هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌟 ایمان ملت و رهبری آسمانی امام خمینی، تحمل دشمنیها را امکانپذیر کرد
🔻 رهبرانقلاب، در بیانیه #گام_دوم_انقلاب خطاب به ملت ایران به ویژه جوانان:
🔹️ مسیر جهان تغییر یافت و زلزلهی انقلاب، فرعونهای در بسترِ راحت آرمیده را بیدار کرد؛ دشمنیها با همهی شدّت آغاز شد و اگر نبود قدرت عظیم ایمان و انگیزهی این ملّت و رهبری آسمانی و تأییدشدهی امام عظیمالشّأن ما، تاب آوردن در برابر آنهمه خصومت و شقاوت و توطئه و خباثت، امکانپذیر نمیشد.
📝 مطالعه متن کامل👇
http://farsi.khamenei.ir/message-content?id=41673
هدایت شده از بصیرت انقلابی
16.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️فتنه 98، چرایی و چیستی؟ ‼️
ویدئوی بالا مدتی است که در فضای مجازی در حال دست به دست شدن است 👆
🔴گوینده با اشاره به پروژه ای تحت عنوان 2020 به برنامه جامع دشمن برای براندازی انقلاب و جمهوری اسلامی طی سه دهه و سه #فتنه مهم پرداخته است که این کلیپ قسمت اول توضیحات آن است، برخی کانال ها و گروه های فضای مجازی از این سه فتنه مذکور اینگونه تعبیر کرده اند :
#فتنه_78 دانشگاهیان مقابل رهبری
#فتنه_88 سیاسیون مقابل رهبری
#فتنه_98 علما و بزرگان مقابل رهبری!
🔴نظر شما در خصوص محتوای این ویدئو چیست؟
🔴چه شواهد و قرائنی این پیش بینی در خصوص ابعاد فتنه 98 را تقویت یا تضعیف میسازد؟
⁉️نقش طلاب و فضلای انقلابی در برخورد با فتنه های اینچنینی چیست؟
نظرات و دیدگاههای خود را در گروه مباحثات انقلابی مطرح کنید 👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2841968654C1c033152b3
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹 آیت الله حائری شیرازی (رحمت الله علیه)🔹
🔸بین الطلوعین ظهور🔸
عصر حاضر، زمان عجیبی است. دورۀ طلوع مجدد حجت الهی است. همانطور که طلوع و غروب خورشید با مقدمات است و امری تدریجی است، غیبت و ظهور هم امری تدریجی است.
امام عصرعلیه السلام به تدریج غیبت کردند. غیبت، در ابتدا به صورت پردۀ سیاهی بود که در اتاق دیدار امام یازدهم علیه السلام نصب شد و مردم از پشت پرده، با حضرت صحبت میکردند. بعد، غیبت کوچکی پیش آمد که نور آن حضرت در بین مردم بود، اما خود حضرت از نظر مردم غائب شد. نور آن حضرت، نواب اربعۀ او بودند.
همانطور که خورشید، بعد از ظهر، آرام آرام حرارتش کاهش پیدا میکند و انتهای عصر، جرم او پنهان میشود و بعد هم نور او، غیبت امام عصرعلیه السلام هم اینگونه بود. اول خودش غائب شد و بعد از هفتاد سال، نورهایش (همان نواب اربعه) نیز از دنیا رفتند؛ یعنی شفق ساقط شد. شفق همان محو نور خورشید است؛ و غیبت کبری آغاز شد.
در ظهور هم همین گونه است که نور حضرت، مثل نور خورشید که ابتدا، صبح صادق را به وجود می آورد و بعد فضا مرتباً نورانی تر و روشن تر میشود؛ تا اینکه خورشید کاملاً ظاهر میگردد. معنایش این است که قبل از ظهور، نور آن حضرت باید عالمگیر شود.
دیدید که امام راحل رحمت الله علیه فرمود: «انقلاب ما انفجار نور بود؛ ما منتظر طلوع خورشیدیم!» یعنی ما در بین الطّلوعین هستیم!
✅ رهبر معظم انقلاب آیت الله خامنه ای: دهههای آینده دهههای شما است و شمایید که باید کارآزموده و پُرانگیزه از انقلاب خود حراست کنید و آن را هرچه بیشتر به آرمان بزرگش که ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمیٰ (ارواحنا فداه) است، نزدیک کنید.
بیانیه «گام دوم انقلاب» خطاب به ملت ایران
@haerishirazi
هدایت شده از محمدتقی اکبرنژاد
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حوزه_انقلابی
🔺حوزه ما انقلابی نیست!
🔺زعمای حوزه در مواقع حساس رهبری را حمایت نکردند!
▪️آیت الله سیفی مازندرانی
🆔 @feghahat
هدایت شده از مناهج 🇵🇸🇮🇷
🌀تولیدات علمی حوزهها، تأثیری در نهادهای نظام نداشته است
🔰گفتگوی شبکه اجتهاد با حجتالاسلام والمسلمین علی اکبر نوایی، رئیس مرکز نخبگان و استعدادهای برتر حوزه علمیه خراسان؛ تولیدات علمی حوزه های علمیه:
🔹یکی از کارهایی که باید انجام میشد، بنیاد سازی خود قانون اساسی به لحاظ اسناد فقهی پشتیبان است. نگارش اسناد فقهی پشتیبان، کار حوزههای علمیه است ولی متأسفانه کاری در این جهت انجامنشده است.
🔹الآن نظام ولایتفقیه ما یک ساختار تشکیلاتی منظمی ندارد. این مسائل در کجا باید تنظیم شود؟ معلوم است که باید در حوزه منقح شود.
🔹تولیدات علمی حوزه در عرصههای فقه نظام که در سالهای اخیر شروعشده است اولاً دیر شروعشده و ثانیاً فراگیر نیست و ثالثاً به تدوین نظام کلی منتهی نشده است و در مقام فعلیت، خروجی اندکی دارد.
ادامه گفتگو👈 http://yon.ir/JEi2j
شبکه اجتهاد
#فقه_نظامات
@Manahejj
هدایت شده از محسن قنبریان
💠درسی فقهی از تجربه صفویه!
🔹آیا دانشگاه(...)در تهران -با همه خدماتش- به یک مرکز "تبارگماری" بدل نشده است؟! آیا سرمایه اولیه آن و نمونه های مشابه اش در قم و تهران و... از اموال مصادره ای یا حاکمیتی و عمومی تدارک نشده بود؟! آیا امروز علیرغم ارائه خدمات علمی و فرهنگی، خانواده و فامیلی را بهره مندتر نکرده اند؟!
🔹آیا آنچه برخی نمایندگان ولی فقیه در مراکز استانها پس از چند دهه با جایگاه ویژه خود تدارک کرده اند، پس از خود به شخصیت حقوقی بعد واگذار می کنند یا همچنان بنام خودشان و در تصرف نزدیکانشان باقی می ماند؟! در بعضی استانها مجموعه ای تجاری، ساختمانی مفصل برای مصلا یا دفتر امام جمعه تدارک شده که معمولا به منصوب بعد منتقل می شود اما امتیاز دانشگاه، شبکه ماهواره ای، دهها مدرسه علمیه و...چه؟!
واضح است مخارج و مایه اولیه اینها هم از اموال یا امتیازها و مساعدتهای دولتی یا سهم مبارک امام(ع) بوده است؛ که غیر از مصرف عام داشتن نباید حیاط خلوت خانوادگی شود!
🔹نمونه ها منحصر به این موارد نیست و این نوشتار دنبال فهرست کردن موارد نیست بلکه توجه به درس مهمی از تجربه صفوی را منظور دارد
🔷تجربه صفوی:
در استفاده از اراضی خاص و منابع عمومی توسط علماء اسلام -که در دولت صفوی محترم شده بودند- بحثهای فقهی عمیقی بین علماء تراز اول شیعه شکل گرفت. یک طرف محقق ثانی بود که از اراضی ای در عراق برای خود در راستای مقاصد دینی بهره می برد؛ و در طرف دیگر مقدس اردبیلی بود که اصلا بخاطر پرهیز از این استفاده ها -حتی برای خدمات عمومی- به "مقدس" لقب گرفت. در اینباره رساله های فقهی نوشته شد که ۴تا از آنها در کتاب الخراجیات توسط جامعه مدرسین یک جا چاپ شده است.
🔹از جمله خورده هایی که مثل فاضل قطیفی به طیفِ بهره مند از منابع عمومی می گرفت این بود: مالی در اختیار فقیهی گذاشته شود تا رفع نیاز عامه کند و خودش در صورتی که محتاج است از آن بهره برد؛ حال اگر چنین فقیهی حیله شرعی بکار برد و آن مال را به ملکیت فرزند یا همسرش درآورد تا با اشکال احتیاج روبرو نشود، این یک حیله شرعی است!(ر.ک:السراج الوهاج لدفع عجاج قاطعه اللجاج/شیخ ابراهیم قطیفی).
در مقابل، سادات و روحانیونی که چنین اقطاعی از سوی حاکمیت به آنها واگذار شده بود به عمل فقهای بزرگ شیعه مثل سید مرتضی و علامه حلی استناد می کردند که چندین قریه در تصرف داشتند! مخالفین نیز در دفاع از آن فقهای بزرگ اصرار داشتند که حتی خط علامه حلی را دیده اند که آن زمینها را به دست خود احیاء و سپس وقف عام کرده؛ نه اینکه زمین آباد را از حاکمان گرفته و حالا ملک خانوادگی شده باشد!
🔹مقدس اردبیلی در رساله خود غیر از اشکال کبروی به این زمینها -که اصلا چون فتوحات مأذون از امام معصوم نبوده، اینها قابل خراج گذاری نیست- صغرویا هم این اشکال را مطرح می کند که: چگونه یکی از ما[علماء] میتواند اموال زیادی را بیش از حد حاجت خود بگیرد در حالیکه اصل آن از آن تمام مسلمانان است یعنی باید در مصالح عامه مانند بنای مسجد و پل، آن هم به امر امام(ع) یا نائب او خرج شود.(ر.ک:رساله خراجیه مقدس اردبیلی در کتاب الخراجیات).
🔷درسی برای دهه پنجم انقلاب!
نکته درس آموز آن مواجهه فقهی برای ما زیاد است. غیر از خانه ها و املاکی که به قیمت نازل، اول انقلاب به برخی مسئولان واگذار و امروز با متراژ های بالا و قیمتهای چند ده میلیاردی چالشی اجتماعی-سیاسی برای انقلاب شده؛ امتیازها و منابعی که برای کارهای عام المنفعه مثل دانشگاه اسلامی و حوزه علمیه و شبکه ماهواره ای و خیریه های بزرگ و... به برخی علماء داده شده است هم محل چالش است و نباید در تصرف خانوادگی و موروثی اینها قرار گیرد و الا با قصد اولی در تنافی است.
🔹درسیره سلف چنین بوده که پس از فوت مرجعی مُهر او شکسته می شد و اموال مورد تصرف ایشان نه به آقازاده او بلکه به اعلم بعد ایشان منتقل می شد؛ چیزی که در این سالها نقضش را سراغ داریم!
🔹همچنین اموال و امتیازهایی که از جانب نمایندگی ولی فقیه تدارک شده، منطقا باید به شخصیت حقوقی بعد(نماینده ولی فقیه بعدی)واگذار شود نه اینکه آنها اندوخته ای برای موقعیت بعدی آن فقیه(مثلا مرجعیت)قرارگیرد؛ یا خدای نکرده نوعی تبارگماری در آنها شکل گیرد و فامیل و خانواده ای را بهره مندتر کند...!
📝محسن قنبریان ۹۷/۱۱/۲۷
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از دلداده انقلاب
🔴🔴🔴#خاطرات امام خامنه ای
«#اخلاق» که میتوانیم داشـته باشـیم؟
در مسـجدي که بنـده نماز میخواندم، بین نماز مغرب و عشا هیچ وقت داخل مسـجد جا نبود؛ همیشه بیرون مسـجد هم جمعیت متراکم بود؛ هشـتاد درصـد جمعیت هم از قشـر جوان بودنـد؛ براي خـاطر این که با جوان تماس میگرفتیم. در همان سالها پوستینهاي وارونه مـد شده بود و جوانان خیلی اهل مد آن را میپوشـیدند. یک روز دیدم جوانی که از این پوستینهاي وارونه پوشـیده، صف اول نماز در پشت سجاده من نشسته است؛ یک حاجی محترم بازاري هم که مرد خیلی فهمیدهاي بـود و من خیلی خوشم میآمـد که او در صف اول مینشـست، در کنـار این جوان نشسـته بود. دیـدم رویش را به این جوان کرد و چیزي در گوشـش گفت و این جوان یک بـاره مضـطرب شـد. برگشـتم به آن حـاجی محترم گفتم چه گفتی؟ به جاي او جوان گفت چیزي نیست. فهمیدم که این آقا به او گفته که مناسب نیست شـما با این لباس در صف اول بنشینید! گفتم نه آقا، اتفاقاً مناسب است شما همین جا بنشـینید و تکان نخوریـد! گفتم حاجی! چرا میگویی این جوان عقب برود؟ بگـذار بدانند که جوان با لباسـی از جنس پوسـتین وارونه هم میتوانـد بیایـد به مـا اقتـدا کنـد و نمـاز جمـاعت بخوانـد. برادران! اگر پـول و امکانـات هنري نـداریم، اگر فعلاً ترجمهي قرآن به زبان سـعدي زمانه را نداریم، «اخلاق» که میتوانیم داشته باشیم؛ «فی صفۀ المؤمن بشره فی وجهه وحزنه فی قلبه».
با اخلاق، سـراغ این جوانان و دلها و روحها و وراي قالبهاشان برویـد؛ آن وقت تبلیغ انجام خواهـد شـد.
بیانات در دیدار با مسـئولان سازمان تبلیغات اسلامی در تاریخ
۱۳۷۶/۳/۲۶
دلدادگی💙
http://Sapp.ir/deldadegi
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صحبت های امام جمعه بندرعباس در حضور روحانی
🔹مردم نان ندارند، آقای رئیس جمهور برای حل مشکلات سفره مردم هم «علی برکت الله» بگویید.
@Farsna
هدایت شده از مناهج 🇵🇸🇮🇷
🌀ابتکار جالب آیت الله شب زنده دار/ تبیین و تحلیل گام دوم انقلاب در درس خارج
🔰آیت الله محمدمهدی شب زنده دار در ابتکاری جالب در درس خارج خود به تبیین و تحلیل گام دوم انقلاب اسلامی و مباحثه با شاگردان خود در این زمینه میپردازد.
شبکه اجتهاد
#امام_حوزه
#علما
@Manahejj
هدایت شده از خبر فوری قم
☑️ حدیث نقشبسته در دیدار امروز مردم تبریز با رهبر انقلاب
🔸 قالَ امیرُالمومِنین انَّما یَنزِلُ النَّصر بَعدَ الصَّبر؛ همانا نصرت الهی بعد از صبر نازل میشود...
☑️بزرگترین کانال خبری استان قم 👇
@PhotoQomNews