🔵انبیسی: بایدن یک اقتصاد در هم شکسته را به ارث خواهد برد
شبکه خبری انبیسی به نقل از یک کارشناس اقتصادی:
🔹بایدن یک اقتصاد در هم شکسته با ۱۰ میلیون بیکار را از ترامپ تحویل خواهد گرفت.
🔹لیز ساندرز نایب رئیس شرکت خدمات مالی «چارلز شواب» در مصاحبه با شبکه انبیسی: در حال حاضر بازار کار آمریکا با کسری ۱۰ میلیون شغل مواجه است و بازگشت آن به وضعیت عادی ممکن است سالها طول بکشد.
جنگروایت ها.mp3
50.37M
⭕️جنگ روایت ها چیست؟
⭕️ چگونه با این جنگ باید مقابله کرد؟
⭕️ نمونه های جنگ روایت ها در داخل کشور چیست؟
⭕️ سید علیرضا آل داود پاسخ می دهد
#اتحادیه_عماریون
@et_amarion
🔵سیاست خارجی جوبایدن
«شیرین هانتر» استاد دانشگاه جرج تاون واشنگتن در پاسخ به اینکه بایدن در سیاست خارجی دست به چه اقدامهایی خواهد زد، تصریح کرد: به نظرم نباید انتظار تغییرات بنیادین در سیاست خارجی آمریکا داشت. این موضوع، به خصوص در مورد خاورمیانه روشن و معلوم است. بایدن هم سیاست حمایت همهجانبه از اسرائیل را ادامه خواهد داد؛ گرچه بایدن شاید از زیادهخواهیهای بنسلمان حمایت نکند، اما اتحاد با عربستان را به سبک و سیاق خود حفظ خواهد کرد. اوه مین سیاست را در قبال کشورهای عربی مستقر در حاشیه خلیج فارس اعمال خواهد کرد. در مورد عراق هم باید بگویم که بایدن ممکن است از یک نوع خاص در تجزیه این کشور حمایت کند؛ چراکه او قبلاً چنین نظری را اظهار کرده بود. از سوی دیگر باید توجه داشته باشید که سیاست خارجی دولت بایدن در قبال روسیه و چین تغییر زیادی نخواهد کرد، اما ممکن است سیاست در قبال مسکو بیشتر به سمت تشنج برود.
هانتر در پایان خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که راهبرد بایدن در اصل تفاوت زیادی با ترامپ نخواهد داشت. مثلاً نباید انتظار بازگشت فوری آمریکا به برجام و لغو تحریمها را داشت. بایدن هم اصرار خواهد داشت که توافقنامه جدیدی با شرایط سختتر تدوین شود. او همچنین خواستار تغییر سیاستهای منطقهای تهران خواهد شد؛ به خصوص اینکه در وضعیتِ فعلی منطقه، بحث کاهش خصومت ایران با اسرائیل را پیش خواهد کشید. لحن بایدن نرمتر خواهد بود اما در مطالبات آمریکا از تهران تغییری حاصل نخواهد شد. به طور کلی، موانع در راه بهبود روابط ایران و آمریکا برای چند دهه ثابت مانده است. رفع این موانع به ایران هم بستگی دارد و اینکه آیا تهران حاضر به تجدیدنظر درباره بخشی از سیاستهای خود باشد یا خیر.
⭕️بایدن و آغاز مجدد جنگ شناختی - اطلاعاتی ضد انقلاب اسلامی
✍سید علیرضا آل داود
🔶دموکرات ها همیشه برای استفاده از روش های نرم، پیچیده و اطلاعاتی بر ضد حریفشان معروف بوده اند.
🔶نمونه این فتنه های نرم استفاده هوشمندانه دموکرات ها از برخی فارسی زبانان مزدور در حوزه های نرم و اطلاعاتی امنیتی نظیر اعضای شبکه های امنیتی نایاک و پایا(تریتا پارسی، هومن مجد، سحر نوروز زاده، لیلی صرافان، جیسون رضائیان و...)، فتنه88 و... بوده است.
🔶نمونه دیگر سند دست های دراز مشت های باز بود که توسط نایاک پیشنهاد شد و متاسفانه اکثر بندهای آن در کشور توسط جریان نفوذ و تحریف اجرا شده است و بخشی از شرایط امروز کشور متاثر از اجرای این سند است.
🔺در چنین شرایطی و با روی کار آمدن بایدن جریان مومن انقلابی باید در مباحث بصیرت افزایی در حوزه های شناختی و نرم فعال شده و دستگاه های امنیتی بر روی عناصر نفوذی داخلی و خارجی با حساسیت بیشتری عمل کنند.
⭕️همچنین با توجه به تبحر جریان دموکرات بر روی انقلاب های رنگی و ایجاد فتنه با بستر فضای مجازی هرچه سریعتر باید تکلیف موضوعات مرتبط با حکمرانی سایبری-رسانه ای انقلاب اسلامی روشن شود.
⭕️قطعا جنگ با دشمن نقابدار که پنجه چدنی اش را در زیر دستکش مخملی پنهان کرده سخت تر از دشمن عیان خواهد بود.
#اتحادیه_عماریون
@et_amarion
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌪🔥از طوفان توئیتری تا طوفان #بایدنی
❌سوپر انقلابی های متوهم و سوپر لیبرال های منجمد با دقت این کلیپ رو ببینن...
📽تحلیلی بر انتخابات آمریکا و واقعیت اینترنت و شبکه های اجتماعی از زبان استاد پورآقایی
#انتخابات_آمریکا
#فضای_مجازی
#اتحادیه_عماریون
@et_amarion
🔴واکنش فرزند حاج قاسم به شکست ترامپ و پیروزی بایدن
زینب سلیمانی:
🔹باخت ترامب قمارباز و جنایتکار در انتخابات آمریکا امری نیست که خوشحالی خود را پنهان کنیم
🔹احمق درجه یکی که مشاورانی احمق تربه او گفته بودند که با آفریدن آن شب شوم و سیاه آینده انتخاباتی خود را تضمین می کند غافل از اینکه خداوند در کمین نشسته و خون سردار قهرمان ایرانیان او را به یکی از نفرت انگیزترین سیاستمداران جهان تبدیل خواهد
🔴خوشحالی از رفتن ترامپ هرگز به معنای رضایت از روی کار آمدن کسی نیست که خود از بانیان داعش است و شهادت سردار ما را «اجرای عدالت» خواند
#اتحادیه_عماریون
@khakestary_amar
🔵 پیروزی «جو بایدن» و بیم و امیدها در عراق
📝تحلیل
🔹 با پیروزی «جو بایدن» در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا، تقریباً بیشتر مقامات و مسئولان عراقی، بیتوجه به نتیجه اعتراضات «دونالد ترامپ»، به استقبال پیروزی وی رفتند.
🔹 مسعود و مسرور بارزانی، تقریباً نخستین مقاماتی در قلمرو جغرافیایی عراق بودند که پیروزی بایدن را تبریک گفتند. برهم صالح، رئیسجمهور کرد عراق نیز در پیامی توییتری، بایدن را «دوست و شریکی قابل اعتماد» خواند. در مجموع به نظر میرسد کردها با این تصور که بایدن قائل به لزوم اجرای فدرالیسم کامل در عراق است، از شکست ترامپ، چندان ناراضی نیستند.
🔸 همین پیشزمینه درباره سیاستهای گذشته بایدن در قبال عراق، باعث شده تا رهبران اهل سنت این کشور نیز به استقبال پیروزی وی بروند. چهاینکه مشعان الجبوری، اهل سنت عراق را «فرزندان مناطق تخریبشده» خواند و گفت: «ما خواهان اجرای نقشه بایدن در عراق هستیم». اثیل النجیفی، از سران الجبهة العراقیة نیز با بیان اینکه بایدن 24 بار به عراق سفر کرده، وی را دارای روابط مناسب با رهبران عراقی دانست.
🔸 در میان شیعیان اما مهمترین و جدیترین واکنش به پیروزی بایدن را نوری المالکی اتخاذ کرد. وی نخستین رهبر جریانات شیعه عراقی بود که با تبریک به بایدن، برای وی آرزوی موفقیت کرد. المالکی که جولای سال جاری گفته بود: «بایدن در نامهای به دلیل طرح ایده تجزیه عراق از من عذرخواهی کرد»، به نظر میرسد دوران ریاستجمهوری بایدن را فرصتی برای احیای نقش تضعیفشده خود در ساحت سیاسی عراق میداند.
🔸 مصطفی الکاظمی، نخستوزیر عراق اما با تأخیر نسبت به رئیسجمهور و مقامات اقلیم و یک روز پس از المالکی در پیامی توییتری، انتخاب بایدن را تبریک گفت. الکاظمی که خود را برای انتخابات پیش از موعد پارلمانی آماده میکند، احتمالاً شکست ترامپ را مانعی در مسیر موفقیت خود میداند.
✅ در مجموع فارغ از اینکه بعید به نظر میرسد در دوره ریاستجمهوری بایدن، راهبردهای اساسی ایالات متحده در غرب آسیا دچار تغییر رادیکالی شود، اما سیاست داخلی عراق از تغییر تاکتیکها در کاخ سفید نیز اثرات حائز اهمیتی میپذیرد. آیا بایدن به ایده عراق سه اقلیمی میاندیشد؟ آیا رئیسجمهور جدید تلاش میکند دوستان جدیدی در عراق بیابد یا به همراهان دیروز تکیه خواهد کرد؟ و...؟
@et_amarion
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آنچه درباره «جو بایدن» رئیسجمهور جدید #آمریکا نمیدانیم!
هدایت شده از ذاکر
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بسم الله الرحمن الرحیم
امروزثواب تلاوت روزانه مان را به پیشگاه منور و ملکوتی حضرت امام مهدی ارواحنا فداه تقدیم می کنیم ص ۲۷۴ س نحل
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
«٦٧» ﻭَﻣِﻦ ﺛَﻤَﺮَﺍﺕِ ﺍﻟﻨَّﺨِﻴﻞِ ﻭَﺍﻟْﺄَﻋْﻨَﺎﺏِ ﺗَﺘَّﺨِﺬُﻭﻥَ ﻣِﻨْﻪُ ﺳَﻜَﺮﺍً ﻭَﺭِﺯْﻗﺎً ﺣَﺴَﻨﺎً ﺇِﻥَّ ﻓِﻲ ﺫَ ﻟِﻚَ ﻟَﺂﻳَﺔً ﻟِّﻘَﻮْمٍ ﻳَﻌْﻘِﻠُﻮﻥَ
ﻭﺍﺯ ﻣﻴﻮﻩ ﻫﺎﻱ ﺩﺭﺧﺘﺎﻥ ﺧﺮﻣﺎ ﻭﺍﻧﮕﻮﺭ، ﻫﻢ (ﻧﻮﺷﻴﺪﻧﻲ) ﻣﺴﺖ ﻛﻨﻨﺪﻩ ﻭ ﻫﻢ ﺭﺯﻕ ﻧﻴﻜﻮ ﻣﻲ ﺳﺎﺯﻳﺪ. ﺍﻟﺒﺘّﻪ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺍﻣﺮ ﺑﺮﺍﻱ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﻛﻪ ﺗﻌﻘّﻞ ﻣﻲ ﻛﻨﻨﺪ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﺭﻭﺷﻨﻲ ﺍﺳﺖ.
ﻧﻜﺘﻪ ﻫﺎ:
«ﺳُﻜﺮ» ﺑﻪ ﻣﻌﻨﺎﻱ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻥ ﻋﻘﻞ ﺍﺳﺖ ﻭ «ﺳَﻜﺮ» ﺑﻪ ﻣﻨﺸﺄ ﺁﻥ ﻣﻲ ﮔﻮﻳﻨﺪ.
ﺩﺭ ﺩﻭ ﺁﻳﻪ ﻗﺒﻞ ﺳﺨﻦ ﺍﺯ ﺁﺏ ﻭ ﺷﻴﺮ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺩﻭ ﻧﻮﺷﻴﺪﻧﻲ ﻃﺒﻴﻌﻲ ﻭ ﻣﺴﺘﻘﻴﻢ ﺍﺳﺖ. ﺍﻳﻦ ﺁﻳﻪ ﺳﺨﻦ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﻴﺪﻧﻲ ﻫﺎﻳﻲ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻣﺎ ﺍﺯ ﻃﺮﻳﻖ ﻓﺸﺮﺩﻥ ﻣﻴﻮﻩ ﻫﺎ ﺑﺪﺳﺖ ﻣﻲ ﺁﻭﺭﻳﻢ. ﺁﻧﺠﺎ ﻛﻪ ﺩﺳﺖ ﺧﺪﺍ ﺩﺭ ﻛﺎﺭ ﺍﺳﺖ، ﻫﻤﻪ ﻟﻄﻒ ﻭ ﺻﻔﺎﺳﺖ، ﺁﺏ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻭ ﺷﻴﺮ ﺧﺎﻟﺺ، ﻭﻟﻲ ﺁﻧﺠﺎ ﻛﻪ ﺩﺳﺖِ ﺑﺸﺮ ﺩﺧﺎﻟﺖ ﻣﻲ ﻛﻨﺪ، ﮔﺎﻫﻲ ﺭﺯﻕ ﻧﻴﻜﻮ ﺣﺎﺻﻞ ﻣﻲ ﺷﻮﺩ ﻭ ﮔﺎﻫﻲ ﺷﺮﺍﺏ ﻛﻪ ﻣﺎﻳﻪ ﻱ ﻓﺴﺎﺩ ﻭ ﺗﺒﺎﻫﻲ ﺍﺳﺖ.
ﭘﻴﺎم ﻫﺎ:
١- ﻫﺮ ﭼﻴﺰﻱ ﻛﻪ ﺳﺒﺐ ﻣﺴﺘﻲ ﺷﻮﺩ، ﺭﺯﻕ ﻧﻴﻜﻮ ﻧﻴﺴﺖ. «ﺳﻜﺮﺍً ﻭ ﺭﺯﻗﺎً ﺣﺴﻨﺎً»
٢- ﺁﻧﭽﻪ ﺧﺪﺍ ﺁﻓﺮﻳﺪﻩ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺖ، ﺍﻳﻦ ﻣﺎ ﻫﺴﺘﻴﻢ ﻛﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﭼﻪ ﺭﺍﻫﻲ ﻣﺼﺮﻑ ﻛﻨﻴﻢ، ﻳﺎ ﭼﻪ ﻛﺎﺭﻫﺎﻳﻲ ﺭﻭﻱ ﺁﻧﻬﺎ ﺍﻧﺠﺎم ﺩﻫﻴﻢ. «ﺗﺘّﺨﺬﻭﻥ ﻣﻨﻪ ﺳﻜﺮﺍً ﻭ ﺭﺯﻗﺎً ﺣﺴﻨﺎً»
٣- ﺩﺭ ﺁﻓﺮﻳﻨﺶ ﻣﻴﻮﻩ ﻫﺎ (ﺗﻨﻮﻉ ﺭﻧﮓ ﻭ ﻃﻌﻢ ﻭ ﺧﻮﺍﺹ ﺁﻧﻬﺎ ﻭ ﻓﻮﺍﻳﺪ ﻛﻮﺗﺎﻩ ﻣﺪّﺕ ﻭ ﺩﺭﺍﺯ ﻣﺪّﺕ ﺁﻧﻬﺎ ﻭ ﺗﺮﻛﻴﺒﺎﺕ ﺁﻧﻬﺎ ﻭ ﺗﺄﻣﻴﻦ ﻧﻴﺎﺯﻣﻨﺪﻱ ﻫﺎﻱ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻭ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﺁﻥ ﻭﻣﻨﺎﺳﺒﺖ ﻣﺤﻞ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﺑﺎ ﺳﺎﻛﻨﺎﻥ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻭﺩﺳﺘﺮﺳﻲ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﻭ ﻋﻮﺍﻣﻠﻲ ﻛﻪ ﺩﺭ ﭘﻴﺪﺍﻳﺶ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﻜﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ) ﻧﺸﺎﻧﻪ ﺍﻱ ﺑﺮﺍﻱ ﺗﻮﺟّﻪ ﺑﻪ ﺧﺎﻟﻖ ﺍﺳﺖ. «ﺍﻥ ﻓﻲ ﺫﻟﻚ ﻟﺂﻳﺔ»
««تفسیر نور»»
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
🔥جو و جواد ❗️
🔻مطرح کردن ظریف به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری ۱۴۰۰ صرفاً یک ترفند است برای جلب حمایت «کدخدا بایدن» از دولت کنونی تا غربگراها بتوانند انرژی اجتماعی لازم را پیش از انتخابات برای فریب مجدد افکار عمومی تامین کرده و گزینه اصلی را وارد میدان کنند.
🔻علت این ترفند این است که به طور منطقی بایدن، هرگز با دولتی که در ماههای پایانی خود قرار دارد وارد هیچگونه تعاملی نخواهد شد؛
🔻مگر آنکه این تضمین را دریافت کند که کسانی در ایران می توانند منافع آمریکا را در دوران دولت او تامین کنند.
#ظریف
#بایدن
✍حمیدرضا ابراهیمی
@et_amarion
🚨 لارگانی: سیاست دولت و وزارت صمت در حوزه مدیریت بازار خودرو بسیار تأسف بار است، در شرایط کنونی با مجوز شورای رقابت، قیمت خودرو هر سه ماه یک بار افزایش می یابد، به نظر من این طرز نظارت، مدیریت و وزارتخانه داری نیست.
🔹عضو هیّت رئیه مجلس: اغلب تولیدات خودروسازان کیفیت لازم را هم ندارد
🔸مگر چه تحولی در صنعت خودروسازی کشور ایجاد می شود، که کارخانه ها می توانند هر سه ماه یک بار قیمت ها را بالا ببرند، قیمت خودرو به کجا می خواهد برسد، حال اگر این محصولات کیفیت لازم را داشت، تا حدی قابل قبول بود، اما متأسفانه اغلب تولیدات این کارخانه ها کیفیت لازم را هم ندارد.
🔹به طور حتم وضعیت مالی خودروسازان باید به صورت کامل شفاف شود، باید مشخص گردد که هزینه های این کارخانه ها چقدر بوده و درآمدشان چه میزان است، البته مجلس در شرایط کنونی در حال تحقیق و تفحص از خودروسازان است و در این طرح قطعا تمام مسائل شفاف خواهد شد.
🔸در شرایط کنونی مردم توان خرید پایین ترین محصول خودروسازان را ندارند، بنابراین باید راه کاری را ایجاد کرد تا محصولات با قیمت قابل قبول و یا کیفیت مناسب به دست مصرف کننده برسد
#اتحادیه_عماریون
@et_amarion
ورق بورس برمیگردد؟!
«حمید اخواندوست» کارشناس حوزه بورس، در یادداشتی نوشت: «دلیل ریزشهای اخیر انتخاب ترامپ یا بایدن نیست، ریزشهای اخیر ناشی از عدم قیمتگذاری صحیح بورس و سهام توسط بسیاری از معاملهگران و جوسازیهای دلالان و سودجویان برای خرید در قیمتهای بسیار مفت است. بسیاری از نمادهای بورس در زمان حاضر صفهای فروش دارند، اما حجم معاملات بسیار ناچیز و یا حتی بهاندازه حجم مبنا نیست و ریزش چندانی ندارند و فقط به سبب جو منفی حاکم بهاجبار در صفهای فروش هستند. علت صف نشستنهای اخیر بسیاری از معاملهگران ترس از ریزش سهام دلاری نظیر گروههای پالایشی، پتروشیمی، فولادی، معدنی و غیره است درحالیکه بورس مدتها قبل قیمت دلار را در خود تعدیل کرده است. کل بازار و حتی سهام دلاری نیز با افزایش قیمت دلار حتی تا ۳۲ هزار تومان، رشد چندانی نکرد و تعدیل قیمتها با دلار حدود ۱۸ هزار تومان صورت گرفته است»
@et_amarion
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مقایسه سرعت ارسال فایل و مصرف اینترنت #گپ و #واتس_آپ
🔺به نظر میاد مردم علاوه بر انتخابات ریاست جمهوری، در بحث شبکه های اجتماعی نیز فریب دروغگویی یک عده رو خوردن
تا همچنان با پمپاژ اخبار ناامید کننده و دروغ؛ اذهان مردم تحت کنترلشون باشه!
@et_amarion
🔵 سیاست جو بایدن در حمایت از صهیونیسم
📝 گزارش
🔷 بایدن در یادداشتی در نشریه یهودی «جوویش تلگراف» خود را نسبت به حفظ امنیت رژیم صهیونیستی متعهد دانست. وی این یادداشت را با اشارهای به کشتهشدن 11 تن از یهودیان در کنیسه «درخت زندگی» در ایالت پنسیلوانیا در آبان 1397 آغاز کرد و با اشاره به ادعای کشتار یهودیان در هولوکاست، از لزوم «بیان حقیقت، پیگیری عدالت، ترمیم صلح و عدم سکوت در برابر شر» سخن گفته است.
🔷 او از ضرورت مبارزه با یهودستیزی و حفظ جان اقلیت یهودی آمریکا در برابر نژادپرستی و همچنین ویروس کرونا در دولت احتمالیاش یاد کرد و سعی کرد گرایشهای نژادپرستانه رقیب جمهوریخواهش را موجب حوادثی از جنس کشتار کنیسه «درخت زندگی» قلمداد کند.
🔷 نامزد دموکرات در بخش پایانی یادداشتش به اتحاد ناگسستنی دولتش با رژیم صهیونیستی اشاره کرد. وی اضافه کرده است نسبت به دو مسأله «حفظ امنیت اسراییل» و «دفاع از مشروعیت» این رژیم در مجامع جهانی تعهدی قاطعانه خواهد داشت. بایدن با تکرار ادعای تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هستهای، مقابله با این تلاش ادعایی را اقدام مهمی در جهت «امنیت پایدار» رژیم اشغالگر قدس تلقی میکند.
🔶 به نظر میرسد علاوه بر تلاش برای جلب حمایت یهودیان آمریکا و همچنین لابیهای صهیونیستی برای پیروزی در انتخابات از منظر تاکتیکی، باید از منظر راهبردی نیز اشاره داشت که حزب دموکرات، روابطی عمیق با رژیم صهیونیستی دارد. استراتژی دموکراتها در قبال امنیت رژیم صهیونیستی، کسب حمایتی گستردهتر در بین اعضای دائم شورای امنیت نسبت به منافع این رژیم خواهد بود.
🔶 با توجه به اهمیت بیتالمقدس برای رژیم صهیونیستی، بعید است که دولت بایدن نیز اقدامی در بازگشت سفارت آمریکا از بیتالمقدس به تلآویو صورت دهد ولی به نظر میرسد سعی خواهد نمود تا بلندیهای جولان را بار دیگر به قطعنامههای شورای امنیت ارجاع دهد. همچنین تلاش برای ازسرگیری مذاکرات میان تشکیلات خودگردان با رژیم صهیونیستی در راستای طرح «دو دولت»، مؤلفه دیگر رویکرد دولت بایدن در خصوص مسأله فلسطین خواهد بود.
بادکنک بایدن، به جای بدهی هنگفت؟!
🔹جو بایدن، خواستار سختگیری بر ایران است نه گشایش؛ «سیاست ترامپ شکست خورد. روش هاى زيركانه تری براى سختگيرى بیشتر علیه ايران وجود دارد». دموکرات ها بارها گفتهاند به تعهدات برجامی ایران بسنده نمی کنند و امتیازات جدید می خواهند.
♦️مشاوران بایدن می گویند ایران، هم باید دائمی سازی بندهای رو به پایان برجام را بپذیرد و هم، توانمندی نظامی و نفوذ (امنیت) منطقهای خود را واگذار کند. اینها در حالی است که دموکراتها با تحریمهای جدید، تعهدات برجامی را به استهزا گرفتند.
🔹بایدن حتی اگر وانمود کند، قطعا به تعهدات برجامی بر نمیگردد؛ او هم تحریم های ترامپ را فرصت فشار بیشتر میداند. اما حتی اگر هم ارادهای برای بازگشت به برجام داشت، تحریم هایی که با هماهنگی اوباما و ترامپ در کنگره تصویب شده، مانع از این کار می شد.
♦️آرزو اندیشی درباره انتخابات آمریکا برای کسانی که هفت سال تمام، مرتکب سوءمدیریت فاحش شدند، کارنامه نمی سازد. زمزمه دوباره رفتار التماسی، معنایی جز این ندارد که راسا هیچ هنر و کفایتی ندارند و نباید در این نُه ماه باقیمانده نیز، انتظار همت و تدبیر و تلاش از آنها داشت!
🔹آنها اقتصاد را با دلار 3700 تومانی تحویل گرفتند و با تدابیر وارونه، به 33 هزار تومان رساندند. هیچ وعده و ادعای جدیدی از این کلان بدهکاران طلبکار نما مسموع نیست. سی هزار تومان گران شدن ارز و سپس هشت هزار تومان ارزان شدن آن، مایه عار است، نه افتخار.
♦️مردم ما هر چه با احترام به تولیدکننده مینگرند، از زندگی انگلی دلالان منزجرند. اولی زحمت میکشد، ارزش افزوده میآفریند و تولید قدرت میکند. اما دومی، به سودای سود نامشروع و برای عافیت خود، زندگی مردم را در معرض دستبرد قرار می دهد.
🔹نگاه برخی محافل به حکمرانی، مدیریت و سیاست خارجی، همین سبک دلالانه است، نه تولیدکننده قدرت و سرمایه و اعتبار. به جای این که نگاه درونزا به اقتدار و اقتصاد و امنیت ملی داشته باشند و برای آن تدارک کنند، دلالی بیگانه را میکنند.
♦️درباره تعامل با آمریکا، حقیقت همان است که چندی قبل آقای ظریف گفت: «توافق با آمریکا به اندازه جوهر روی کاغذ هم ارزش ندارد». و به تعبیر آقای عراقچی: «نتیجه پایبندی به برجام، تحریمهای بیشتر بود. درسی که از برجام گرفتیم این بود که مقاومت بهتر از رویکرد فعلی دولت در سیاست خارجی جواب می دهد».
#محمد_ایمانی
@et_amarion
🔵 حکایت سیاست و کش شلوار
فردی نشسته بوده پشت بنز آخرین سیستم، داشته صد و هشتاد تا تو اتوبان میرفته، یهو میبینه یک موتور گازی ازش جلو زد! خیلی شاکی میشه، پا رو میگذاره رو گاز، با سرعت دویست از بغل موتوره رد میشه. یک مدت واسه خودش خوش و خرم میره، یهو میبینه متور گازیه غیییییژ ازش جلو زد! دیگه پاک قاط میزنه، پا رو تا ته میگذاره رو گاز، با دویست و چهل تا از موتوره جلو میزنه. همینجور داشته با آخرین سرعت میرفته، یهو میبینه، موتور گازیه مثل تیر از بغلش رد شد!! طرف کم میاره، راهنما میزنه کنار به موتوریه هم علامت میده بزنه کنار. خلاصه دوتایی وامیستن کنار اتوبان، یارو پیاده میشه، میره جلو موتوریه، میگه: آقا تو خدایی! من مخلصتم، فقط بگو چطور با این موتور گازی کل مارو خوابوندی؟! موتوریه با رنگ پریده، نفس زنان میگه: والله ... داداش.... خدا پدرت رو بیامرزه واستادی... آخه ... کش شلوارم گیر کرده به آینه بغلت
🍃نتیجه اخلاقی:
اگه می بینید بعضی ها در کمال بی استعدادی پیشرفت های قابل ملاحظه ایی دارند ببینید کش شلوارشان به کجا گیر کرده؟!
🔵 شکست ترامپ و آینده نتانیاهو
📝تحلیل
🔹 با شکست ترامپ در انتخابات این سوال مطرح میشود که آینده رویکرد آمریکا به رژیم صهیونیستی و نیز سرنوشت نتانیاهو که اکنون بزرگترین حامی خود را از دست داده است چگونه خواهد شد؟
🔸 علیرغم حمایت تاریخی آمریکا از رژیم صهیونیستی، چهار سال حضور دونالد ترامپ در رأس هرم قدرت ایالات متحده برای رژیم صهیونیستی و شخص نتانیاهو شبیه رویایی بود که تکرار آن بعید است. با این وجود نباید انتظار داشت که بایدن همه اقدامات ترامپ در حمایت از این رژیم را لغو کند.
🔸 بایدن برای روابط دوجانبه با رژیم صهیونیستی اهمیت راهبردی قائل است. حفظ برتری کیفی نظامی این رژیم و تداوم حمایت دفاعی از اولویتهای بایدن در خصوص این رژیم خواهد بود. سفارت آمریکا در قدس باقی میماند و شناسایی جولان نیز لغو نمیشود. حتی رویکرد انتقادی بایدن به عربستان ممکن است باعث تسریع این کشور در عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی به منظور کاهش فشارها شود.
🔸 شناسایی قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، انتقال سفارت، شناسایی بلندیهای جولان به عنوان بخشی از سرزمین این رژیم، طرح معامله قرن، عادیسازی روابط با امارات، بحرین و سودان هدیههای بزرگی بود که ترامپ به رژیم صهیونیستی عطا کرد؛ بخشی از این اقدامات درست در زمانهایی صورت گرفت که نتانیاهو برای بقای در قدرت به شدت به آنها نیاز داشت.
🔸 برخلاف رویکرد یکجانبه ترامپ، دولت بایدن تلاش خواهد کرد رضایت فلسطینیها را نیز تا حدودی کسب کند و آمریکا را به عنوان یک میانجی قابل اتکا مطرح کند. در این راستا مخالفت با الحاق کرانه باختری و توسعه شهرکها، از سرگیری کمکهای بشردوستانه و اقتصادی به فلسطینیها (از جمله کمکها به آنروا) و بازگشایی دفتر نمایندگی ساف در واشنگتن و کنسولگری آمریکا در قدس شرقی قابل پیشبینی است.
✅ به این ترتیب نتانیاهو که با پروندههای فساد، جایگاهش در عرصه سیاسی رژیم صهیونیستی ضعیف شده بود و با سوء مدیریت در بحران کرونا و خلف وعدههایش در قبال توافق ائتلاف با حزب آبی و سفید بسیار ضعیف تر شده است، شکست ترامپ نیز جایگاه او را بسیار متزلزلتر میکند به گونهای که میتوان انتظار داشت زودتر از موعد از قدرت کنار رود.
🔵 منطقه در یک نگاه
1️⃣ «انور قرقاش»، وزیر مشاور دولت امارات در امور خارجه، ایران و ترکیه را به مداخله منطقهای متهم کرد و گفت، کشورها باید به حاکمیت ملی یکدیگر احترام بگذارند.
2️⃣ منابع آگاه از سفر دورهای قریبالوقوع «مصطفی الکاظمی» نخستوزیر عراق به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و در رأس آنها عربستان سعودی و کویت خبر دادند.
3️⃣ رئیسجمهور جمهوری آذربایجان اعلام کرد، در صورت مواجهه کشورش با تهدید، ممکن است از ترکیه کمک نظامی بگیرد.
4️⃣ «محمد دحلان» عضو جدا شده جنبش فتح فلسطین و نزدیک به «محمد بن زاید» ولیعهد ابوظبی در توییتی نوشت: پیروزی بایدن خطرات ائتلاف «ترامپ» و «نتانیاهو» برای مسئله فلسطین را محدود و افقها برای مسیر صلح جدید بر اساس راهکار دو دولتی را باز میکند.
5️⃣ در پی انفجار یک بسته انفجاری در میان نیروهای الحشد الشعبی و پلیس حفاظت از تاسیسات نفتی استان صلاح الدین عراق، دو نفر کشته و هفت نفر زخمی شدند.
6️⃣ نخستوزیر فلسطین با اشاره به استمرار تجاوزات رژیم صهیونیستی در اراضی فلسطینی، گفت که ۷۵۰ هزار شهرکنشین در اراضی فلسطینی از جمله قدس سکونت دارند.
7️⃣ براساس برخی گزارشها، تیم میدانی وابسته به نیروهای «طارق عفاش» مورد حمایت امارات در حال جمعآوری امضا از ساکنان مناطق واقع در حدفاصل بین «الجاح و بابالمندب» با هدف موافقت با جداسازی ادارات جنوبی ساحل غربی از دو استان الحدیده و تعز است.
♦️ترامپ، کریستوفر میلر را به عنوان جانشین مارک اسپر در وزارت دفاع امریکا نصب کرد.
🔹کریستوفر سی میلر بازنشسته نیروی زمینی آمریکا است که در سال ۲۰۰۱ وظیفه فرماندهی عملیاتهای پیچیده (AOB Commander) را داشته است.
♦️مارک اسپر(وزیر برکنار شده) در عملیات ترور شهید سلیمانی و ابومهدی نقش کلیدی داشته است.
#اتحادیه_عماریون
@et_amarion
هدایت شده از ذاکر
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بسم الله الرحمن الرحیم
امروزثواب تلاوت روزانه مان را به پیشگاه منور و ملکوتی حضرت امام مهدی ارواحنا فداه تقدیم می کنیم ص ۲۷۴ س نحل
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
«٦٨» ﻭَﺃَﻭْﺣَﻲ ﺭَﺑُّﻚَ ﺇِﻟَﻲ ﺍﻟﻨَّﺤْﻞِ ﺃَﻥِ ﺍﺗَّﺨِﺬِﻱ ﻣِﻦَ ﺍﻟْﺠِﺒَﺎﻝِ ﺑُﻴُﻮﺗﺎً ﻭَﻣِﻦَ ﺍﻟﺸَّﺠَﺮِ ﻭَﻣِﻤَّﺎ ﻳَﻌْﺮِﺷُﻮﻥَ
ﻭﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺕ ﺑﻪ ﺯﻧﺒﻮﺭ ﻋﺴﻞ ﻭﺣﻲ (ﻭ ﺍﻟﻬﺎم ﻏﺮﻳﺰﻱ) ﻛﺮﺩ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺑﻌﻀﻲ ﻛﻮﻩ ﻫﺎ ﻭ ﺩﺭﺧﺘﺎﻥ ﻭ ﺍﺯ ﺩﺍﺭ ﺑﺴﺖ ﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﻣﺮﺩم ﻣﻲ ﺳﺎﺯﻧﺪ ﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎﻳﻲ ﺑﺴﺎﺯ.
ﻧﻜﺘﻪ ﻫﺎ:
«ﻭﺣﻲ» ﺑﻪ ﻣﻌﻨﺎﻱ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﻭ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺳﺮﻳﻊ ﻭ ﻣﺨﻔﻲ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻋﻠﺎﻭﻩ ﺑﺮ ﻭﺣﻲ ﺍﻟﻬﻲ ﺑﻪ ﺍﻧﺒﻴﺎ، ﻫﻢ ﺷﺎﻣﻞ ﻏﺮﻳﺰﻩ ﻣﻲ ﺷﻮﺩ، ﻧﻈﻴﺮ ﺍﻳﻦ ﺁﻳﻪ ﻭ ﻫﻢ ﺷﺎﻣﻞِ ﺍﻟﻬﺎم ﺍﻟﻬﻲ، ﻧﻈﻴﺮ ﺁﻳﻪ ٧ ﺳﻮﺭﻩ ﻱ ﻗﺼﺺ «ﻭ ﺍﻭﺣﻴﻨﺎ ﺍﻟﻲ ﺍم ﻣﻮﺳﻲ» ﻛﻪ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺑﻪ ﻣﺎﺩﺭ ﻣﻮﺳﻲ ﺍﻟﻬﺎم ﻛﺮﺩ، ﻭ ﻫﻢ ﺷﺎﻣﻞ ﻭﺳﻮﺳﻪ ﻫﺎﻱ ﺷﻴﻄﺎﻧﻲ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺁﻳﻪ ١٢١ ﺳﻮﺭﻩ ﻱ ﺍﻧﻌﺎم. «ﺍﻥ ﺍﻟﺸّﻴﺎﻃﻴﻦ ﻟﻴﻮﺣﻮﻥ ﺍﻟﻲ ﺍﻭﻟﻴﺎﺋﻬﻢ»
ﭘﻴﺎم ﻫﺎ:
١- ﺗﻠﺎﺵ ﻭ ﺣﺮﻛﺖ ﺣﻴﻮﺍﻧﺎﺕ ﻭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﺴﻜﻦ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺮ ﺍﺳﺎﺱ ﻏﺮﻳﺰﻩ ﺍﻱ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﺩ ﺁﻧﻬﺎ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ. «ﺍﻭﺣﻲ ﺭﺑّﻚ ﺍﻟﻲ ﺍﻟﻨﺤﻞ ...»
٢- ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻧﻮﻉ ﻋﺴﻞ، ﻋﺴﻞِ ﺯﻧﺒﻮﺭﻫﺎﻱ ﻛﻮﻫﺴﺘﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺍﺯ ﮔﻞ ﻭ ﮔﻴﺎﻩ ﻛﻮﻫﻲ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﻲ ﻛﻨﻨﺪ.(٦٧٦) (ﻧﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﻗﻨﺪﻱ ﻣﺼﻨﻮﻋﻲ ﻛﻪ ﺩﺭ ﻧﺰﺩﻳﻜﻲ ﻛﻨﺪﻭ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﻨﺪ!) «ﺍﺗّﺨﺬﻱ ﻣﻦ ﺍﻟﺠﺒﺎﻝ ... ﻭ ﻣﻦ ﺍﻟﺸﺠﺮ...»
««تفسیر نور»»
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
🔵 شکست سیاست خارجی آمریکا پس از 11 سپتامبر
📝 تحلیل
🔷 رویکرد مداخلهجویانه آمریکا در روابط بینالملل پس از جنگ جهانی دوم و بهویژه در فرآیند جنگ سرد با شوروی تشدید شد. دولتهای مختلف آمریکا هر یک با تاکتیکهای خاص خود این راهبرد را پیگیری میکردند و بنا بر گرایشهای متفاوت از روشهای سخت، نیمهسخت و یا نرم برای مهار بلوک شرق بهره میبردند که نهایتاً منجر به فروپاشی شوروی شد.
🔶 بوش پدر با ورود گسترده به جنگ خلیج فارس و کلینتون با ورود نسبتاً محدودتر به جنگ بالکان این مداخلهجویی را ادامه دادند، ولی بوش پسر با ورود به مرحله به اصطلاح «نبرد با تروریسم» پس از 11 سپتامبر، آمریکا را در باتلاقی گرفتار نمود که دیگر نتوانست هیچ پروژه بلندمدتی را در سیاست خارجی، به نتیجه مطلوب برساند:
1️⃣ پروژه دولتسازی در افغانستان و عراق نهتنها به موفقیت نرسید بلکه آمریکا برتری طالبان در افغانستان را پذیرفته و در عراق تهدید به تعطیلی سفارتش کرده است.
2️⃣ پروژه براندازی در سوریه شکست خورد و در لیبی نیز گرچه موفق بود ولی پای رقبای جهانی و منطقهای مانند روسیه و ترکیه را به آن کشور گشود.
3️⃣ برنامههای هستهای، موشکی و منطقهای ایران نهتنها مهار نشده بلکه بیشازپیش به جلو حرکت کرده و حذف آن بسیار دشوارتر از قبل شده است.
4️⃣ بحران هستهای کره شمالی تشدید شده و توافقنامههای خلع سلاح با روسیه نیز متوقف شده و نبرد تجاری با چین نیز به نتیجه مطلوب نرسیده است.
🔶 برخلاف تبلیغاتی که به سیاست خارجی آمریکا ظاهری معقول میدهند، این سیاست خارجی پس از 11 سپتامبر به دلیل ماهیت ایدئولوژیک و فقدان تناسب با توانمندیهای اقتصادی، اجتماعی و نهادی در بلندمدت، نتوانسته به اهدافش دست یابد. خروج آمریکا از عراق در دولت اوباما و تصمیم به خروج از افغانستان در دولت ترامپ نشان میدهد نخبگان دو حزب نیز به شکست این رویکرد واقف هستند.
🔶 ولی اذعان به آن، ضربهای حیثیتی به هژمونی آمریکا قلمداد میشود. به همین دلیل سعی میکنند در پوشش توافقهای دیپلماتیک، بهتدریج از این باتلاقها خارج شوند و هزینه رسانهای کمتری بپردازند.
@et_amarion
⭕️ناباروری، سرطان و کاهش رشد کودکان از اثرات «وایفای»/ قوانین محدودکننده کشورهای غربی برای استفاده از وایفای
🛑سید علیرضا آلداود در گفتوگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا»:
🛑از جمله مواردی که دانشمندان به آن دست یافتند این است که امواج وایفای از جنس امواج الکترومغناطیسی هستند که این امواج با میزان مختلفی بر روی بدن تأثیر میگذارند؛ این امواج تأثیرات منفی بر روی مغز بهخصوص برای کودکان میگذارد؛ سردرد، خستگی، مشکلات گوارشی، اختلالات خواب، ضعف و اختلال در عملکرد مغز و موارد دیگر از جمله تأثیراتی است که امواج الکترومغناطیسی بر روی بدن میگذارد.
🛑سازمان سلامت جهانی مدتی پیش، آزمایشی بر روی گیاهان انجام داد که آثار مخرب امواج وایفای بر روی آنها را نشان داد؛ در این آزمایش سازمان سلامت جهانی دو گیاه یکسان را در دو اتاق متفاوت قرار داد که یکی از اتاقها دارای امواج وایفای و دیگری خالی از هرگونه امواج بود؛ بعد از دو هفته، گیاهی که در اتاق خالی از امواج وایفای بود، رشد کرده بود اما گیاهی که در اتاق همراه با این امواج بود، رشدی نداشت.
🛑آلداود با اشاره به امواجی که تلفنهای همراه تولید میکند، گفت: در کشورهای غربی یک میزانسنجشی بهنام SAR وجود دارد که میزان سنجش دریافت تشعشعات تلفن همراه توسط بدن را نشان میدهد، البته لازم به ذکر است که سازمانهای انرژی اتمی کشورهای غربی متولی این سنجش هستند که متأسفانه ما این سنجش را در کشور نداریم.
🛑بسیار مشهود است که در سختترین شرایط تحریم کشورمان توسط آمریکا و کشورهای غربی، اینترنت نسل چهارم و وایفای برای ایران تحریم نشد و حتی مورد آزمایش هم قرار نمیگیرند؛ پس صددرصد دلیلی دارد که کشورهای غربی با وجود تحریمهای سخت در حوزههای مختلف، جدیدترین تکنولوژیها را در اختیار ما قرار میدهند.
🌐 https://tn.ai/1126941
‼️اگر سلامتی خودتان، خانواده تان و جامعه برایتان مهم است در نشر حداکثری این مطلب کمک کنید‼️
#اتحادیه_عماریون
@et_amarion
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
زنجیره پایدار پیروزی
🔹انقلاب اسلامی تکثیر می شود. معاون وزیر خارجه ونزوئلا، به هنگام دور انداختن تصویر گوایدو (سرکرده مزدوران آشوب طلب)گفت "ما قصد داریم این عکس را در جایی که به او متعلق است قرار دهیم". ترامپ، گروه گوایدو را به راه انداخته و ۸۰۰ میلیون دلار به او داده بود اما او نتوانست کودتای مد نظر آمریکا را عملی کند.
♦️دقت کردید؟ جمهوری اسلامی ایران، از دولت قانونی و متخب ونزوئلا حمایت کرد، و آمریکا از مزدوران شورشی؛ دولت مورد حمایت ایران ماند؛ مزدوران وابسته با همه هیاهو ها و بزرگ نمایی ها شکست خوردند.
🔹همین اتفاق در سوریه و عراق و لبنان و یمن هم افتاده است؛ و این یعنی یک روند؛ یعنی زنجیره پیروزی ها پایدار است.
#محمد_ایمانی
@et_amarion