هدایت شده از نویسندگان حوزوی
🔻آغاز واکسیناسیون و فقه بیش از حد پویا
در دهه ی اخیر و تا جایی که به یاد دارم، کاهش شدید جمعیت تنها مسأله ای است که رهبری آن را دهشتناک توصیف و بیش از چهل بار بر روی آن تاکید کرده اند*۱. البته بر اهل اطلاع پوشیده نیست که جمعیت اهل سنت ایران نه تنها دچار کاهش نشده بلکه از روندی تصاعدی و کم نظیر هم برخوردار است.این یعنی تنها حکومت شیعه ی جهان بدجور قافیه را از درون باخته. بنابراین شاید گزاف نباشد اگر بگوییم جمهوری اسلامی سخت ترین ضربه ی تاریخ خود را نه از وزارت خارجه و ارشاد و... بلکه از وزارت بهداشت خود و سازمان بهداشت جهانی خورده. نکته ای که بسی مایه حسرت و اندوه است، سخنان اصلی ترین مجری طرح کاهش جمعیت ایران یعنی دکتر مرندی وزیر بهداشت هاشمی رفسنجانی است که #جایزه_جمعیت سازمان ملل را هم دریافت کرده!. یعنی سازمانی صهیونیستی که به شیمون پرز و اوباما #جایزه_صلح داده، ایشان را مفتخر به دریافت جایزه جمعیت کرده. دکتر مرندی چندی پیش در مستند #مسیحا_دم!؟! گفتند :وقتی در سازمان ملل از من پرسیدند چطور به چنین موفقیتی! دست یافتید؟ گفتم: "به نظر من این مسئله تنها به #روحانیت_شیعه برمی گردد، که بسته به زمان اینقدر این فقه پویا است که یک چیزی ممکن است از حرام به حلال تبدیل شود*۲! باید گفت "ما أحلى هذا الفقه" که تحسین و اعجاب صهیونیسم بین الملل را هم برانگیخته.
حال از باب عمل به روایت معصوم علیه السلام که: المؤمن لايُلسَعُ مِن حُجرٍ مرَّتَين( کتاب شریف کافی جلد ۲ ص ۲۴۱) آیا نباید در مواجهه با بازی جدید بهداشت جهانی اندکی دست به عصاتر عمل کنیم؟ حداقل عمل به پروتکل هایش را #دستور_دین نخوانیم*۳ که اگر یکی دو دهه بعد خواستند به جایزه ای دل غمدیده ی مارا شاد کنند و دکتر نمکی را مفتخر به جایزه ای جهانی دیگر، نگوید که همه افتخارات این کار به روحانیت شیعه بازمیگردد. البته اگر تا آن زمان چیزی از ایران شیعی و روحانیتش باقی مانده باشد.
✍️ قاسم یزدانی مقدم
#سیاست #انتخابات
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
هدایت شده از احمدحسین شریفی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶یکی از نشانههای بزرگی این است که با هر کسی درگیر نشویم و به هر چیزی اعتنا نکنیم و دلمشغول هر چیزی نشویم.
🔶امام علی علیه السلام:
رَحِمَ اللَّهُ امْرَأً عَرَفَ قَدْرَهُ وَ لَمْ يَتَعَدَّ طَوْرَه
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از محمدتقی اکبرنژاد
#میرزای_شیرازی
🔰زهد علما
⬅️ از آنجا که عالم ربانی میرزای شیرازی در حدود سی سال، مرجع کل شیعیان جهان بود؛ لذا اموال زیادی از شرق و غرب جهان به طرف او جلب میشد... این مرجع بزرگوار از این همه اموال که به دستش میرسید هرگز چیزی از آن برای خود نگه نمیداشت، و موقعی که از دنیا رفت برای اولاد خود مال و ثروتی باقی نگذاشته بود.
📚کتاب اسلام مجسم، ج1، ص76 و 77، آیت الله نوری همدانی
🆔@tahavol_howze
هدایت شده از حکمت و حکومت
🔸عید مظهر وحدت یا مظهر فرقت؟!
آیت الله حائری شیرازی(ره):
«امام صادق (علیه السلام) دربارۀ روز عید فطر و تشخیص آن میفرمایند: «دست امام مسلمین است»؛ اگر امام مسلمین گفت: «عید است»، همه باید افطار کنند و نماز عید بخوانند. اگر امام مسلمین گفت: «این آخر رمضان است»، بر همه واجب است روزه بگیرند.
چرا این را برای امام مسلمین گذاشته؟ برای اینکه اینجور نشود که زن مقلد این آقاست و آقا میگوید برای من ثابت نشده که امروز آخر رمضان است؛ شوهر مقلد دیگری است؛ او گفته برای من ثابت شده امروز عید بگیریم. اگر بعضی روزه باشند و بعضی روزه نباشند، در خانه چه اتفاقی می افتد؟ روزی که باید جشن بشود، روز عیش باشد، روز سرور باشد، روز خوشحالی باشد، روز حزن میشود.
اعیاد رسمی مسلمین یعنی عید فطر و عید قربان را برای این خاطر روزهاش را حرام کردند که وحدت ایجاد بشود؛ یعنی همه «با هم» دست بکشند از روزه. خود این وحدت یک ابهتی دارد، اسلام را در نظر دشمنان با مهابت میکند.»
پ.ن: یکی از بحثهای فقهی در موضوع اثبات عید، مسأله حکم حاکم است که در کنار سایر طرق مورد بحث قرار میگیرد.
بنده در این صدد نیستم که در میانه بحثهای دقیق فقهی فقهای عظام اظهار نظری کنم.
فقط به این مقدار مسأله ام را طرح میکنم که اگر در رویکردهای فقها مقاصد و اغراض شریعت به صورت ضابطه مند مورد توجه قرار میگرفت آیا شاهد چنین تشتتی می شدیم؟
▫️آیا دین شناسی ما این مقدار دلالت ندارد که مظاهر اتحاد، قدرت و سرور در دین، اگر به مظاهر ضعف، تشتت و ناراحتی تبدیل شود نمیتواند مورد تأیید دین باشد؟
▫️ آیا در حجیت یک فتوا، کارآمدی و پیامدهای آن هیچ نقشی ندارد و حجیت صرفا یک امر اخروی است؟
▫️آیا نگاه اکید دین به جمعه و جماعت و اتحاد و وحدت کلمه مسلمین با این اتفاقات همخوانی دارد؟
@hekmatvahokumat
هدایت شده از محسن قنبریان
📌پ.ن:
فقط شهدای کودک فلسطینی از اول انتفاضه الاقصی تا کنون از ۳۰۰۰نفر و در بمباران های اخیر از ۴۰شهید گذشته است؛ اما ادارات دولتی وین پرچم اسرائیل بر پشت بامهایشان نصب کردند!آمریکا هم رسما حمایت کرد!
#سالگرد_آیت_الله_بهجت
#جنایات_اسرائیل
#کودک_کشی_در_غزه
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از مسجد حضرت زینب علیهاالسلام پردیسان
🔸 #اینفوگرافیک | کدام چهرههای سیاسی برای انتخابات ریاستجمهوری ثبتنام کردند؟
#انتخابات
🕌 مسجد حضرت زینب علیها السلام #پردیسان
@zeinabiionqom
هدایت شده از سیدالعلماء
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ذکر خاطرهای لطیف از مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی در مورد برخورد مرحوم آیت الله #بهجت با پرستار زن مسیحی در بیمارستان
@seyedololama
🔺 اسرائیل در باتلاق خشم!
این روزها، پس از وقایع اخیر میان اسرائیل و فلسطینیان، این منازعه کهنه به یکی از موضوعات داغ، به ویژه در فضای مجازی، تبدیل شده است و هر کسی از خاستگاهی فکری و سیاسی به تحولاتش مینگرد و دربارهاش به داوری مینشیند و بر این مبنا مهر اتّهام بر این و آن مینشاند!
متاسفانه در ایران، مساله فلسطین، این ناسور بر سیمای انسانیّت، قربانی سیاست رسمیسازی شده و خواسته یا ناخواسته به سیاست داخلی گره خورده و همین، رقم لجاج بر دفتر احتجاج کشیده و تمییز موسی کریمِ کلیم و فرعون لئیمِ سیاهگلیم و ولیِ عالی و یزیدِ طاغیِ باغی را مشکل ساخته و بخشی از واکنشها نسبت به تحولات جاری آن «سرزمین بدون مردم راستین» را، نه بر حقایق تاریخی و کنونی و ماهیت منازعه و خوانشی واقعبینانه از رویدادها، بلکه بر کینه و کدورتهای داخلی مبتنی ساخته است! در این میان هم، چون اعتماد به رسانه، در نتیجه عملکرد غیر حرفهای آن وضعیّت مناسبی ندارد، برخی بنا را بر نفی روایت مظلومیت یک ملت و صحّت نقطه مقابل آن گذاشتهاند! میدوزند و میبافند و شایعه میسازند و ظلمی تاریخی را وارونه میکنند. ستمگر را در جایگاه قربانی مینشانند و ستمدیده را در جایگاه جلاد.
این دور از درگیریهای شدید میان غزه و اسرائیل نیز به پایان خواهد رسید و این گردنکشان تاجدار نیز اگر همچون گذشتگان تاریخِ ظلم و اجحافْ تاجِ دار نشوند، دست کم در دادگاه تاریخ رسوا خواهند شد، اما تا زمانی که گامی اساسی در جهت حل ریشهای این بحرانِ کهنه برداشته نشود، دیر یا زود، دوباره این ناسور سر برخواهد آورد. تا زمانی که حقوق مسلّم ملّت فلسطین به رسمیّت شناخته نشود، آن هم، رسمیّتی عملی نه کلامی و زبانی؛ تا وقتی فلسطینیای که نزد خدای به «جانی» ارزیده است، در زادگاهش از «نانی» محروم میشود و مویش دستار است و پوستش جامه و خاکش بستر و بالشش بازو، و مهاجری در آن همه کاره میشود: شهرک میسازد، سرپناه فلسطینیان را درهم میکوبد، باغاتشان را به آتش جانسوز کین میکِشد، به مقدساتشان توهین میکند و ـ در یک کلام ـ تا اشغالگری پایان نیابد و خفاش مرگ/تبعیض نیشش را از قامت نحیف و خونین این سرزمین خارج نسازد و به مکیدن خون غمدیدهاش پایان ندهد و تکلیف شش میلیون آواره رانده شدهِ بیهویّتِ بیتابعیتِ پراکنده در دهها کشور جهان مشخص نشود و به حقوق بینالملل احترام گذاشته نشود، دَر بر همان پاشنه هفتاد سال اخیر خواهد چرخید!
دلیل عمده اعتراضات اخیر، خشم انباشته در اندرون انسان فلسطینی نسبت به بیش از هفتاد سال ستم و اجحاف است. در این چند روز، شهرهای اللد، عکا، رهط، ام فخم و دیگر مناطق، شاهد درگیری میان عربها و یهودیان بوده است. همه شهرهای کرانه باختری اشغالی شاهد درگیری با نظامیان اسرائیلی است. در کل، خشم فلسطینی فراگیر و بیسابقهای، اسرائیل را از هر سو، از داخل، از کرانه باختری و قدس و از سمت نوار غزه محاصره کرده است.
شوربختانه باید گفت: امروز که موریانه یأس درخت امید فلسطینیان را از جا کنده و دوات دیپلماسی را به ادات نفی حقوق مسلّمشان تبدیل کرده است، بیش از هر زمان دیگری راهحل دیپلماتیک منازعه را «آب دریا گره زدن» میدانند و شور و شعف وصفناشدنی ساکنان قدس از حملات موشکی به قدس غربی، گواه این واقعیّت تلخ است! سپری شدن سه دهه از مذاکرات مادرید، چه چیزی عاید آنان کرده است؟ هیچ! جز ترور یاسر عرفاتی که دست صلح به سمت اشغالگران دراز کرد، جز اشغال بیشتر زادگاهشان، جز تثبیت اشغالگری، جز مصادره و تخریب بیشتر منازل، جز رادیکالتر شدن جامعه اسرائیل، جز این که هر روز کشور فلسطینی دوردسترستر میشود! میگویند مشکل از حماس و جهاد اسلامی است! این جنبشها که از اواخر دهه هشتاد تشکیل شدند، پیش از آن چه؟! سه دهه قبل چه؟!
واقعیت این است که اسرائیل به دنبال صلح نیست؛ به دنبال راه حل یک کشوری و دو کشوری نیست؛ صرفا طبل در زیر گلیم میزند و به دنبال تحمیل واقعیّتهای جدید بر فلسطینیان، برای تصاحب بقیه سرزمین آنان و کوچاندنشان است. اساسا فشاری بینالمللی هم متوجّه اسرائیل نیست! تا زمانی که جامعه جهانی، خاک و نمک بریزد و موضعی یکپارچه و فشار سنگینی وارد نکند، هیچ اتفاقی نمیافتد و مادام که اسرائیل مستظهر به حمایت آمریکا است، دَر بر همان پاشنه خواهد چرخید! تنها راه حل این بحرانی که دیگر بحرانهای منطقهای نیز به نوعی با آن گره خوردهاند، احقاق حقوق فلسطینیان است.
وقتی هیچ کدام از احزاب اسرائیلی حاضر به همکاری با نمایندگان عرب کنست برای تشکیل کابینه نیستند، تنها به این جرم که عرباند؛ وقتی حتی حاضر به پذیرش فردی مثل منصور عباس رهبر حزب "رعام" ـ که برخی از خود سیاستمداران اسرائیلی، وی را "یک صهیونیست تمام عیار" میدانند ـ نیستند، حساب فلسطینیان دیگر، چه در قدس چه کرانه باختری روشن است!
#صابر_گل_عنبری
@Sgolanbari