هدایت شده از سَبْعُ الدُّجَیل
🌀این سؤالات خیلی درسته،
این نگاه خیلی دقیقه،
دقیقا یک روحانی باید از این زوایه نگاه به قضایا کنه،
🔻عملیشدن این پیشنهاد جذاب،
به افزایش آگاهی در بخشِ #کندفهم از جریان مذهبی کمک شایانی خواهد کرد
#علیه_ریاکاری
✅صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
@hojre_enghelab
*🔷 سربازان آمریکایی در جنگ جهانی دوم به حدود ۱۹۰هزار زن و دختر و دختربچه آلمانی تجاوز کردند 🔷*
💠خانم «میریام گبهارت» در کتاب «وقتی سربازان آمدند» چنین آورده است:🔺 سربازان آمریکایی در جنگ جهانی دوم به حدود ۱۹۰هزار زن و دختر و دختربچه آلمانی تجاوز کردند. این تنها سهم آمریکاییها بود. 🔸سربازان انگلیسی ۴۵هزار تجاوز و نیروهای فرانسوی ۵۰هزار تجاوز ثبت کردهاند.🔸علاوه بر این، نیروهای آمریکایی به ۳۵۰۰ دختر فرانسوی تجاوز کردند، با اینکه فرانسویها همپیمان آنها بودند.👤 راهب دهکده «رامساو» در ۲۰ جولای ۱۹۴۵ چنین نقل میکند: 🔸هشت زن و دختر مورد تجاوز قرار گرفتند که برخی جلوی چشم والدینشان رخ داد.✍ راهب «مونسبرگ» مینویسد: 🔸به دستور فرماندار نظامی آمریکا باید هر خانهای روی درب خود، اسم همه ساکنان منزل و سن آنها را مینوشتند. نتیجه این کار معلوم است. ۱۷ دختر و زن در پی یک یا چند تجاوز، به بیمارستان برده شدند. کوچکترین قربانی این گزارش دختری هفتساله بود و بزرگترین آنها پیرزنی ۶۹ساله! تاریخ به همه می اموزد که قدر دان فرزندان مدافع سرزمین خود باشند.
🔰 بررسی یک تحریف غمانگیز تاریخ انقلاب:
نظر صریح حضرت امام(ره) درباره شغل اصلی روحانیون و عدم ورود در عرصه اجرا
🔹 حضرت امام قبل از انقلاب کرارا این مطلب را فرمودند که «روحانیون شغلشان یک شغل بالاتر از این مسائل اجرایی است ـ و چنانچه اسلام پیروز بشود، روحانیون می روند سراغ شغلهای خودشان»(صحیفه ج۱۶ ص۳۴۸)
👈 بعد از انقلاب با دیدن تجریهی بازرگان و بنی صدر و نهضت آزادی، به این نتیجه رسیدند که با سپردن امور به این جماعت کت و شلواری و سکولار، «این کشور به حلقوم امریکا یا شوروی می رود» (همان)
🔹 وقتی دیدند نیروی غیرروحانی متعهد وجود ندارد، راضی شدند که موقتا(تاکید میکنم موقتا!) روحانیون وارد عرصه اجرا شوند.
✅ ایشان دو بار تصریح میکنند که این حکم موقتیست ولی متاسفانه در کلیپهایی که از امام در این سخنرانی پخش میشود، این دو بخش حذف شدهاند:
1⃣ «و الآن هم عرض می کنم هر روزی که ما فهمیدیم که این کشور را یک دسته از این افرادی که روحانی نیستند، به آن طوری که خدای تبارک و تعالی فرموده است، اداره می کنند، آقای خامنهای[رئیسجمهور وقت که با اجازه امام، اولین رئیسجمهور روحانی بودند] تشریف می برند سراغ شغل روحانی بزرگ خودشان و نظارت بر امور و سایر آقایان هم همین طور.»(همان)
2⃣ «ما از حرفی که در مصاحبه ها گفتیم، عدول کردیم و موقتاً تا آن وقتی که این کشور را غیر روحانی می تواند اداره کند، آقایان روحانیون به ارشاد خودشان و به مقام خودشان برمی گردند و محول می کنند دستگاههای اجرایی را به کسانی که برای اسلام دارند کار می کنند...»(همان)
❗️شاید بگویید خب! هنوز هم زمانش نرسیده و غیرروحانیِ غیرسکولار نداریم و لذا کماکان مصلحت موقتی که امام فرمود وجود دارد! ما عرض خواهیم کرد که به این لیستی که چندین ماه پیش در همینجا منتشر کردیم توجه کنید:
⬅️ لیست روحانیونی که بعد از آن حکم امام تا قبل از دولت سیزدهم در راس قوای مجریه و مقننه قرار گرفتند:
هاشمی رفسنجانی
کروبی
خاتمی
ناطق نوری
حسن روحانی
حضرت آقا
⬅️ لیست غیرروحانیونی که در این دو منصب قرار گرفتند:
شهید رجایی
حداد عادل
احمدینژاد
علی لاریجانی
قالیباف
✅ خودتان قضاوت کنید! حضرت آقا را استثناء کنید ببینید کدام دسته سکولارتر بودند و کدام دسته متعهدتر؟!
پینوشت:
۱.رئیس دولت سیزدهم را در لیست نیاوردیم چون ابتدای کار دولت است و هنوز زمان قضاوت ایشان فرا نرسیده.
۲.نهایتا حتی اگر کسی با ذکر ادعایی عجیب بگوید تفاوتی بین دسته اول و دوم نیست، همین مقدار هم نشانه انقضای زمان تعلیل مرحوم امام است.
💠به کشکول یک طلبه بپیوندید🔰🔰🔰
🆔 @KashkooleTalabeh
🔰 روحانیت و عرصه اجرا...
⬅️ حضرت امام باورشان این بود که «روحانیون شغلشان یک شغل بالاتر از این مسائل اجرایی است ـ و چنانچه اسلام پیروز بشود، روحانیون می روند سراغ شغلهای خودشان»(صحیفه ج۱۶ ص۳۴۸) لکن بعد از انقلاب بر اثر ضرورت، موقتا پذیرفتند که روحانیت در عرصه اجرا وارد شوند. ایشان دو بار تصریح می کنند که این حکم موقتی است و تا زمانی ست که تحصیلکرده های مناسب اجرا پیدا شوند، اگرچه که این دو قسمت از فرمایش ایشان متاسفانه دیده نشده است(جهت توضیحات بیشتر، اینجا را ببینید: eitaa.com/kashkooletalabeh/2011 ).
⬅️ از نظر شهید مطهری، «روحانیت باید همان پست خودش را که ارشاد و هدایت و نظارت و مبارزه با انحرافات حکومتها و دولتهاست، حفظ بکند. نه اینکه افرادی از روحانیون بیایند پستهای دولتی را به جای دیگران اشغال کنند!»(پیرامون جمهوری اسلامی، ص 25 -26.) بر اساس باور ایشان، اینکه روحانیت شیعه در طول تاریخ توانسته اثرگذار باشد و جریانات اجتماعی ای را دنبال کند، به خاطر همین استقلالش از دولت ها و قرار گرفتنش در کنار مردم بوده و حتی بعد از جمهوری اسلامی نیز باید همین روحیه و استقلال حفظ شود(همان).
⬅️ به باور شهید صدر در نظریه متوخر خود در باب ولایت فقیه، خط خلافت و خط گواهی و شهادت، در زمان معصومین علیهم السلام در یک شخص جمع بوده ولی بعد ار معصومین، خلافت با مردم است و گواهی با فقها. به عبارت ساده تر اجرا با رئیس جمهور مردمیست و نظارت و تعیین قوانین الاهی و ارشاد با فقهاست(خلافة الانسان و شهادة الانبیاء، ص47 ـ 52). البته این نظر با مبنای امام و شهیدمطهری فرق دارد ولی در همین حد که جایگاه روحانیت را عرصه اجرا نمیدانند، محل شاهد عرض ماست.
⬅️ این باور سه عالم انقلابی و بهروز که از قضا از قائلین و حامیان سرسخت نظریه ولایت فقیه و از طرفدار پروپاقرص اسلام سیاسی هستند. فقها و بزرگان مخالف تشکیل حکومت را اساسا وارد گود نکردیم!
👈 اصلا از این فرمایشات بگذریم! خودتان بررسی کنید! حجم انزجار مردم و متاسفانه بدبین شدن عده ای از آنان نسبت به دین خدا را مشاهده نمی کنید؟! افت شدید جایگاه روحانیت در دهه گذشته ر
ا مشاهده نمی کنید؟ انگشت اشاره مردم در مشکلات معیشتی و فشار زندگیشان به ناحق و یا به حق، به چه سمتیست؟! نمی گویم مردم مقصر را صحیح تشخیص داده اند ولی اقتضای حضور همه جانبه در عرصه اجرا همین است! روند طبیعی دست گرفتن دولت و اجرا همین است؛ مردم همیشه در مشکلات معیشتی از دست مجریان عصبانی می شوند!
❌ لطفا نفرمایید قبل از انقلاب هم روحانیت مخالفان مردمی کمی نداشتند که حتی در صورت صحت، ربطی به مدعای ما ندارد! قبل از انقلاب قطعا مردم روحانیت را عامل مشکلات معیشتی خود نمی دانستند! این حجم از نارضایتی را به مخالفت های ذاتی بخشی از مردم با روحانیت اضافه بفرمایید!
✅ القصه! کسی نمیگوید روحانی باید منزوی شود! بلکه روحانی باید امام جمعه مطالبه گر و انقلابی باشد! روحانی باید امام جماعت #مطلع و #بهروز و آشنا با درد مردم باشد! روحانی باید مقاصد شریعت را بر اقتضائات قرن 21 تطبیق دهد. روحانی باید در مواجهه با شبهات جدید و بیشمار زندگی مدرن، فعالانه اقدام کند. روحانی باید مبانی سیاسی و اجتماعی و تربیتی اسلام را با نگاهی واقع بینانه نسبت به مقتضیات زمانه استننتاج نماید. روحانی باید طبیب معنوی و دردآشنای مردم باشد!
روحانی خیلی کارهای روی زمین مانده دارد که اقتضای ذاتی لباسش هست و نیازهای جامعه و حکومت اسلامی به آن گره خورده است. اجرائیات را به مجریان بسپاریم و ناسزایش را به جان و لباس و دینمان نخریم!
💠به کشکول یک طلبه بپیوندید🔰🔰🔰
🆔 @KashkooleTalabeh
هدایت شده از روزنه
رجانیوز و جمشیدی از اتهام اهانت به آیتالله صافی تبرئه شدند
🔹روز گذشته دادگاه رسیدگی به شکایت هیات نظارت بر مطبوعات، دادستانی کل کشور و مجمع شیعه شناسی از رجانیوز به اتهام اهانت به مرحوم آیتالله صافی گلپایگانی(ره) برگزار شد.
🔹پس از ارائه دفاعیات مدیرمسئول رجانیوز و نویسنده مطلب، هیئت منصفه هر دو متهم را با اکثریت قریب به اتفاق آراء در اتهام یادشده مجرم ندانستند.
🔶حاشیه روزنه
بعد از انتشار یادداشت انتقادی آقای جمشیدی پیرامون برخی بیانات منتسب به آیتالله العظمی صافی گلپایگانی، واکنشهای شدیدی علیه این یادداشت و سایت رجانیوز در حوزه صورت پذیرفت که تقریبا تمام طیفهای حوزوی را در کرسی نقد و اعتراض علیه آنان قرار داد.
رجانیوز و شخص آقای جمشیدی با انتشار یادداشتهایی به اصلاح مواضع قبلی و عذرخواهی پرداختند که اقدامی قابل تقدیر و نشانگر تدین و تقوای سیاسی بود.
به دنبال این ماجرا، فضای رسانهای مطالبه برخورد حقوقی نیز علیه ایشان باز شد که البته همان زمان مرحوم آیتالله العظمی صافی با #التفاتپدرانه اعلان کردند که از منتقدان رضایت دارند و در حوزه اینگونه تصور شد که این ماجرا ختم به خیر شده است اما بازهم برخی جریانهای خاص حوزوی دست برنداشته تلاش کردند از این امر یک گسل اختلافی بزرگ بسازند که البته آن اقدامات نامبارک، در اثر هوشمندی حوزویان و خصوصا جریان انقلابی حوزه، ناکام و بی نتیجه ماند.
علیرغم عذرخواهی منتقد و ناشر یادداشت، پیگری حقوقی ماجرا به موازات موضعگیریها و اقدامات میدانی، توسط شیعهشناسی ادامه یافت که بعد از پیام پدرانه آیتالله صافی و عذرخواهی آقایان منتقد، فلسفه اش معلوم نبود!
اکنون به لطف خدا خبر آمد که منتقدان تبرئه شدهاند و اگر تحرکات دیگری صورت نپذیرد این ماجرای پرحاشیه را باید تمام شده تلقی کرد و صد البته، اصلی_فرعی کردن مسایل، پاسبانی از حریم مرجعیت شیعه همزمان با صیانت از فضای #آزاداندیشیحوزوی، رصد تحرکات برخی #سکولارهایدوگانهساز، مورد نظر حوزویان ارجمند قرار دارد.
@rozaneebefarda
هدایت شده از یادافع البلاء
⭕️خیلی خستهام. سی سال است که نخوابیدم اما دیگر نمیخواهم بخوابم. من در چشمان خود نمک میریزم که پلکهایم جرات بر هم آمدن نداشته باشد تا نکند در غفلت من آن طفل بی پناه را سر ببرند.
🔻 بخشی از نامهی شهید حاج قاسم سلیمانی به فرزندشان
➖➖➖➖➖➖➖
@memelat
هدایت شده از 🇮🇷خبر طلاب
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅انصافا این سلام فرمانده که در بحرین خونده شده بسیار زیباست همراه مضامین عالی
حتما ببینید
🇮🇷 #خبر_فوری_طلاب
http://eitaa.com/joinchat/1026359310Cd87a388a56
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 نظر مراجع تقلید درباره شهادت به ولایت در اذان و اقامه چیست؟
🔸 شهادت به ولایت و امامت حضرت امیرالمؤمنین علیبنابیطالب (علیهالسلام) در اذان و اقامه نماز، در زبان فقهای گرانقدر به شهادت ثالثه مشهور است و پس از اقرار به یگانگی خداوند متعال و رسالت نبی مکرم اسلام با عبارات مختلفی همچون «أشهَدُ أَنّ عَلیاً ولی الله»، «أشهَدُ أَنّ عَلیاً اَمیرالمؤمنین حقاً» و «أشهَدُ أَنّ عَلیاً حُجَّةُ الله» صورت میگیرد.
🔸 جدای از اینکه پیشینه اقرار به شهادت ثالثه در اذان و اقامه نماز خود موضوعی تاریخی بوده که در برخی از کتب تاریخی منعکس شده است، نزد فقهای عظام بحثی فقهی به شمار میآمده، از این رو احکام آن در کتب فقهی این بزرگان آمده است. بزرگان تشیع براین باورند که شهادت ثالثه در اصلِ تشریع اذان نبوده است، اما به لحاظ حکم فقهی آن اختلاف نظر وجود دارد.
🔸 برخی گفتنِ آن را جایز ندانستهاند، همانند شیخ صدوق و شیخ طوسی در برخی از کتب خود؛ برخی گفتن آن را بدون قصد جزئیت جایز میدانند، همانند بسیاری از فقهای معاصر؛ در برخی از موارد نیز امری مطلوب خواندهاند و گفتن آن را به قصد استحباب مطلق جایز میدانند، بلکه آن را در مواردی و با وجود شرایطی از آن جهت که از شعائر ایمان و نماد تشیع است، واجب میدانند. تعدادی نیز مدعی آن هستند که شهادت ثالثه از اجزاء مستحب اذان و اقامه است، همانند مرحوم مجلسی اول در کتاب بحار الانوار.
🔻 نظر مراجع تقلید معاصر:
▫️- حضرت امام خمینی (ره): «اَشْهَدُ انَّ عَلِیاً وَلِی اللّٰهِ» جزء اذان و اقامه نیست ولى خوب است بعد از «اَشْهَدُ انَّ مُحَمَّداً رَسُولُ اللّٰهِ» به قصد قربت گفته شود.
▫️- حضرت آیتالله خامنهای: گفتن «اَشْهَدُ اَنَّ عَلِیّاً وَلیُّ اللهِ» به عنوان شعار تشیّع خوب و مهم است ولی جزء اذان و اقامه نیست و باید به قصد قربت مطلقه گفته شود.
▫️- حضرت آیتالله سیستانی: «أَشْهَدُ أنَّ عَلِیاً وَلى الله» جزء اذان و اقامه نیست، ولى خوب است بعد از «أَشْهَدُ أنَّ مُحَمَّداً رَسُولُ الله» به قصد قربت گفته شود.
▫️- حضرت آیتالله مکارم شیرازی: «اَشْهَدُ أَنَّ عَلِیاً وَلِىُّ اللّٰهِ» (یعنى گواهى مىدهم که على ولىّ خدا بر همهی خلق است) جزء اذان و اقامه نیست، ولى خوب است بعد از «اَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً رَسُولُ اللّٰهِ» به قصد تبرّک گفته شود، لکن به صورتى که معلوم شود جزء آن نیست.
▫️- حضرت آیتالله شبیری زنجانی: سزاوار است پس از «أشهد أنّ محمداً رسول الله» به قصد تبرّک و تیمّن، شهادت به ولایت و امامت بلافصل حضرت امیرالمؤمنین و سایر معصومین (علیهم السلام) به نحوى که جزو اذان و اقامه محسوب نگردد، ذکر شود. و بىتردید اگر در شرایطى ترک این شهادت موجب تضعیف ولایت و تشیع گردد، ذکر آن لازم است.
▫️- حضرت آیتالله وحید خراسانی: «اشهد انّ علیا ولیّ اللّه» جزء اذان و اقامه نیست، ولى چون ولایت آن حضرت مکمّل دین است، شهادت به آن در هر حال و از جمله بعد از «اشهد انّ محمّدا رسول اللّه» از أفضل قربات است.
▫️- حضرت آیتالله سبحانی: «اَشْهَدُ انَّ عَلِیاً وَلِی اللّٰهِ» جزو اذان و اقامه نیست ولى خوب است بعد از أَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً رَسُولُ اللّهِ ، به قصد قربت مطلقه و زینت اذان و اقامه گفته شود.
▫️- مرحوم حضرت آیتالله خوئی: «اَشْهَدُ انَّ عَلِیاً وَلِی اللّٰهِ» جزء اذان و اقامه نیست، ولى خوب است بعد از "أشهد أن محمداً رسول الله" به قصد قربت گفته شود.
▫️- مرحوم حضرت آیتالله بهجت: بعید نیست مستحب بودن اقرار به ولایت امیر المؤمنین على بن ابى طالب - علیه السّلام - در اذان، در صورتى که به نیت مطلوب بودن گفته شود.
▫️- مرحوم حضرت آیتالله فاضل لنکرانی: جزو اذان و اقامه نیست ولى خوب است بعد از اشْهَدُ انَّ مُحَمَّداً رسُولُ اللّٰهِ به قصد قربت گفته شود.
▫️- مرحوم حضرت آیتالله میرزا جواد تبریزی: شهادت بر ولایت على علیه السلام و اولاد طاهرینش جزء اذان و اقامه نیست، لکن شعار شیعه شده است، در اذانى که در مجامع عمومى گفته مىشود نباید شهادت بر ولایت ترک شود، اما در حال فرادى و مثل آن، ترک کردن مانعى ندارد، و الله العالم.
▫️ - مرحوم حضرت آیتالله صافی گلپایگانی: «أَشْهَدُ أَنَّ عَلِیاً وَلِى الله» جزو اذان و اقامه نیست، ولى خوب است بعد از «أَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً رَسوُلُ الله»، به قصد قربت گفته شود.
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از مرتضی رجائی
14.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چقدر دوست دارم حال این سید را؛
چه واقعی و دلنشین است این حرفها و گلایههای از سرِ سوز؛
این اشکها برای مردم مستضعف و همراه درد و غم آنها چقدر ارزشمند است.
چند وقت است این حرفها در سینه من و امثال من هم جمع شده؛
این سید را نماینده خودم میدانم در گفتن این حرفها، و اشکهایش را اشکهای خودم میدانم که در غم هموطنان عزیزم در این روزها که باید بر گونههایمان سرازیر شود.
راستی، علمای ما حتی اگر نمیخواهند از وضع موجود و دنبالهروی از سیاستهای اقتصادی غیر اسلامی - که کار مردم را به اینجا کشانده - گلایه کنند، چرا در کنار مردم اشک نمیریزند؟! چرا همدردیشان را نشان نمیدهند؟! شاید همین اشکهای دستهجمعی کاری کرد!
اینها بلائی است که اقتصاد ربازدهی ما بر سر مردم آورده است. فردای قیامت هست، حسابی هست، جوابی هست.
#سمت_خدا #حسینی_قمی #مستأجران #اجاره_منزل #اقتصاد_بیمار #اقتصاد_ربوی #حکمرانی #حکمرانی_اقتصادی #مستضعفان
نشانی در ایتا و تلگرام:
🆔 @rajaaei_ir