هدایت شده از طلاب و فضلاء امیرکلا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️زمین میخورید اگر فقط جنبه رحمت را بگیرید!!!
🔺حضرت امام خمینی اعلی الله مقامه
🔹احکام اسلام فقط نماز و روزه نیست.
🔹چرا #سوره_برائت را برای مردم نمیخوانید؟
🔹چرا فقط آیات #رحمت را میخوانید؟ آیات #قتال را چرا نمیخوانید؟
🔹قرآن با افراد مسلمان و مومن، به برادری رفتار میکند اما درباره کسانی که بر خلاف این هستند، میگوید: #بکشید، #بزنید، #حبس کنید؛ "اشداء علیالکفار"
🔹اگر فقط جنبه #رحمت را بگیرید، زمین میخورید. امیرالمومنین(ع) اصلا مسامحه نمیکرد و با مخالفین اسلام برخورد میکرد.
♦️سالهاست عدهای سکولار، غربزده و ناآگاه از جامعیت اسلام، برای از بین بردن حکومت اسلامی و نظام دینی، رویکرد و مبانی #اسلامرحمانی و #صلحکل را ترویج میدهند تا نظام اسلامی را در برابر #نظامسلطه دست بسته کنند.
#نجات_تاریخ صدای رسای اُمت
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1737359374C70e3695ffe
هدایت شده از خبر فوری
علامه محمدرضا حکیمی به ملکوت اعلا پیوست
▪️«الحیاة»، «خورشید مغرب»، «عقل سرخ»، «عاشورا: مظلومیتی مضاعف»، «شیخ آقا بزرگ تهرانی»، «تفسیر آفتاب»، «فریاد روزها»، از جمله آثار این اندیشمند بود.
@AkhbareFori
https://instagram.com/fori_plus?igshid=la45abwlch90
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
🤔سال ۸۸ بود
استادحکیمی بعنوان چهره برجسته #خدمت_به علوم_انسانی حائز دریافت جایزه جشنواره فارابی شد؛
اما ایشان باصدور پیامی ازحضور درمراسم و دریافت جایزه امتناع میورزد
در روز ارتحالش این پیام باردیگر منتشر میشود تا با عمق شخصیت این دانشمند فرزانه بیشتر آشنا شویم.
باسمه الحکیم
🔷اطلاع یافتم که بعنوان یکی از برگزیدگان جشنواره فارابی انتخاب شدهام. ضمن سپاسگزاری از اظهار لطف داوران، به استحضار میرساند که اینجانب در جشنوارهها حضور نمییابد. درجشنواره اخیر نیزحضور نیافته و جایزهای دریافت نکرده است.
🔻همانگونه که پیشتر هم یادآور شدهام، بار دیگر تاکید میکنم که «تا هنگامی که درجامعه ما فقر و محرومیت مرئی ونامرئی بیداد میکند»، برگزاری چنین جشنوارههایی، ازنظر اینجانب در اولویت نیست.
🔶در این جشنواره از فاضلان و استادانی، بنام خدمت ۵۰ ساله به علوم انسانی تجلیل شده است.
🔻پرسش این است «آیا این علوم برای ثبت در کتابها و در دنیای ذهنیت است یابرای خدمت به انسان وحفظ حقوق انسان وپاسداری از کرامت انسان است در واقعیت خارجی و عینیت؟»
🔻نصاب مقام انسان در معیشت و زندگی بمنظور رشد متعالی، رسیدن به اقامه «قسط قرآنی» در حیات اقتصادی است (لیقوم الناس بالقسط) و برخوردار بودن انسانها از حیثیت و کرامت و آزادی در حیات اجتماعی و سیاسی (ولقد کر منا بنی آدم).
❇️آری، باید بکوشیم تا جامعه ما چنان نباشد که دربارهاش بتوان گفت: «از دو مفهوم انسان و انسانیت، اولی در کوچهها سرگردان است و دومی در کتابها»!
محمدرضا حکیمی
هدایت شده از اخبار سوریه
10 رهبر اصلی گروه طالبان را بشناسید
طالبان بعد از سیطره بر افغانستان رویکردهای خود را برای مرحله آتی اعلام میکند و همه میخواهند بدانند مهمترین شخصیتهای طالبان که افغانستان را اداره خواهند کرد چه کسانی هستند و آیا اینها نقش رسمی در اداره کشور طی این مرحله دارند یا خیر. طی روزهای گذشته تعدادی از رهبران طالبان شناخته شدند که از جمله مهمترین آنها در زمینه نظامی و امنیتی ملا عبدالقیوم ذاکر است که از جمله اولین کسانی بود که وارد کابل شد و از کاخ ریاست جمهوری اداره امور امنیتی و نظامی را برعهده گرفته است. اما سرنوشت دیگر رهبران مهم طالبان نامشخص است.
۱.ملاذاکر
حسین سعید، از شخصیتهای آکادمیک نزدیک به طالبان اعلام کرد که ملاذاکر از موسسان طالبان و نزدیکان ملاعمر، موسس طالبان و از قویترین شخصیتهای آن است. وی ملاذاکر را به منزله وزیر دفاع دانست که نفوذ زیادی در محافل طالبان و قبایل جنوب دارد و تمام امور امنیتی را اداره میکند. رهبران دیگری مثل عبدالرحمان منصور، حاکم طالبان در کابل، برادر سیف الاسلام منصور، از مهمترین رهبران طالبان و پسر نصرالله منصور، فرمانده جهادی علیه شوروی است که از قبیله پشتونها هستند. ولی الله شاهین، از اصحاب رسانه افغانی و از نزدیکان طالبان اعلام کرد، ذاکر مهارت و تجربه دارد و مسئول طالبان در کابل است و بیشتر امور پایتخت را اداره میکند. او از مهم ترین رهبران طالبان است که در حال حاضر در کابل است.
۲.مولوی غالب
از رهبران غیرمشهور طالبان است اما نقش مهمی دارد و مسئولیت عملیات کابل قبل از سیطره طالبان بر آن را برعهده داشت او در حال حاضر ریاست پلیس طالبان را برعهده دارد و مسئول امنیت کابل است. مولوی فتح الله نیز در کنار او به عنوان رئیس سازمان اطلاعات نظامی فعالیت میکند.
۳.عبدالحق آخوندزاده
وی از مسئولان طالبان است که بعد از سیطره بر کابل امور را اداره میکنند هرچند که خیلی معروف نیستند. او مسئول کمیته بهداشت طالبان است و درحال حاضر به وحید مجروح، وزیر بهداشت دولت اشرف غنی کمک میکند. طالبان از مجروح خواسته بودند به فعالیتش ادامه بدهد.
۴.ملا سخاءالله
وی امور آموزشی و تربیت را اداره میکند و در حال حاضر فعالیتش به درخواست از دانشگاههای دولتی و خصوصی و مدارس دولتی و خصوصی برای عدم توقف فعالیشان محدود میشود.
۵.ذبیح الله مجاهد
وی سخنگوی طالبان و از رهبران مشهور این گروه است که در حال حاضر در کابل است. او با نقشش در دفاع از تصمیمات سیاسی و نظامی طالبان شناخته شده است اما اخیرا برای اولین بار در مقابل رسانهها ظاهر شد.
۶.امیر خان متقی
از نظر سیاسی پروندههای طالبان با رسیدن امیر خان متقی، عضو دفتر سیاسی طالبان به کابل آغاز شد. او با حامد کرزای، رئیس جمهور سابق افغانستان و عبدالله عبدالله، رئیس شورای عالی ملی و گلبدین حکمتیار، رهبر حزب اسلامی درباره پرونده دولت انتقالی و موضع طالبان گفتوگو کرد. یک منبع در طالبان اعلام کرد که او احتمالا پست وزارت رسانه و فرهنگ را برعهده بگیرد.امیر خان متقی بعد از رسیدن به کابل در اولین فایل صوتی خود پیامی را به مردم و کارمندان دولت و آمریکایی ها داد. او از مردم خواست صبور باشند.
۷.عبدالغنی برادر
وی رئیس دفتر سیاسی طالبان و از موسسان طالبان است.
۸.هبت الله آخوندزاده
وی مه ۲۰۱۶ به عنوان رهبر طالبان در جریان انتقال سریع قدرت بعد از چند روز از مرگ اختر محمد منصور در حمله پهپادی آمریکا در پاکستان تعیین شد.قبلا او بیشتر روی مسائل قضایی و دینی متمرکز بود. وی پسر یک روحانی است و اصالتا از قندهار است. ایمن الظواهری، رهبر القاعده فورا با او بیعت کرد و به او لقب "امیر المومنین" داد.
۹.سراج الدین حقانی
وی پسر جلال الدین حقانی، از مشهورترین رهبران جهاد علیه شوروی و مردم دوم طالبان و رهبر شبکه قدرتمند حقانی است. واشنگتن شبکه حقانی را که پدر وی آن را تأسیس کرده تروریستی و از خطرناکترین گروههایی میداند که با نیروهای آمریکایی و ناتو در دو دهه گذشته در افغانستان جنگیده اند.
۱۰.ملایعقوب
وی پسر ملا محمد عمر و رئیس کمیته نظامی است که نفوذ زیادی در طالبان دارد. وی رویکردهای استراتژیک جنگ علیه دولت افغانستان را تعیین میکرد. همچنان نقشی که وی در داخل طالبان بازی میکند مبهم است. برخی معتقدند که تعیین او در سال ۲۰۲۰ به عنوان رئیس کمیته نظامی صرفا یک اقدام نمادین بود.
منبع: العربی جدید
@syriankhabar
هدایت شده از روزنه
اثری فراموش شده از مرحوم استاد حکیمی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
▫️در آستانه اولین محرم بعد از انقلاب بنا بر نظر حضرت امام(ره) برای آگاهی طلاب و روحانیون از برخی مسائل لازم، سمیناری ده روزه در مدسه فیضیه برگزار گردید. مرحوم محمدرضا حکیمی ره در تاریخ 19 آبان 1358 سخنران این سمینار با عنوان"هویت صنفی روحانی" بود.
این سخنرانی بعد از پیاده سازی و انجام برخی تغییرات توسط خود ایشان با همین نام در قالب کتاب منتشر گردید.
▫️ اثر "هویت صنفی روحانی" در دهه شصت چند باری تجدید چاپ شد. اما در حال حاضر به خاطر کمیاب بودن آن در میان طلاب و حوزویان، به شدت مهجور است.
🔹این کتاب در ضمن هفتاد سرفصل و در 104 صفحه به بیان ابعاد مختلف هویت صنفی طلبه و روحانی میپردازد. برخی سرفصلهای این کتاب عبارتند از:
هویتهای سه گانه انسان
شرح هویت صنفی
نیاکان صنفی طلاب
تعریف طلبگی
خودسازی از راه شناخت هویت صنفی
نخستین وظیفه یک طلبه
بحثی در باب«تصفیه» و نقش طلاب جوان در آن
مخالفان تصفیه چه کسانی هستند
ای طلاب جوان به داد روحانیت برسید
از تصفیه نهراسید
سایه گسترده امام(ره)
تصفیه به دست چه کسانی
لزوم آگاهی در «نهضت تصفیه» و .....
در ادامه خلاصهای از برخی سرفصلهای این کتاب خواهد آمد.
نخستین وظیفه یک طلبه
بنابراین نخستین کاری که یک طلبه _به عنوان یک طلبه_ باید بکند، این است که تبارنام صنفی خویش را به خوبی بشناسد، و بداند که وارد چه جریانی شده است، و چکاره است، و پا جای پای چه کسانی گذاشته است.
در این شناخت و پیگیری است که میرسد به منشا صنفی روحانی.
طلبه هنگامی که دانست که از نظر صنفی و شغلی، از تبار پیامبران است و سلاله ابراهیم و موسی و عیسی و محمد(ص)، و هنگامی که دانست که از موضع بت شکنانِ بزرگِ تاریخ سخن میگوید، با شخصیت و قوامی سخن خواهد گفت پیامبرانه، مانند امام خمینی.
.... نگوئید: ما علی(ع) نمیشویم. کسی نمیخواهد شما علی بشوید، اما اثری و شباهتی از او باید داشته باشید، چون دنباله صنفی او هستید، و ادامه جریانی که او نیز در آن جریان قرار داشته است. اگر هیچ شباهتی و کاری به علی ع و به امام جعفر صادق ع نداشته باشید، و نخواهید این شباهت را در خود ایجاد کنید ، راه بازار باز است، آدم میرود کاسب میشود، داعی ندارد که طلبه بشود. طلبه که شد، یعنی: قبول یک سلسله مسائل و تربیتها و شدنها و تعهدها.
▫️هویت صنفی روحانی، صص 31و 32.
@rozaneebefarda
هدایت شده از محمد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی صدا و سیما سکوتش را در مورد واکسیناسیون می شکند...
◻️ از ابتدای کرونا کشور نیجر در آفریقا بدون ماسک و بدون رعایت فاصله اجتماعی فقط ۲۰۰ کشته کرونایی داشته است. این کشور تمام واکسن هایش را پس فرستاده است. پیش بینی میشد با این اقدامات فاجعه کرونایی در نیجر اتفاق بیفتد ولی هیچ فاجعه ای اتفاق نیفتاد بلکه این کشور جزو کشورهایی است که کمترین فوتی های کرونا را دارد.
@Basir2022
هدایت شده از روزنه
12.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برگزاری مراسم و دسته عزاداری حسینی در کشور ژاپن
▫️با شرکت شیعیان ژاپنی و مداحی به زبان آن کشور، با حضور ایرانیان و سایر ملیتها.
@rozaneebefarda
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
این 👇👇هم جالب انگیزناکه!
روزی حاکمی در قصر نشسته بود که از بیرون قصر صدای سیب فروشی را شنید که فریاد میزد:
“سیب بخرید! سیب !!”
حاکم بیرون را نگاه کرد و دید که مرد دهاتی، حاصل باغش را بار الاغی نموده و روانه بازار شده است.
حاکم هوس سیب کرد و به وزیر دربارش گفت:
۵ سکه طلا از خزانه بردار و برایم سیب بیار!
- وزیر ۵ سکه را از خزانه برداشت و به دستیارش گفت:
-این ۴ سکه طلا را بگیر و سیب بیار!
دستیار وزیر فرمانده قصر صدا زد و گفت:
-این ۳ سکه طلا را بگیر و سیب بیار!
فرمانده قصر افسر دروازه قصر را صدا زد و گفت:
-این ۲ سکه طلا را بگیر و سیب بیار!
افسر عسگر را صدا کرد و گفت:
این ۱ سکه طلا را بگیر و سیب بیار!
عسکر دنبال مرد دست فروش رفته و از یقه اش گرفته گفت:
های مرد دهاتی! چرا اینقدر سر صدا میکنی؟ خبر نداری که اینجا قصر جناب حاکم است و با صدای دلخراشت خواب جناب عالی را آشفته کرده ای.اکنون به من دستور داده تا تو را زندانی کنم.
مرد باغدار به پاهای عسکر قصر افتاد و گفت:
اشتباه کردم قربان!
این بار الاغ حاصل یک سال زحمت من است، این را بگیرید، ولی از خیر زندانی کردن من بگذرید!
عسکر نصف بار سیب را برای خودش گرفت
و نصف ديگر را برای افسر برده و گفت:
-این هم این سیب ها با ۱ سکه طلا.
افسر نیمی از آن سیبها را به فرمانده قصر داده، گفت:
این سیب ها به قیمت ۲ سکه طلا!
فرمانده نیمی از سیبها را برای خود برداشت و نیمی به دستیار وزیر داد و گفت:
-این سیب ها به قیمت ۳ سکه طلا!
دستیار وزیر، نیمی از سیب ها را برداشت و نزد وزیر رفته و گفت:
-این سیب ها به قیمت ۴ سکه طلا!
وزیر نیمی از سیب ها را برای خود برداشت و بدین ترتیب تنها پنج عدد سیب ماند و نزد حاکم رفت و گفت:
- این هم ۵ عداد سیب به ارزش ۵ سکه طلا!
حاکم پیش خود فکر کرده و پنداشت که مردم واقعاً در قلمرو تحت حاکمیت او پولدار و مرفه هستند که کشاورزش پنج عدد سیب را به پنج سکه طلا می فروشد هر سیب یک سکه طلا
و مردم هم یک عدد سیب را به یک سکه طلا میخرتد! یعنی ثروتمندند
پس بهتر است ماليات را افزايش دهم و خزانه قصر را پرتر سازم.
در نتيجه مردم فقیرتر شدند و
شریکان حلقه فساد قصر سرمایه دارتر .
هدایت شده از پورمحبوب
18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀صد مجتهد و چندین برابر روحانیون درون حاکمیت ج.ا چه وظیفه ای دارند؟
• آیا "حق فقرا تضییع" نمیشود؟ آیا برخی "در معیشتشان مغلوب" نیستند؟ آیا برخی "مستعبد مقهور" نیستند؟!
• دانشمندان علوم انسانی و اسلامیِ حاکمیت نباید درباره ادامه برنامه های توسعه و برنامه های بودجه کاری کنند؟!
• در تدوین این برنامه ها از کارشناسی برنامه و بودجه تا شورای نگهبان مسئولند!
#برشی_کوتاه_برای_کم_حوصله_ها
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 تقدیر رهبر انقلاب از سفر روز جمعه آقای رئیسی به استان خوزستان و حضور بیواسطه بین مردم: این کار یک جلوهای از مردمیبودن است
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت سیزدهم: یک جلوهی مردمی بودن همین رفتن میان مردم و شنیدن بیواسطه از مردم است. این حرکت بسیار خوب و مستحسنی که دیروز جناب آقای رئیسی انجام دادند که رفتند #خوزستان در میان مردم با مردم، از آنها شنیدند، با آنها حرف زدند، این یک جلوهای از #مردمی_بودن است که بسیار کار خوبی است. ۱۴۰۰/۶/۶
#بسته_خبری | #دیدار_هیئت_دولت
هدایت شده از روزنه
🏴انا لله و انا الیه راجعون
▪️عبد صالح خدا، میراث دار معنوی حاج آقا فخر تهرانی(ره)، عالم انقلابی و خدمتگزار، جناب حجةالاسلام و المسلمین حاج آقا مسلم اسماعیلی دارفانی را وداع گفت.
▫️ایشان عمر خود را وقف خدمت به محرومین و مستمندان کرد و از #پیشگامان_کار_جهادی در حوزه علمیه شناخته میشود.
گروههای جهادی حوزوی میتوانند او را به مانند حاج عبدالله والی، بعنوان یکی از اسوههای کار جهادی به مردم و جهادگران معرفی نمایند.
فاتحه و صلواتی به روح این مرد معنوی هدیه کنیم...
@rozaneebefarda
هدایت شده از روزنه
مکرون منفور و اهانت کننده به ساحت مقدس رسول الله(ص) در حرم شریف کاظمین(ع)
آیا حوزه علمیه #نجف موضعی درباره این هتاکی آشکار ندارد؟!
الکاظمی چرا جرأت کرده با احساسات مذهبی مسلمانان بازی کند؟
آیا حمایت ضمنی طیفی از متولیان مذهبی عراق موجب این تجری شده است؟
منتظر مواضع علمای نجف میمانیم...
@rozaneebefarda
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
🔴 اینو دیگه کجای دلمون بذاریم؟!
🔻 واکسن زدن زنان توسط مردان!!
✍ به بهانه واکسیناسیون، فعل حرام های متعددی در مراکز واکسیناسیون در حال انجام است!
🔥 @Moohem
هدایت شده از مرتضی رجائی
صنعت پزشکی مدرن، تجارت دارو!
⭕️اگر میخواهید با کاری که نظام #پزشکی_مدرن برای توسعه خود با مردم دنیا کرده است آشنا شوید، #فیلم_سینمایی_کِنوک را ببینید.
این فیلم کمدی، محصول بلژیک و فرانسه و مبتنی بر یک نمایشنامه طنز مشهور، نوشته ژول رومن است.
یک پزشک جوان که میخواهد کار خود را شروع کند، به دعوت پزشک یک شهر کوچک به آنجا میرود تا به جای او پزشک شهر شود.
پزشک سالخورده که سالها در آن شهر بوده، حاضر است حتی خانه خود را با همه امکانات به کِنوک بدهد و به زادگاهش برود؛ چون مردم یا اصلا بیمار نمیشوند، یا او میتواند با چند توصیه و پرهیز غذایی آنها را درمان کند. بنابراین، احساس میکند در آن شهر کوچک اصلاً مفید نیست و آن اندازه که باید، بیمار معاینه و درمان نمیکند.
کنوک در نخستین گام، اعلام عمومی و تبلیغات میکند که یک روز در هفته، رایگان به مردم مشاوره پزشکی میدهد.
در گام بعد به مدرسه شهر میرود و با هماهنگی معلم، آموزشهای پزشکی برای دانشآموزان میگذارد تا آنها را با مفاهیم بیماری و درمان آشنا کند.
در گام بعد، به سراغ صاحب داروخانه شهر میرود که همیشه در مغازهاش مگس میپراند؛ با او صحبت میکند و یک قرار ضمنی میگذارند.
فشرده نقشه او در سکانس معاینه پستچی مشهود است. پستچی که کاملاً سالم در حال زندگی معمولی است، جذب کنوک میشود و به او اعتماد میکند. در اولین معاینه، دکتر به او میگوید مصرف یکی دو دارو را شروع کند و فردا صبح در بستر بماند تا برای معاینه اش بیاید.
هنگام رفتن پزشک سالخورده از شهر، دکتر کِنوک به او میگوید: تو میتوانستی غرق در طلا از این شهر بروی!!
🆔 @m_rajaaei
هدایت شده از مرتضی رجائی
چند دقیقه وقت بذارید و این هشت استوری آماری-تحلیلی دوست عزیز و فرهیختهام #دکتر_محسن_دنیوی رو بخونید؛
بعد به پرسشهای ایشون در استوری نهم فکر کنید:
راستی، چرا در #افغانستان هیچکس #ماسک ندارد؟!
در #تجمع_ایالت_پنجشیر، جمعیت ظاهراً بیش از ده هزار نفر بود؛ اما کسی ماسک نداشت و همه کنار هم بودند.
آیا در #افغانستان و #عراق و #سوریه و #کشورهای_آفریقایی، مرگ و میرها را پنهان میکنند؟
با وجود شبکههای اجتماعی، آیا میشود تصاویر جنازههای انباشته شده را در این کشورها پنهان کرد؟ یا انبوه جنازه وجود ندارند؟
با سیستمهای تشخیص و درمان ضعیف و با بهداشت عمومی پایین، چطور این وضعیت برای آنها پیش آمده است؟!
#یادداشتهای_کرونایی
#کرونا
#کرونا_معمای_قرن
#جنگ_آمار_و_ارقام
#نظم_نوین_جهانی
🆔️ @m_rajaaei
هدایت شده از روزنه
دیدگاه آیتالله العظمی سیستانی درباره ورود کفار به حرم معصومین(علیهم السلام)
#بازنشر به مناسبت ورود مکرون به حرم کاظمین(ع)
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
▫️سؤال: آیا پیروان ادیان و کتابهای آسمانی و یا دیگر کفار که اهل کتاب نیستند، میتوانند وارد مساجد و دیگر اماکن عبادت و مشاهد مقدس ؟
🔹پاسخ: بنابر احتیاط واجب، ورود آنان به مساجد و حرم های مطهر معصومین علیهمالسلام #جایز_نیست اما دیگر اماکن مقدس، فی نفسه مانعی ندارد.
▪️مشاهده متن استفتا در سایت رسمی:
👇
https://www.sistani.org/persian/qa/01034/
@rozaneebefarda
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍️22 محرم 460رحلت شیخ طوسی ره
وی در رمضان سال ۳۸۵ هجری قمری در طوس زاده شد، گرچه تاریخ دقیق تولد او در دست نیست. از کودکی آغاز به آموختن علوم اسلامی کرد. در سال ۴۰۸، در ۲۳ سالگی، خراسان را به قصد عراق ترک کرد و به بغداد رفت تا از محضر بزرگترین دانشمند شیعه آن دوران یعنی شیخ مفید درس آموزی کند
در جوانی به درجه اجتهاد رسید و کتاب تهذیب الاحکام را در این دوره و با پیشنهاد استادش، شیخ مفید تألیف کرد.وی پنج سال از عمرش را به شاگردی شیخ مفید گذراند. پس از رحلت شیخ مفید، نزد شاگرد او سید مرتضی حاضر شد و ۲۳ سال تحصیل کرد.
سید مرتضی علم الهدی به سال ۴۳۶ درگذشت و پس از وی شیخ طوسی، مرجع شیعه شناخته شد. ترکان سلجوقی در سال ۴۴۷ با استفاده از ضعف آل بویه - که شیعه مذهب بودند - به بغداد حمله کردند و با اشغال آن، حکومت آل بویه را برانداختند. طوسی تا سال ۴۴۸ در بغداد بود و مجلس درس خود را در همان شهر تشکیل داد. در سال ۴۴۸ به سبب حمله طغرل به بغداد و انقراض آل بویه بر آزار و اذیت شیعیان توسط اهل سنت و سلجوقیان افزوده شد.
در این زمان عبد الملک وزیر طغرل بیک، به محلههای شیعهنشین حمله کرد و به کشتار آنان پرداخت. حتی به خانه شیخ حمله کردند تا وی را به قتل برسانند، ولی او را نیافتند و وسایل منزل و کتابهای او را به آتش کشیدند و نابود ساختند. گفتهاند طغرل بیک تا سال ۴۴۹، چندین بار کتابهای شیخ طوسی را در ملأ عام سوزاند. پس از این حادثه شیخ از بغداد خارج شد و به نجف رفت و حوزه علمیه نجف را تأسیس کرد. گفته شده که در آنجا ۳۰۰ مجتهد تربیت کرد و چندین کتاب نوشت. برخی گزارشها نیز سال ۴۴۸ را سال تأسیس حوزه علمیه نجف میدانند.
نفوذ علمی به گونهای بود که تا ۸۰ سال فتوایی مخالف فتواهای وی صادر نشد. خاندان شیخ طوسی تا چند نسل همه از علما و فقها بودهاند. پسرش شیخ ابو علی ملقب به «مفید ثانی» کتابی به نام «أمالی» دارد و کتاب «النهایة» تألیف پدرش را نیز شرح کردهاست. همچنین دختران شیخ طوسی نیز فقیهه و فاضله بودهاند.
@Qavami
هدایت شده از اصالت اندیشه
اصل این متن ارزشمند، از شبکههای اجتماعی عراق که تحت سهمگینترین فشارهای تغییرات اجباری اجتماعی زیر استبداد آمریکائی و یهودی است آمده که البته ایران هم تحت چنین فشارهائی هست اما به روشهائی دیگر. از نام نویسندۀ اصلی آن مطلع نیستم، اما مطالعۀ آن پرفایده است.
از لحاظ دموکراسی:
لوط علیه السلام، باید رذائل قومش را قبول میکرد، چون آنها اکثریت جامعه بودند..!
از لحاظ لیبرالیسم:
لوط علیهالسلام نباید قومش را از آن کارهای زشت نهی میکرد، آنها در فعالیتهایشان آزاد بودند، مخصوصا وقتی کسی را اذیت نمیکردند..!
از لحاظ سکولاریزم:
دین چه دخالتی در فعالیتهای جنسی مورد رضایت طرفین میتواند داشته باشد؟!!
از لحاظ عصر روشنگری:
قوم لوط عاجز و معذور بودند، از اختلال ژنتیک رنج میبردند که طبعشان مجبورشان میکرد به اعمال قبیح روی آورند.
از لحاظ دولت مدنی مدرن
افراد شاذ، گروهی از ملت هستند، بر همه احترامشان واجب است و لازم است حقوقشان برای انجام عمل زشت پرداخت شود، بلکه لازم است در پارلمان نماینده داشته باشند...!
از لحاظ دین فطرت، دین اسلام:
لوط علیه السلام، نمیتوانست از پس قومش برآید، پس به انکار اعمال زشتشان پرداخت و با زبان آنها را نصیحت کرد و در قلب نسبت به افعال آنها اکراه داشت!
سپس به امر الهی آنها را پس از نصیحت مکرر و دعوت بدون اثر ترک کرد...!
تا پس از آن عذاب الهی نازل شود که در قرآن آمده است: (و هنگامی که فرمان ما فرا رسید، آن (شهر و دیار) را زیر و رو کردیم؛ و بارانی از سنگ [= گِلهای متحجر] متراکم بر روی هم، بر آنها نازل نمودیم...)
حقیقت ...
دموکراسی، و لیبرالیسم، و سکولاریسم و روشنگری و دولت مدنی ...
همه در جدال با اصول و فروع و اخلاق در دین اسلامند، هیچ بندی آنها را به هم پیوند نمیدهد، و تماما مثل کفر و ایمان در تناقضند..!
همسر لوط علیه السلام، با آنها در افعال قبیح مشارکت نداشت اما وی یک فرد روشنفکر بود: (Open minded).
رفتارهایشان را پذیرفت و انکار نکرد، و به کاری که میکردند اقرار میکرد..!
در قرآن جزای او چنین بود: ما او و خانوادهاش را نجات دادیم، بجز همسرش که مقدّر کردیم جزء باقیماندگان (در آن شهر) باشد!
درسی برای هر کسی که مدعی همجنسگرائی و روشنفکری و گشایش در حدود الهی است.
{فذكر بالقرآن من يخاف وعيد }
پس بوسیله قرآن، کسانی را که از عذاب من میترسند متذکّر ساز (وظیفه تو همین است)!
______________________________________________
اصل متن:
ديموقراطياً :
كان على لوط -عليه السلام- قبول رذيلة قومه ، كونهم يشكلون غالبية المجتمع..!
ليبرالياً:
لايحق للوط -عليه السلام- أن ينهاهم عن رذيلتهم ، فهم أحرار في تصرفاتهم، خاصة أنهم لم يؤذوا أحداً..!
علمانياً :
ما دخل الدين في ممارسات جنسية تتم برضى الطرفين؟!!
تنويرياً:
قوم لوط مساكين، معذورون، كونهم يعانون من خللٍ جيني أجبرهم [طبعياً] على ممارسة الفاحشه ..!
الدولة المدنية الحديثة :
الشواذ فئة من الشعب، يجب على الجميع احترامهم، وإعطاؤهم حقوقهم لممارسة الرذيلة ، بل ويحق لهم تمثيل أنفسهم في البرلمان ..!
في دين الفطرة دين الإسلام:
لوطا -عليه السلام- لم يكن قادراً على ردع قومه، فأنكر رذيلتهم، ونصحهم باللسان، وكره بقلبه أفعالهم!
ثم غادرهم بأمر رباني بعد تكرار النصح والدعوة بلا جدوى..!
ثم حلّت العقوبة الربانية في قوله تعالى: (فَلَمَّا جَآءَ أَمْرُنَا جَعَلْنَا عَالِيهَا سَافِلَهَا وَأَمْطَرْنَا عَلَيْهَا حِجَارَةً مِّنْ سِجِّيلٍ مَّنْضُودٍ).
الحقيقة ...
إن الديموقراطية، والليبرالية، والعلمانية، والتنويريه والدولة المدنية...
كلها تنازع الإسلام في أصوله وفروعه وأخلاقه، وتعاملاته ، لايجمعهم به أي رباط، تماماً كالتناقض بين الكفر والإيمان..!
زوجة لوط عليه السلام لم تشترك معهم في الفاحشة ولكنها كانت مُنفتحه :
( open minded )
تتقبّل افعالهم ولا تُنكرها عليهم وتُقرّهم فيما يفعلون .!
فكان جزاؤها في قوله تعالى: ((فأنجيناه وأهله إلا امرأتهُ كانت من الغابرين))
درس لكل من ادّعى المثالية والانفتاح في حدود الله
از کانال تلگرامی سید احمد خوئی
@hadihoseiniasl
هدایت شده از مرتضی رجائی
کسب آبرو از بیآبرو؟!!😯🤔
از عجایب روزگار اینکه اخیراً یکی از علمای بزرگوار حوزه علمیه تهران فرموده است:
"در زمان شیوع کرونا دو اتفاق افتاد، یکی آبرومندی علمای شیعه و دیگری آبروریزی علم جدید.
✅ همه مراجع و رهبری خود را تابع قوانین پزشکی دانستند و رعایت کردند.
⛔️ آن وقت چهار تا طلبه میگویند ما واکسن نمیزنیم و اگر بزنیم احساسات جنسیتی انسان عوض میشود!؟
متاسفانه آبروی حوزه و علما از سوی برخی طلاب جوان با حرفهای ناپخته آسیب میبیند".
نکته شگفتآور این فرمایش آن است که مایه آبرومندی علمای شیعه در ماجرای کرونا، دقیقاً پایبندی به همان علم جدید و پزشکی مدرنی بوده که در جریان کرونا دچار آبروریزی شده است!!😯😯😯
#یادداشتهای_کرونایی
#کرونا
#علم_جدید
#پزشکی_مدرن
#طب_سنتی
🆔️ @m_rajaaei