نزدکی اذان صبح مقام وحدت ماست،
در محضر خدا حاضر باشید.
حضرت علی علیه السلام در سخت ترین اوقات نماز شبش برقراربود .#
#نکته .
خواب بیان هویت شخص است؛اگر کسی بخواهد بفهمد فعلا حقیقتش به چه صورت است خوابش راه مشاهده کند؛هویت خودش را می فهمد.
#استاد_صمدی_آملی سلمه الله تعالی
شرح جلد دوم دروس معرفت نفس،_جلسه136
@tarrk_gonah
🎁ایجاد تولدی دوباره،
با محوریت قرآن، حدیث و سیر علمی خودشناسی
ابولفضائل علامه حسن زاده آملی قدس الله سره
✅ پیش نیاز : مباحث فقه و احکام
💦 سیر درسی کتب حضرت علامه حسن زاده آملی برای مشتاقان از نفوس مستعده:
مقدمه ورود:
🔖 رساله طهارت و ادب مع الله +شرح صوتی
💿📘سیر علمی: شماره ۱
سطح۱:
1)دروس معرفت نفس.
2)گنجینه گوهر روان.
3)اتحاد عاقل به معقول.
4)سرح العیون فی شرح العیون.
5)ممد الهمم فی شرح فصوص الحکم.
🌿 سیر عملی (بعد از سیر علمی)
1)رساله زبرجدیه حول صحیفه سجادیه.
2)انسان در عرف عرفان.
3)نور علی نور در ذکر و ذاکر و مذکور.
4)نامه ها و برنامه ها.
برگرفته از: کتاب حامل اسرار👆
⏬هفت کتاب مد نظر علامه حسن زاده آملی جهت نائل شدن به فهم خطاب محمدی:👇
۱-اشارات
۲-الهیات و نفس شفا
۳- شرح منظومه و اسفار ملاصدرا
۴-تمهید القواعد
۵-فصوص الحکم
۶-مصباح الانس
۷- #فتوحات_مکیه
🔰نکته 👇
سطح عالی(اشارات تا فتوحات) سیر علمی ویژه آقایان یا خواهرانی که خودشان مشتاقند و مقدمات را کامل کامل گذرانده اند و شرایط طی دروس را دارند. ولی برای اغلب بانوان و افرادی که شرایط طی مسیر را ندارند سطح اول + حفظ و تقویت خانواده و تلاش برای تربیت دینی فرزندان +عمل به واجبات و ترک محرمات بسیار نتیجه بخش خواهد بود ان شالله .
💿صوتهای شرح دروس را میتوانید از کانال زیر در روبیکا دریافت نمایید 👇💚
https://rubika.ir/maktabeallame2
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
هدایت شده از تولدی دوباره
#حضرت_علامه_حسن_زاده_آملی روحی فداه
#پنج_روح
#مفضل گفت : از علم امام به آنچه در اقطار زمين است در حالى كه در خانه اش بوده و پرده بر رو كشيده پرسيدم .
آن حضرت (امام صادق عليه السلام ) پاسخ داد: اى مفضل ! خداى تبارك و تعالى در پيامبر صلى الله عليه وآله پنج روح قرار داد:
✅ روح حيات كه به آن مى جنبند و حركت مى كند و
✅ روح قوه كه به آن مى خيزد و مى كوشد و
✅روح شهوت كه به آن مى خورد و مى آشامد و از حلال به زنان درمى آيد،
✅ و روح ايمان كه به آن ايمان مى آورد و عدالت مى نمايد،
✅و #روح_القدس كه به آن نبوت را بر دوش مى كشد، پس هنگامى كه پيامبر صلى الله عليه وآله وفات كرد، روح القدس به امام مى رود، و روح القدس نمى خوابد و غافل نمى شود و لهو نمى كند و آرزوى بيهوده نمى برد، ولى آن چهار روح ديگر خواب و غفلت و اميد بيهوده ، و لهو دارند، و به روح القدس آنها ديده مى شوند
؛**********************
فضایل و سیره چهارده معصوم در آثار علامه حسن زاده آملی
💕 @tarrk_gonah
داستان معجزه وار دفن علامه طباطبایی
حجت الاسلام والمسلمین رسول جعفریان در کتاب «مقالات و رسالات تاریخی« (دفتر چهارم)، از زبان حجت الاسلام محمد حسین اشعری فرزند مرحوم آیت الله علی اصغر اشعری قمی، از همدرسان امام راحل این گونه آورده: «علامه طباطبایی این اواخر بیماری پارکینسون گرفت و تقریبا آخر کاری فلج شد تا گردن. این اواخر در بیمارستان آیت الله گلپایگانی بستری شد. من سه شبانه روز اکثر اوقات آنجا بودم و ایشان در حالت اغماء بود. روزی دکتر منافی وزیر بهداری وقت آمد به بیمارستان برای ملاقات با ایشان. وقتی وضع او را دید تلفن کرد که هلکوپتر بفرستند تا او را به تهران منتقل کنیم. من مخالفت کردم و گفتم ایشان چند ساعتی بیشتر زنده نیست. اما قبول نکرد.
همان وقت آیت الله گلپایگانی آمد که دید ایشان در حال اغماء است، این مساله را با ایشان مطرح کردم و به ایشان گفتم: شما امر کنید دکتر منافی این کار را نکند. ایشان دکتر منافی را صدا زد و از او خواست تا عصر صبر کنند. اگر جوری بود که می شود او را منتقل کرد آن وقت منتقل کنید. بالاخره یکی دو ساعت بعد درگذشت، من تلفنا فوت ایشان را به آقای خمینی اطلاع دادم، ایشان فرمودند: در باره قبر ایشان هر کجا را صلاح می دانید اقدام کنید. به آقای مولایی هم دستور خواهیم داد. من به دنبال آقای مولایی آمدم تا محل قبر را تعیین کنیم. ایشان در کنار قبر مرحوم اشراقی و انگجی جایی را معرفی کرد. من مخالفت کردم و گفتم علامه طباطبایی به عنوان مفسر و فیلسوف باید قبرش جایی باشد که مردم راحت تر و آشکارتر سر قبر ایشان بیایند.
آنچه آقای مولایی اصرار کرد من مخالفت کردم. بعد آمدم جایی را که قبر فعلی ایشان است نشان دادم، ایشان گفت اینجا پایه های سقف است و تمام بتون آرمه است و قابل شکافتن نیست، من نپذیرفتم. ایشان گفت: حتی اگر بشود شکافت، اینجا قبر علماست و ما مجاز به شکافتن نیستیم. من گفتم: این مساله را حل می کنم. معمارها را بیاورید تا نظر بدهند که می شود شکاف داد یا نه. و ثانیا آقای نجفی در وقت ساختن مسجد بالاسر فهرست قبور را برداشت.
از ایشان می پرسیم که آیا قبر عالمی در اینجا هست یا خیر. غروب شد و آقای نجفی آمد. بعد از نماز داستان را شرح دادم و خواستم ایشان بیاید شرح بدهد که اینجا قبری از علما بوده است یا نه. ایشان آمد و گفت: تا آنجا که من صورت برداری کرده ام اینجا قبر کسی نیست. آقای مولایی گفت: چه اصراری دارید. من گفتم: نه اینجا که قبر نیست. بر فرض هم بتون باشد، امتحانش آسان است. بالاخره به این امر تن دادند و شب درها را بستند و قالی را کنار زدند و عمله آوردند تا بشکافند. سنگ مرمر را برداشتند. موزائیک را هم برداشتند، خبری از بتون نبود. خاک و خاشاک را برداشتند یک مرتبه هر چه کلنگ زدند صدا می کرد. آقای مولایی گفت: من عرض کردم اینجا بتون است. من مخالفت کردم و گفتم: ببینیم چرا صدا می کند. دیدیم آجرهای بزرگ است. برداشتند، در این وقت با کمال شگفتی دیدیم یک قبر آماده و ساخته آن جا هست بدون این که ذره ای چیزی از استخوان و غیره در آن باشد. آقای مولایی گفت: این واقعا شبیه معجزه است، همانجا آقای طباطبائی را دفن کردند.»
╭┅──────┅╮
❤ @tarrk_gonah✅
╰┅──────┅