May 11
🔴کانال تفسیر المیزان
🔴بزرگترین و بهترین تفسیر قران را در فضای مجازی با لطف و رحمت الهی شروع کردیم و همراهی عزیزان را خواستاریم.
🔴 همه دعوتید👇👇👇
@all_mizan
🌸 تفسیر المیزان🌸
المیزان فی تفسیر القرآن که بیشتر به تفسیر المیزان شهرت دارد از جامعترین و مفصلترین تفاسیر شیعی قرآن به زبان عربی است که در قرن چهاردهم هجری به قلم علامه سید محمدحسین طباطبایی (۱۲۸۱ - ۱۳۶۰ هـ. ش) نگاشته شدهاست.
@all_mizan
📙 گذری بر زندگینامه نویسنده کتاب تفسیر المیزان (علامه طباطبایی(ره))
✅ «قسمت اول»
🍃 سید محمد حسین طباطبایی
معروف به علامه طباطبایی در آخرین روز ماه ذیحجه سال 1321 هـ.ق (۱۲۸۱ خورشیدی) در شاد آباد #تبریز متولد شد.
🍁🍁🍁🍁🍁
اجداد علامه طباطبایی از طرف پدر از اولاد حضرت #امام_حسن_مجتبی علیه السلام و از اولاد ابراهیم بن اسماعیل دیباج هستند و از طرف مادر اولاد حضرت #امام_حسین علیه السلام می باشند.
🍁🍁🍁🍁🍁
در سن #پنج سالگی مادرشان و در سن #نه سالگی پدرشان بدرود حیات می گویند و از آنها اولادی جز ایشان و برادر کوچکتر از ایشان بنام سید محمد حسن کسی دیگر باقی نمانده بود.
__________________________________
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره صلوات 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/490209349C8c72616880
🌸 ساده زیستی، ویژگی بارز علامه طباطبایی(ره)🌸
🍃 آیت الله حسینی طهرانی از شاگردان ایشان نقل کردند: روزی یکی از دوستان آمد و گفت آقای قاضی(در جوانی نزد مردم شهر به #قاضی معروف بودند) از زیارت مشهد برگشتند. چون به منزلشان وارد شدیم دیدیم آن مرد فیلسوف همان سیدی است که ما هر روز در کوچه میدیدیم. از بس #ساده_زیست بود حتی احتمال نمیدادیم اهل علم باشد. چه برسد به اینکه فیلسوف باشد.
@all_mizan
📙 گذری بر زندگینامه نویسنده کتاب تفسیر المیزان
✅ «قسمت دوم»
🌸 #تحصیلات و #اساتید علامه طباطبایی(ره)
🍃سید محمد حسین طباطبایی به مدت #شش سال (1290 تا 1296هـ.ش) پس از آموزش #قرآن، آثاری چون #گلستان، #بوستان را فرا گرفت. همچنین به یادگیری فنون #خوشنویسی پرداخت. سپس به مدرسه #طالبیه تبریز وارد شد و به فراگیری ادبیات عرب و علوم نقلی و فقه و اصول پرداخت. سپس به همراه برادرشان به #نجف اشرف مشرف می شوند و #ده سال به تحصیل علوم دینی و کمالات اخلاقی و معنوی مشغول شدند.
🍁🍁🍁🍁
علامه طباطبایی علوم ریاضی را در نجف اشرف نزد سید ابوالقاسم #خوانساری، و به مدت #ده سال دروس فقه و اصول را نزد استادان برجسته ای چون مرحوم آیت الله #نائینی(ره) و مرحوم آیت الله #اصفهانی(ره) خواندند.
🍁🍁🍁🍁
استاد ایشان در #فلسفه مرحوم سید حسین #باد کوبه ای و معارف الهیه و فقه الحدیث، عارف عالیقدر مرحوم آیت الله سید علی آقا #قاضی (ره) بودند. در سیر و سلوک و مجاهدات نفسانیه و ریاضات شرعیه تحت نظر آن استاد کامل بودند. استاد امجد نقل می کند که ((حال مرحوم علامه، با شنیدن نام آیت الله قاضی #دگرگون میشد.))
@all_mizan