♦️ منطقه در یک نگاه
1️⃣ «اسماعیل هنیه» برای بار دوم برای یک دوره جدید چهار ساله به ریاست دفتر سیاسی جنبش حماس انتخاب شد.
2️⃣ بشار اسد، «حسین عرنوس» نخستوزیر کنونی سوریه را بار دیگر مامور تشکیل کابینه جدید این کشور کرد.
3️⃣ «لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به صورت تلفنی با «بلینکن» وزیر خارجه آمریکا درباره ایران و حادثه برای کشتی اسرائیل در دریای عمان گفتوگو کرد.
4️⃣ یک مقام دولتی افغانستان از اصابت 3 راکت به فرودگاه قندهار و لغو تمامی پروازها از این فرودگاه تا اطلاع بعدی خبر داد.
5️⃣ صدها نفر از ساکنین تلآویو، همزمان با اوجگیری دوباره شیوع ویروس کرونا در فلسطین اشغالی، علیه سیاستهای کابینه صهیونیستی تظاهرات کردند.
6️⃣ رسانههای یمنی از کشته شدن یکی از افسران ارشد نیروهای وابسته به دولت مستعفی یمن در درگیریهای مأرب خبر دادند.
7️⃣ به گزارش رسانههای عربی، فعالیت شبکه الجزیره قطر در مصر که همزمان با سرنگونی دولت «محمد مرسی» متوقف شده بود ازسرگرفته شد.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
♦️ توافق دو حزب اصلی آمریکا بر سر لایحه زیرساختها
🔹 روز گذشته سناتورهای آمریکایی از هر دو حزب اصلی این کشور، بر سر لایحه 1/2 تریلیون دلاری در حوزه زیرساختها (به نام قانون «شغلها و سرمایهگذاری زیرساختی») توافق کردند. این لایحه که برای کسب حمایت جمهوریخواهان، محدودتر از لایحه اولیه شده است شامل سرمایهگذاری در حوزه جاده، پل، ترانزیت و آب ظرف 8 سال آینده است.
🔹 قرار است این لایحه هفته جاری در صحن سنا مطرح شود و انتظار میرود 17 جمهوریخواه نیز از آن حمایت کرده و کار دشواری برای تصویب نهایی نداشته باشد. دموکراتها همچنین در کنار این لایحه و با استفاده از اختیارات بودجهای کنگره به دنبال تصویب بسته 3/5 تریلیون دلاری دیگری در حوزه زیرساختها هستند که نیازی به حمایت جمهوریخواهان ندارند.
🔹 برنی سندرز رئیس کمیته بودجه سنا گفته است این بسته در هفتههای آینده به صحن سنا خواهد آمد و تصویب خواهد شد.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵 تلاشهای ناموفق روسیه برای بازسازی ارتش سوریه
🔻گزارش
🔹 «موسسه خاورمیانه» در مقالهای به بررسی اقدامات روسیه برای احیای ارتش سوریه پرداخته است. نویسنده بیان میکند که مداخله مستقیم مسکو در جنگ داخلی سوریه از 2015، تأثیر واضحی بر تغییر موازنه نیروها به نفع دولت داشته است.
🔸 طبق این مقاله، روسیه دو مسیر برای افزایش نفوذش بر ساختار امنیتی سوریه امتحان کرد. اولی در سطح تاکتیکی، برای کنترل امنیتی حلب توسط نیروهای پلیس نظامی روسیه بود که 2011 تأسیس شده است. این نیروها عمدتاً از گردان چچن و اهلسنت بودند تا بتوانند در همزیستی با ساکنان حلب، امنیت آن محدوده را به دست بگیرند.
🔸 اما به ادعای نویسنده، اختلافنظرها میان نیروهای نظامی سوری با روسی در خصوص نحوه کنترل آن مناطق در کنار مطالبه نیروهای نزدیک به ایران برای کنترل فرودگاه حلب، مانع از ادامه فعالیت پلیس نظامی روسیه در این مناطق شد و به مأموریت آنها از 2016 تا 2018 پایان بخشید.
🔸 مسیر دوم، در سطح استراتژیک، تلاش برای افزایش نفوذ در ارتش سوریه با بازسازی تسلیحاتی و تشکیلاتی آن و همچنین تأسیس «سپاه پنجم» بود. اما به ادعای نویسنده، بینظمیهای موجود در ارتش سوریه در کنار نفوذ حزبالله و ایران در ارتش سوریه، مانع از توفیق روسیه شد.
🔸 طبق این مقاله، مسکو اکنون با حمایت از شبهنظامیان مسیحی در شمال و شرق سوریه بهویژه حما درصدد تأمین منافع و حفاظت از تأسیساتش برآمده و علاوه بر آن به شمار نیروهای پیادهنظام روسی در سوریه نیز افزوده است.
✅ این مقاله نشان میدهد تعاملات روسیه و سوریه به عنوان متحد تاریخی، با چالشهایی همراه است و دمشق به دلیل احتمال توافقها و معاملات روسیه با آمریکا، تا حدی نگران نفوذ نظامی و امنیتی مسکو در ارتش سوریه است.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
هدایت شده از مغز خاکستری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استوری📲 #مباهله
#روز_مباهله گرامی باد.
#روز_تجلی_و_شکوه_اهل_بیت
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@khakestary_amar
🔵 نقش ترکیه در تعادل روابط میان روسیه و اروپا
🔻تحلیل
🔹 با وجود اینکه آنکارا و مسکو در سوریه و لیبی در رقابت با یکدیگر هستند، ولی نزدیکی ترکیه به روسیه در خرید تسلیحات، کارشناسان غربی را به تجدیدنظر در نقش این عضو ناتو در جلوگیری از نفوذ روسیه در شرق اروپا، واداشته است.
🔸 در عین حال، افزایش ارتباط ترکیه با بلاروس و اکراین که یکی متحد و دیگری رقیب روسیه در شرق اروپا هستند، میتواند زمینههای توازنبخشی آنکارا به روابط مسکو و اتحادیه اروپا را فراهم کند. قراردادهای نظامی ترکیه با چک، مجارستان، لتونی و لهستان از جمله نمودهای دیگر این مسأله است.
🔸 دولت اردوغان تمایلی ندارد که در یک سوی این مجادله بایستد و متهم به جانبداری از یکی از طرفین شود. به همین دلیل ضمن تحکیم روابط با روسیه، در مسائلی مانند مهاجرت و منابع گازی دریای سیاه درصدد تعامل با کشورهای اروپایی است.
🔸 آنکارا و مسکو در تلاشند تا تأثیر خود را بر دولتهای اروپایی همچون مجارستان و لهستان که دورتر از موضع رسمی اتحادیه هستند، افزایش دهند. به همین دلیل رقابت این دو در شرق اروپا، میتواند از زمینههای نقش ترکیه در تعادل میان اتحادیه و مسکو باشد.
🔸 همچنین سرمایهگذاری وسیع روسیه در شرق مدیترانه نیز عامل دیگری است که سبب میشود ترکیه علیرغم تنشها با یونان و قبرس، جانب تعادل را نگاه داشته و موجب افزایش نفوذ این رقیب در حوزه منابع شرق مدیترانه نشود.
🔸 با این وجود، نگرانی متقابل اتحادیه اروپا و آمریکا در زمینههایی همچون حقوق بشر و دموکراسی میتواند سطح همکاری با ترکیه در مقابل روسیه را کاهش دهد. به خصوص که مسکو و آنکارا، هر دو هدف این حملات هستند و این میتواند همکاری روسیه و ترکیه را تقویت کند.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵 رژیم صهیونیستی: زمان گریز هستهای ایران به 10 هفته رسیده است
🔹 بنی گانتز وزیر دفاع رژیم صهیونیستی در گفتگو با دیپلماتهایی از کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل مدعی شد ایران تمامی دستورالعملها در توافق هستهای را نقض کرده است و تنها 10 هفته تا رسیدن به میزان موادی که برای رسیدن به سلاح هستهای نیاز است فاصله دارد.
🔹 گانتز ادامه داده است: «بنابراین اکنون زمان اقدام است. جهان باید از تحریمهای اقتصادی استفاده کرده و اقدامی عملیاتی علیه سپاه پاسداران انجام دهد.» گانتز که این گفتهها را در حضور یائیر لاپید وزیر خارجه این رژیم انجام داده، مدعی است که سردار امیرعلی حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران پشت دهها حمله موشکی و پهپادی در منطقه است و سردار سعید آقاجانی فرمانده واحد پهپادی سپاه نیز به طور مستقیم عهدهدار پرتاب پهپادهای انتحاری است.
🔹 گفتنی است در روزهای گذشته، رژیم صهیونیستی کارزاری گسترده برای ایرانهراسی و همراه کردن سایر کشورها با خود برای اقدام علیه ایران به خصوص در شورای امنیت به راه انداخته است.
https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4
🍃 شهدا الگوی جاودانگی 🍃
🌹تفکر غریب صیاد دلها‼️
❇️ گاهی که خدمت آقا میرفتیم، عید بود یا مناسبتهای دیگر. میدیدم آقا که صحبت میکنند، صیاد تند تند یادداشت برمیدارد. آخرین بار عید غدیر بود ... آقا که شروع به حرف زدن کردند، صیاد ... دفترچهاش را برداشت و شروع کرد به نوشتن.
❇️ وقتی مراسم تمام شد و داشتیم برمیگشتیم، ازش پرسیدم: «حاج علی، برای چی موقع سخنرانی آقا یادداشت برمیداری؟ حرفهای ایشون رو از تلویزیون پخش میکنند».
❇️ گفت: «حاج ناصر، شما حقوق خوندهای، نه؟» گفتم: «بله، ولی چه ربطی به سوال من داره؟» گفت: «ببینم، اجرای امر فرمانده برای ما لازمه؟» گفتم: «بله، لازمه». گفت: «تأخیر در اجرای امر فرمانده برای ما قبح داره و زشته، مگه نه؟» با بیصبری گفتم: «بله، زشته، ولی جواب من رو ندادید».
❇️ گفت: «خیلی خب. من که باید از صحبتها یادداشت بردارم، دیگه منتظر اخبار ساعت دو نمیشم، همونجا یادداشت میکنم. بعد در فاصلهای که میشینم توی ماشین، این صحبتها رو به دستورالعمل تبدیل میکنم. وقتی به ستاد کل رسیدم، میدم برای تایپ و بعد هم اجرا.
❇️ تو شاید این حرفهای آقا رو سخنرانی تلقی کنی، ولی برای من این حرفها سخنرانی نیست، دستوره. از همون لحظهای که میشنوم تکلیف به گردنم میاد که امری رو از فرماندهم گرفتیم و باید اجرایش کنم. تا ستاد کل برسم وقت رو تلف نمیکنم»
📚 خدا میخواست زنده بمانی – ص ۱۹۷
🌹 یاد شهدا با صلوات 🌹
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵 تاثیر تجربه افغانستان بر راهبرد نظامیگری آمریکا
🔻تحلیل
🔹 پایان حضور نظامی آمریکا در افغانستان، میتواند طلیعه یک تغییر در راهبردهای مبتنی بر میلیتاریسم در سیاست خارجی این کشور باشد. آمریکا بیست سال پس از اشغال افغانستان، این کشور را در حالی ترک میکند که به هیچیک از اهداف اولیهاش، اعم از نابودی القاعده و حتی اخراج آن از افغانستان دست نیافت.
🔸 این خروج نشاندهنده پایان مرحلهای است که طی آن مبارزه با تروریسم در مرکز ثقل سیاست خارجی منطقهای آمریکا در غرب آسیا بود. با افزایش رقابتهای منطقهای، نیروهای نظامی غرب به نقاط ضعف خود در برابر رقبا پی بردهاند. آنان توان مقابله با گروههای شبهنظامی در نبردهای نامنظم و نامتقارن را ندارند.
🔸 نکته دیگری که تجربه افغانستان برای آمریکا به همراه دارد، اینکه صدور روندها و روالهای لیبرالدموکراسی به پشتوانه منطق نظامیگری، آن هم در زمینهای ناهمخوان و نامطلوب، کاربرد نخواهد داشت و پیشبرد قدرت نرم و تأکید بر حقوق بشر به پشتیبانی نیروی نظامی را در سیاستهای آمریکا کاهش خواهد داد.
🔸 اکنون از یکسو دولت آمریکا، احیای تهدید روسیه در مرزهای شرقی اروپا را با اهمیت تلقی کرده و از سوی دیگر، تهدید چین را در شرق آسیا، جدی میداند. این هر دو، حوزه نفوذ دولتهای غربی بهویژه آمریکا را هدف قرار دادهاند.
🔸 به دلیل بینتیجهبودن اشغال مستقیم افغانستان، راهبرد نظامیگری مستقیم پاسخگوی مقابله با تهدید روسیه و چین نیست و با توجه به توان نظامی دو کشور، اروپا و آمریکا از نبرد پرهیز میکنند. بنابراین به نظر میرسد نظامیگری صرفاً در بازدارندگی از طریق اجرای مانورها و توسعه تسلیحاتی خلاصه شود.
✅ علاوه بر نکات فوق، ظهور تهدیدات جدید مانند همهگیریها، حملات سایبری و نبردهای اقتصادی از مواردی است که راهبرد نظامیگری مستقیم را با چالشهای جدی مواجه کرده و جایگزینهایی مانند نبرد نیابتی و یا نبردهای محدود را در سیاست خارجی آمریکا تقویت خواهد کرد.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵 اسرائیل دنبال جنگ یا تخلیه فشار
🔻تحلیل
هنوز چند هفته نیست که جنگ رژیم صهیونیستی و نوارغزه و عملیات موشک باران مقاومت پایان یافته که توپخانه ی رژیم صهیونیستی در نوار جنوبی لبنان فعال شده و بخش هایی از خاک لبنان را زیر آتش خود قرار داد. در واکنش به این اقدام حزب الله واکنش متقابل نشان داد و بخش هایی از سرزمین های اشغالی را هدف راکت باران خود قرار داد. این واکنش مجددا با حمله رژیم صهیونیستی همراه بود و بعید است حزب الله نسبت به این حملات سکوت کنند. در چند ساعت اخیر حزب الله هنوز از موشک های کلاس فجر 5 و نقطه زن استفاده نکرده و تنها به حملات راکتی محدود بسنده کرد. طبق برآوردهای نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی، حزب الله از انبار قابل توجهی از موشک های کلاس فجر 5، ذوالفقار، بالستیک های نقطه زن و راکت های هوشمند برخوردار است که قدرت آتش آن می تواند امنیت شهرهایی چون حیفا و تل آویو را با چالش بزرگی مواجه سازد. بعید است جنگ توسط رژیم صهیونیستی ادامه پیدا کند زیرا مقامات امنیتی این رژیم آگاهند هر نوع حمله به مواضع حزب الله می تواند به جنش مقاومت اسلامی لبنان بهانه ی واکنش هم تراز داده و حتی شرکای راهبردی در سوریه و نوار غزه را فعال نموده و رژیم صهیونیستی با چالش بزرگ مواجه سازد. این حملات بیش از آنکه واقعیت میدانی داشته باشد برای تخلیه فشارهای اخیر و وجه سازی از نخست وزیر جدید این رژیم می باشد. ادعاهایی که پیش تر نفتالی بنت علیه مقاومت و ایران اعلام کرد و مدعی بود آماده ی مبارزه با ایران و محور مقاومت است.
صهیونیست ها مدعی هستند اما خوب میدانند هر درگیری در منطقه علیه محور مقاومت و ایران می تواند منافع بسیاری از کشورهای حامی رژیم صهیونیستی را در خطر انداخته و تل آویو را هدف آماجی از موشک های بالستیک قرار دهد. صهیونیست ها می دانند تهدید حیفا و نگو چه خطری برای حیات این رژیم دارد.
کارشناسان معتقدند این حملات برای تخلیه فشار اجتماعی و سیاسی پس از ابستراکسیون سیاسی علیه نتانیاهو و جلوگیری از برگزاری انتخاب مجدد است. صهیونیست ها در شرایط ناپایدار سیاسی و امنیتی قرار دارند و آتش بازی ها علیه غزه و جنوب لبنان می تواند بحران ها و کنش های اجتماعی داخلی را برای مدتی کاهش دهد. به نظر می رسد ظرف یکی دو روز آینده جنوب لبنان با آرامش امنیتی مواجه خواهد شد و این تبادل آتش فروکش کند. البته نبود دولت مرکزی و بحران دولت انتقالی در بیروت مشکلات زیادی پیرامون نگاه واحد را در لبنان ایجاد نموده است. این گمان بعید نیست برآورد امنیتی رژیم صهیونیستی از اوضاع لبنان به این صورت باشد که فشار و درگیری و تله ی بحران برای حزب الله سبب افزایش تنش در جایگاه سیاسی بیروت شده و شکاف سیاسی موجود میان طرفداران عربستان و جناح مقاومت را بزرگ تر سازد و در نهایت لبنان وارد یک جنگ داخلی شود. با این حال نباید فراموش کرد اساس بازندارندگی واکنش متقابل است و در صورتی که حزب الله در قبال عملیات های آفندی رژیم صهیونیستی از خود چهره ی بازدارنده نشان ندهد اجرای سناریوی جنگ داخلی محتمل تر خواهد بود.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵 از عربستانِ واقعی تا عربستانِ صفحات مبهم اینستاگرام!
🔹 مؤسسه کشورداری مسئولانه «کویینسی» گزارش داد، مقامهای سعودی به شدت تقلا میکنند تا بحران فقر در این پادشاهی را باتوجه به افزایش ثروت خاندان حاکم و گسترش فساد مالی بپوشانند.
🔸 این موسسه میگوید که فقر با نرخ بسیار بالایی در میان شهروندان سعودی در حال تشدید است، اما این مساله حقیقتی است که پشت ثروت خاندان حاکم پنهان میشود و باتوجه به اینکه سیستم بازنشستگی سعودی در آستانه اتمام منابع خود است، ریاض در حال حاضر ایده افزایش سن بازنشستگی و افزایش مشارکتها را بررسی میکند.
🔹 در این گزارش به اظهارات عبدالله العوده، از فعالان اپوزیسیون و مدیر تحقیقات در «دموکراسی اکنون برای جهان عرب» -DAWN- اشاره شد و او بر «تغییر خطرناکی» در رویکرد دولتی تاکید کرد که محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی قاطعانه اجرا میکند وی گفته است: آنچه من اکنون میبینم فریب و تحریک تمام مولفههایی است که ثبات عربستان را برای طولانی مدت تضمین میکند. ما همواره میشنویم که بنسلمان در این پادشاهی محبوبیت دارد، اما کدام آمار مستقل این ادعا را تایید میکند؟
🔸این موسسه نسبت به اقدامات ریاضتی که به سرعت و با شتاب در حال انجام است، همانند دوبرابر کردن مالیات ارزش افزوده، افزایش بهای سوخت و تلاش دولت برای خصوصیسازی مدارس و بیمارستانها هشدار داد.
🔹یکهتازی محمد بنسلمان خطر قابل ملاحظهای را برای تضییع تدریجی تواناییها و ثروت عربستان سعودی به همراه دارد. صندوق سرمایهگذاری عربستان یک نمونه مستقیم با توجه به کاهش مداوم و فروش داراییهای آن است. با این حال، این ادغامها و برنامههای نسنجیده خطرات شکست چشمانداز 2030 بن سلمان را برای تنوع بخشیدن به منابع درآمد در این پادشاهی افزایش میدهد./ژئواکونومیکنیوز
🔻پ ن
گفتنیست در سالهای اخیر در فضای مجازی و بهخصوص اینستاگرام، با خریدن و پولپاشی تبلیغاتی برای صفحات مختلف، سعی شده است از شهروندان و جامعه کشورهای عربی حوزه خلیج فارس یک تصویر لاکچری و هوشمند برای انسان ایرانی ساخته شود که آن را میتوان بهعنوان گوشهای از تداوم #جنگ_ارزی با «جنگ هیبریدی» علیه ایران، بررسی کرد.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
هدایت شده از آرشیو کنفرانس عماریون
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
📢 گروه
"گفتمان عماریون"
برگزار می کند:
◽️موضوع کنفرانس: نسبت رئیس جمهور و ولی فقیه
👤 ارائه دهنده:
جناب آقای دکتر لطفی زاده
🗓زمان: یکشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۷
🕰 ساعت ۲۲
🔻دوستانتان را به گروه دعوت فرمایید.
🔻در ساعت اجرای برنامه ارسال پست 🚫
https://eitaa.com/joinchat/1907425297C40136ba990
🔵 برای مهار ایران، بمبی بزرگ به اسرائیل بدهید
🔻گزارش
🔹 دنیس راس دیپلمات برجسته آمریکایی، در یادداشتی منتشره در تارنمای موسسه واشنگتن، خواستار تقویت تسلیحاتی رژیم صهیونیستی در راستای مهار ایران شده است. وی معتقد است برجام ایران را از دستیابی به سلاح اتمی بازنمیدارد و دولت بایدن باید راه دیگری برگزیند.
🔸 او اذعان میکند که احیای برجام غنیسازی 60 درصد و یا تولید فلز اورانیوم را متوقف خواهد کرد ولی نقص اصلی توافق یعنی بندهای غروب به جای خود باقی است. پس از آن هیچ محدودیتی در زیرساختهای هستهای ایران، تعداد یا انواع سانتریفیوژها یا حتی میزان مواد شکافتپذیر وجود ندارد.
🔸 این واقعیت که دولت بایدن امیدوار است به توافقی طولانیتر و قویتر برسد، نشاندهنده این است که توافق هستهای کافی نیست. مشکل اینجاست که ایران به صراحت اعلام کرده است که هیچ علاقهای به چنین معاملهای ندارد.
🔸 راس با استناد به مجعولات ادعایی رژیم صهیونیستی مدعی میشود که سخن ایران مبنی بر عدم ساخت بمب، قابل اعتماد نیست و گزینه غیرنظامی که ایران همواره رد کرده «تاسیس یک صنعت هستهای برای تولید برق با استفاده از سوختهای تأمین شده از خارج از کشور» بوده است.
🔸 به نوشته او، دولت بایدن باید فراتر از دستیابی به بمب، این روند که ایران در آستانه ساخت تسلیحات قرار بگیرد را نیز به عنوان خط قرمز اعلام کند. بهزعم او ایران نباید توانمندی و امکاناتی در صنعت هستهای داشته باشد که بتواند به واسطه آن در آستانه تولید تسلیحات قرار بگیرد.
🔸 به نوشته وی، راهحل دیپلماتیک برای این امر، تمدید غروبهای برجام برای 10 یا 20 سال دیگر است. یک جایگزین بهتر، محدودیتهای دائمی بر قابلیتهای تولید اورانیوم غنیشده ایران و تعداد و انواع سانتریفیوژهاست.
🔸 او پیشنهاد میکند که در صورت رد این گزینهها از سوی ایران، آمریکا بمب موسوم به GBU-57 را که یک بمب هدایتشونده و سنگرشکن ۱۴۰۰۰ کیلوگرمی است، در اختیار رژیم صهیونیستی قرار دهد. به ادعای راس، این بمب، قادر به نابودی تأسیسات زیرزمینی فردو نیز میباشد.
✅ به نظر میرسد با توجه به توقف مذاکرات وین و اصرار آمریکا بر زیادهخواهیهای خود، گزینه افزایش بازدارندگی در برابر تهدیدهای نظامی باید با هشیاری در دستور کار ایران قرار بگیرد.
https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4