هدایت شده از a.pouryani
هدایت شده از روشنگری آخرالزمان
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 فرزندآوری!
چقدر به خدا اعتماد داریم؟
♻️ خبرنگار از زن ۴۴ساله آمریکایی که در ۲۲سالگی ازدواج کرده و حالا پس از گذشت ۲۲سال، ۱۸ فرزند داره، میپرسه: بازم بچه دار میشی؟!
این مادر آمریکایی جواب میده: من و شوهرم خیلی وقت پیش تصمیم گرفتیم اجازه بدیم خدا برای ما تصمیم بگیره!
این مادر با اینکه از اوج جوانی تا الآن در سن میانسالی، هر سال باردار بوده، هیچگونه آسیب جسمی و روحی ندیده،
همه زایمانهای او، زایمان طبیعی و بدون هیچ دارویی بوده!
۱۴ تا از زایمانهای این مادر آمریکایی در منزل و با حضور یک قابله خانگی انجام شده!
برخی در این سالها به پیروی از سازمان بهداشت جهانی طوری تبلیغ کردند و به خوردِ زنان ما دادند که باورشان شود این نوع فرزندآوری برای زن ضرر دارد!
استفاده از ماما و قابله در منزل در بسیاری از کشورهای جهان از جمله اکثر کشورهای اروپایی مجازه.
🇮🇷 کانال قرارگاه اساتید و طلاب انقلابی
هدایت شده از مداحی آنلاین
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📲فیلم قدیمی از عزاداری #آیت_الله_سید_محمد_صادق_روحانی در #ایام_فاطمیه
▪️روحش شاد و یادش گرامی
♨️ @Maddahionlin 👈
هدایت شده از حسين نتاج درزى (حائرى درزى)
🔹 اجازه اجتهاد را پاره می کنم!
👤مرحوم آیت الله سید عباس کاشانی:
▫️روزی استادم آیت الله خویی فرمودند: پس از اتمام درس با شما کاری دارم
▫️بعد از درس اطراف ایشان خلوت شد آیت الله خویی رو به من فرمود: اجازه ی اجتهادی که به شما دادم همراه دارید؟
▫️گفتم: آری و آن را از جیب خود بیرون می آوردن و به ایشان دادم
▫️پرسیدند: بقیه چیست؟ گفتم: اجازه ی اجتهاد حضرات آیات عبدالهادی شیرازی و سیدباقر حکیم و میلانی است.
▫️آیت الله خویی پرسید: چرا به همه نشان می دهی؟
▫️گفتم: چون از افتخارات من است که در سن هیجده سالگی مجتهد شدم
🔻آیت الله خوبی در مقابل منبر ، طلبه ای نوجوان که حدود چهارده سال (ظاهرا ایت الله سید صادق روحانی) سن دارد به من نشان می دهد و می پرسد: او را می شناسی؟
▫️گفتم: بله! پدرشان را هم می شناسم
▫️آیت الله خویی می فرمایند: این نوجوان با چهارده سال سن ، اجازه ی اجتهاد گرفته و هیچ کجا عنوان نمی کند
▫️بنده در این هنگام بسیار خجالت زده می شوم
▫️آیت الله خویی می فرمایند: اگر بار دیگر ببینم اجازه نامه را همراه داری و به دیگران نشان می دهی آن را گرفته و پاره می کنم!
⚫️به مناسبت رحلت مرجع مدافع شعائر حسینی و بزرگوار مرحوم آقای محمد صادق روحانی
خبر احمد الحسن(به قول خودش یمانی و مدعی امام سیزدهم در عراق) به آیت الله سید صادق روحانی از مراجع مقیم در قم رسید.
ایشان فکر کردند احمد الحسن جوانی است که شاید روی سادگی وجه برایش مشتبه شده است و درخواست مناظره را قبول کرد.
احمد الحسن گفت من اگر به ایران بیایم مرا به قتل می رسانند. آیت الله روحانی که فهمید قضیه فراتر از مشتبه شدن وجه است فرمود، خب بگویید کجا هستید من بیایم.
گفت نه، شما میخواهید آدرس مرا پیدا کرده و مرا به قتل برسانید.
آیت الله روحانی مجددا گفتند که یک کشور سومی پیدا کنید تا در آنجا با هم مناظره کنیم ولی احمد الحسن نیامد.
آیت الله روحانی گفتند من ۴۰ جلد کتاب در فقه نوشتهام، شما اشکالات کتاب مرا بگویید، مگر شما امام نیستید و عصمت ندارید؟!
احمد الحسن گفت من وقت خواندن کتاب شما را ندارم.
درحالیکه اگر بر فرض محال، احمد الحسن عصمت داشت با علم الهی سریعاً باید میگفت در جلد فلان، صفحه فلان مشکل دارد...
🔹 آیت الله سید محمد صادق روحانی و آرزوى ديدن امام زمان (عليه السلام)
♦️س١١۶۵- اگر روزى قرار باشد خداوند آرزوى شما را برآورده كند; مهمترين خواسته و آرزوى شما از خداوند چيست؟
✍️جواب - باسمه تعالى; در مرتبهى اول، ظهور حضرت بقيه الله - ارواحنافداه - و بودن من در خدمت آن حضرت و در مرتبه ثانيه تشرف به خدمت آن حضرت در حال غيبت.
📚استفتائات (پرسش و پاسخ هاي مسائل شرعي)- نویسنده:آیت الله سید محمد صادق روحانی ج 1 ص 72
@shia12t
هدایت شده از اجتهاد
💢کتاب «فقه الصادق»، کمک بزرگی به بالندگی فقه نظامات اجتماعی کرد
✍️استاد عبدالحسین خسروپناه
ارتحال ملکوتی آیتالله سید محمدصادق حسینی روحانی، ثلمهای برای حوزههای علمیه خواهد بود. ایشان با تدوین کتاب ارزشمند و کم نظیر «فقه الصادق»، کمک بزرگی به بالندگی فقه به ویژه فقه نظامات اجتماعی کرد.
پاسخ متقن ایشان به مخالفان حکومت اسلامی و معارضان امر به معروف و نهی از منکر به بهانه روایات منع قیام قبل از قیام حجت علیه السلام، قابل توجه است.
وی به صراحت با جدایی دین از سیاست مخالفت کرد و باور داشت که اجرای بسیاری از احکام اسلامی مانند جهاد و قصاص و دیات، متوقف بر حکومت است. فرمودند: همه احترام علما به دین است، مگر میشود در مقابل اجرا نشدن احکام بی تفاوت بود.
آیتالله روحانی، پیمان کمپ دیوید را ضد اسلام و دستورات الهی میدانست و هدف آن را تقویت اسرائیل میشمرد. وی مسأله فلسطین را مسأله تمام مسلمانان میدانست.
منظومه فکری این مرجع تقلید برگرفته از اسلام جامع نگر بود و پارهای از نقدهای ایشان به برخی تصمیمهای کشور، نقد درون گفتمانی عقلانیت اسلامی به شمار میرفت. بنابراین اولا فضلا و علمای حوزه، باید از گفتمان سیاست اسلامی این مجاهد فقیه درس بگیرند و نسبت به امور استکباری و صهیونیستی بیتفاوت نباشند ثانیا دغدغه اجرایی شدن احکام و حدود الهی را داشته باشند و مراقب سکولاریزاسیون کردن حوزههای علمیه باشند.
👈 متن کامل را بخوانید: http://ijtihadnet.ir/?p=68941
🆔 https://eitaa.com/ijtihad
هدایت شده از کشکول ناب حوزوی
💥توصیه مهم به طلاب
✍آیت الله ابراهیم #امینی(ره):
🔹يكي از عوامل مهم موفقيتِ يك طلبه، انتخاب هدف روشن و پيمودن بهترين و نزديكترين راهها در رسيدن به هدفِ مطلوب است. لازم است يك طلبه پس از دوران درس ادبيات و علوم پايه باتوجه به استعدادهاي جسماني و رواني و امكانات زندگي خود، و با مشورت اساتيد خيرانديش و باتجربه براي تحصيل علوم ديني هدف روشني را انتخاب كند. خوب بينديشد به كدام يك از اشتغالات روحانيت بيشتر علاقه دارد و امكانات آن برايش فراهم است. آيا ميخواهد يك فقيه جامعالشرايط و مجتهد مرجع تقليد باشد؟ يا يك واعظ و سخنران خوب؟ يا يك مدرس حوزهي علميه يا دانشگاه آن هم در ادبيات يا فقه و اصول يا تفسير و حديث؟ يا به تفسير قرآن و حديث علاقه دارد و ميخواهد يك مفسر و حديث شناس باشد، يا به فلسفه و كلام علاقه دارد؟ يا به تحقيق و نويسندگي علاقه دارد و ميخواهد يك محقق و نويسنده باشد؟ و امثال اين كارها كه ميتوانند از اشتغالات دانشجويان علوم حوزوي باشند.
✅بعد از انتخاب هدف لازم است ضمن ادامهي دروس عمومي و پايه اي حوزهي علميه مانند: ادبيات، منطق، فقه و اصول، بيشترين توجه خود را به سوي هدف مورد نظر متمركز سازد. مشورت با اساتيد كاردان و مجرب كتابهاي مناسب را شناسايي، و ضمن تحصيلات حوزوي يا ايام فراغت و تعطيلات آنها را بخواند يا مطالعه و مباحثه كند. مطالعه هاي متفرقهي خود را نيز به سوي همان هدف متمركز سازد، و از مطالعات پراكنده اجتناب كند مگر به مقدار ضرورت.
🔸مطالب مفيد و مربوطه را با قيد نام كتاب و صفحه و چاپ و مؤلف در دفتري يادداشت كند تا بعداً مورد استفاده قرار گيرد. يادداشت كردن گرچه دشوار است ولي كاملاً ارزش دارد.
🚨نبايد به حافظه اعتماد كرد، زيرا بعد از چندي فراموش خواهد شد.
⚠️براي طلاب بدون هدفِ مشخص، درس خواندن يك آفت بهشمار ميرود و آثار بدي را به همراه خواهد داشت. متأسفانه من نيز از اين اشتباه مصون نماندم و خسارتش را به عيان تجربه كردم. گرچه پس از چندي به اشتباه و ضعف خودم پي بردم و در حد امكان آن را جبران كردم ولي اگر از آغاز جواني و طلبگي هدفدار كار كرده بودم، قطعاً شخصيتم بهگونهي بهتري پرورش مييافت و بهتر ميتوانستم به اسلام و مردم خدمت كنم. ولي من و ديگر طلاب تازهوارد در اين رابطه تقصير نداشتيم، زيرا در آن زمان حوزهي علميهي اصفهان از برنامهي دقيق و حسابشده اي پيروي نميكرد، رشته هاي تخصصي وجود نداشت و براي مشاوره و راهنمايي طلاب مركز خاصي نبود تا از رهنمودهاي آن استفاده كنيم...
📚ادامه متن کتاب خاطرات آیت الله امینی ره👇
http://www.ibrahimamini.com/fa/node/3625
#مشاوره_طلبگی
#لزوم_استعداد_سنجی
🟢کشکول ناب حوزوی🔻
🆔 @kashkolenab
هدایت شده از کشکول ناب حوزوی
💥طلبگى و كار يدى
🔹چنانكه مرسوم است برخى اشكال مىگيرند كه چرا طلبهها كار يدى نمىكنند و حال آن كه على(ع) كار مىكرد؛ يادم نيست كه كسى همين مطالب را به صورت پرسش مطرح كرد يا خود ايشان[استاد صفایی] فرمود: على(ع) كه روى زمين كار مىكرد، به اين خاطر بود كه او را از كار كردن روى استعدادها محروم كرده بودند و گرنه هرگز آدمها را رها نمىكرد.
🔸يكى از برادران طلبه كه گويا دل آزردگى زيادى از برخورد برخى بىانصافها داشت پرسيد: راستى به نظر شما مفتخور كيست؟
فرمود: مفتخور كسى است كه مشغول انجام تكليف نباشد. اگر پزشكى بتواند پزشك تربيت كند، ولى تعليم را رها كرده و مطب باز كند كه خود را تأمين مالى كند، بر مسند وظيفه ننشسته است.
📚مشهور آسمان (خاطراتی از استاد #صفایی_حائری)
#خاطرات_علما
✴️ کشکول ناب حوزوی🔻
✅ @kashkolenab
هدایت شده از مباحثات
⚡️رحلت فقیه صادق
به مناسبت رحلت آیتالله سیدصادق روحانی
🔹آيت ﷲ العظمى آقاى سيد محمد صادق حسينى روحانى درمحرم الحرام سال ۱۳۴۵ هـ.ق(۱۳۰۵ هـ.ش) در شهر قم و در خاندانى حسينى تبار، با پيشينه اى از علم و تقوى و فضيلت ديده به جهان گشود.والدشان مرحوم حضرت آيت ﷲ آقاى حاج ميرزا محمود روحانى (قدس سره) بود که با تلاش، كوشش و پايمردی هاى ايشان، حضرت آيت ﷲ العظمى حاج شيخ عبدالكريم حايری به قم آمدند و تدريس علوم حوزوى را شروع كردند.
🔹حضرت آيت ﷲ سیدصادق روحانی دروس پايه ادبيات عرب را در قم نزد پدر بزرگوارشان فرا گرفتند. سپس در سال ۱۳۵۵ (هـ.ق) در سن ۱۰ سالگى به همراه برادر بزرگترشان عازم نجف شدند. به دليل هوش و استعداد فوق العاده و حيرت برانگيزشان دوره چند ساله دروس «سطح» را در مدت يك سال به اتمام رساندند و به امتحان و توصيه آيت ﷲ العظمى خويى در سن ۱۱ سالگى وارد درس خارج فقه و اصول شدند. ورود يك نوجوان ۱۱ ساله به درس خارج فقه و اصول، آن هم همدوش طلاب با سابقه و بزرگسال حوزه علميه كهنِ نجف، براى همگان حيرت آور و شوق آفرين بود.
🔹فقه الصادق؛ (به زبان عربى): دايرة المعارف كامل فقه تشيع. اين كتاب عظيم و بزرگ كه به عنوان يك منبع مرجع شناخته شده است در ۲۶ جلد بارها در داخل و خارج كشور به چاپ رسيده است. چاپ جديد آن هم اكنون در ۴۱ جلد (با ذكر منابع و مصادر) منتشر شده است.يكى از امتيازات اين مجموعه فقهى آن است كه طلاب و محققين را از مراجعه به كتب فقهى جهت اطلاع از آراى ديگر فقيهان بى نياز مى كند؛ چه آنان كه در قرن هاى گذشته مى زيسته اند و چه آن دسته از فقيهان معاصر مانند آيت ﷲ خوئى، ميرزاى نائينى، محقق اصفهانى و آيت ﷲ حكيم كه پيش از نگارش اين مجموعه آراى فقهى خود را عرضه كرده اند و حتى فراتر از اين، آراى آن دسته از فقيهانى را گرد آورده است كه مراجعه به آثارشان چندان رواج ندارد؛ مانند برخى از آراى آيت ﷲ كاظم شيرازى و آيت ﷲ عبد الكريم حائرى.
🔹آیتﷲ سیدصادق روحانی همواره به مسائل اجتماعی و سیاسی روز اهمیت فراوانی قائل بودند و در دوران پهلوی به عنوان بک عالم مبارز شناخته میشدند. از ایشان دهها اعلامیه در محکومیت اقدامات حکومت پهلوی منتشر شده است.وی همچنین در سالهای نخست انقلاب فعالیت جدی در تبیین مسائل فقه حکومتی داشت.
🔹او به مسائل سیاسی جهان اسلام نیز توجه ویژهای داشت. موضوع فلسطین از جمله این مسائل بود. او در مصاحبهای با یکی از روزنامهای عربی گفت:«مساله فلسطین، مساله تمام مسلمانان است، و ما همیشه از آن دفاع کرده ایم.مسلمانان می بایست با قدرت، سرزمین فلسطین را به صاحبان حقیقی آن، بازگردانند. من از همین جا، مسلمانان را به اتحاد با یکدیگر فرا می خوانم و از آنان می خواهم به ریسمان الهی چنگ زنند و پراکنده نشوند »
🔹یکی از نکات مهم و البته همچنان مبهم در زندگی این عالم وارسته حصر خانگی ایشان در دهه ۶۰ شمسی بود. آیتﷲ سید محمدصادق روحانی در آذر ماه ۱۳۶۴ در جلسهٔ درسش دو نوبت به نحوهٔ تعیین آیتﷲ حسینعلی منتظری بهعنوان قائم مقام رهبری توسط مجلس خبرگان رهبری اعتراض کرد، و متعاقب آن ۱۵ سال در حبس خانگی در قم به سر برد.اما آیتﷲ حسینعلی منتظری در کتاب خاطراتش که در سال ۱۳۷۹ منتشر شده نوشته که اولاً تعطیل درس و حصر آقای روحانی بدون اطلاع وی بوده، ثانیاً او بلافاصله به آیتﷲ محمد محمدی ریشهری وزیر اطلاعات اعتراض و صریحاً مخالفت خود را با حصر روحانی اعلام کرده، از حق اظهار نظر او دفاع نمودهاست.
🔹روایت یکی از مقامات امنیتی بدین شرح است:«پس از علنیشدن نظر خبرگان درباره قائممقامی آقای منتظری، آقای سیدصادق روحانی قبل از درسش یک سخنرانی کرد و علیه این مساله موضع گرفت. شما میدانید که تقریبا بیوت تمام مراجع سنتی از ماجرای تقریظ آقای منتظری بر کتاب شهیدِجاوید و بعدتر شهادت آقای شمسآبادی توسط سیدمهدی هاشمی؛ حساسیت های خاصی نسبت به آقای منتظری داشتند و اصطلاحا دلشان با او صاف نشده بود. چه مراجع، چه فضلا و مدرسین نمیتوانستند او را بپذیرند، ولی همه ملتزم به سکوت بودند. در این فضا، مساله قائممقامی آقای منتظری هم برای این طیف سنگین میآمد. اما اولین و شاید تنها کسی که رسما خط را شکست و مخالفت علنیاش را اعلام کرد، سید صادق روحانی بود و چون بر مخالفتش اصرار داشت و حاضر به تصحیح علنی آن نبود، تصمیم بر این شد که محدودیتهایی بر او اعمال شود. این برخورد آن موقع خیلی صدا کرد. »
🔸مشاهده متن کامل گزارش:
https://mobahesat.ir/23969
🔻🔻🔻
@mobahesat
هدایت شده از مکشوفات🇮🇷🇵🇸
🔸حدودا ۱۰ سال پیش اولین گفتگوی تفصیلیام رو با جهانگیر الماسی گرفتم؛ تو حاشیه گفتوگو بحث رفتن گلشیفته فراهانی از ایران شد و جهانگیر الماسی با یک حس ناخوشایندی بهم گفت "تو این کشور هرچی بیشتر لگد بزنی و علیه حاکمیت حرف بزنی بیشتر تحویلت میگیرن بهت پروژه میدن (از ترس اینکه یه روزی نذاری و نری)
اما حکومت خیالش از امثال من راحته که هیچ وقت علیه کشورم نه حرف میزنیم نه با بیبیسی و امثالهم مصاحبه میکنیم
بخاطر همین هیچ وقت کسی تحویلمون نمیگیره"
🔹این روزها بیشتر به جهانگیر الماسیها فکر میکنم. تو روزایی که پفیوزهایی مثل فرخنژادها که اصالت و ریشه غربی خودشون رو نشون داده بودن، بازم قراردادهای میلیاردی باهاشون میبندیم ولی کسی از امثال جهانگیر الماسیها خبر نداره.
🔸جالبه بدونید همین امروز هم آدمایی که دو ماه قبل لگد زده بودن، قراردادهای جدیدشون رو بستن و سر ضبط سریالهای جدیدشون هستن و چند ماه دیگه که پولاشون رو تمام و کمال گرفتن و پناهنده شدن به ریش همه ما میخندند.
🔹حالا هی به امثال فرخنژادها پروژههای میلیاردی بدین و به هنرمندان انقلابی و متعهد بیتوجه باشید!
📝سعید ساداتی
@makshufateita
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🏴 پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت آیتالله سید صادق روحانی
📝 حضرت آیتالله خامنهای در پیامی درگذشت آیتالله آقای حاج سید صادق روحانی را تسلیت گفتند.
🔻متن پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
ارتحال مرحوم مغفور آیةالله آقای حاج سید صادق روحانی رضواناللهعلیه را به خاندان مکرّم و بیت شریف روحانی و شاگردان و ارادتمندان آن فقیه بزرگوار تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت الهی را برای ایشان مسألت مینمایم.
سیدعلی خامنهای
۱۴۰۱/۹/۲۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
14010830_دیدار با مداحان اهل بیت ع.mp3
25.25M
🎧 تحلیل آیتالله میرباقری درباره «عبرتهای اغتشاشات اخیر»
(در جمع مداحان اهلبیت عصمت و طهارت، ۱۴۰۱/۸/۳۰)
⚡️ جریان غربگرا در زیرِ پوست دولتهای مختلف، از بخشی از نسل جوان ما #هویتزدایی کردند. رسالت هیئات مذهبی در بازسازی هویتی و #هویتسازی برای نسل جوان بر محور درگیری تمدنی است.
⚡️ تربیتِ انسان منتظر و انقلابی، کار هیئات است. اگر کسی برای امام حسین گریه نکند در راه خدا هم نخواهد جنگید و هزینه نخواهد داد. هیئت اگر هویت مهدوی و هویت انقلابی به جوانان بدهد، مطالبۀ آن جوان، اینقدر تنزل پیدا نمیکند که درخواست سِلف مشترک یا فوتبال مشترک و... داشته باشد!
⚡️ جریان غربپذیر و غربگرا با نفوذ در جریانهای مختلف(اعم از چپ یا راست)، میخواهند نگذارند مردم ایران مأموریت تاریخی خود را عمل کنند؛ آنها میخواهند #عصر_ظهور را به #رؤیای_آمریکایی تبدیل کنند.
⚡️ مطالبات مردمی باید زبان هیئت پیدا کند. مردم نه ایمانِ بدون نان میخواهند و نه ولنگاری میخواهند. مطالبات مردم را با ادبیات «ایمانی و فقهی و انقلابی» مطالبه و پیگیری کنید، نه با ادبیات «براندازانه یا غیرمنصفانه یا سخیف».
⚡️ شهادتهای اخیر شهادتهای کمنظیری بود که در آنها ازیکطرف، #فداکاری و از سوی دیگر، #رذالت، در سطح بالایی ظهور کرد. این شهادتها و ابتلائات اخیر، بستر خلوص و تفکیک صفوف و بستر جوشش ایمانی و انقلابی مردم است.
#حجاب
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از هیئت حجت بن الحسن
🔰 شفیعه روز محشر...
🔸 محمد بن مسلم میگوید شنیدم که امام باقر علیه السلام فرمودند:
✨ لِفَاطِمَةَ علیها السلام وَقْفَةٌ عَلَی بَابِ جَهَنَّمَ فَإِذَا کَانَ یَوْمُ الْقِیَامَةِ کُتِبَ بَیْنَ عَیْنَیْ کُلِّ رَجُلٍ مُؤْمِنٌ أَوْ کَافِرٌ فَیُؤْمَرُ بِمُحِبٍّ قَدْ کَثُرَتْ ذُنُوبُهُ إِلَی النَّارِ فَتَقْرَأُ فَاطِمَةُ بَیْنَ عَیْنَیْهِ مُحِبّاً فَتَقُولُ إِلَهِی وَ سَیِّدِی سَمَّیْتَنِی فَاطِمَةَ وَ فَطَمْتَ بِی مَنْ تَوَلَّانِی وَ تَوَلَّی ذُرِّیَّتِی مِنَ النَّارِ وَ وَعْدُکَ الْحَقُّ وَ أَنْتَ لا تُخْلِفُ الْمِیعادَ
🔹«فاطمه زهرا سلام الله علیها بر در جهنم توقفی خواهد داشت. هنگامی که روز قیامت فرا رسد، در میان دو چشم هر کسی نوشته میشود که وی مؤمن یا کافر است، آنگاه به کسی که دوستدار فاطمه است اما بسیارگناه کرده، امر میشود که به طرف جهنم برود. وقتی که آن حضرت میبیند که بین دو چشم آن شخص نوشته شده «دوست فاطمه»، میگوید: «پروردگارا! تو مرا فاطمه نامیدی و وعده دادی کسی که مرا و فرزندانم را دوست داشته باشد، به وسیله من از آتش جهنم نجات دهی. همانا که وعده تو بر حق است و خلف وعده نخواهی کرد!»
✨ فَیَقُولُ الله عَزَّ وَ جَلَّ صَدَقْتِ یَا فَاطِمَةُ إِنِّی سَمَّیْتُکِ فَاطِمَةَ وَ فَطَمْتُ بِکِ مَنْ أَحَبَّکِ وَ تَوَلَّاکِ وَ أَحَبَّ ذُرِّیَّتَکِ وَ تَوَلَّاهُمْ مِنَ النَّارِ وَ وَعْدِیَ الْحَقُّ وَ أَنَا لَا أُخْلِفُ الْمِیعَادَ وَ إِنَّمَا أَمَرْتُ بِعَبْدِی هَذَا إِلَی النَّارِ لِتَشْفَعِی فِیهِ فَأُشَفِّعَکِ وَ لِیَتَبَیَّنَ مَلَائِکَتِی وَ أَنْبِیَائِی وَ رُسُلِی وَ أَهْلَ الْمَوْقِفِ مَوْقِفُکِ مِنِّی وَ مَکَانَتُکِ عِنْدِی فَمَنْ قَرَأْتِ بَیْنَ عَیْنَیْهِ مُؤْمِناً فَخُذِی بِیَدِهِ وَ أَدْخِلِیهِ الْجَنَّةَ.
🔹خداوند رئوف خواهد گفت: «راست میگویی، من تو را فاطمه نامیدم و کسی که تو را و فرزندانت را دوست داشته باشد، از آتش جهنم بر کنار خواهم داشت. وعده من حق است و خلف وعده نخواهم کرد. من بدین منظور دستور دادم این بندهام را به جهنم ببرند که تو شفیع او شوی و من شفاعت تو را بپذیرم تا مقام و منزلتی که تو نزد من داری، برای ملائکه و پیامبران و اهل محشر معلوم شود. حال دست هر کس را که در میان دو چشم او نوشته شده «مؤمن» بگیر و داخل بهشت کن.»
📚 بحارالانوار ج۴۳ ص۱۴
@ostadelahi