eitaa logo
الله اکبر
5.3هزار دنبال‌کننده
53.6هزار عکس
37.5هزار ویدیو
82 فایل
ارتباط با ادمین @gole_rozesorkh
مشاهده در ایتا
دانلود
. 🔴 راه‌اندازی دو اسکله گردشگری در کیش و بوشهر برای جام جهانی قطر 🔸️معاون دریایی سازمان بنادر  نازی: 🔹️سازمان بنادر به عنوان مرجع حاکمیت دریایی در هر شرایطی اهداف خود را در راستای منافع ملی و حفظ اقتدار دریایی تنظیم می‌کند. 🔹️استفاده از سوخت کم سولفور در حوزه بین‌الملل الزامی شده که با استفاده از پالایشگاه ایرانی و توان متخصصان داخلی تهیه شده است. 🔹️تولید دانش بنیان سازمان بنادر مجهز به تکنولوژی شده که ایمنی کشتی را به صورت برخط کنترل می‌کند. 🔹️دو اسکله گردشگری در بوشهر و کیش به سمت قطر برای جابه جایی مسافران جام جهانی راه اندازی شده است تا از این طریق مسیر حرکت به قطر تسهیل شود. .
هر که بی ولی باشد، عاقبت سيه‌ بخت است پيمودن‌ راه حق، بی امـر ولی سخت است انقلاب مان هرگـز، منحــرف نخواهد شد تا سيد علی باشـد، ما خيال مان تخت است ♥️
🔴موافقت فراکسیون انقلاب با وزیر پیشنهادی کار 🔹سخنگوی فراکسیون انقلاب مجلس: در جلسه فراکسیون انقلاب با موضوع بررسی برنامه‌ها، سوابق و اولویت‌های زاهدی‌وفا، وزیر پیشنهادی ۷۷ رأی موافق و ۵۴ رأی مخالف برای تصدی این جایگاه از فراکسیون دریافت کرد.
🔴 آخرین دست و پاهای دشمن برای زنده نگه داشتن اغتشاشات در ایران 🔹 بایدن رسما برای حمایت از آشوبگران به میدان آمد. 🔹 کمتر از ۱۲ ساعت پس از سخنرانی رهبر معظم انقلاب و تاکید ایشان بر نقش برجسته آمریکا در پس پرده اغتشاشات اخیر، 🔹رئیس جمهور آمریکا ضمن دخالتی آشکار در امور داخلی ایران با صدور بیانیه‌ای ضمن متهم ساختن جمهوری اسلامی به سرکوب اعتراضات مسالمت آمیز (!) بر حمایت همه جانبه آمریکا از جریان بوجود آمده تاکید کرد. 🔹او ضمن اشاره به تلاش های دولتش برای دسترسی به اینترنت آزاد، وعده داد که علیه پلیس امنیت اخلاقی ایران، تحریم هایی را در نظر خواهد گرفت.
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴رئیس‌جمهور در جلسه رای اعتماد وزیر پیشنهادی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی: 🔹بصیرت مردم در حوادث اخیر، دشمن را ناکام گذاشت 🔹️دلیل خشم دشمن از کشور و ملت ما آن است که میبیند علی‌رغم همه تهدیدها و تحریم‌ها کشور ما، را دارد طی می‌کند.
14.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴قدردانی رئیس‌جمهور از بیانات رهبری در خصوص اتفاقات اخیر 🔹حجت‌الاسلام رئیسی، در صحن علنی مجلس گفت: 🔹رهبر معظم انقلاب در سخنرانی دیروزشان دشمن را در این فتنه، ناکام گذاشتند. 🔹تحلیل‌های جامع رهبری در خصوص اتفاقات اخیر و دلیل این فتنه‌ها در کشور، قابل درک بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دکتر رئیسی: وزارت کار از وزارتخانه‌های مهم است ✅رئیس‌جمهور در جلسه رای اعتماد وزیر پیشنهادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: ✅همه وزارتخانه‌ها اهمیت دارند اما این وزارتخانه در جهت تحقق شعار دولت که «عدالت اجتماعی» باشد بسیار نقش‌آفرین است. ✅شرط من برای انتخاب همکاران روحیه مبارزه با فساد داشتن، حق‌طلبی، تحول‌خواهی و پاک‌دستی است. ✅زاهدی‌وفا فردی با دانش اقتصادی و دارای تجربه است.
🔴هیچ چیز مثل این نمیتونست گند بزنه به حرکت دانشجویان شریف و پشت پرده ی فتنه شون رو رسوا کنه😂
🔴ایران امروز به روایت تصویر...
🔴تصویری پر ابهت از شاه براندازان 😝🤣 که گروه هکری از گوشیاشون هک کرده