🔵 پیامهای سند استراتژی جدید امنیت ملی روسیه
✅ولادیمیر پوتین، سند استراتژی جدید امنیت ملی روسیه را که توسط شورای امنیت ملی این کشور تهیه شده بود، تأیید کرد. این رویکرد از چند محور قابلتوجه است:
1⃣- در حوزه اقتصاد، مسکو بیش از هر، چیز رویکرد به درون با تکیهبر داشتهها و ظرفیتهای داخلی و کاهش وابستگی به واردات را مورد تأکید قرار داده است.
2⃣- در حوزه دفاعی، مسکو در حالی بر اصل تقویت توان نظامی تأکید دارد که تقویت ظرفیتهای داخلی در برابر قدرت نرم که نوعی مقابله با کودتای نرم است را در دستور کار گذاشته است.
3⃣- مسکو در حوزه بازدارندگی دفاعی، در کنار تأکید بر اصول قدرت سختافزاری، ورود همهجانبه به جنگهای مدرن را نیز در پیش گرفته است.
4⃣- در بعد سیاست خارجی، مسکو بر اصل چندجانبهگرایی تأکید دارد که محور آن را نیز اهمیت زدایی از یکجانبهگرایی آمریکا و اروپا در صحنه جهانی است.
5⃣- در حوزه امنیت ملی و سیاست خارجی، چرخشی قابلتوجه در سیاستهای مسکو مشاهده میشود که محور آن اهمیت زدایی از روابط با غرب و رویکرد به همسایگان و شرق است.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵 انتقال نظامیان آمریکا از قطر به اردن با چه هدفی؟
🔹منابع خبری رسمی آمریکا از تخلیه پایگاه السیلیه قطر و انتقال نیروها و تجهیزات آن به اردن خبر می دهند .
🔸️این اتفاق که در رسانه های ایران بازتاب زیادی نیافته به باور راقم این سطور بسیار با اهمیت است و در راستای تغییر اولویت های آمریکا در روابط خارجی خود ارزیابی می شود .
🔹در خصوص مکانی که اخیرا تخلیه شده باید گفت این مرکز مهم نظامی ، بزرگترین پایگاه آمریکا در سطح جهان بود که در جنوب غرب دوحه قرار داشت و از لحاظ زیرساخت و تجهیزات می توانست پذیرای استراحت ۲۰۰ هزار نظامی باشد و یک سر پل مهم برای حمله به کشورهای دیگر بود و در همین زمینه در تهاجم نظامی به افغانستان و عراق از آن بهره برداری شد.
🔸️تغییر مکان نیروهای سنتکام همزمان با تخلیه آمریکا از افغانستان اتفاق می افتد که حاکی از جدی بودن ایالات متحده برای تمرکز بر شرق آسیاست و در همین راستا نسبت به تعهداتش برای حفاظت از دول عربی خلیج فارس چندان پایبند نخواهد بود لکن با حضور در اردن و استقرار نیروهایش در مجاورت فلسطین اشغالی ، نشان می دهد که به تامین امنیت اسرائیل هنوز هم متعهد است.
🔹از طرفی نگارنده این یادداشت معتقد است از جمله استراتژی های اعلامی آمریکا ، حضور نظامی در نقاط مهم و استراتژیک بوده و حضور نظامی گسترده در اردن علاوه بر این که اشراف واشنگتن به شرق مدیترانه و کشورهای فلسطین ، لبنان ، سوریه ، مصر و عراق را بیشتر می کند ، می تواند بر کریدور تجاری بسیار مهم شرق به غرب نیز اثر بگذارد.
🔸️این مسیر که بناست از چین تا مدیترانه برقرار شود تاثیر تجاری بسیار مهمی بر شرق و غرب آسیا خواهد داشت و اقتصاد کشورهای اروپایی را دستخوش انفعال جدی می کند.
🔹نباید فراموش کرد ایجاد پایگاه تِنِف ( منطقه مرزی سوریه و عراق ) در راستای جلوگیری از ایجاد کریدور تهران - بغداد- دمشق -بیروت بود.
🔸️ نکته دیگر این که انتقال نظامیان امریکایی به اردن ، برخلاف تحلیل عده ای از تحلیلگران غربی ، آنان را از تیررس ایران و حتی گروههای مقاومت خارج نمی کند؛ بنابراین بعید است این نقل و انتقال گسترده با هدف رفع تهدید از نیروهای آمریکایی در خلیج فارس و مذاکرات وین مرتبط باشد و حفاظت بیشتر از رژیم صهیونیستی (با عطف به شکست های اخیر و تردید جدی در خصوص توانایی های ارتش این رژیم در حفاظت از شهروندانش ) را به ذهن متبادر می کند.
🔹 در نهایت باید گفت پیام این جابجایی نظامی برای دول عربی خلیج فارس این خواهدبود که آمریکا تا ابد نمی تواند از آنان محافظت کند و آنان برای بقا و امنیت خود باید به اصل خودیاری برسند و یا از طریق ایجاد پیمان های منطقه ای با همسایگان بر اساس منافع مشترک و موازی اقدام نمایند.
🔸️جمهوری اسلامی اما پیروز اصلی این عقب نشینی است زیرا اولا مهم ترین و بزرگترین پایگاه در اطراف مرزهایش تخلیه شده و دوم این که هژمونی اش در خلیج فارس به اثبات رسیده و شیخ نشین های عربی پس از این رخداد با احتیاط بیشتری در خصوص ایران عمل می کنند زیرا دیگر از حمایت قاطع آمریکا اطمینان ندارند. سومین دستاورد تهران این خواهد بود که می تواند امیال خودش را با قابلیت اثرگذاری بیشتری در سواحل جنوبی اش اعمال نماید و یحتمل کشورهای حاشیه خلیج فارس هم به فکر ایجاد ابتکاری پایدار برای حل مشکلاتشان با همسایه بزرگتر خواهند اندیشید.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵 نگاهی جدید به حکمرانی در آمریکای لاتین
🔻گزارش
🔹 اندیشکده کارنگی در گزارشی به ارزیابی وضعیت حکمرانی در آمریکای لاتین پرداخته است. در این گزارش آمده است ظهور همهگیری ویروس کرونا، دوقطبیهای داخلی، مشکلات اقتصادی، واگراییهای ایدئولوژیک، رقابتهای شخصی رهبران و رقابتهای آمریکا و چین، بر ناکارآمدی دولتهای این منطقه افزوده است.
🔸 نویسندگان میافزایند چالشهای داخلی و فراملی، از جرایم سازمانیافته و فقر و فساد تا رشد اقتصادی کمجان، عواقب بالقوه مخربی در منطقه دارد که نیازمند همکاریهای چندجانبه برای عبور از این چالشهاست.
🔸 طبق این گزارش، برداشت عمومی این است که همکاریهای منطقهای در سرتاسر آمریکای لاتین عملاً وجود ندارد. زیرا سران کشورهای این منطقه دارای اختلافات ایدئولوژیک غیرقابل حل هستند. گرایشهای سوسیالیستی و شرقگرایانه در برابر دولتهای راستگرای غربی. نهادهای دیپلماتیک منطقه نیز نتوانستهاند این اختلافات را در مسیر مسالمتآمیزی قرار دهند.
🔸 اما مسائلی وجود دارد که فارغ از سوگیریهای ایدئولوژیک، ماهیتی غیرسیاسی داشته و میتواند زمینههای همکاریهای منطقهای را فراهم کند. تغییرات آبوهوایی و خطرات اقلیمی، مشکلات بهداشتی و درمانی، مشکلات مربوط به روند افزایشی مهاجرتها از این قاره و همچنین تهدیدات امنیتی، از جمله این موارد است.
🔸 پیشنهاد گزارش آن است که با همکاریهای میان سازمانها و نهادهای غیردولتی در این کشورها، بر نگرشی چندجانبهگرایانه برای حل مسائل غیرسیاسی تأکید شود. در این راستا، قاره به دو قسمت شمالی و جنوبی تقسیم شود و با جلب مشارکت آمریکا، رویکردی همافزا در قبال دولتهای منطقه اتخاذ شود.
✅ نویسندگان در حالی از جلب همکاری آمریکا برای بهبود حکمرانی در آمریکای لاتین سخن میگویند که یکی از عوامل رقابتهای ایدئولوژیک این منطقه، مداخلهجوییهای آمریکاست. بهویژه که در دولت بایدن نیز با تأکید بر ارزشهای لیبرالدموکراتیک و بهاصطلاح حقوقبشر، این نگرش هنجاری و غیرکارکردی، دنبال خواهد شد.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵خروج آمریکا از افغانستان؛ به سوی خروج از کل خاورمیانه؟
🔻گزارش
🔸 یک پژوهشگر «موسسه امنیت ملی اسرائیل» در تحلیلی به خروج نیروهای آمریکا از افغانستان میپردازد و مینویسد بسیار محتمل است که این روند ترک مداخله از سوی ارتش آمریکا در سایر نواحی محل خصومت نیز ادامه یابد. نکات دیگر این تحلیل به شرح ذیل است:
🔹 ارتش آمریکا، بعد از 20 سال نبرد و دادن هزاران قربانی، علیرغم هشدارها در خصوص احتمال فروپاشی دولت افغانستان و کنترل این کشور توسط طالبان، در حال تکمیل خروج نیروهایش از افغانستان است.
🔹 روند ترک مداخله ممکن است در کاهش نیروها در خاورمیانه نیز نمود پیدا کند. اخیراً گزارش شده دولت آمریکا دستور کاهش شدید سیستمهای دفاع هوایی مستقر در منطقه را صادر کرده است. در پسزمینه این اقدامات، قصد دولت آمریکا برای متمرکز کردن بیشتر توجهاتش به آمادگی برای چالش اصلی یعنی مواجهه با چین قرار دارد.
🔹 آمریکا هنوز نیروهای زیادی مستقر در منطقه دارد. این احساس وجود دارد که برای دولت آمریکا روشن است که ایرانیها و متحدانشان در عراق با انجام حملات متعدد علیه پایگاههای محل حضور آمریکاییها در حال به کارگیری یک کارزار برای اخراج آمریکا از عراق و سوریه هستند.
🔹 آخرین حمله جنگندههای آمریکا علیه شبهنظامیان در مرز سوریه و عراق و گزارشهای متعاقب مبنی بر کاهش آستانه {تحمل} حملات، حتی در موارد بدون قربانی آمریکایی، منعکسکننده عزم (همراه با احتیاط) دولت بایدن برای بازداشتن ایران و شبهنظامیان از تحقق اهدافشان است. این سیاست، اگر اجرا شود موضعی که تاکنون وجود داشته و پاسخ تنها در صورت قربانی داشتن حملات صورت میگرفت تغییر میکند.
🔹 اگر این روند ادامه یابد احتمالاً مبتنی بر این ارزیابی دولت است که آمریکا باید میل به خروج را با ترس هدف قرار گرفتن نیروهای آمریکایی از سوی رقبا برای پیشبرد اهدافشان، تعدیل کند. در هر صورت، همه بازیگران در خاورمیانه شامل اسرائیل باید مدّنظر داشته باشند که این روند کاهش منابع نظامی در منطقه از سوی آمریکا (صرفنظر از هوّیت دولت این کشور) ادامه خواهد یافت.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
هدایت شده از مغز خاکستری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴ایام شهادت مظلومانه آقا جوادالائمه(علیه السلام)
✅حال و هوای حرم مطهر امامین جوادین
👈۲۸ ذی العقده ۱۴۴۲
🖤 پرسیدند فرق کریم با جواد در چیست؟
فرمودند شخص "کریم" همین که
چیزی از او درخواست کنید به شما عنایت میکند
ولی شخص "جواد" به دنبال سائل میگردد
تا به او عطا کند
یا جوادالائمه ع ادرکنی🙏
شهادت مظلومانه امام جواد الائمه علیه السلام
تسلیت باد 🏴
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@khakestary_amar
هدایت شده از آرشیو کنفرانس عماریون
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
📢 گروه
"گفتمان عماریون"
برگزار می کند:
◽️موضوع کنفرانس: آسیب شناسی مطالبه و مطالبه گری برای نظام جمهوری اسلامی
👤 ارائه دهنده:
جناب آقای سید علی سجادی
🗓زمان: یکشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۰
🕰 ساعت ۲۲
🔻دوستانتان را به گروه دعوت فرمایید.
🔻در ساعت اجرای برنامه ارسال پست 🚫
https://eitaa.com/joinchat/1907425297C40136ba990
🔵 بیتأثیر بودن روند دیپلماتیک آمریکا در خاتمه دادن به جنگ یمن
🔻گزارش
🔹 تارنمای «المانیتور» در گزارشی به بررسی روابط دولت جدید آمریکا و انصارالله پرداخته و معتقد است بهرغم تلاشهای دیپلماتیک آمریکا این جنبش نگاه بسیار منفی نسبت به نقش آمریکا در یمن دارد. در ادامه بخشهای اصلی این گزارش میآید.
🔸 بهرغم تغییر رویکرد دولت بایدن و تلاشهای ششماهه آن در پیگیری روندهای دیپلماتیک که سبب ایجاد خوشبینیهای محتاطانهای برای آتشبس شد، با این حال هنوز هیچ نشانهای وجود ندارد که حوثیها از اقدامات نظامی خود در یمن و عمق خاک عربستان دست بکشند.
🔸 در این راستا آمریکا طی دوماه اخیر مجموعهای از اقدامات را علیه انصارالله انجام داده که باعث خشم بیشترشان از آمریکا شده است. وزارتخارجه آمریکا سهتن از فرماندهان ارشد انصارالله را به بهانه فرماندهی عملیات علیه مأرب تحریم کرد. دولتآمریکا تحریمهایی را علیه یک شبکه مالی اعمال کرد که به گمانشان از طریق قاچاق، دهها میلیون دلار برای حوثیها درآمد کسب کرده است. در آخرین اقدام نیز وزارت خزانهداری آمریکا سایت شبکه المسیره را مسدود نمود. این سلسله اقدامات علیه انصارالله بر نگرانی این گروه از نقش آمریکا در یمن افزوده است. صرفنظر از دموکرات یا جمهوریخواه بودن دولت آمریکا، رهبران انصارالله همان حس عدماعتماد را نسبت به نقش آمریکا در یمن دارند.
🔸 نگرش انصارالله نسبت به آمریکا طی ششماه گذشته تغییری نکرده و به نظر نمیرسد که در آینده نزدیک تغییر کند. یک محقق سیاسی در صنعا به المانیتور گفت که آمریکا نمیتواند ارتباط خوبی با انصارالله در حال یا آینده برقرار کند. وی خاطرنشان كرد: «حوثیها با آمریكاییها گفتوگو خواهند كرد، اما آنها هرگز واشنگتن را باور ندارند و به آن اعتماد نخواهند كرد». ندپرایس سخنگوی وزارتخارجه آمریکا گفته که «آمریکا از حملات حوثیها در یمن کلافه است زیرا این حملات بحران انسانی را در این کشور تشدید میکند».
✅ این محقق سیاسی مستقر در صنعا در پایان گفت: «اگرچه آمریکا بارها انصارالله را به آتشبس در مأرب تشویق کرده اما آنها برعکس عمل کردهاند. مهربانی دولت جدید آمریکا نسبت به انصارالله منجر به ذوبشدن یا تعدیل نگرش خصمانه آنها نسبت به آمریکا نشده و نخواهد شد».
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵 قبض برق و خدمت بزرگ علی کریمی
🔹 علی کریمی وقتی فوتبال بازی میکرد، بازیکن محبوب میلیونها ایرانی و از جمله من بود. همین علی کریمی خوشخاطره، دیروز خدمتی به اقتصاد ایران کرده و قبض برق منزلش را منتشر کرده است. او فرصتی فراهم کرده تا چند واقعیت خیلی گل درشت به چشم بیاید.
🔹 علی آقای کریمی در منزلشان در فاصله ۴ خرداد تا ۵ تیر ۱۴۰۰ (یک ماه) برابر ۶۲۸۰ کیلوواتساعت برق مصرف کردهاند و باید ۴۶۳۰۱۷۵ (چهار میلیون و ششصد و سی هزار و صد و هفتاد و پنج) تومان هزینه برق میپرداختهاند، و البته اخطار قطع به دلیل دیرکرد در پرداخت هم دریافت کردهاند.
🔹 اگر سالها درباره خسارات شیوه قیمتگذاری انرژی در ایران داد و فریاد میکردیم به اندازه همین قبض برق علی آقای کریمی نمیتوانستیم واقعیات را بیان کنیم. خواهش میکنم به محاسبات زیر دقت کنید.
۱. برای تولید سه کیلوواتساعت برق یک متر مکعب گاز مصرف میشود، پس برای تولید ۶۲۸۰ کیلوواتساعت برق مصرفی منزل آقای کریمی ۲۰۹۳ مترمکعب گاز مصرف شده است.
۲. قیمت گاز صادراتی ایران به ترکیه و عراق حدود ۲۴ سنت دلار به ازای هر مترمکعب است، پس ۵۰۲۳۲ سنت دلار معادل ۵۰۲ دلار پول گازی است که برای تأمین برق منزل آقای کریمی صرف شده است.
۳. قیمت دلار در بازار امروز تهران ۲۴۹۰۰ تومان است، پس هزینه گاز مصرفی برای تأمین برق منزل آقای کریمی ۱۲۵۰۷۷۶۸ (دوازده میلیون و پانصد و هفت هزار و هفتصد و شصت و هشت) تومان شده است.
۴. وزارت نیرو هر کیلوواتساعت برق را از نیروگاهها – به غیر از هزینه سوخت – به قیمت ۳۳۶ تومان میخرد. بنابراین هزینه تولید (تبدیل گاز به برق در نیروگاه) هم برای ۶۲۸۰ کیلوواتساعت برق مصرفی منزل آقای کریمی ۲۱۱۰۰۸۰ (دو میلیون و صد و ده هزار و هشتاد) تومان شده است.
۵. مجموع هزینه برق منزل آقای کریمی برای اقتصاد ملی ایران ۱۴۶۱۷۸۴۸ (چهارده میلیون و ششصد و هفده هزار و هشتصد و چهل و هشت) تومان شده است.
۶. شرکت توزیع برق با همه ملاحظات مربوط به تعرفه برق پرمصرفها، از آقای کریمی خواسته ۴۶۳۰۱۷۵ تومان از مبلغ ۱۴۶۱۷۸۴۸ تومان را بپردازند. آقای کریمی به این ترتیب مبلغ ۹۹۸۷۶۷۳ تومان بابت برق مصرفی یک ماه منزلشان از اقتصاد ملی ایران یارانه دریافت میکنند.
خوب دقت کنید که مبلغ یارانه برق منزل آقای کریمی برابر با یارانه ماهیانه ۴۵۳۰۰ تومانی ۲۲۰ نفر است.
🔸 هیچ سخنرانی، برنامه تلویزیونی یا پژوهش علمی نمیتواند به این دقت و صراحت و شفافیت عمق ناعادلانه بودن نظام قیمتگذاری انرژی در ایران را نشان دهد.
🔸 نظام موجود قیمتگذاری دستوری دولت بر انرژی، چیزی جز انتقال منابع ملی به برخوردارترین اقشار جامعه نیست. این نظام اقتصادی از اساس غیرعادلانه است. کدام کتاب عدالت حکم میکند یارانه ماهیانه ۲۲۰ نفر، به برق مصرفی یک نفر از ثروتمندترین اقشار جامعه منتقل شود؟
☑️ نتیجهگیری اجتماعی
۱. علی آقای کریمی مقصر این بیعدالتی نیست، او مثل هر شهروند دیگری طبق قوانین و رویههای موجود زندگی میکند. او زمانی با قواعد فیفا فوتبال بازی میکرد و حالا با قواعد این کشور برق مصرف میکند. ساختار دستوری قیمتگذاری انرژی است که از او میخواهد این مقدار بپردازد و ماهی قریب به ۱۰ میلیون تومان یارانه برق بگیرد.
۲. این ماجرا نباید به ابزاری برای حمله به سلبریتیهایی چون علی کریمی تبدیل شود. آنها مثل همه شهروندان خودشان را با قواعد تطبیق میدهند. نقد قبض برق علی کریمی، نقد ساختار اقتصادی دستوری، با مداخله حداکثری بیکیفیت دولت در اقتصاد، و پوپولیسم پنهان در پس این وضعیت به نام عدالت است.
☑️ دو نکته مهم
۱. سهم علی کریمی از رانت برق، با محاسبات فوق حداکثر سالی ۱۲۰ میلیون تومان یارانه برق است. این رقم در میان رقم واقعی رانتهایی که ناعادلانه در اقتصاد انرژی ایران توزیع میشوند هیچ نیست. رقم واقعی به دهها و صدها هزار میلیارد تومان در اشکال مختلف از جمله شامل هدررفت، میرسد.
۲. اقتصاد و سیاست عمومی سالهاست راههای اجتناب از این بیعدالتی و همزمان رسیدگی به اقشار محروم با نظامهای رفاهی هوشمند و هدفمند را یافته است./محمد فاضلی – عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵 نکته ای کمتر مورد توجه آقایون
معمولا خانم ها عادت دارند وقتایی که میخوان به اتفاق خانواده برن مهمونی یا جایی میخوان برن ، اول همه ی کارها رو راست و ریست میکنن ، لباس های شوهرشون رو اتو میزنن ، بچه رو آماده میکنن و بعد که کارهای همه رو انجام دادند و همه آماده بودن تازه شروع میکنن به انجام دادن کارهای خودشون و آماده شدن
طبیعتا اینجاست که غرغر ها شروع میشه که چقدر طول میدی، چقدر معطل میکنی؟ چه کار میکنی پس؟ و...در نهایت اسمشون هم به عنوان یه آدم خونسرد و کم سرعت بد در میره.
برای حل این مساله و پایان دادن به همه ی غرغرها اول خودتون آماده بشین و حتی الامکان اول همه ی ملزومات خودتون رو آماده کنین و بعد برین سراغ کارهای دیگران.
مثلا بچه رو آخر آماده کنین که اگر شوهرتون چیزی گفت بگین: بچه اس دیگه ....😂😂
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
هدایت شده از مغز خاکستری
مهر علی و زهرا - بیسیمچی مدیا.mp3
10.67M
سالروز ازدواج آسمانی حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام و حضرت فاطمه زهرا مبارک 🥳✨
ان شاءالله یه ازدواج آسمانی قسمت همهتون 🌱
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@khakestary_amar
🔵 چرایی تعامل ایران با طالبان
🔻تحلیل
🔹 در روزهای اخیر و همزمان با خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان و به دنبال آن حملات سراسری و گسترده نیروهای طالبان به بخشهای مختلف کشور که منجر به اشغال دستکم 80 درصد از مساحت افغانستان شده، نگرانیهای بسیاری در بین افکارعمومی و نخبگان در ارتباط با آینده تحولات این کشور و نسبت آن با منافع ایران ایجاد شده است.
🔹 نقطهعطف این نگرانیها برای اذهان مخاطب ایرانی هم تصرف کامل مرز «اسلام قلعه» توسط نیروهای طالبان بود. با تسلط طالبان بر این منطقه عملاً طالبان در همسایگی ایران قرار گرفت. وقوع این رخداد، در کنار رفتوآمدهای متعدد هیئتهای طالبان به تهران، ابهاماتی را در رابطه با دلایل و چرایی تعامل و همراهی جمهوریاسلامی با طالبان ایجاد نموده که نیازمند پاسخگویی است.
🔸 در بیان تحلیل دلایل تعامل ایران با طالبان، مهمترین و جدیترین دلیل را میتوان رویکرد ایران بر اساس دیدگاه هزینه و فایده دانست تا به موجب آن بتواند بیشترین منافع برای کشور حاصل شود. بر اساس این دیدگاه، ایران به صورت منطقی باید با طالبان به عنوان یک واقعیت موجود در مرزهای شرقی خود تعامل کند تا بتواند ضمن حفظ امنیت مرزهای طولانی خود با افغانستان، بیشترین منافع را در این کشور کسب نماید. در این راستا منافع دیگری از جمله تامین امنیت و تحقق منافع شیعیان و قوم هزاره نیز از اولویتهای سیاست ایران در افغانستان است که میتوان از طریق تعامل با طالبان به کسب آن پرداخت.
🔸 موضوع دیگری که از دلایل تعامل ایران با طالبان است و از نقاط مشترک بین ایران و این گروه محسوب میشود، رویکرد ضدآمریکایی طالبان است. ظاهراً بخشهایی در جمهوریاسلامی مدتهاست، بر سر این زمینه مشترک با طالبان همکاری داشتهاند که نتیجه آن خروج کامل نیروهای آمریکایی از افغانستان است. این ویژگی و تعامل میتواند به عنوان یک ظرفیت در منطقه مورد استفاده ایران قرار گیرد.
✅ نکته مهم پایانی اینکه ضروری است جمهوریاسلامی در تعامل با طالبان، همانند هر طرف دیگری نهایت هوشمندی و احتیاط را به خرج دهد و ضمن اکتفا ننمودن به وعدهها برای مواردی که ذکر شد تضمینهای محکم اخذ نماید.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥انتشار برای اولین بار؛ صحبت های جالب یک آقازاده مدافع حرم که ۴۰ روز پیش به شهادت رسید
🔸شهید عبدالله زاده فرزند فرمانده سابق حفاظت اطلاعات ناجا ۱۳ خرداد امسال در تدمر سوریه به شهادت رسید.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵 ابعاد سفر سلطان عمان به عربستان
🔻تحلیل
🔹 سفر سلطانهیثم به عربستان که اولین سفر خارجی سلطان جدید در میان استقبال باشکوه پادشاه عربستان از او بود، اولین دیدار ملکسلمان با رئیس یک کشور خارجی طی دو سال اخیر است. فارغ از گزارشهای رسانهای باید دید دلیل این سفر با این مختصات ویژه چه بوده و چه اهدافی در پس آن است.
🔸 دوکشور در شرایط فعلی نیازمند یکدیگر هستند. طرف عمانی به دلیل مشکلات اقتصادی و شرایط نامناسب حاصل از کرونا نیازمند کمکهای اقتصادی عربستان است. در مقابل عربستان نیز به دلیل دست و پنجه نرم کردن با مشکلات متعدد منطقهای، نیازمند کمکها و نقش میانجیگرانه عمانیهاست.
🔸 عمان به عنوان کشوری که همسایه مورد احترام یمنیهاست و در طول ششسال جنگ همواره کمکهایی به مردم یمن ارائه داده، میتواند نقش تعیینکنندهای در پایان دادن به جنگ در یمن ایفا نماید، از این رو اهمیت بازیگری عُمان برای سعودی در موضوع یمن فوقالعاده بالا است.
🔸 به نظر میرسد این سفر به نقش و جایگاه عمان در شورای همکاری خلیجفارس و اختلافات جدی و آشکار شده عربستان و امارات نیز مربوط است. ظاهراً سعودی تلاش دارد تا از ظرفیت و نقش عمان در جهت مدیریت تنش با امارات استفاده نماید.
🔸 موضوع دیگر بحث رابطه با ایران است. عربستان برای تنظیم مذاکرات و جابجایی پیام بین ریاض و تهران به عمان که روابط دوستانه و نزدیکی با ایران دارد، نیازمند است. شاید یکی از دستاوردهای این سفر برگزاری دور جدیدی از گفتگوهای ریاض و تهران در آینده باشد.
✅ در پایان میتوان گفت سلطان عمان در این سفر نقش یک پیامرسان را داشت که پیامهای متعددی را در پروندههای مختلف به ریاض بُرد و از آنجا نیز پیامهایی را به پایتختهای موردنظر منتقل خواهد کرد و در این میان بیشک هزینه این نقلوانتقالات را نیز دریافت خواهد کرد!
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵 نقش پاکستان در فرآیند صلح افغانستان
🔻تحلیل
🔹 پیشرویهای اخیر طالبان در افغانستان و تصرف برخی ولسوالیهای تحت اختیار دولت مرکزی، پرسشهایی را درباره آینده ثبات سیاسی در این کشور پیش روی کارشناسان قرار داده است. یکی از مؤلفههای این ثبات، نقش بازیگران خارجی است.
🔸 پاکستان عنصری مهم در میان بازیگران خارجی در صحنه افغانستان است. به نظر میرسد بنبست مذاکرات صلح برای پاکستان میتواند یک فرصت تلقی شود. فرصتی که طی آن از یکسو پیشرویهای طالبان و از سوی دیگر خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان، طرف دیگر مذاکره یعنی دولت مرکزی را برای افزایش سهم این گروه در قدرت تحت فشار قرار دهد.
🔸 در عین حال اگر این پیشرویها خارج از کنترل اسلامآباد رخ دهد، ممکن است تبعات منفی برای این کشور داشته باشد. افزایش بیثباتی در افغانستان، اولاً به افزایش مهاجرتها و در نتیجه گسترش مشکلات اقتصادی و اجتماعی این کشور و ثانیاً به تقویت گروههای همسو با طالبان در مرز دو کشور و تشدید ناامنی منجر خواهد شد.
🔸 حضور شورای رهبری طالبان افغانستان در کویته، اهرم فشاری است که پاکستان برای مهار این گروه در اختیار دارد. از منظر سیاست خارجی نیز هم واشنگتن و هم پکن، خواستار نقشآفرینی مثبت پاکستان در پیشبرد مذاکرات صلح در افغانستان هستند.
✅ به نظر میرسد پاکستان به حوادث اخیر افغانستان نگرشی تاکتیکی داشته باشد که صرفاً برای افزایش نفوذش در این کشور و اهرم فشارش در قبال قدرتهای بزرگ، کاربرد داشته باشد، ولی جناحبندیهای درونی طالبان افغانستان و دیدگاههای ایدئولوژیک این گروه درباره «امارت اسلامی»، میتواند مانعی برای عملگرایی اسلامآباد در این خصوص باشد.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🍃شهدا الگوی جاودانگی🍃
🌷 مداح شهید غلامعلی رجبی وقتی برای آخرین بار جبهه می رفت به همه ی خانواده قول شفاعت داد.
کاملا می دانست که رفتنی شده!
گفت: دیدار ما به قیامت در صف شهدا.
دخترسه ساله اش راخیلی دوست داشت. او را روی زانو نشانده بود.
گفتم: تکلیف این بچه چه می شود⁉️
از جا بلند شد و گفت: این فرزند که از سه ساله ی امام حسین(ع) عزیزتر که نیست.
وقتی به جبهه رفت همه دوستان با اشاره به پایان جنگ می گفتند:
دیر آمدی کفگیر به ته دیگ رسیده!
او هم گفت: اتفاقا ته دیگ خوشمزه تر است.
در عملیات مرصاد به همراه رزمندگان گردان مسلم به قلب منافقین هجوم برد و در همان آغاز نبرد گلوله ای به قلب او نشست.
تنها کلامی که از او شنیدند فریاد رسایی بود که از اعماق جانش برخاست: "یا زهرا(س) یا زهرا(س) یا زهرا(س)".
🌷یاد شهدا باصلوات🌷
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵 سیاست روسیه در شرق مدیترانه
🔻تحلیل
🔹 شرق مدیترانه، بخشی از محدوده پیرامونی روسیه است که به عنوان حائلی برای جلوگیری از گسترش نفوذ غرب به سمت مسکو، برای کرملین اهمیت مییابد. ترکیه، قبرس و یونان سه کشوری هستند که در این محدوده، هدف نفوذ روسیه در تقابل با غرب قرار میگیرند.
🔸 علاوه بر نزدیکی جغرافیایی، میراث فرهنگی مشترک و اهداف این کشورها برای توازن در سیاست خارجی میان شرق و غرب نیز به محملی برای گسترش نفوذ روسیه بدل شده است. نیاز به مسکو در حوزه انرژی و درآمد حاصل از گردشگران روسی نیز دو مؤلفه اقتصادی مهم در این زمینه هستند.
🔸 به همین دلیل روسیه با حمایت از برخی نخبگان، جایگاه خود در ساختار سیاسی این دولتها را تقویت میکند تا این دولتها مواضعی خلاف مطلوبیتهای آمریکا و اتحادیه اروپا در خصوص گسترش ناتو به شرق، صدور دموکراسی و اِعمال تحریمها علیه مسکو، اتخاذ کنند.
🔸 روسیه با وجود رقابت با ترکیه در سوریه و لیبی، توانسته اختلافات خود با آنکارا را به گونهای مدیریت کند که در بحران قرهباغ از تنش کاسته شده و همچنین سامانه S400 را به این کشور بفروشد. گرچه این تعامل بیشتر به شخصیت رهبران دو کشور وابسته است.
🔸 از قضا همین روابط نسبتاً مساعد با ترکیه، سبب شده است نفوذ مسکو در آتن کاهش یابد. نکته دیگر اینکه یونان به دلیل نیازمندیهای مالی به اتحادیه اروپا برای عبور از بحرانهای اقتصادیاش، کمتر میتواند به روسیه تکیه کند. در عین حال نیاز به گاز روسیه، پیوندهایی هر چند اندک را نگه داشته است.
🔸 قبرس نیز مانند یونان، نگرانیهایی بابت نزدیکی روسیه و ترکیه دارد. در عین حال قبرس برای توسعه برنامههای اقتصادی در مناطق ساحلی به جریانهای مالی روسیه نگاه مثبتی دارد و همچنین پیوندهای فرهنگی میان دو جامعه وجود دارد.
✅ به طور خلاصه، تواناییهای روسیه در شرق دریای مدیترانه عمدتاً مبتنی بر دیپلماسی نمادین، انرژی و وعدههای مالی به نخبگان سیاسی است.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵 اهداف استقرار نیروهای آمریکایی در جنوب یمن
🔻تحلیل
🔹 شامگاه سهشنبه به نقل از برخی منابع خبری ادعا شد، آمریکا حدود 300 نیروی نظامی خود را در پایگاه نظامی «العند» در جنوب استان «لحج» در جنوب یمن و مشرف بر بابالمندب مستقر نموده است. در تحلیل این خبر این موارد قابل ذکر است.
🔸 اولاً بر مبنای برخی شنیدهها، این نیروها بخشی از نیروهای خارج شده از پایگاه بگرام در افغانستان هستند. بر این اساس روشن است که آمریکا قصد ندارد بر خلاف ادعایش نیروهای خود را به طور کامل از منطقه خارج نماید.
🔸 نکته بعدی درباره انتخاب محل استقرار این نیروهاست. آمریکا نیروهای خود را در پایگاه العند مستقر ساخته تا بتواند بر تنگه راهبردی و ژئوپلیتیک بابالمندب اشراف داشته باشد. اشراف و تسلط بر جزایر راهبردی در خلیج عدن به خصوص جزیره با اهمیت «میون» از دیگر اهداف است که با استقرار نیرو در پایگاه العند امکانپذیر خواهد بود.
🔸 بحث بعدی اینکه بهنظر میرسد آمریکا با این اقدام یک تعامل و بازی چندوجهی با امارات انجام داده است. حضور مستقیم نظامی آمریکا در این منطقه بیشک چند مزیت راهبردی شامل حمایت از متحدین امارات و تأمین امنیت در جنوب، برای امارات خواهد داشت که طبیعتاً امارات نیز باید از طُرق مختلف این محبت آمریکا را جبران نماید!
🔸 نکته دیگر اینکه بهنظر میرسد این اقدام مقدمه و زمینهای به منظور حضور فیزیکی، مستقیم و رسمی آمریکا در یمن است. همچنین اکنون آمریکا در پایگاه «الغیضه» در استان المهره یمن نیروی نظامی دارد.
🔸 استقرار نیروهای آمریکایی و اعلام آن میتواند نشانگر این حقیقت باشد که آمریکا به واسطه تلاشهای ناکام خود و تحولات هفتههای اخیر به طور کامل از بحث آتشبس و صلح در یمن ناامید شده و در نتیجه با این اقدام تغییر راهبرد خود را علنی ساخته است.
✅ اقدام اخیر آمریکا به مثابه بخشی از فشار کلان واشنگتن روی محور مقاومت ارزیابی میشود و نشان میدهد برخلاف برخی ادعاها دولت بایدن بنا دارد مجموعه فشارها را افزایش داده و اتفاقاً جبهههای متعددی را علیه مقاومت بگشاید.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵 شوک به اسرائیل؛ چرخش تاریخی اردن به سمت ایران/ وحشت تلآویو از حضور امان در اردوی متحدان تهران
▫️اقتصادنیوز؛ حدود ۳ ماه پس از افشای طرح کودتای نافرجام علیه پادشاه اردن که ظاهراً با همراهی محمد بن سلمان و بنیامین نتانیاهو پیریزی شده بود، حالا ملک عبدالله دوم، نگران از بحرانهای فزاینده داخلی و سرخورده از توطئه برادرش شاهزاده حمزه با همراهی خائنانه ۳ متحد کشورش -تلآویو، ریاض و واشنگتن- تصمیم گرفته است با تهران روابط حسنه برقرار کند
▫️ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن ظاهراً به این نتیجه رسیده است که گشودن درهای کشورش به روی ایران، کشور وی را از بحرانهای فراوان نجات خواهد داد، و به ادعای ادی کوهن، محقق مرکز BESA، ملک عبدلله دوم در یک شیفت تاریخی که آن را با «اعلان 40 سال پیش انور سادات -رئیس جمهور وقت مصر- در مورد صلح با اسرائیل» مقایسه کرده، به ایران روی آورده است؛ به طوریکه حالا میتوان به صراحت گفت «اردن اکنون متحد جمهوری اسلامی ایران است».
▫️ادی کوهن در مقالهای برای وبگاه مرکز بساکه نسخه ویرایش شده آن در جروزالم پستنیز منتشر شده است، با ابراز نگرانی از اینکه پادشاه اردن با تصور اینکه درمان بحرانهای فزاینده کشورش پیوند با ایران است، قصد دارد درهای کشورش را به روی تهران بگشاید، مدعی شده است اگرچه ممکن است در کوتاه مدت این بحران ها برطرف شود، اما این اتحاد در میانمدت اردن را مانند لبنان، عراق و یمن در پیوند کامل با ایران قرار میدهد.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵 توهم بخشی از مردم ایران: کل دنیا واکسن زدن فقط ما موندیم!!
درصد واکسیناسیون در کشورهای مختلف:
ارمنستان: فقط ٠.۵ درصد واکسن زدن!
استرالیا: ۷.۷ درصد !
نیوزیلند: ۱٠ درصد !
فرانسه: ۳٠ درصد !
آلمان: ۳۹ درصد!
ایتالیا: ۳۴ درصد!
روسیه که به دنیا واکسن صادر میکنه: ۱۲ درصد!
چین که به دنیا واکسن صادر میکنه: ۲٠ درصد!
ترکیه: ۱۹ درصد!
در آمریکا با هر روشی سعی کردند مردم رو به واکسیناسیون ترغیب کنند مثلاً آبجو رایگان، سیب زمینی و همبرگر رایگان، اسلحهی رایگان و حتی تهدید به اخراج برای کسانی که واکسن نزدن! با این حال فقط ۵٠ درصد مردم حاضر شدن واکسن بزنن!
انگلیس هم مثل آمریکا فقط ۵٠ درصد مردمش رو واکسینه کرد با این حال نه تنها آمار کروناش کم نشده بلکه روز به روز در حال افزایشه حتی بیشتر از زمان همهگیری کووید ۱۹!
اونا به واکسنهاشون اعتماد ندارند!
فقط مردم ایران هستند که پول میدن و میرن ارمنستان تا به خودش واکسن تاریخ مصرف گذشته بزنن !!!
منبع : b2n.ir/p67117
توی منبع میتونید نام کشور مورد نظر رو سرچ کنید و آمار واکسنشون رو ببینید.
گزارشی از تلفات سنگین واکسن در اروپا:
مراکز تحقیقاتی اروپایی اعلام کردند ۱.۵ میلیون نفر تزریق کنندگان واکسن در قاره سبز به عوارض آن دچار شدند و بیشتر از ۱۵ هزار نفر هم جان خود را از دست دادند.
به گزارش تحریریه؛ تارنمای «Health Impact News » در گزارشی عنوان داشت که به تدریج عوارض واکسن کرونا در اتحادیه مشخص میشود.
مؤسسه داده کاوی EudraVigilance که مرکز تجمیع آمار از کشورهای رسراسر اروپا به شمار میرود در گزارشی عنوان داشت که تا ۱۹ ژوئن ۲۰۲۱ میلیونها نفر از شهروندان اروپایی انواع مختلف واکسن کرونا را تزریق کردهاند اما بیشتر از ۱.۵ میلیون نفر از آن ها بروز عوارض دارویی را گزارش کردهاند.
بیشتر از نیمی از این افراد یعنی بیش از ۷۵۰ هزار نفر از دریافت کنندگان واکسن کووید ۱۹ در اروپا به عوارض جدی تزریق آن دچار شدند و ۱۵۴۷۲ نفر از همین افراد جان خود را از دست دادند.
مهمترین و بیشتر واکسنهای مورد استفاده در اروپا مدرنا، فایزر، استرازنکا و جانسون-جانسون بوده است.
بخشی از آمار عوارض واکسن عبارتند از:
۱۶۱۳۳ نفر اختلالات خونی و تنش در سیستم لنفاوی که به مرگ ۸۱ نفر منجر شد
۱۲۶۰۰ نفر اختلال قلبی که منجر به مرگ ۹۶۴ نفر شد.
۸۱۰۰ نفر دچار اختلال چشمی شدند و ۱۷ نفر از آنها جان باختند
۵۱ هزار نفر درگیر اختلالات گوارشی شدند و ۳۴۸ نفر از آنها جان باختند.
علاوه بر این ۳۲ نفر به خاطر اختلال در سیستم ایمنی، ۷۶۲ نفر بابت عفونت، ۸۸ نفر به دلیل اختلالات عضلانی، ۷۸۰ نفر هم به دلیل اختلالات عصبی، ۸۴۸ نفر به دلیل نارسائی تنفسی و ۲۸۹ نفر به دلیل اختلالات عروقی جان خود را از دست دادند.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵 چهار اقدام اروپا برای تمرکز بیشتر بر ناتو
🔻گزارش
🔹 اندیشکده شورای روابط خارجی اروپایی در یادداشتی با اشاره به اراده آمریکا جهت مهار چین، بیان داشته که اروپا باید در مسیر مدرنسازی ناتو برای همراهی با آمریکا گام بردارد. نویسنده چهار پیشنهاد ارائه میکند:
1️⃣ اولین اقدام، کسب حمایت آمریکا از ناتو در ازای همراهی بیشتر اروپا با این دولت در مهار چین است. به نظر نویسنده، اروپا نباید در این منازعه بیطرف بماند. بلکه باید یک ناتوی سیاسیتر و قویتر را در کنار آمریکا قرار دهد.
2️⃣ پس از آن، گسترش مفهوم «امنیت» نزد ناتو، بهگونهای که ضمن حفظ و تقویت توان نظامی در حوزه منطقهای، با پیامدهای افزایش نفوذ چین مقابله کند. کاهش آسیبپذیری اروپا در زنجیرههای تولید کالاهای استراتژیک، نظارت بر سرمایهگذاریهای خارجی، حوزه فناوریهای نو، مقابله با حملات سایبری و حفظ ارزشهای دموکراتیک از این جمله اقدامات است.
3️⃣ دیگر اینکه با توجه به ارزیابی مجدد آمریکا از نقش مستقیم خود در مدیترانه و بالکان با توجه به مأموریت تعریفشده در برابر چین، متحدان اروپایی ناتو باید مسئولیتهای دفاعی بیشتری را در اروپا و به ویژه در مناطق پیرامونی اروپا به عهده بگیرند.
4️⃣ سرانجام شفافیت بیشتر در خصوص نقد مفهوم «خودبسندگی راهبردی» که ترکیبی از جاهطلبی و سیاستورزیهایی است که میتواند توهم کفایت توانمندی دفاعی اروپا بدون نیاز به آمریکا را تقویت کند. تنها راه نجات این است که تشخیص دهیم، خارج از ناتو، اروپا قابل دفاع نیست.
✅ این یادداشت نشان میدهد بخشی از نخبگان اروپایی درصدد هستند ناتو رویکرد سیاسیتری در قبال مخالفان آمریکا در پیش بگیرد که البته نیازمند بهبود روابط آمریکا و کشورهای اروپایی است. در عین حال، مسأله افزایش هزینههای ناتو در رویکرد جدید، همچنان میتواند محل اختلاف طرفین باشد.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵 خروج آمریکا از افغانستان؛ خروج یک بازنده
🔻گزارش
🔹 تارنمای شیکاگو تریبیون در مقالهای تصمیم دولت بایدن در عقبنشینی از افغانستان را نشانه شکست سیاست آمریکا قلمداد کرده است. دلیل نویسنده، پیشرویهای طالبان پس از کاهش تعداد نیروهای نظامی خارجی در افغانستان و تصرف بیش از یکسوم خاک این کشور است.
🔸 نویسنده بیان میکند که نیروهای نظامی افغانستان که تحت نظر آمریکا آموزش دیدهاند، به راحتی شکست خورده و تسلیحات آمریکایی آنها به دست طالبان میافتد. در این مقاله به نقل از کارشناسان جامعه اطلاعاتی آمریکا بیان شده که دولت کابل حداکثر شش ماه پس از خروج کامل نیروهای نظامی آمریکایی، سقوط خواهد کرد.
🔸 طبق این مقاله، خروج آمریکا از افغانستان، بیشباهت به خروجش از ویتنام نیست. در عین حال که ناگزیر است، مانند یک بازنده از میدان خارج میشود. زیرا علیرغم دو دهه اشغالگری نتوانست دولت و ارتش پایدار و مؤثری در این سرزمین شکل دهد و برعکس به حمایت از یک دولت ضعیف و فاسد پرداخت.
🔸 هزینههای جنگ افغانستان بیش از 2 تریلیون دلار بوده که به باور نویسنده «اگر در زیرساختها، آموزش یا بهداشت در ایالات متحده سرمایهگذاری شده بود، مردم آمریکا دستاورد بیشتری داشتند». این علاوه بر کشته شدن 2500 سرباز و 3800 پیمانکار آمریکایی و همچنین بیش از 1100 سرباز ناتو میباشد.
🔸 به باور نویسنده، تداوم حضور آمریکا تلفات غیرنظامیان افغانستان را افزایش میدهد و شاید غلبه یک بازیگر بر کل کشور، شدت جنگ را بکاهد. پیشنهاد نویسنده برای تأمین منافع آمریکا پس از خروج، «استفاده از منابع اطلاعاتی، همکاری با شرکا و استفاده از کمکهای مالی به عنوان اهرم فشار» است.
✅ هم اشغال و هم خروج آمریکا از افغانستان، نشانگر اوج بیمسئولیتی این کشور است که اکنون برای نخبگان آمریکایی نیز روشن شده است. اینکه بیش از بیست سال پس از اشغال، نهتنها امنیت و ثبات به این کشور بازنگشته، بلکه به مراتب در این خصوص عقبگرد داشته است.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
هدایت شده از مغز خاکستری
بـه سر مـی پـرورانم من هوای حضرت بـاقر(ع)
بـه دل باشد مرا شوق لقای حضرت باقر(ع)
زعشقش جان من بر لب رسیده کس نمی دانـد
کـه نبود چاره ساز من سوای حضرت باقر(ع)
#خداحافظ_ای_روضه_خوان_حسین💔
#شهادت_امام_محمد_باقر(ع)🥀
#تسلیت_باد
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@khakestary_amar
🔵 نشنال اینترست: لزوم پرهیز از تنش غیرضروری با روسیه
🔹 نشنالاینترست در مقالهای با اشاره به تنش ناشی از حضور ناوشکن انگلیسی در آبهای شبهجزیره کریمه، به آمریکا و اروپا توصیه میکند که از تنش غیرضروری با روسیه بپرهیزند، زیرا «مسکو چیزهای بیشتری برای از دست دادن دارد».
🔸 نویسنده بیان میکند که این حادثه صرفاً بهانه کافی به کرملین داد تا در یک مصرف داخلی «اکراین را پیادهنظام غرب در انتقال نیروهای دشمن به مرز روسیه» به مخاطبانش القا کند. بهخصوص که در روایت کرملین، هیچ رخداد نظامی دولتهای غربی در آن محدوده بدون هماهنگی با امریکا نیست.
🔸 در این مقاله ذکر شده، گرچه دولتهای غربی نباید ادعاهای مسکو درباره کریمه را به رسمیت بشناسند، ولی اینکه عضوی از ناتو گمان کند میتواند به راحتی وارد آبهایی شود که روسیه «به طور تاریخی آبهای سرزمینی خود میداند»، نشان میدهد نگرش مسکو به منافع ملیاش را درک نکرده است.
🔸 توصیه این مقاله این است که برای پرهیز از تنش نظامی با مسکو، نیازی به پذیرش الحاق کریمه نیست. بهویژه که روسیه میداند آمریکا و متحدان اروپاییاش تمایلی به درگیری نظامی واقعی در آن محدوده ندارند و ادعای دولتهای غربی در این زمینه صرفاً اعتبار اراده نظامی آنها را کاهش خواهد داد.
🔸 ادامه حمایت از فرآیند تقویت دموکراسی در اوکراین، پشتیبانی از کییف در راه اجرای اصلاحات داخلی در خصوص فساد و عقبماندگی و همچنین تجهیز و آموزش نیروهای نظامی اکراین که با جداییطلبان در حال نبرد هستند، به نظر نویسنده اقدامات بهتری برای مقابله با روسیه است.
✅ این مقاله نشان میدهد برخی نخبگان غربی دریافتهاند که تحرکاتی از جنس رفتارهای اخیر بریتانیا، موجب میشود روسیه بهانه کافی برای تقویت آرایش نظامی خود در مرزهای اکراین را بیابد و همچنین به افزایش تعداد مانورهای نظامیاش در دریای سیاه بپردازد.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
پیام رهبر معظّم انقلاب اسلامی.pdf
122.6K
🕋 متن کامل پیام رهبر انقلاب به ملتهای مسلمان بهمناسبت فرار رسیدن موسم حج