هدایت شده از کانال شاخه طوبی
22.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 فیلم بسیار دیدنی 🔼🔼
🔸معرفی آثار علامه حسن زاده آملی🔸
🔹در این فیلم 37 دقیقه ای که در سال 1379 تهیه شده است، حضرت علامه حسن زاده آملی به معرفی تک تک آثار خود می پردازند.
🔸تماشا کنید...
@shakhehtoba
معرفی سالک الی الله آیت الله حیدر ضیایی نوری #قم #آمل :
🔻ایشان از شاگردان مبرز علامه حسن زاده آملی هستند؛ ایشان همچنین از اساتید برجسته فلسفه و عرفان حوزه علمیه قم می باشد.
📝مختصری از زندگینامه ی ایشان :
ایت الله حیدر ضیایی معروف به ضیایی نوری در سال 1331 ه ش در روستایی به نام اوز از ییلاقات شهرستان نور مازندران متولد شدند؛ ایشان پس از دوران کودکی جهت تحصیلات به شهر قم هجرت فرمودند.
ایشان در یک دوره 13 ساله درس خارج اصول آیه الله وحید خراسانی بهره برده و به همین مقدار در درس خارج فقه آیه الله مرحوم حاج شیخ جواد تبریزی شرکت نمودند.
🔻ایشان از سال 1363 ه ش توفیق تشرف به محفل درس علامه حسن زاده آملی را پیدا کرده و یک دوره 4 ساله کتاب اشارات را از ابتدا تا انتهی از محضر شریفشان استفاده بردند؛ سپس مجلّداتی از کتاب اسفار و شرح فصوص الحکم قیصری و بخشی از مصباح الانس را در روزهای پنج شنبه و جمعه و دروس هیئت و ریاضیات را از وجود شریف ایشان استفاده بردند.
لکن در کنار این درس و بحث ها، آنچه که به عنوان بزرگترین دستاورد خود در حوزه علمیه قم می دانند این است که پس از چند سال آشنایی با آیۀ الله حسن زاده آملی و بهره گیری از مجالس درس و بحث ایشان، یعنی از سال 1375 ه ش، افتخار شاگردی سیر و سلوکی ایشان نصیب استاد گردید؛
🍃از زبان ایت الله ضیایی:
منت عظیمی را بر این بنده نهادند و به عنوان راهنما و مرشد دلسوز با ارائه دستور العمل های متنوع هدایتگری معنوی اینجانب را به عهده گرفتند که همچنان ادامه دارد و به برکت این لطف و عنایت حضرت استاد تحولی شگرف را در خود شاهد بودم و هیچ نعمتی را برای خود بالاتر از این نعمت در زندگیم نمی بینم.
و البته ایت الله ضیایی بر اساس ذوقی که بر علوم عقلی و عرفانی داشته و دارند، سالهاست کتاب هایی که مربوط به این رشته است را برای طالبین سعادت تدریس میفرمایند. و همچنان نیز به تدریس آن کتب اشتغال دارند؛ نظیر کتابهای بدایه الحکمه و نهایه الحکمه و شرح منظومه مرحوم سبزواری و شرح اشارات و هم اکنون نیز به تدریس اسفار مرحوم ملاصدرا در فلسفه و شرح فصوص الحکم در عرفان اشتغال دارند و در خدمت عزیزانی در حوزه علمیه می باشند.
و در ایام تبلیغی هم به حسب وظیفه به سخنرانی و منبر می پردازند و با توجه به ذوقی که در این زمینه دارند سخنرانی های متعددی را در هر دوره تبلیغی به عهده می گیرند و عمده ترین محل تبلیغی ایت الله ضیایی، در این سال ها و پس از آشنایی با علامه حسن زاده آملی ، شهر آمل می باشد.
🔹 نشاني صفحه و شبكه ي رسمي آیت الله حیدر ضیایی در فضاي مجازي
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
📌سایت:
ostadziaei.ir
📚معرفی کتاب :
برای اشنایی با برخی از کتب و اثار ایت الله ضیایی، میتوانید به لینک زیر مراجعه فرمایید :
b2n.ir/971357
💠ادرس و زمان جلسات ایشان :
برای اطلاع از زمان و مکان برخی از جلسات ایشان ، میتوانید به سایت ایشان مراجعه فرمایید؛ همچنین ایشان جلساتی نیز در موسسه اوای توحید قم برگزار می کنند که برای اطلاع از این جلسات ، میتوانید به کانال های این موسسه مراجعه فرمایید.
🔻نکته :
ایت الله ضیایی بصورت رسمی پیام رسان و شبکه اجتماعی ندارد اما کانال هایی همچون آوای توحید مطالب ایشان را منتشر می کنند. علاقمندان به مطالب ایشان ، میتوانند از طریق لینک های زیر ، در پیام رسان های تلگرام و ایتا به کانال موسسه اوای توحید مراجعه فرمایند :
t.me/av313
t.me/avaye_towheed
eitaa.com/avaye_towheed
عکس ایشان👇🏻
@allamehasanzade110
♦️ایت الله ضیایی :
🔻دلیل بر اینکه امامت از مقامات دیگر بالاتر است؛
💠آیه ۱۲۴ بقره "وَ اِذَ ابْتَلی اِبراهیمَ"
💠و روایات هست...
🍃حضرت ابراهیم
بعد از طی مراحل گوناگون (مقام رسالت و اولولعزمی را داراست و بعد ازمقابله با نمرود و... و قربانی فرزندش) به مقام امامت رسید.
@allamehasanzade110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻علامه حسن زاده حفظه الله :
چطور انسان خودش را فراموش میکند...
@allamehasanzade110
🔻معرفی کانال نُورٌ عَلیٰ نُور :
این کانال را یکی ازشاگردان واقوام بسیارنزدیک علامه ی حسن زاده آملی حفظه الله مدیریت میکنند و برای دوستان و دوستداران معارف الهیه دایرنموده اند.
کسی که انیس ومونس وجلیس علامه ی حسن زاده آملی هستند و ازاساتیدبنام دانشگاهی و آشنابه منازل سیرالی الله می باشند.
اين كانال درنظر دارد در راستاي تعاليم قرآن كريم و احاديث پيامبر اكرم(ص) و ائمه اطهار عليهم السلام و اشارات عرفا و صحف كريمه مطالبي را در اختيار كاربرانش قرار دهد.
📌ادرس کانال :
t.me/Allahomasalealamohamadvaalehi
@allamehasanzade110
audio_2020-07-29_19-04-44.ogg
811.8K
دستوری از حضرت علامه حسن زاده آملی در باب چشم برزخی
هدیه خدمتگذاران کانال نُورٌ عَلیٰ نُور در شب عرفه به دوستان...
منبع :
t.me/Allahomasalealamohamadvaalehi
@allamehasanzade110
هدایت شده از تفاوت اساتید اخلاق و عرفان و اشنایی با عرفان و تصوف
30.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥اگر او مرا دوست دارد، پس چرا من او را دوست ندارم؟
🕯مهمترین مطلب در پذیرش یک سالک صداقت او است. کسی با یک بار آمدن وارد حلقه اصلی شیخ میشود ولی دیگری بعد از هزار بار، باز هم رد میشود.
🕯شیخ برای کسی که صادق باشد میجوشد.
🕯بیان داستانی آموزنده از مطرودی که بازگشت
📀 برشی از شرح نکته ۱۶۵ کتاب شریف گفتارها و گفتمان ها جلد اول ، تالیف دکتر اریانفر
منبع :
t.me/noor_bi_esm_369
@erfanvaakhlagh
معرفی شاگردان عرفانی علامه حسن زاده
معرفی استاد مهدی سمندری استان: #اصفهان شهر #نجف_آباد #قم : 🔻نظر علامه حسن زاده در مورد دو تن از
🏴 انّا لِلَّهِ وَاِنَّا اِلَيْهِ راجِعُونَ
ارتحال عالم ربانی عارف صمدانی حاج مهدی سمندری را خدمت خانواده و شاگردان ایشان تسلیت و تعزیت عرض می نماییم و از خداوند منّان برای بازماندگان وشاگردان ایشان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نماییم.
گفتنیست ، استاد سمندری از برجسته ترین شاگردان عرفانی علامه حسن زاده بودند.
@allamehasanzade110
هدایت شده از معرفی اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات شیعه
معرفی علامه حسن ، حسن زاده آملی ، شهر #آمل و شهر #قم :
🔻علامه حسن زاده از ارادتمندان مرحوم ایت الله کشمیری بودند و از افرادی هستند که از محضر این مرد الهی استفاده کرده اند؛ علامه حسن زاده از مرحوم ایت الله کشمیری ، ذکر می گرفتند.
از دیگر اساتید عرفانی علامه حسن زاده ، می توان به مرحوم حاج اقای الهی ( برادر علامه طباطبایی ) اشاره کرد...
📌برای اشنایی بیشتر با علامه حسن زاده ، میتوانید به لینک زیر مراجعه فرمایید :
eitaa.com/allamehasanzade110/6
عکس ایشان👇🏻
@shia12t
هدایت شده از معرفی اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات شیعه
از راست :
علامه حسن زاده
و ایت الله کشمیری
@shia12t
هدایت شده از معرفی اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات شیعه
از راست :
علامه حسن زاده
ایت الله کشمیری
ایت الله مبشر کاشانی
@shia12t
هدایت شده از تفاوت اساتید اخلاق و عرفان و اشنایی با عرفان و تصوف
🔻فرق شیوه عرفانی علامه حسن زاده آملی و آیت الله بهجت ، از زبان استاد حسن رمضانی👇🏻👇🏻👇🏻
@erfanvaakhlagh
هدایت شده از تفاوت اساتید اخلاق و عرفان و اشنایی با عرفان و تصوف
💠فرق شیوه عرفانی علامه حسن زاده آملی و آیت الله بهجت ، از زبان استاد حسن رمضانی :
رابطه علامه حسن زاده آملی و آیت الله بهجت / تفاوت شیوه آن دو بزرگوار
سوال:
سلام علیکم لطفا در مورد رابطه مرحوم آیت الله بهجت با حضرت استاد علامه حسن زاده آملی مطالبی بفرمایید. آیا این دو بزرگوار با هم ارتباطی داشتند با توجه به اینکه دو شیوه داشتند؟ متشکرم
پاسخ آیت الله استاد رمضانی:
حضرت استاد علامه حسن زاده آملی، اوائل که به قم مشرف شدند از کسانی بودند که در نماز حضرت آیت الله بهجت(ره) شرکت می کردند و شخص ایشان گاهی از این مساله سخن به میان می آوردند.
فرزندان حضرت آیت الله بهجت (ره) هم در درس و بحث های استاد حسن زاده آملی شرکت می کردند و پدر از این شرکت مطلع بود. تا این حد می توانیم در اینباره عرض کنیم.
بله یقینا این دو بزرگوار دو شیوه داشتند. علامه حسن زاده آملی به عرفان نظری خیلی اهمیت می دادند و می دهند و آثار محیی الدین ابن عربی و شارحان آثار وی را در تدریس و تدرس بسیار مفید و لازم می دانند و تدرس علوم عقلی و عرفانی را در تقویت بنیه علمی بسیار تاکید دارند. اما حضرت آیت الله بهجت(ره) از این شیوه استقبالی نداشتند.
بنده خودم وقتی خدمت استاد حسن زاده آملی رسیدم و تقاضای مطالب اخلاقی کردم ایشان فرمودند بنیه علمی خودتان را تقویت کنید. عرض کردم (علاوه بر دروس و کتب رایج حوزه در ادبیات، منطق، فقه، اصول و … ) بدایه الحکمة، نهایه الحکمة و شرح منظومه را خوانده ام. ایشان با حالتی فرمودند: آقا جان چیزی نخوانده اید! شما باید کتاب بخوانید، باید درس بخوانید.
ایشان بر روش نفس الامری این علوم تکیه و تاکید بسیار زیادی داشته و دارند و ما هم بر همین اساس به افرادی که مراجعه می کنند توصیه می کنیم که باید یک دوره منطق را به صورت متقن فرا بگیرند و بسنده نشود به منطق مظفر. بلکه کتابهای برتر را در منطق در حد منطق اشارات و برهان شفا فرا بگیرند.
پس از اتقان منطق، یک دوره حکمت مشاء در دو سطح الهیات شفا و حکمت اشارات بخوانند و بعد یک دوره حکمت اشراق بخوانند و یک دوره کلام در حد کشف المراد بخوانند.
سپس یک دوره عرفان نظری در حد تمهید القواعد سپس شرح فصوص و سپس مصباح الانس بخوانند.
حضرت استاد حسن زاده آملی به این نوع تدریس و تعلم – البته زیر نظر استاد و با استاد- خیلی اهمیت می دهند و خودشان هم چنین عمل کرده اند و سفارش اکید دارند.
منبع :
www.ostadramezani.ir
@erfanvaakhlagh
هدایت شده از معرفی شاگردان عرفانی علامه حسن زاده
🔹 سیر درسی کتب حضرت علامه حسن زاده آملی برای دانشجویان و مشتاقان از نفوس مستعده:
با نصب العین قرار دادن حدیث شریف و عرشی حضرت وصی نبی یعنی امام امیر المومنین علی عالی اعلی علیه السلام که فرمود: من عرف نفسه فقد عرف ربه.راه معرفت نفس ناطقه خویش را بگیرند و در صحف نوریه حضرت مولای مکرمم غواصی نمایند که خود بیش از نیم قرن از جدول وجودی خود در بحر وجود صمدی غواصی نموده است و درر ذی قیمت را به نظم و نثر در آورده است.
برای مقدمه ورود به این صحف نوریه مقداری با رساله طهارت و ادب مع الله که در جلد دوم مآثر آثار و نور علی نور آمده است،محشور شوند، سپس این سیر درسی را دنبال بفرمایند:
1)دروس معرفت نفس.
2)گنجینه گوهر روان.
3)اتحاد عاقل به معقول.
4)سرح العیون فی شرح العیون.
5)ممد الهمم فی شرح فصوص الحکم.
البته در موضوعات مختلف می توانند به تناسب موضوعات مورد نیاز به کتب مربوطه دیگر حضرتش مراجعه نمایند، مثلا پیرامون علم و دین، به رساله «علم و دین» و در مورد امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف به «نهج الولایه» و در مورد انسان کامل به «انسان کامل از دیدگاه نهج البلاغه»و «شرح فص فاطمیه».
در سیر عملی بعد از سیر علمی(که از عزیزان مشتاق استدعا دارم بدون سیر علمی مذکور که خود بهترین سیر عملی و ریاضت الهی است عجله نکنند و به سوی سیر و سلوک عملی نروند، به خصوص جوانان عزیز مشتاق که حتما در وهله اول ،سیر علمی کنند، سپس به سیر عملی بپردازند که عجله کردن و زود به سوی دستور العملها رفتن موجب گرفتاریها برای خود و دیگران شدن است) به این کتابهای حضرتش رو آورند:
1)رساله زبرجدیه حول صحیفه سجادیه.
2)انسان در عرف عرفان.
3)نور علی نور در ذکر و ذاکر و مذکو ر.
4)نامه ها و برنامه ها.
عزیزان برنامة انجام واجبات ،ترک محرمات، کسب حلال را هرگز فراموش نکنند و در همه امور، راه اعتدال و پرهیز از افراط و تفریط را در پیش گیرند،و با اخلاق اسلامی (که در کتب اخلاقی مثل معراج السعاده و جامع السعادات و طهاره الأعراق و اربعین شیخ بهایی و ارشادالقلوب آمده است) و با سعه و شرح صدر باشند تا طی طریق نمایند.
بیا و راه خالص علامه حلی ها و شیخ مفید و خواجه طوسی ها و ملا حسینقلی همدانی و حاج میرزا علی آقای قاضی ها و ملا صدرا ها و حاجی سبزواری و علامه شعرانی و علامه طباطبایی ها و حضرت امام و آیة الله بهاءالدینی و عارف کامل کشمیری ها و معلم عصر ذوالفنون جامع سلف صالح یعنی مولای مکرمم علامه حسن زاده ها را در پیش بگیر که به میزان ثقل اکبر و عترت عصمت و وحی علیهم السلام است.پس دل به دلدار بده تا کامروا گردی إن شاء الله تعالی شأنه.
منبع:کتاب حامل اسرار، استاد صمدی آملی
@allamehasanzade110
هدایت شده از تفاوت اساتید اخلاق و عرفان و اشنایی با عرفان و تصوف
🔹 استاد هست یا نیست ؟؟
🔻حکایتی شنیدنی از دیدار علامه حسن زاده با ایت الله کشمیری
علامه حسن زاده آملی می فرمودند:
من خدمت آیت الله کشمیری که رسیدم، شکوه کردم که کسی نیست نیاز ما را برطرف کند. کسی نیست ما در محضرش تربیت شویم. دیگر قاضی ها و ملاحسین قلی همدانی ها نیستند.
جناب آقای کشمیری به من فرمودند که آقای حسن زاده، خودتان را گول نزنید.
من عرض کردم نمی دانم شما به چه جهتی می فرمایید که می خواهیم خودمان را گول بزنیم؟ ایشان فرمود: شما وقتی که وارد حوزه شدید، همان آغاز در حد مقدمات بودید. نیاز داشتید به استادی که به شما صرف و نحو یاد دهد. نبود؟ بود.
همان زمان نیاز به این نداشتید که کسی به شما کفایه یاد دهد. در نتیجه در آن موقع برای شما استاد کفایه گو اصلاً مطرح نبود. چون شما در آن حدّ نبودید. در حدّ مقدمات و صرف و نحو بودید و در همان زمان، استادش کنارش بود. همین گونه پله پله که بالا آمدید، استاد آن مرحله در کنار شما بود. الآن هم نگویید نیست. منتها شما خودتان را یک مقدار نگاه کنید چه مقدار فاصله بین علم و عمل را کم کردید و چه مقدار با این ملکوت رو راست هستید؟
مطمئناً اگر آن چه را که می دانید، در مقام عمل پایبند باشید، این باب واسع الهی و این دار رحمت ربانی، شما را باز نخواهد گذاشت. هیچ منع و بخلی نیست. استاد هست، اگر برای ما استاد نیست، معلوم می شود که ما شرایط مربوطه را هنوز فراهم نکرده ایم، باید فاصله بین علم و عمل کم شود و در کنار این ها هم واقعاً سر به سجده بگذاریم و در نیمه های شب، صادقانه از خدای تبارک و تعالی بخواهیم که راه را برایمان باز کند.
درست است که از آن طرف، ناز است. اما نیاز ما باید در کنار آن ناز، ضمیمه شود تا بالاخره به جایی منتهی شود. این که نمی رسیم برای این است که مناسب این نظام نیستیم و خودمان را با این نظام تنظیم نکرده ایم.
منبع :
www.ostadramezani.ir
@erfanvaakhlagh
هدایت شده از معرفی اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات شیعه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻خاطره ای از سیدالذاکرین آیت الله سید عبدالکریم کشمیری
🎙: به بیان علامه حسن زاده آملی
منبع :
پیج اینستاگرامی ghaem_pub
@shia12t
معرفی مرحوم حاج حبیب الله شاکر ، استان #مازندارن شهر #آمل :
🔻مرحوم حاج شاکر از قدیمی ترین شاگردان عرفانی علامه حسن زاده املی و از اهل معنا آمل بودند.
حاج حبیبالله شاکر (اَسکی) از شاعران و حکمای سرشناس معاصر شهرستان آمل است که مردم این شهر خاطره شهردار بودن او را در اوایل دهه ۴۰ شمسی با نیکی به یاد میآورند.
حاج شاکر از طایفه اسک آمل بود. پیرمردی وارسته که تحصیلات آکادمیک نداشت. خودجوش اشعاری می سرود و استعداد و ذوق شاعری عجیبی داشت.
از ایشان حدود چهار هزار شعر به جا مانده که اکثرا در مدح و منقبت اهل بیت علیهم السلام می باشد...
📚مجموعه اشعار حاج حبیبالله شاکر، حکیم آملی در قالب دیوان «شاکرنامه» با تصحیح و تدوین محمدرضا قنبری و کوشش سیروس (خشایار) شاکر پس از 45سال از درگذشت ایشان، به چاپ رسیده است؛ این دیوان ۱۰۶۴ صفحهای در شش دفتر مرتبط با موضوع خداشناسی، احادیث و ستایش بزرگان دین است؛ این دفترها عبارتند از: کتاب پیامبر (ص)، کتاب علی (ع)، کتاب حسین (ع)، کتاب اباذر (ره)، کتاب مواعظ و حکایات، اخوانیات و مطایبات...
بخش مهمی از زندگی حاج شاکر، صرفِ به نظم درآوردن نهجالبلاغه و شرح عارفانه زندگی یاران امام حسین(ع) شده است.
مدار همه سرودههای دیوان شاکرنامه، حِکمی و تعلیمی است و با پشتوانهای از آیات قرآن و احادیث و تاریخ اسلام به دنبال رهنمود و رهگشایی برای جوامع انسانی است.
«مرحوم شاکر در قالب مثنوی بهتر و بیشتر داد سخن داده است؛ بهویژه در مثنوی درخشان «سرگذشت» این جنبه از شعر به نحو بارزتری رخ مینماید. مثنویهای شاعر بسیار روان و تاثیرگذار است.»
💠 خاطره ای مربوط به نزدیک 50 سال قبل؛
روزی مرحوم حاج حبیب الله شاکر(رحمه الله علیه) به منزل اُستاد علامه حسن زاده (حفظه الله) می روند و بعد از احوالپرسی، اُستاد حسن زاده چهره آن مرحوم را گرفته و حالشان را منقلب می بینند. علّت را می پرسند و می فرمایند؛ حالِ شما طبیعی نیست...
آقای شاکر می گوید؛
آقا ! آمدم حافظ را هجو کنم!
حضرت علامه گفتند؛
چرا !؟ جُرمشان چیست!؟
مرحوم شاکر می گوید؛
جرمش این است که در اشعارش «مِیِ سه ساله و... چارده ساله و باده و...» را ذکر کرده و جوانان شهر -به واسطه اشعار حافظ- کَجروی کرده و دست به مِیخوری زده و می گویند «حافظ هم مِی می خورد»! و اشعار و ابیات وی را مستمسک قرار می دهند.
حضرت علامه تأمّلی کرده و می گویند؛
آقای شاکر!
شما حاج ملّا هادی سبزواری را می شناسید یا نه ؟
حاج شاکر می گوید؛
بله از علمای بزرگ اسلام بود.
اُستاد حسن زاده مجدّداً تأکید می کنند؛
مطمئن باشم (که می شناسی) ؟
آن مرحوم (با اطمینان خاطر) می گوید؛
بله
علامه حسن زاده می فرمایند؛
(آثار و) کتاب هایش را خوانده ای؟
مرحوم شاکر باز هم تأیید می کند.
سپس اُستاد حسن زاده می گویند؛
آقای شاکر!
مرحوم حاج ملا هادی سبزواری می فرماید؛
(هزاران آفرین بر جانِ حافظ
همه غرقیم در احسانِ حافظ)
جناب آقای شاکر!
اگر امر دایر شود در ارتکابِ اشتباه بین آقای حاج حبیب الله شاکر و حاج ملا هادی سبزواری، کدام (در ارتکاب به اشتباه) اولی هستید؟
(آقای شاکر) گفت؛ من...
▫️(مصاحبه شونده و ناقل این خاطره بلافاصله در حین مصاحبه می گویند مقام ولایت را – در مرحوم شاکر- ببینید)
حضرت علامه حسن زاده بعد از این جواب، مرحوم شاکر را توصیه به توبه می کنند و...
بالاخره آن روز، شهردار اسبق شهر آمل (چند دقیقه ای) در منزل حضرت علامه می مانند و بعد از آن می روند.
صبح فردا مرحوم حاج حبیب الله شاکر(علیه الرّحمه) مجدداً به منزل علامه حسن زاده(حفظه الله) مراجعت نموده و غزلی را (که بعد از ماجرای دیروز سروده بودند) همراه خودشان می آورند (البته حضرت علامه به ایشان نگفتند شعر بیاور، بلکه فقط گفتند توبه کن اما ایشان به تبعِ "فاَلهَمَها فُجورَها و تقویها" و حالی که خود داشتند، شعری نیز آماده کردند) که اولین بیت یا مطلع آن غزل تضمین همان غزل حافظ است اما از بیت دوم به بعد را خودشان سرودند؛
«سالیانی شد که در میخانه خدمت می کنم
با لباس فقر، کارِ اهلِ دولت می کنم»
شاکر؛
چون ز روحِ پر فروغِ حافظ قرآنِ حق
نور معنی جسته و تحصیل همّت می کنم
گوید اَر دانستمی با شعر خود از ذکرِ مِی
این چنین در دین حق تولید زحمت می کنم
یا چنین با کسب دولت در فروش سمِّ مِی
مالیاتی بس کلان تحمیل ملّت می کنم
یا چنین در کاخ های کُلیِه و قلب و دِماغ
رخنه در ارکان هوش و فهم و قدرت می کنم
هرگز از مِیخانه و از مِی نمی گفتم سخن
حافظا! با این بیان تفسیر علّت می کنم؛
که مُراد من ز مِی این باده نیشابه نیست
بر تمام مسلمین اِتمام حجّت می کنم
مقصد عالی من شُرب شرابِ وحدت است
مستم و زین مستیِ خود کسبِ رحمت می کنم...
(مقصود از "شُربِ شرابِ وحدت" نیز آیه "و سقاهم ربُّهُم شراباً طَهوُرا" می باشد).
منابع :
www.isna.ir
@amol6
@shakhehtoba
@allamehasanzade110
علامه حسن زاده آملی کنار مزار مرحوم حاج حبیب الله شاکر
@amol6
@allamehasanzade110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹کلیپ نقل رویای زیبای مرحوم حاج حبیب الله شاکر، توسط حضرت علامه حسن زاده آملی
🔸مشاهده اصحاب کهف در عالم رویا و سوالی سخت از آنان
@allamehasanzade110
📚شاکرنامه: دیوان حاج حبیبالله شاکر (اسکی)
مؤلفان: حبیبالله شاکر، خشایار شاکر
ناشر: زوار
سال چاپ: 1397
@allamehasanzade110
🔻علامه حسن زاده :
دنیا را به اهل دنیا واگذار و نصیب خود را فراموش نکن. نصیب این سرا زاد آن سرا گرفتن است.
📚نامه ها و برنامه ها
@allamehasanzade110
معرفی اقای آزاد ، شهر #مشهد :
ایشان از شاگردان عرفانی برجسته و گمنام علامه حسن زاده در مشهد می باشند؛
حاج اقای آزاد مکلا هستند و مغازه ای در مشهد دارند.
ایشان بسیار گمنامند و افرادی کمی چون ، حاج اقای صمدی املی ، ایشان را میشناسند...
@allamehasanzade110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حقا هم باید چنین باشد. عارف باید از خودش بجوشد وگرنه نقل قول این و آن کار پیرزنان نخ ریس است.
متأسفانه اکنونه ی زمان طوری است که بافندگان در صدر المجالس هستند و یافندگان باید تاوان هزل المطالب آن ها را بپردازند. حقا سخت روزگاری شده
@allamehasanzade110
معرفی شاگردان عرفانی علامه حسن زاده
معرفی استاد محمود امامی نجف آبادی استان: #اصفهان شهر #نجف_آباد شهر #تهران : 🔻نظر علامه حسن زاده در
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹نماز با حال و همراه با گریه استاد محمود امامی نجف آبادی
@allamehasanzade110
📚معرفی برخی از اثار ، حاج اقای امامی نجف آبادی👇
@allamehasanzade110
هدایت شده از ✨ موسسه ملک داعی ✨💫
📚 کتاب: انهار اربعه در شرح بسم الله الرحمن الرحیم
ارتباط با مرکز پخش: 09026786132
۩ ملک داعی ۩
🆔 سایت ملک داعی | تلگرام | ایتا | سروش
📚شریعت ، طریقت و حقیقت حج
مولف : حاج اقای امامی نجف ابادی
نشر : دانشیاران ایران
@allamehasanzade110