eitaa logo
کانال الماس عماریون
481 دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
6.4هزار ویدیو
67 فایل
ارتباط با مدیریت کانال↙️↙️ @Yavar_amar ادمین تبادل↙️↙️ @Ya_alimadad70 مغزخاکستری @khakestary_amar نفوذیها @Nofoziha_ammariyon مداحان انقلابی @madahnarimani همسران @hamsaran_amari خنده بازار و طنز سیاسی @khande_bazarr عکسنوشته عماریون @amaariyon
مشاهده در ایتا
دانلود
📍*پیشنهاد نیویورک تایمز برای احیای برجام و ایجاد منطقه عاری از تسلیحات اتمی در خلیج فارس* ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - نیویورک تایمز راه پیش رو برای مشکل ایران را خلیج فارسی عاری از تسلیحات اتمی می‌داند. - شورای سردبیری نیویورک تایمز در سرمقاله‌ای، تاریخ انقراض برخی از قیود برجام را دلیل لزوم باز نگاه داشتن راه برای توافق‌های بعدی‌ می‌داند که از نگرانی‌های واقعی در باره جاه‌طلبی‌های درازمدت حکومت ایران بکاهند و جلوی راه افتادن مسابقه اتمی در منطقه را بگیرند. - شورای سردبیری نیویورک تایمز خوشبین است و فضا را برای دست یافتن به دست کم نوعی احیای برجام، موافق می‌بیند و می‌افزاید رهبر جمهوری اسلامی، صاحب واقعی قدرت در کشور، مایل است احیای برجام پیش از آغاز کار رئیس جمهوری جدید، که انتظار می‌رود رئیس قوه‌ قضائیه باشد، میسر شود. - نیویورک تایمز می‌نویسد: «اگر اکنون توافقی حاصل شود، آقای رئیس از برکات آن بهره‌مند خواهد شد بدون اینکه مجبور به پذیرفتن مسئولیت آن، یا سقوط مجدد آن، باشد.» - نیویورک تایمز استدلال می‌کند که حکومت ایران حاضر نباشد تنها قدرت منطقه باشد که محدودیت‌های درازمدت را می‌پذیرد. بنابراین، هدف باید این باشد که دیگر کشورهای منطقه‌ خلیج فارس نیز به همان محدودیت‌های سرسختانه منع گسترش تسلیحات اتمی، تن بدهند، و عملاً یک منطقه عاری از تسلیحات اتمی در خلیج فارس به وجود بیاورند و جلوی پدید آمدن مسابقه تسلیحات اتمی را بگیرند. - مقاله در پاسخ به آنهایی که با توجه به داشتن بمب اتمی اعلام نشده، ولی مذاکره‌ناپذیر اسرائیل، فکر منطقه عاری از بمب اتمی را ناممکن می‌دانند، می‌گوید همچنان امکان دارد که چنین توافقی میان ایران و همسایگان عرب آن، حاصل شود.
📍*آیا رویکرد اقتصادی در مسئله هسته‌ای کره شمالی راهگشاست؟* 🔹بحران کره شمالی یکی از مهم‌ترین مسائل سیاست خارجی دولت آمریکاست. شکست طرح‌های مذکرات چندمرحله‌ای اوباما و هم‌چنین مذاکرات یکپارچه و یک‌باره ترامپ، نخبگان سیاسی آمریکا را در یافتن راه‌حلی برای این بحران، سردرگم کرده است. 🔸 یکی از فرضیه‌هایی که در فضای رسانه‌ای آمریکا مطرح شده، آن است که به جای رویکرد نظامی و امنیتی به برنامه هسته‌ای کره شمالی باید از منظر اقتصادی به مسئله نگریست. طبق این رویکرد هدف‌مندی مذاکرات باید توسعه اقتصادی کره شمالی و افزایش روابط تجارت خارجی آن باشد. 🔸 بر این اساس رویکرد اقتصادی به مسئله برخلاف رویکرد امنیتی، می‌تواند بازی با حاصل جمع مثبت بوده و منافع بازیگران متعدد را تأمین کند. افزایش وابستگی اقتصادی دولت‌ها به نوبه خود، به کاهش تنش‌های امنیتی می‌انجامد و حتی افکار عمومی کشورها را نیز به یکدیگر نزدیک‌تر می‌سازد. 🔸 اگر هدف مذاکرات، ایجاد رفاه و تأمین نیازهای معیشتی مردم کره شمالی باشد و رضایت‌مندی جامعه از دولت این کشور را به همراه داشته باشد، می‌تواند برای کره‌شمالی نیز مطلوب به نظر برسد. ایجاد زنجیره تأمین کالاهای اساسی و جذب سرمایه‌گذاری خارجی از جمله مهم‌ترین مؤلفه‌های این رویکرد برای کره شمالی است. 🔸 گرچه به نظر می‌رسد چنین طرحی مزایایی برای طرفین منازعه داشته باشد ولی مقدمه ورود به مسئله از منظر اقتصادی آن است که نگرانی‌های امنیتی طرفین طی توافق‌های دو یا چندجانبه‌ برطرف گردد. در غیر این صورت چه دلیلی دارد که کره شمالی، توان بازدارندگی‌اش و به‌واقع امنیت خود را با مشوق‌های اقتصادی معامله کند؟! *جمع بندی:* علاوه بر این، تجربه بدعهدی آمریکا در مواردی مانند برجام سبب می‌شود که پیونگ‌یانگ اعتمادی به تداوم امتیازاتی مانند رفع تحریم‌ها، جذب سرمایه خارجی یا واردات کالاهای اساسی نداشته باشد چرا که بدعهدی آمریکا، احتمال بی‌ثباتی در داخل را افزایش می‌دهد. *نظریه:* همین مسئله در خصوص مذاکرات برجامی و تأکید برخی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری کشورمان بر اینکه باید بر حل مشکل اقتصادی، واردات کالاهای اساسی و سرمایه گذاری خارجی متمرکز شویم نیز صادق است. مشکل کنونی کشور ما سیستمی بوده و مربوط به اصلاح ساختار سیاسی می شود.
📍*اندیشکده بروکینگز: معاهده کنترل تسلیحات هسته‌ای آمریکا و روسیه* 🔹 این اندیشکده در یادداشتی بیان می‌کند که دولت بایدن درصدد مذاکراتی راهبردی در خصوص مسائل مرتبط با خلع سلاح هسته‌ای با روسیه است: مسائلی از کلاهک‌های هسته‌ای تا دفاع موشکی با هدایت دقیق و قابلیت‌های سایبری. 🔸 این مسئله در صورتی که شامل تسلیحات هسته‌ای غیرراهبردی روسی نیز بشود، طبعاً به طور متقابل چنین تسلیحاتی در آمریکا را نیز در بر می‌گیرد که بخشی از این تسلیحات در خاک اروپا از جمله در آلمان واقع شده است. 🔸 نویسنده توصیه می‌کند همان‌طور که در جریان انعقاد توافق کنترل تسلیحات هسته‌ای میان‌برد میان آمریکا و روسیه، نظر ناتو طی سازوکاری مشورتی تحت عنوان «گروه مشاور ویژه» اخذ شد، این بار نیز نگرانی‌های دولت‌های عضو اتحادیه اروپا در این خصوص مد نظر قرار بگیرد. در این خصوص سه نوع تسیلحات مورد توجه است: 1️⃣ دفاع موشکی بخش مهمی از نگرانی‌های امنیتی روسیه به گسترش ناتو به شرق بازمی‌گردد. این کشور تمایل دارد مباحث مرتبط با دفاع موشکی مستقر در کشورهایی مانند آلمان، لهستان و رومانی در دایره مذاکرات قرار بگیرد، ولی واشنگتن تمایلی به این امر ندارد. به‌ویژه جمهوری‌خواهان با تحدید این توانمندی‌ها مخالف هستند. 2️⃣ تسلیحات هسته‌ای غیرراهبردی روس‌ها در پی آن هستند که کلیه تسلیحات هسته‌ای آمریکا به خاک این کشور بازگردانده شود، ولی ناتو نسبت به این مسئله حساسیت دارد. در اینجا نقش آلمان در ایجاد اجماع و رفع نگرانی‌های امنیتی میان کشورهای اتحادیه اروپا به‌ ویژه در شرق اروپا حائز اهمیت است. 3️⃣ سیستم‌های متعارف هدایت‌شونده با توجه به فاصله اندک جغرافیایی، مسکو در نظر دارد که سامانه‌های موشکی میان‌برد آمریکا در اروپا را نیز در مذاکرات جای داده و محدود سازد، ولی آمریکا که خطری از سامانه‌های موشکی میان‌برد روسیه احساس نمی‌کند، تمایلی به این دستور کار ندارد. *جمع بندی:* برلین به دلیل روابط مساعد با روسیه و دولت‌های اروپای شرقی، می‌تواند در اجماعی پیرامون محدودسازی تسلیحات آمریکا در شرق اروپا نقش مثبت ایفا کند. البته آلمان برای تشویق دولت‌‌های اروپای شرقی احتمال دارد بر تقویت این کشورها از نظر تسلیحات نظامی تأکید کند که این موضوع می‌تواند موجب ایجاد چالش تازه‌ای با روسیه شود.
📍*منطقه در یک نگاه 23 خرداد 1400* 1️⃣ هیئتی از وزرای فلسطینی به ریاست معاون نخست‌وزیر برای بررسی پرونده بازسازی نوار غزه عازم قاهره پایتخت مصر شد. 2️⃣ بمباران استان‌های مأرب و صعده یمن از سوی ائتلاف سعودی ادامه یافت. 3️⃣ جلسه رأی اعتماد به کابینه ائتلافی جدید رژیم صهیونیستی در پارلمان این رژیم (کنست) برگزار شد. 4️⃣ دو شرکت آمریکایی با حضور مأموران سازمان‌های امنیتی و اطلاعاتی این کشور قراردادی با دولت سعودی برای تحلیل داده‌های اطلاعاتی در یمن امضاء کرده‌اند. 5️⃣ نتانیاهو در سخنرانی خداحافظی خود در پارلمان اسرائیل گفت قدرت و قاطعیت ما جهت مقابله با ایران بود که به دولت آمریکا انگیزه داد تا از توافق هسته‌ای خارج شود. او همچنین کابینه جدید به ریاست «نفتالی بنت» را تهدید به سرنگونی کرد. 6️⃣ مهدی سبحانی سفیر جدید ایران در سوریه استوارنامه خود را تقدیم بشار اسد کرد. 7️⃣ مشاور رئیس جمهور مصر از شکست طرح رژیم صهیونیستی برای ضربه زدن به کانال سوئز با حفر کانال جایگزین خبر داد.
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 بسیار زیبا و عالمانه 🔴‌سخنرانی همسر سید ابراهیم رئیسی / بفرستید برای آنهایی که 4 سال یکبار دم از حقوق زنان میزنند ⭕این سخنرانی از همسر سید ابراهیم رئیسی را بفرستید برای کسانی که هر چهارسال یکبار از حقوق زنان دم میزنند ، از همسرکشی همفکران خود حمایت می کنند و طرف مقابل را با انبوهی از رسانه هایشان به ضدیت با زنان متهم می کنند ... 🇮🇷 🔺 🔻 @et_amarion
دعوت مراجع عظام تقلید از مردم برای مشارکت حداکثری در انتخابات 🔻 آیت‌الله مکارم شیرازی در بخشی از پیامشان به مردم به مناسبت انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ آوردند: «ملت آگاه و مؤمن ایران اسلامی با انتخابات پیش رو در مرحله حساس تاریخی قرار دارند. قرائن و نشانه‌ها حاکی از آن است که کوتاهی در این امر ممکن است آسیب‌های جدی و جبران‌ناپذیری به مصالح کشور وارد کند. ازاین‌رو شرکت در انتخابات تکلیفی الهی، اجتماعی و پشتوانه‌ای برای تحقق عزت و استقلال کشور خواهد بود». 🔻 آیت‌الله نوری همدانی با صدور بیانیه‌ای، ضمن دعوت از آحاد مردم ایران اسلامی به حضور گسترده در انتخابات، آن را واجب شرعی و عقلی دانستند و تأکید کردند: «از ملت با بصیرت ایران انتظار می‌رود با مشارکت شکوهمند خود، این تبلیغات دشمنان را خنثی کنند». 🔻 آیت‌الله علوی گرگانی از مراجع عظام تقلید با اشاره به اهمیت مشارکت در انتخابات، آن را وظیفه‌ای همگانی دانست و از ملت ایران خواست تا با حضور پرشور در پای صندوق‌های رأی، به این وظیفه عمل کنند.
مجموعه گزاره‌های استدلالی برای دفاع از آقای رئیسی شماره اول 🔻در قلمروی تحوّل: 1. اتّفاقی در راه است که جامعه را تکان خواهد داد. 2. بدونِ «تحوّلِ اساسی و بنیادی»، حالِ معیشتِ مردم تغییر نخواهد کرد. 3. برای حلِ «مشکلاتِ مزمن»، باید به سراغِ «ریشه‌ها» رفت. 4. حاکمیّت، محتاجِ «خانه‌تکانی» است. 5. «می‌شود» و «می‌توانیم»: از اسب افتاده‌ایم، نه از اصل! 6. به سوی «تحوّلِ جهشی و خلّاقانه»، گام برداریم. 7. «مردانِ بزرگ»، تحوّل می‌آفرینند. 8. راهِ حل، «تحوّل» است نه «تکرار»! 9. تجربۀ تلخِ «تکرار» را تکرار نکنیم! 10. زمانۀ عبور از «تکرارها» فرا رسیده است! 11. مدیرانِ «وضعِ موجود»، مردِ تحوّل نیستند! 12. عاملان و همراهانِ «وضعِ موجود»، جز تکرار نمی‌دانند! 13. فریادِ فروخوردۀ هشت سالۀ مردم، مرا به صحنۀ انتخابات سوق داد. 14. مگر می‌توان «فریاد اعتراض مردم» را شنید و به میدان نیامد؟! 🔻در قلمروی اقتصاد و معیشت: 1. جامعۀ غم‌زده، محتاجِ «مرهمِ فوری» است. 2. دردهای مردم با «عمل» درمان می‌شوند، نه «حرف»! 3. رئیس‌جمهور، مردِ «اجرا»ست نه «شعار»! 4. باید «غبارهای غم» را از زندگی و معیشتِ مردم زدود. 5. با «کلید مذاکره»، هیچ قفلی گشوده نشد 6. معیشت مردم، هزینۀ «ترس از دشمن» و «مذاکره به هر قیمت» شد. 7. «اعتماد ساده‌اندیشانه»، برخاسته از «عقلانیّتِ دیپلماتیک» نیست. 8. بر اساس «توهّم» و «تخیّل»، وعده‌پراکنی کردند که امروز، از «چاله» به «چاه» افتادیم! 9. «سرابِ وعده‌های برجامی» را با چشم خود ببینید! 10. هشت سال، بهای گزافِ «اقتصاد برجامی» از «جیب مردم» پرداخته شد! 11. امروز به «سرابِ چرخیدنِ چرخ اقتصاد» رسیدیم! 12. چرا در دولت از «منطق حاج قاسم» استفاده نکنیم؟! 13. مسألۀ امروز، فقط «گشودن قفل» نیست، بلکه باید «کلید»ی که درون قفل شکسته است را نیز از آن بیرون آورد! 14. مدّعیِ «علم اقتصاد» هستند، امّا معیشت مردم را «ویران» کردند! 15. معیشت امروز مردم، گواه ناکارآمدیِ بینش اقتصادیِ مبتنی بر نگاه به بیرون است 16. ملاک قضاوت مردم، «سفره» و «جیب» و «زندگی»‌شان است، نه «اقتصاددانی» شما! 17. «معماران فلاکت اقتصادی» می‌خواهند ویرانی‌های برخاسته از عملکرد خودشان را آباد کنند! 18. «بازیگران مصیبت»، نقش‌های تازه‌ای را به برای خودشان تعیین کرده‌اند. 19. از «طرّاحان ویرانی»، امید آبادانی نداشته باشید. 20. آنان که معیشت مردم را تخریب کردند، عُرضۀ بازسازی ندارند. 21. مدّعیان دولتیِ صحنۀ انتخابات، «متهمان ردیف اوّلِ معیشت مردم» هستند. 22. برخی بر روی «فراموشیِ مردم»، حساب باز کرده‌اند. 23. کسانی‌که در «درون قدرت اجرایی» بودند، نمی‌توانند خود را «مقصّر وضع موجود» ندانند! 24. با معیشت مردم چه کردند که امروز، «هیچ‌کس» در کنارشان نمانده است؟! 25. «همدستان دیروز»، «مخالفان امروز» شده‌اند 26. «مقصران وضع موجود»، نمی‌توانند «مدّعی» باشند 27. در دقیقۀ نود از قطار لنگان دولت پیاده شدند تا مردم آنها را «مستقل از دولت» تصوّر کنند! 28. به نام «اعتدال»، رونق را از سفره‌های مردم بردند! 🔻در قلمروی عدالت و فساد: 1. «مردِ پاک‌دست»، ریشۀ فساد را برخواهد چید. 2. «مردِ قانون»، پرچمِ عدالت را در دست دارد. 3. «مردِ ضدّفساد»، کانونِ تهاجمِ مافیای ثروت و قدرت است. 4. جای «مردِ قانون» در دولت، خالی‌ست. 5. تا معضلِ «فسادِ دولتی» حل نشود، هیچ گرهی گشوده نخواهد شد. 6. مردم، تشنۀ «عدالتِ صادقانه و شفاف» هستند. 7. «کارگزارانِ هزار میلیاردی‌ها»، نانِ مردم را ربودند! 8. «اشرافیّتِ دولتی»، سفرۀ مردم را کوچک کرده است. 🔻 در قلمروی مردم‌گرایی: 1. «مردِ مردمی»، از راه رسیده است. 2. باید مردم را به عرصۀ حکمرانی بازگرداند. 3. جای خالیِ «مردم» را کسی پُر نخواهد کرد. 4. «گروه‌های خاص»، جای «مردم» را تنگ کرده‌اند. 5. «دولتِ غیرمردمی»، جامعه را بی‌پناه می‌کند. 6. باید فاصلۀ میانِ «مردم» و «دولت» را از میان برداشت. 7. مردمی‌بودن، باید «احساس» شود نه «ادّعا»! 8. آن‌که در کنارِ مردم نیست، «دردِ مردم» را نمی‌فهمد! 9. «دولت» از «مردم» فاصله گرفته؛ «دیوار» را برداریم! 10. میانِ «دولت» و «مردم»، دیوار است: «دیوار» را برداریم! 11. گرفتاری‌های امروز مردم، حاصل «در وسط میدان نبودنِ مدیران دولتی» است 12. هشت سال فرصت داشتند که «در کنار مردم» باشد، امّا مردم را با مشکلات‌شان تنها «رها» کردند! 13. روی صندلی می‌نشینند و وعده می‌دهند، امّا برای عمل‌کردن به وعده‌های‌شان، از روی صندلی بلند نمی‌شوند! 14. کسانی‌که طمع قدرت دارند، فقط در موسم انتخابات، «مردمی» می‌شوند! 15. باید صدای گوش‌خراشِ «اشرافیّت دولتی» را خاموش کرد. 16. جریانِ «اشرافیّت دولتی»، هرگز صدای محرومان نیست. منبع: کانال تلگرامی زیر نظر ستاد آقای رئیسی 🇮🇷 🔺 🔻 @et_amarion
بسم اللّه الرحمن الرحیم بصیرت یعنی اینکه... بدانی اگر به جلیلی یا زاکانی یا قاضی زاده رای دادی... در حقیقت آنها را انتخاب نکرده ای...راه را برای رئیس جمهور شدن همتی فراهم کرده ای...و تو او را رئیس جمهور کرده ای! ولی اگر به 🔸رئیسی🔸رای دادی...همه آنها را به کار گرفته و راه را برای تشکیلِ دولت مردمی و دونده در راه عدالت و مبارز با فساد فراهم کرده ای! 🔻جریان انقلاب فقط به یک نفر رأی دهید. 👈 سید ابراهیم رئیسی 👉 توطئه‌ی دو مرحله‌ای شدن در راه است ♦️آقای جلیلی خوب است. ♦️آقای زاکانی خوب است. ♦️آقای قاضی‌زاده خوب است. ♦️آقای رضایی هم همین‌طور ⭕اما رأی را تکه پاره نکنید. ضربه را به نام خدا محکم بزنید. 👊🤛👊🤛👊🤛👊🤛 به نیت شهدا تمام تلاش خو.د رو در راه احقاق خواسته نیم بیشتری از شرکت کنندگان انجام بدهیم . ان‌شاءاللّه ما پیروزیم. همه با هم ضربه‌ی نهایی: رأی به سید ابراهیم رئیسی 🇮🇷 🔺 🔻 @et_amarion
🔵 میزان رای پاسخگویان به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ (بر حسب مشارکت کنندگان فارغ از کسانی که نامزد نهایی خود را انتخاب کردند یا نکردند) از افرادی که در انتخابات مشارکت می‌کنند پرسیده شد: «اگر الان انتخابات برگزار شود به چه کسی رای می‌دهید؟» از میان افرادی که در انتخابات شرکت می‌کنند، ۶۰.۶ درصد ابراهیم رئیسی، ۸ درصد محسن رضایی، ۳.۵ درصد سعید جلیلی، ۳.۷ درصد عبدالناصر همتی، ۳.۱ درصد امیرحسین قاضی زاده هاشمی، ۳ درصد علیرضا زاکانی و ۰.۷ درصد محسن مهرعلیزاده را برگزیده‌اند. ۱۷.۴ درصد به این سوال پاسخ ندادند. ایسپا موج یازدهم نظرسنجی انتخابات ریاست جمهوری را با جامعه آماری افراد بالای ۱۸ سال کل کشور (شهر و روستا) و اندازه نمونه ۵۰۹۴ نفر از طریق مصاحبه حضوری در میادین و معابر شهرها و روستاها در تاریخ ۲۳ و ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ اجرا کرده است.
✔️ پشت‌پرده علاقه همتی به انصراف دکتر زاکانی از انتخابات ⭕️ یادداشت انتخاباتی ✍️ همزمان با خبرسازی شبانه درباره انصراف دکتر زاکانی از انتخابات آنهم در متینگ های انتخاباتی پرشور او در شهر قم و کاشان، عبدالناصر همتی نیز طی توییتی ذوق زدگی خود را از این خبرسازی دروغ نشان داد. او در توئیترش نوشت: «در جریان مناظره‌های تلویزیونی بر "سوپر پوششی" بودن آقای زاکانی به عنوان پلیس بد تأکید کردم. خب پلیس بد رفت، پوشش‌ها کنار رفت! با انصراف ایشان بنفع نامزد اصلی رقابت به یک در برابر چهار تبدیل شد. منتظر انصراف سایر نامزدهای پوششی به نفع جناب آقای رئیسی هستیم.» 👈 اما ریشه این همه ذوق زدگی چیست و علت علاقه همتی به انصراف زاکانی از انتخابات چیست؟ 1️⃣ در وهله اول علت ذوق زدگی ظاهری از کنار کشیدن زاکانی همان چیزی است که خود همتی می گوید و یا حداقل می خواهد القا کند. او می خواهد ثابت شود که زاکانی از ابتدا کاندیدای پوششی بوده و سپس در ساعات هیجانی باقیمانده به انتخابات این گزاره را معتبر کند که رقیب اصلی او از اول هم رئیسی بوده و قطب جدید انتخاباتی را حول محور خود شکل بدهد. 2️⃣ اما این ذوق زدگی ریشه‌های پنهان تری هم دارد. همتی خودش بیش از دیگران می داند که یکی از علل عمده ناکامی در ایجاد دو قطبی با محوریت خودش در انتخابات به بی اعتبار سازی او توسط زاکانی در طول سه مناظره تلویزیونی ربط مستقیم دارد. زاکانی در طول مناظرات اول تا سوم با خلق کلیدواژه هایی همچون «نوبل شیمی»، «کاندیدای روکشی» و «پررویی نجومی» و سپس با بی اعتبار سازی او با برملا کردن مواضع متناقضش در قضایای «گرانی بنزین» و «اف ای تی اف» و نهایتا با بهم ریختن و منفعل کردن و در موضع پاسخگو کردن او در مناظرات بیشترین ضربه را به همتی زد. همچنان که نتیجه بخش قابل توجهی از اقدامات زاکانی در مواجهه با همتی در نظرسنجی‌های اخیر به خوبی خود را نشان می‌دهد که آمار آرای منفی همتی که قبل از مناظرات شش درصد بود بعد از سه مناظره تا 27 درصد افزایش یافته است. معنی این افزایش آرای منفی این است که در طول مناظرات همتی با تصویری به افکار عمومی شناخته شد که مردم به آن نگاه منفی دارند و این در حالی بود که او کاندیدا گمنام تری به نسبت برخی کاندیداهای دولتی همانند علی لاریجانی و جهانگیری شناخته می شد و تلاش زیادی کرد که خود را از دولت و شخص روحانی با فاصله و جدا و حتی علیه او نشان بدهد. بی شک نقش دکتر زاکانی در شناساندن تصویر واقعی همتی قابل توجه بود. 3️⃣ اما شاید مهمترین دلیل پنهان همتی برای ابراز خوشحالی از انصراف زاکانی از انتخابات به این موضوع بر می گردد که او نمی خواهد این گزاره در تحلیل انتخابات 1400 تثبیت شود که یکی از دلایل عمده باخت همتی به کاندیدای برمی گردد که او را کاندیدای پوششی رقیب اصلی‌اش معرفی می کرد. این تحلیل برای همتی بیش از هر چیزی دیگری در این روزها و در ایام پسا انتخابات آزار دهنده است. ♦️ ادامه دارد ....
🔵 خواب آشفته ائتلاف سعودی برای آتش‌بس در یمن 🔻تحلیل 🔹 شب گذشته سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که یگان پهپادی، فرودگاه أبها در جنوب عربستان را با پهپاد قاصف K2 هدف قرار داده است. 🔸 این حمله در شرایطی انجام گرفت که پیرو رفت‌و‌آمد‌های سیاسی و دیپلماتیک برخی منابع رسانه‌ای خبر از حصول توافقات پشت‌پرده و رفع محاصره و بازگشایی فرودگاه صنعا را داده بودند. جالب این‌که حتی در روز انتشار خبر بازگشایی فرودگاه صنعا نیز جنگنده‌های سعودی بعد از مدت‌ها مناطقی را در صنعا بمباران کردند. 🔸 همانگونه که پیداست بر خلاف برخی گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای مبنی بر انجام توافقاتی برای رفع محاصره و آتش‌بس دوطرفه بین انصارالله و عربستان، هیچ‌گونه توافق رسمی بین طرفین انجام نشده و این تبادل آتش نیز نشانه‌ای آشکار برای این ادعا است. 🔸 آن‌گونه که از برخی خبرها و گزارش‌های رسانه‌ای شنیده شده، شرایط صلح تحمیلی که آمریکا و عربستان از طریق عمان به طرف یمنی ارادئه داده‌اند، به حدی غیرشفاف و غیرقابل قبول بوده که یمنی‌ها حتی از پذیرش ضمنی آن نیز سرباز زده و همه گروه‌ها به صورت جمعی با آن مخالفت نموده‌اند. 🔸 بر اساس اخبار درز کرده به رسانه‌ها، شرایط بازگشایی فرودگاه صنعا مبهم است و مشخص نیست بحث کنترل گذرنامه باید توسط دولت صنعا انجام شود یا دولت عدن. جالب‌تر این‌که باید لیست تمامی مسافران از قبل ارائه شود و مورد تأیید قرار گیرد. همچنین آن‌گونه که بیان شده هیچ پروازی از مبدأ بیروت و تهران به صنعا نباید انجام پذیرد! 🔸 همین شرایط ابهام‌آلود برای بندر الحدیده ترسیم شده و بحث بازرسی کشتی‌ها همچنان با شدت برقرار خواهد بود و تنها محموله‌هایی که مورد نظر ائتلاف سعودی است، اجازه ورود خواهند داشت. ✅ از این‌رو انصارالله با دیده تردید به پیشنهاد صلح سعودی آمریکایی نگاه می‌کنند و آن‌ها را در این موضوع جدی نمی‌دانند و به همین سبب ضمن رد پیشنهادهای آن‌ها، به تحرکات خود در جبهه میدانی نیز ادامه می‌دهند. 🇮🇷 🔺 🔻 @et_amarion