14.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 #فایل_تصویری
🔹 بررسی شخصیت و افکار مولوی
🔸 برشی از جلسه اول سخنرانی علامه محمد تقی جعفری رحمه الله علیه، تابستان ۱۳۷۵
🌿استاد علامه محمدتقی جعفری🌿
@allameh_jafari
23.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 #فایل_تصویری
🔹 بررسی شخصیت و افکار مولوی
🔸 سخنرانی علامه محمد تقی جعفری رحمه الله علیه، تابستان ۱۳۷۵ - جلسه دوم
💠 https://www.aparat.com/v/bcExt/
🌿استاد علامه محمدتقی جعفری🌿
@allameh_jafari
🏴 رحلت پیامبر اکرم صلوات الله علیه و شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام را خدمت امام زمان عج و شیعیان و محبانشان تسلیت عرض مینماییم.
@allameh_jafari
25.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 #فایل_تصویری #اصلاحیه
🔹 فایل کامل جلسه اول سخنرانی بررسی شخصیت و افکار مولوی
🔸 سخنرانی علامه محمد تقی جعفری رحمه الله علیه، تابستان ۱۳۷۵
💠 https://www.aparat.com/v/1ISLY/
🏴استاد علامه محمدتقی جعفری🏴
@allameh_jafari
🏴 شهادت ثامنالحجج؛ امام رضا(ع) را خدمت امام زمان(عج) و محبان حضرتش تسلیت عرض مینماییم 🏴
ابراهيم بن عباس گفت: امام رضا عليه السلام بيشتر اوقات اين شعر را زمزمه میکردند.
إِذا کُنْتَ فى خَیْرٍ فَلا تَغْتَرِرْبِهِ
وَلکِنْ قُلِ اللّهُمَّ سَلِّمْ وَ تَمِّمْ
هنگامى که در ناز و نعمت هستى به آن مغرور مباش، بلکه بگو خدایا نعمتت را تمام کن و سلامتى بده.
عيون اخبار الرضا
@allameh_jafari
25.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 #فایل_تصویری
🔹 بررسی شخصیت و افکار مولوی- جلسه سوم
🔸 سخنرانی علامه محمد تقی جعفری رحمه الله علیه، تابستان ۱۳۷۵
💠 https://www.aparat.com/v/Pd7QU
🌿استاد علامه محمدتقی جعفری🌿
@allameh_jafari
18.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 #فایل_تصویری
🌱 ماجرای کشتی جوانمردانه شهید ابراهیم هادی ( از دوست داران علامه محمد تقی جعفری )
💠 @allameh_jafari
صوت طرز تفکرات حافظ.mp3
34.4M
📌 #فایل_صوتی به مناسبت روز بزرگداشت حافظ
🔹 طرز تفکرات حافظ
🔸 سخنرانی علامه محمد تقی جعفری رحمه الله علیه، شهریور ۱۳۶۷
🌿استاد علامه محمدتقی جعفری🌿
@allameh_jafari
📌 #معرفی_آثار
💠 خلوت انس
( تحلیل اندیشه ها و شخصیت حافظ)
🌿 استاد محمدتقى جعفرى از جمله متفكران اسلامى است كه توجهى خاص و نگاهى عميق به ادبيات و شعر دارد. در آثار ايشان، استنادهاى بسيارى به شعرهاى شاعرانِ گوناگون شده است كه شايد بتوان گفت مجموعه آنها با استنادهاى هيچ يك از متفكران مسلمان قابل مقايسه نيست. او علىرغم مشغلههاى فكرى و فلسفىِ مختلف، براى بيان مطالب و مقاصد خود، گاه به اشعارى از شاعران گمنام اشاره مىكند كه تعجببرانگيز است.
در سالهاى پيش از كوچِ ابدپروازِ محمدتقى جعفرى، ايشان در حال نگارش اثرى مهم در باب حافظ بودند، ولى بنا به دلايلى آن را در نيمه راه رها ساختند. مطالعه نوشتههاى موجود نشاندهنده آن است كه وى به هنگام تحقيق درباره حافظ، در ابتدا اشعار مختلف را در موضوعاتى چون: خدا، هستى، انسان، عبادت، عشق، دل و مى، از ديوان حافظ استخراج و در دفاتر مجزا ثبت كرده، و سپس در صدد تفسير و تحليل همه ابيات با موضوعات خاص بوده است.
اگرچه اثر حاضر ناتمام است و در آن برخى ابعاد انديشه حافظ بيان شده، اما همين مطالب موجود، روشنگر بسيارى از زواياى فكرىِ حافظ است؛ به ويژه آن كه نويسنده تلاش كرده است تا از زواياى حِكَمى و نگاه فلسفى، اشعار حافظ را تفسير و تحليل كند.
با وجود همه آثارى كه در سالهاى اخير درباره حافظ نگاشته شده، اين اثر نيز ارزشِ خاصِ خود را دارد، و اميد است مانند ساير آثار انديشمندان، مورد توجه و استفاده اهل نظر قرار گيرد.
🔹 نحوه تهیه کتاب:
🔰 تماس با انتشارات ارمغان طوبی، قم، تلفن: 025-37733779
🔰 تماس با انتشارات ارمغان طوبی، تهران، تلفن: 021-66959731 و 021-66959945
🔰 مراجعه به سایت:
https://www.ketabfroosh.com/%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%AE%D9%84%D9%88%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AC%D8%B9%D9%81%D8%B1%DB%8C
🔸 @allameh_jafari
خلوت انس.PDF
1.41M
👈🏻 فهرست مطالب و نمونه ای از متن کتاب خلوت انس
🌿 @allameh_jafari
💠 عـلـمـایـی کـه رمـان مـیخـوانـدنـد
🔹 آیا بزرگان قدیم حوزوی آنقدر اهل خواندن رمان و داستان بودند تا ادبیات روسیه و آمریکای جنوبی را بشناسند؟ آیا حوزویان در میان قیل و قالهای فقه و اصول و منطق و اخلاق، به ادبیات هم رو میآوردند؟ نه آن ادبیاتی که مثل خیلی از کتابهای درسی، سطحی همه چیز را مرور کند. آیا خودشان کتابهای رمان و داستان به دست میگرفتند و ساعتها وقت صرف خواندنش میکردند؟ این سؤالی است که در این گزارش به دنبالش رفتیم تا ببینیم کدام یک از بزرگان حوزوی رمان خواندهاند؟ نتایج جالبی به دست آمد. گرچه بعضیهایش کوتاه بود. مثل اینکه شهید محمدباقر صدر، به خواندن داستان به ویژه آثار پلیسی علاقه داشته و «بینوایان» ویکتور هوگو را دوست داشته و حتی ادبیات مصر و لبنان را بر عراق ترجیح میداده است. بعضیهایش هم آنقدر مفصل بود که مجبور شدیم فقط به چند مورد از آن اشاره کنیم.
🔸 عـلامـه جـعـفـری، رمـان را از حـفـظ مـیخـوانـد!
علامه جعفری به کتابخوانیهایش همیشه شهرت داشتهاست. حتی به آن کتابخانۀ شخصی خیلی خیلی بزرگش که هنوز هم مخاطبان میتوانند از آن آثاری که در جوانی با کلی زحمت و حتی با بیپولی جمع شدند، استفاده کنند. یکی از همراهان و شاگردان او با نام شهرام تقیزاده انصاری در یک مصاحبه قدیمی تعریف میکرد: «علامه به ادبیات ایران اشراف و تسلط خوبی داشتند و همواره گلستان و بوستان ورد زبانشان بود و با استشهاد به آنها حرف میزدند. در همان دهههای ۳۰ و ۴۰ به مطالعۀ ادبیات غربیها مانند آثار ویکتور هوگو، بالزاک، شکسپیر، چارلز دیکنز، گوته و حتی آثار نویسندگان ادبیات روس مثل تولستوی، داستایفسکی و ماکسیم گورکی و حتی رمانهایی از نویسندگان آمریکای جنوبی پرداخته بودند». گویا علامه جعفری بر این عقیده بوده که این آثار مهم ادبی به تحلیل روانشناسانۀ انسان پرداختهاند. همانطور که خود علامه نیز در شرح مثنوی نه فقط به مولوی، که به انسان توجه کرده است.
شاگرد علامه که خودش در رشتۀ فیزیک درس خوانده، صحبتش را اینطور ادامه میدهد: «ایشان تبحر خاصی در خواندن رمان داشت. این نکته را کمتر کسی میداند که استاد جعفری متن رمانها را از حفظ میخواند. ما معمولاً شعر را از حفظ میخوانیم، ولی ایشان متن نثر کتاب را با همان ادبیات خودشان از حفظ میخواندند و گاهی هنگام درس ۱۵ـ۱۰ سطر از یک کتاب را عینا از حفظ میخواندند».
🔰 روزنامۀ جام جم- شمارۀ ۸۰۵۳
چهارشنبه ۲۱ مهر۱۴۰۰
🌿 @allameh_jafari