: کتاب « دخل و خرج ما در منطقه»
✍ توضیح👇
به فرمایش علی علیه السلام میفرمایند:
تا زمانیکه حرف و سخنی نگفتهایم، سخن در اختیار ما است ولی وقتی حرف و سخنی گفتیم یا قضاوتی کردیم ما در اختیار سخن هستیم یعنی اسیر سخنی هستیم که گفتهایم.
باید هم در دنیا شرعا و قانونا ادعای خود را ثابت کرده و جوابگو باشیم،
هم در آخرت در پیشگاه الهی جوابگو باشیم راه فراری نداریم پس مواضب آفتهای زبانمان باشیم باشیم.
#طوفان_الاقصی | #فلسطین
علی ملازاده
⭕همیار باشید👇
✒️https://eitaa.com/alimollazadeh
14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 مگه دلالی کار بدیه؟
🍃🌹🍃
🔻دلالی یکی از مشکلات مزمن اقتصاد و عاملی اساسی در اختلال چرخهی اقتصادی کشور است. دلال با قرارگیری بین تولیدکننده و مصرف کننده و یا بین تولیدکننده مواداولیه با سایر تولیدکننده، باعث افزایش قیمت محصولات میشود.
🔺علاوهبر افزایش قیمت، دلالها باعث کمبود و احتکار محصولات نیز میشوند. دلالی مشکلی است که حل آن علاوهبر قانونگذاری و نظارت، نیازمند فرهنگسازی نیز هست.
#دلال
علی ملازاده
⭕همیار باشید👇
✒️https://eitaa.com/alimollazadeh
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 سخنگوی شورای نگهبان: ۲۵ هزار نفر برای انتخابات مجلس ثبتنام کردند
🍃🌹🍃
🔻ایران جزو معدود کشورهایی است که تعداد ثبتنامیهایش در انتخابات مجلس بالاست.
🔸از این تعداد هزار و ۶۰۰ نفر در هیئتهای اجرایی رد شدند و شکایتی هم نکردند. ۵۰۰ نفر هم قبل از اعلام نتایج هیئتهای اجرایی انصراف دادند.
🔹رد شدههای هیئتهای اجرایی میتوانند شکایت خود را به شورای نگهبان اعلام کنند.
🔺تاییدصلاحیتهای شورای نگهبان که در آینده اعلام میشود، کارکردی غیر از انتخابات این دورۀ مجلس ندارد.
#مجلس | #انتخابات
علی ملازاده
⭕همیار باشید👇
✒️https://eitaa.com/alimollazadeh
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
📝 خاخام آبراهام کوپر: اکنون با یک تنفر جهانی علیه اسرائیل و یهودیت مواجه هستیم؛ یکی از دستاوردهای حماس، همراه کردن افکار عمومی با نابودی اسرائیل از بحر تا نهر است!
🍃🌹🍃
🔸بخش زیادی از یهودی ستیزی در دانشگاههای طراز اول و درجه یک آمریکا رخ میدهد و تعجب آور است که بسیاری از رهبران در آمریکا سکوت کردهاند!
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
علی ملازاده
⭕همیار باشید👇
✒️https://eitaa.com/alimollazadeh
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 #تبیین_کنید | شما هم این رو میدونستید؟!🤔
🍃🌹🍃
#روشنگری | #نشر_حداکثری
علی ملازاده
⭕همیار باشید👇
✒️https://eitaa.com/alimollazadeh
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 #یادداشت_هفته | تفکر آمریکایی، ریشه بربریت صهیونیستی
👈 وقایع این روزهای غزه و تضاد سیاستهای دوگانه آمریکا و غرب، ضرورت بازخوانی نامه رهبر انقلاب به جوانان غربی و شناخت اندیشه خشونتزای غربی را دوچندان کرده است
🔹«امروز تروریسم درد مشترک ما و شما است، امّا لازم است بدانید که ناامنی و اضطرابی که در حوادث اخیر تجربه کردید، با رنجی که مردم عراق، یمن، سوریه، و افغانستان طیّ سالهای متمادی تحمّل کردهاند دو تفاوت عمده دارد؛ نخست اینکه دنیای اسلام در ابعادی بمراتب وسیعتر، در حجمی انبوهتر و به مدّت بسیار طولانیتر قربانی وحشتافکنی و خشونت بوده است؛ و دوّم اینکه متأسّفانه این خشونتها همواره از طرف برخی از قدرتهای بزرگ به شیوههای گوناگون و به شکل مؤثّر حمایت شده است.» ۱۳۹۴/۹/۸ این فرازی از دومین نامه حضرت آیتالله خامنهای به عموم جوانان کشورهای غربی است.
نامهی دوم رهبر انقلاب مانند نامهی اول زمانی نوشته شد که فرانسه شاهد وقوع حادثه تروریستی بود.هدف نامهی اول رهبر انقلاب به جوانان غربی، درخواست و دعوت برای شناخت بیواسطه از اسلام بود اما به نظر میرسد هدف از نگارش نامه دوم یادآوری این نکتهی مهم بود که تروریسم، درد مشترک جهان اسلام و غرب است و اینکه چگونه دورویی و معیارهای دوگانه غرب، به خشونت دامن می زند: «چگونه میتوان کشوری را به ویرانه تبدیل کرد و شهر و روستایش را به خاکستر نشاند، سپس به آنها گفت که لطفاً خود را ستمدیده ندانید! به جای دعوت به نفهمیدن و یا از یاد بردن فاجعهها، آیا عذرخواهیِ صادقانه بهتر نیست؟ رنجی که در این سالها دنیای اسلام از دورویی و چهرهآرایی مهاجمان کشیده است، کمتر از خسارتهای مادّی نیست.» ۱۳۹۴/۹/۸
🔹وقایع این روزهای غزه و جنون نسلکشی توسط صهیونیستها و حمایت عریان مدعیان حقوق بشر از این رژیمنژادپرست، نشان میدهد که باید مراقب آدرس غلط رسانه های غربی بود و بار دیگر، نامه رهبر انقلاب اسلامی به جوانان کشورهای غربی را مرور کرد که « تا زمانی که معیارهای دوگانه بر سیاست غرب مسلّط باشد، و تا وقتی که تروریسم در نگاه حامیان قدرتمندش به انواع خوب و بد تقسیم شود، و تا روزی که منافع دولتها بر ارزشهای انسانی و اخلاقی ترجیح داده شود، نباید ریشههای خشونت را در جای دیگر جستجو کرد.» ۱۳۹۴/۹/۸ آری صحنه های غم انگیز این روزهای غزه، ریشه در خشونت نهادینه شده در تفکر آمریکایی دارد که تا اعماق سیاستهای فرهنگی غرب نیز رسوخ کرده است.
🔍 ادامه را در بله | ایتا خط حزبالله بخوانید
📣 #سخن_هفته | آرمانجویی منهای مخرج مشترک با دشمن
👈مطالبهگری چگونه به تحقق آرمانها و گفتمان انقلاب اسلامی کمک میکند؟
🔹مطالبه گری ضرورتی انقلابی
مطالبه کردن و در میدان وارد شدن از برکات انقلاب اسلامی بود:«امام... ملّتِ خمود و تسلیم را تبدیل کردند به یک ملّتِ مطالبهگر» ۱۳۹۹/۳/۱۴در طول این سالها هم، حضرتآیتاللهخامنهای مشوق مطالبه گری بوده و بارها بر ضرورت مطالبهگری تاکید و چگونگی و شرایط آن را تبیین کرده اند «مطالبهگری کنید و از مسئولان بخواهید که کار جدّی بکنند.» ۱۴۰۱/۲/۶ اهمیت مطالبهگری این است که میتواند به تحقق گفتمان انقلاباسلامی کمک کند و همه عوامل دخیل انسانی در مسیر عملیاتی شدن گفتمانها و ارزشها را به حرکت انداخته تا اقدامات موثر یکی پس از دیگری انجام شود: «باید نظارت بشود، باید کنترل بشود، باید دنبالگیری بشود، باید رصد بشود، باید مطالبهی دائمی بشود.»۱۳۹۵/۴/۱۲ مطالبهگری اگر درست و صحیح صورت بگیرد، مصداقی از ارزشهای دینی است: «در اسلام هم نهی از منکر با امر به معروف همراه است، نهی از منکر همان اعتراض است، امر به معروف یعنی پیشنهاد، ارائهی راه حل، ارائهی کاری که باید انجام بگیرد و میتواند انجام بگیرد؛ اینها با هم هستند؛ بنابراین مطالبهگری را حتماً با ارائهی راه حل و دادن راه حلهای خوب و قابل قبول همراه کنید.» ۱۳۹۹/۲/۲۸
🔹با دشمن مخرج مشترک پیدا نکنید
یکی از توصیههای رهبرانقلاباسلامی در دیدار اخیر با بسیجیان، توجه دادن به این نکته مهم بود که «بسیجی ممکن است به یک مطلبی، به یک واقعیّتی، به یک شخصی معترض باشد؛ هیچ اشکالی ندارد، امّا هنجارشکنی نمیکند، با دشمن... مخرج مشترک پیدا نمیکند.» ۱۴۰۲/۹/۸ توصیه ای که ایشان در دیدار با دانشجویان هم پیشتر تأکید داشتند: «در مطالبهگریها ــ که من به شما توصیهی مطالبهگری میکنم ــ مراقبت کنید دشمن نتواند از مطالبهی بحقّ شما سوء استفاده کند؛ هم در صورتبندی مسئله، هم در راه حلّی که ارائه میدهید، سعی کنید با دشمن وجه مشترک و مانند اینها پیدا نکنید؛ مخرج مشترک پیدا نکنید با دشمن؛ -چون- او هم موضوعات را مطرح میکند دیگر، او هم مشکلات را مطرح میکند، هم صورت مسئله را او مطرح میکند، هم بهاصطلاح علاج را و نتیجهگیری را مطرح میکند... او مُغرض است و از روی خیرخواهی انجام نمیدهد کار را.» ۱۴۰۲/۲/۶ اینکه چگونه میتوان با دشمن، مخرج مشترک پیدا نکرد، نیاز به شناخت دشمن و اهداف و نقشه او و از سوی دیگر فهم و شناخت بایستههای چگونگی مطالبهگری دارد.
🔹دشمن غدار با ابزار تحریف و یأسپراکنی
دشمنان ایران اسلامی قصد دارند تا با تحریف حقایق و واژگون نشاندادن واقعیتها، چندبرابر نشاندادن نقاط ضعف کشور و کوچک نشاندادن پیشرفتهای کشور و با آدرس غلط دادن در چگونگی حل مشکلات، مردم بهخصوص جوانان را دلسرد کرده و با تضعیف روحیه مردم، نشاط و تحرک و امید مردم را ضعیف کنند: «میخواهند جوانهای ما را ناامید کنند، نشاط را از آنها بگیرند، تحرّک را از آنها بگیرند و جوری بشود که جوانها تحرّک و پیشتازی و پیشگامی خودشان را نداشته باشند. این هدف اینها است.»۱۰/۵/۱۳۹۹
از دیگر راهکارهای دشمن برای خاموشکردن حس آرمانخواهی ملت ایران و منحرفساختن مطالباتی که میتواند آیندهکشور را درخشان کند، پیچیدن نسخههای مأیوسکننده "نمیتوانیم و نمیشود" است: مگر ما توان مدیریت و استخراج نفت داریم؟ مگر میشود با دستخالی در مقابل نظام تا دندان مسلح پهلوی، قیام کرد؟ مگر میتوان با صدام که حمایت کشورهای دنیا را پشت سرخودش دارد، ایستاد؟ دانشگاه ایرانی را چه به آزمایش و بهرهبرداری از انرژی هستهای؟ شما را چه به ساخت موشک ماهواره بر؟ و... از این دست حرفهای دشمنان خارجی و برخی غربزدگان داخلی است که با یک بررسی کوتاه در جراید و مطبوعات روزگار گذشته، میتوان آنها را یافت که برخی چگونه با ژست منورالفکری! در صدد بودند تا به مردم بقبولانند که ضعیف هستند. «یکی از شیوههای دشمن ناامید کردن جوانهای ما است؛ اینکه ما نمیتوانیم، نمیشود در مقابل اینها ایستاد؛ که همینطور میبینید متأسّفانه عدّهای بلندگوی دشمن شدهاند که همین چیزها را در فضای جامعه بپراکنند که نمیشود در مقابل اینها ایستاد؛ چرا نمیشود؟ جمهوری اسلامی در مقابل زیادهخواهی دشمنان ایستاده است و در همهی موارد بر دشمن پیروز شده! چطور شما میگویید نمیشود؟» ۱۳۹۶/۹/۱
🔍 ادامه را در بله | ایتا خط حزبالله بخوانید
علی ملازاده
⭕همیار باشید👇
✒️https://eitaa.com/alimollazadeh
16.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 الگوی ولایت مداری و جهاد تبیین
🔻رفتار شناسی حضرت صدیقه طاهره (س) در جامعه بعد از رحلت پیامبر (ص) و نحوه برخورد ایشان در موقعیتهای مختلف، راهنمایی مفیدی در حوزه بصیرت میباشد. در آن برهه تاریخی و بعد از پیامبر (ص)؛ نظام اسلامی و ولایت اهل بیت (ع) به خطر افتاده بود و حضرت زهرا (س) تنها چهرهای بودند که با تمام قدرت به میدان آمدند و از ولایت دفاع کردند. میتوان گفت: حضرت زهرا (س)؛ «بنیانگذار جهاد تبیین در دفاع از ولایتمداری است.»
#صبا
#قطب_نما
علی ملازاده
⭕همیار باشید👇
✒️https://eitaa.com/alimollazadeh
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۱۹۷ قرآن کریم شامل آیات ۶۲ تا ۶۸ سوره مبارکه توبه
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «اَدِّبوا اَولادَکُم عَلی ثَلاثِ خِصالٍ : حُبِّ نَبِیِّکُم وَ حُبِِّ اَهلِ بَیتِهِ وَ قِراءَةِ القُرآنِ» فرزندان خود را برسه خصلت تربیت کنید، دوستی پیامبرتان و دوستی اهل بیتش و قرائت قرآن. (ینابیع المودة /۲۷۱)
🎙 استاد: پرهیزگار
علی ملازاده
⭕همیار باشید👇
✒️https://eitaa.com/alimollazadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 زمانِ شاه، ظاهر و باطن یکی بود!
🍃🌹🍃
⁉️ زمان شاه، مردم منافق نبودن؛ اهل #مشروب میرفت کاباره و اهل #نماز میرفت مسجد... اما الان چی؟
#ساواک | #پهلوی
علی ملازاده
⭕همیار باشید👇
✒️https://eitaa.com/alimollazadeh
📰 نشریه اخبار و تحلیلهای سهشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۲
🔗 ادامه مطلب را از اینجا بخوانید
📌#نشریه_اخبار_و_تحلیل_ها
علی ملازاده
⭕همیار باشید👇
✒️https://eitaa.com/alimollazadeh
💢مطالبه کارنامه
🔹رواج فرهنگ مطالبهگری و فسادستیزی یکی از ویژگیهای ممتازی است که بارها مورد تأکید رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی قرار گرفته است.
🔸رهبری سال گذشته خطاب به جنبش دانشجویی فرمودند: «مطالبهگری شما بهگونهای باشد که هم در بیان صورتِ مسائل و هم در مقام ارائه راهحلها، با دشمن مغرض، مخرج مشترک پیدا نکنید.» این تعابیر به خوبی حکایت از آن دارد که رهبری در عمومی سازی گفتمان مطالبهگری مصرند و البته تلاش دارند تا آن را در مسیر واقعیاش قرار دهند.
🔹این روزها که مصادف با ماههای پایانی مجلس یازدهم است و انتخابات مجلس جدید سه ماه دیگر برگزار خواهد شد، و قت آن رسیده است که ارائه عملکرد مجلس از نمایندگان مردم مطالبه شود و این سؤال مطرح شود که در چهار سال گذشته چه کردهاید؟!
🔻در این میان به چند نکته باید توجه کرد:
🔸۱ـ جامعه پویا جامعه مطالبهگر است؛ جامعهای که در آن ولی نعمتان جامعه که مردم باشند، از نمایندگان و خادمان خود که مسئولان باشند، مطالبهگری میکنند و آنان باید پاسخگو باشند! این و مطالبهگری و پاسخگویی از مجلسیان در چند عرصه قابل تعریف است؛ از جمله مطالبه کارنامه و عملکرد، مطالبه شعارها و وعدههای انتخاباتی داده شده و مطالبه فرامین و رهنمودهای رهبری انقلاب و... .
🔹۲ـ نباید فراموش کرد که وقتی یک ارزش در جامعه خریدار پیدا کرده و با اقبال عمومی مواجه میشود، کاسبانی نیز به میدان خواهند آمد و تلاش خواهند کرد تا خود را پیشقراولان مطالبهگری معرفی کنند. در این میان، جامعه بصیر جامعهای است که بتواند جنس بدلی را از جنس اصل تشخیص دهد و اجازه ندهد این کاسبان جایگزین صاحبان امر مطالبهگری شوند. امری دشوار که کم اهمیت شمردن آن، مطالبهگری را به امر ضد خود تبدیل خواهد کرد.
🔸۳ـ باید توجه داشت که مطالبهگری، روح تحقق امیدواری و امیدآفرینی در جامعه است و موتور محرکی است که میتواند معضلات را حل کرده و کار چرخش چرخ حکمرانی را در مسیر آرمانها و قلهها هموار کند و در خدمت مبارزه با فساد و انحرافات به کار آید؛ بنابراین، امیدآفرین است و جامعه را به پویایی و تکاپو دعوت میکند. همین مسئله خود شاخص مهمی است که میتواند مطالبهگری واقعی را از مطالبهگری بدلی تمییز دهد!
🔹۴ـ مطالبهگری باید با معیار اخلاق و انصاف سنجیده شود؛ وگرنه در ورطه سیاه تخریب و اتهامزنی و دروغپراکنی خواهد افتاد! که نتیجهای جز واگرایی و تشتت و رواج بداخلاقی در جامعه به همراه نخواهد آورد. کافی است به تجربیات گذشته در این زمینه نگاهی بیندازیم تا مشخص شود که چگونه چنین مدعیانی دچار انحراف و انحطاط شدهاند.
علی ملازاده
⭕همیار باشید👇
✒️https://eitaa.com/alimollazadeh