هدایت شده از میراحمدرضا حاجتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راه عزت ، راه امام است که هیچگاه از غیر خدا نترسید!
@Hajati
هدایت شده از نورمجرّد
🌿یکی از علل عدم پذیرش اسلام در غرب🌿
✨علّامه آیةالله حاج سیّدمحمّدحسین حسینی طهرانی قدّس سرّه
🔹علّامه طباطبائی معتقد بودند که اسلام راستین در اروپا و آمریکا نرفته است. زیرا تمام مستشرقینی که برای تحقیق در اسلام به سرزمینهای اسلامی آمده اند، با اهل تسنّن رفت و آمد داشته و تواریخ اهل سنّت و تفاسیر آنان و کتابهای حدیث چون صحیح بخاری و ... را مصادر اسلام شناسی خود قرار داده اند.
🔹و شیعه را یک فرقۀ منشعب از اسلام می دانند و به مصادر تحقیقی از تفاسیر و تواریخ و کتب شیعه در حدیث و فلسفه و کلام عطف نظری ننموده اند و شیعه در دنیا معرّفی نشده است در حالیکه شیعه تنها فرقه ایست که تجلّی گاه اسلام راستین است.
🔹چون مواضع نقد و تحریف در تواریخ و کتب عامّه زیاد است و مطالبی به رسول خدا نسبت داده شده است که سزاوار مقام پیامبری نیست، و عصمت را نیز از آن حضرت نفی کرده اند، لذا اسلام با چهرۀ واقعی خود در غرب تجلّی ننموده و موجب گرایش آنها به دین اسلام نشده است.
🔹علاوه شیعه، ائمّه طاهرین را معصوم و آنان را سزاوار خلافت می داند بخلاف کتب عامّه که مشحون از جواز ولایت غیر معصوم بلکه امام جائر بلکه لزوم اطاعت از اوست و بر همین اساس، خلافت پاک رسول الله تبدیل به یک امپراطوری گشت.
🔹امّا اگر آنها بدانند که این سیره بر خلاف سنّت رسول خداست و اسلام واقعی برای هدم اساس اینگونه حکومتها آمده است، به اسلام حتماً می گروند.
«مهر تابان» ص 73 و 74 با تلخیص
🆔 @nooremojarrad_com
کشیش کتاب را در دستش گرفت، جلدش را به سرگئی نشان داد و گفت: « نهج البلاغه است؛ سخنان و نامه های علی است. کتاب بسیار عجیبی است؛ پُر از مضامین بکر و راه گشا.»
سرگئی گفت: « لابد به من توصیه می کنی که آن را بخوانم.»
کشیش گفت: «حتما؛ کاری که پدرت باید در جوانی می کرد. مثل جرج جرداق که می گفت از 12 سالگی مطالعه ی نهج البلاغه را شروع کرده و هنوز هم ادامه می دهد. علی شخصیتی است مثل اقیانوس؛ هر چه در عمق آن شنا کنی، شگفتی هایش آشکارتر می شود.»
سرگئی روی کاناپه نشست و پرسید: «اگر چنین است که شما می گویید، پس چرا کشورهای مسلمان که علی امام آن هاست، جزء کشورهای جهان سوم و عقب مانده اند؟»
کشیش گفت: «ملّت ها و دولت های اسلامی مانند کسانی هستند که گنج گران بهایشان را دفن کرده اند یا اساساً از آن خبر ندارند. گمان می کنم آن ها هم علی را نمی شناسند. من هنگامِ مطالعه ی این کتاب و چند کتاب دیگر، به همین مسأله فکر می کردم. در آن دوران، علی خلیفه ی مسلمانان بود و مردی هم به نام معاویه خود را خلیفه ی مسلمانان نامیده بود. هردوی این ها، داعیه ی حکومت اسلامی داشتند، امّا علی کجا و معاویه کجا! فکر کنم اکثر رهبران کشورهای اسلامی، حکومتشان از جنس حکومت معاویه باشد، نه علی. اگر حاکمی از حاکمان مسلمان، یک بار نهج البلاغه را با دقّت می خواند و به آن عمل می کرد، امروز روزگارشان این نبود که هست.»
سرگئی لبخند زد و گفت: « ما باید کم کم مراسم مسلمان شدن شما را فراهم کنیم پدر...!»
کشیش گفت :« ادیان الهی، شکل، قالب و پوسته ی روح الهی است سرگئی. مهم مغز و درون آن است که یکی است و فرق چندانی با هم ندارند. کسی که مسلمان است یا مسیحی، اگر به ذات و جوهره ی الهیِ دین خود دست نیابد، می خواهد روحانی مسلمان باشد یا کشیش مسیحی، به یک اندازه از مسیر خدا جدا شده است. در زمان علی دشمنانش و آن هایی که با او می جنگیدند، از حافظان و مبلّغان قرآن و اسلام بودند و در عبادت و زهد و تقوی چنان بودند که زانوهایشان بر اثر سجده پینه بسته بود. آن ها به نام همان الله ی با علی جنگیدند که علی به نام همان الله می خواست هدایتشان کند.»
ابراهیم_حسن_بیگی
از كتاب قدیس
هدایت شده از مجمع نمایندگان طلاب و فضلای شهرستان بابل
◾️شهادت ابا جعفر و باقر علم النبی
حضرت امام محمد باقر علیه السلام
تسلیت باد.🏴
@Majmae_tollab_babol
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 رهبر انقلاب در حکم انتصاب حجتالاسلام محمد قمی به ریاست سازمان تبلیغات اسلامی تأکید کردند:
🔰 لزوم تبیین نوآورانه معارف اسلامی و مقابله با تهاجمات فکری وتبلیغی
🔻 حضرت آیت الله خامنهای در حکمی حجتالاسلام آقای شیخ محمد قمی را به ریاست سازمان تبلیغات اسلامی منصوب کردند.
📝 متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسمه تعالی
جناب حجتالاسلام آقای شیخ محمد قمی دامت توفیقاته
اکنون که سازمان تبلیغات اسلامی پس از یک دورهی طولانی به مدیریت جناب حجتالاسلام آقای سیدمهدی خاموشی به رشد و توسعهی کمّی و کیفی قابل توجه نائل گشته است، با تشکر از زحمات و تلاشها و خدمات متراکم ایشان، جنابعالی را که بحمدالله از دانش و ابتکار و انگیزه و نشاط جوانی برخوردارید به ریاست این سازمان منصوب میکنم.
سازمان تبلیغات اسلامی یکی از مهمترین رویشهای انقلاب اسلامی است که با تصمیمی روشنبینانه و ژرفنگرانه با هدف تبلیغ و عرضهی اندیشهی تابناک اسلام ناب محمدی (صلواتالله علیه و آله) به جامعهی انقلابی بویژه جوانان جویای حقیقت و معرفت، شکل گرفت. این سازمان بحمدالله طی حدود ۴ دهه اخیر منشاء خدمات و برکاتی بوده است و امروز ضرورت وجودی آن نه تنها کاهش نیافته بلکه ضریبی فزاینده یافته است.
تبیین و عرضهی فکر و فرهنگ و معارف اسلامی با توجه به نیازهای روز و با نوآوری در ادبیات و روشها بگونهای که بر جان و دل مخاطبان بنشیند و وجود آنان را از کوثر حقیقت دین سیراب نماید، رسالت بسیار مهم این سازمان است.
رسالت دیگر این سازمان رصد و مقابلهی هوشمندانه با تهاجمات فکری و فرهنگی و تبلیغی و رسانهای دشمنان دین و انقلاب و کشور است. دشمنانی که نه امروز بلکه از چند دههی پیش، هویت و شخصیت و باور و رفتار و سبک زندگی اسلامی- ایرانی مردم خصوصاً جوانان را هدف قرار داده و با شیوهها و ابزارهای متکی به فناوریهای ارتباطی و رسانهای اعم از هنر و سینما و فضای مجازی و غیره، درصدد تهی کردن انقلاب از عقبهی دینی و ایمانی و مردمی آن میباشند.
در این مسیر نورانی و بالنده، توفیق شما را از درگاه حضرت احدیت (جل و علا) خواستارم و شما را به تقوای الهی و سعهی صدر، استفاده از ظرفیتهای موجود و جذب همکاران فهیم و پر انگیزه و بهرهگیری از اندیشهها و روشها و ابزارهای کارآمد و مؤثر توصیه مینمایم.
لازم است مسئولان کشور و نهادهای مختلف این سازمان را در انجام هر چه بهتر مسئولیتهای مهم خود یاری کنند.
سیّدعلی خامنهای
۲۸ مرداد ۱۳۹۷
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
بخوانید| متن کامل پیام حضرت آیتالله خامنهای به حجاج بیتاللهالحرام
🔺️به مناسبت فرارسیدن ایام حج ابراهیمی، پیام حضرت آیتالله خامنهای به حجاج بیتالله الحرام، لحظاتی قبل توسط حجتالاسلام والمسلمین قاضیعسکر نمایندهی ولیّ فقیه و سرپرست زائران ایرانی در مراسم برائت از مشرکان در صحرای عرفات قرائت شد.
🔸️ #پیام_حج۹۷
#Hajj2018
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از محمدتقی اکبرنژاد
🔴توهین به حوزه علمیه در کانون حوزه علمیه
🔴حادثهاى که در مدرسه فیضیه در چند روز پیش رخ داد به تمام معنا یک فاجعه بود!
🔲بیانیه حضرت آیت الله مکارم شیرازی پیرامون تجمع طلاب انقلابی در فیضیه قم:
بسم الله الرحمن الرحیم
حادثهاى که در مدرسه فیضیه کانون حوزه علمیه در چند روز پیش رخ داد به تمام معنا یک فاجعه بود.
متأسفانه جمعى از طلاب و اساتید محترم را به آنجا دعوت کرده بودند، تا دربارۀ مسائل اقتصادى مردم صحبت کنند. سپس ورق برگشت؛ گویندهاى را که هیچ اطلاعى از وضع حوزههاى علمیۀ شیعه نداشت، دعوت کرده و بدترین اهانتها را به حوزه علمیه و مراجع شیعه کرد و پلاکاردى را در دست گرفتند که رئیس جمهور محترم را تهدید به مرگ مىکرد و اعتراف ضمنى به مطالب دیگرى داشت.
آیا صحیح است در کانون حوزه علمیه اینگونه سخنان گفته شود؟
حوزه علمیهاى که محل پرورش امام، بنیانگذار انقلاب اسلامى و رهبر انقلاب بوده است.
حوزه علمیهاى که بیشترین شهیدان را نسبت به سایر مردم تقدیم انقلاب نموده.
حوزه علمیهاى که در سال دهها هزار نفر براى تبلیغ به اقصى نقاط در داخل یا خارج کشور براى دفاع از اسلام و مذهب اهلبیت(علیهم السلام) مىفرستد.
حوزه علمیهاى که در سال صدها کتاب برگزیده درباره علوم اسلامى و مسائل مورد نیاز مردم و مسائل اقتصادى و سیاسى مىنویسد و منتشر مىکند.
حوزه علمیهاى که مراجع آن هزاران مدرسه، مسجد، خانه عالم و مراکز خیریه در نقاط محروم کشور ساختهاند.
مسئولین محترم حوزه علمیه باید روشن سازند که این برنامه زیانبار با اجازه چه کسى صورت گرفته و مسئولین محترم سپاه نیز روشن سازند، آیا با اجازه آنها گروهى از سپاهیان در این برنامه شرکت داشتهاند.
به هر حال، در شرایط حساسى که در آن قرار داریم، تضعیف حوزه علمیه و مرجعیت و تهدید رئیس جمهور بر اساس چه ضابطهاى بوده؟ آیا همه اینها آب به آسیاب دشمن ریختن نیست؟! اگر گروهى از طلاب و اساتید مىخواستند نسبت به برنامههاى اقتصادى انتقاد کنند، مانعى نداشت که با بیان منطقى سخنان خود را بازگو کنند و راهکار برونرفت نشان دهند، چه کسانى دستور داشتند افتخارات شیعه را به این آسانى زیر سؤال ببرند و دشمن را که گفته تا مرجعیت و عاشورا در میان شیعیان وجود دارد، نفوذ در انقلاب اسلامى ممکن نیست، خوشحال کنند.
خداوند همه ما را به راه راست هدایت فرماید.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
قم ـ ناصر مکارم شیرازى
1397/05/29
🆔 @feghahat
مباحثات/بهمناسبت انتصاب رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی
✔️ روزنهی امید
«احمد مخبری»
🔹 حقیقت آن است امتزاج فلز نسل اول و دوم در تنور دفاع مقدس، کار را برای انقلاب و نظام آسان کرد؛ اما اکنون وقت زیادی از زمان واگذاری مدیریتهای گوناگون کشور به نسل سوم انقلاب باقی نماندهاست. این دوی امدادی حالا و در چهلسالگی انقلاب به مرحلهای رسیده است که باید دوندهی از نفس افتادهی قبلی، چوب را به دوندهی تازه نفس بعدی بسپارد تا انقلاب اسلامی همچنان جریان داشته باشد و نظام اسلامی بتواند از مدیریت جهادی و انقلابی نخبگان نسل سوم بهرهمند گردد و البته زمان زیادی هم برای این انتقال باقی نیست.
🔹 بهانهی اصلی بسیاری از مدیران نسل پیشین، لزوم وجود پختگی برای مدیران جدید است، اما سن پختگی همراه با سن خود آنان افزایش یافته است؛ بهگونهای که فرماندهان و مدیران ۲۰ ساله و ۳۰ ساله اول انقلاب، حالا در ۶۰ سالگی ۷۰ سالگی هنوز نسل بعدی را دارای پختگی لازم نمیبینند.
🔹 جوانان انقلابی دههی هشتاد و نود که خاطرات فرماندهان جوان بیست و چند سالهی دفاع مقدس را خوانده وخبرهای انتصاب جوانان سی و چند ساله از سوی رهبر گرامی را شنیده بودند، با مدیران تکراری و تاریخمصرفگذشتهای مواجه میشدند که در عوض جایگزینی با نیروهای جوان و پر نشاط، تنها جابهجا میگشتند و این روندِ راهبند، ناامیدی و بیم از آینده را به همراه داشت.
🔹 اما دیروز با پیگیری و حکم رهبر انقلاب، مدیریت بزرگترین نهاد تبلیغی ـ فرهنگی نظام بر دوش جوانی سیوهفت ساله نهاده شد تاروزنهای از امید برای حضور نخبگان جوان، انقلابی، پرکار و جهادی در مدیریت عرصههای گوناگون نظام اسلامی گشوده شود.
🔹 سال ۱۳۸۰ که محمد قمی بیستساله برای ادامه تحصیلات دینی به قم آمد، یک طلبهی ساده بود مانند طلاب دیگر؛ نه آقازاده (به معنای مصطلح) و نه سفارششده از جایی خاص.
🔹 با این انتصاب، نظام و انقلاب در عمل نشان داد که فضای کار و مجاهدت در عالیترین سطوح به روی نخبگان انقلابی نسل سوم که مجاهدانه در میدان عمل به وظائف خود مشغولند، گشوده است؛ هرچند تنها بر توان و تلاش خود تکیه کرده باشند و نه بر شهرت و شناخت از قِبل این و آن!
متن کامل یادداشت👇👇👇
http://mobahesat.ir/16579
🔻🔻🔻
@mobahesatmagz
هدایت شده از دروس
📛 دومینوی دفاع از وضع موجود
شکاف نگرانکننده بین طلاب جوان انقلابی و زعمای کهنسال
♨️ آیتالله نوری به منتقدان تجمع طلاب جوان پیوست
♨️👇📛
دانشپژوهان:رسانۀمردمی @dph110
هدایت شده از دروس
📝 «نارضایتی عمومی، سالب مشروعیت است» «وارث ۱۴۰۰ سال فقهِ #خارجازصحنه هستیم»
🔷 حجتالاسلام میرزایی، مدیر عامل سابق خانه کتاب ایران و رایزن اسبق فرهنگی ایران در لبنان:
📛 در روش اجتهاد موجود جایی برای معیشت مردم نیست.
📛 وارث ۱۴۰۰ سال فقه خارج از صحنه هستیم
📛 از اعتراض عمومی باید بهطور جدی ترسید. حضرت امیر(ع) در عهدنامه مالک اشتراک به صراحت به مالک میفرمایند مراقب نارضایتی عمومی باش. تصور خود بنده این است که وجود سخطالعامه یا نارضایتی عمومی، سالب مشروعیت است.
📛 یکی از گناهان کبیرهای که ما مرتکب شدیم، نهادینه کردن رباست؛ نه سکوت در برابر ربا؛ کأنّ اقامهی ربا کردیم.
📛 توسعهی ساختمان و ساختار بهمعنای توسعهی فقاهت نیست. ما باید کاری کنیم که همهی این حمایتها به توسعهی فقاهت ختم بشود؛ و توسعهی فقاهت، به توسعهی فقیه و اهتمام به انسان نیاز دارد.
📛 با رویکرد سنتی فقاهتی «باید و نباید» و «حلال و حرام»، نمیتوانیم نجاتبخش انسانیت معاصر باشیم.
🌐منبع و متن کامل: yon.ir/R6q4l
♨️👇📛
دانشپژوهان:رسانۀمردمی @dph110