هدایت شده از سید محمد جواد سید شبیری
🌹 فقيه واحد لا يوازن به ألف عابد...
قال النبیّ صلّی الله علیه وآله :
فقیهٌ واحد أشدّ علی إبلیس من ألف عابدٍ.
📚 بحار الانوار ١ / ١٧٧
و تلك الأشدية لجهات شتّى:
✔️ الأولی : علی أن الفقیه بصیر فی دینه بما أخذ من الکتاب و السنة یکون إغوائه و إضلاله أصعب مئونةً من إضلال العابد الذی لیست له هذه البصیرة، کما ورد بهذا المعنی عنهم علیهم السلام: من دخل فی هذا الدین بالرجال أخرجه منه الرجال کما أدخلوه فیه و من دخل فیه بالکتاب و السنة زالت الجبال قبل أن یزول.
📚 بحارالانوار ٢ / ١٠٥
✔️ و الثانیة : لأن العابد همّه ذات نفسه فقط و لکن الفقیه همه مع ذات نفسه ذات عباد الله و إمائه لینقذهم من ید إبلیس و مردته کما هو صریح الروایة.
📚 بحارالانوار ٢ / ٥
و ورد أیضا : نعم الرجل الفقیه فی الدین إن أحتیجَ إلیه نفع و إن لم یُحتج إلیه نفع نفسَه.
📚 بحارالانوار ١ / ٢١٦
و إلى هذه أشار الإمام عليه السلام في رواية شريفة فقال:
اَلرَّاوِيَةُ لِحَدِيثِنَا يَشُدُّ بِهِ قُلُوبَ شِيعَتِنَا أَفْضَلُ مِنْ أَلْفِ عَابِدٍ.
📚 الكافي الشريف ١ / ٣٣
✔️ و الثالثة : بداهة أن عنوان العبادة ـ التی هی الغایة فی الخلقة ـ لا تصدق علی المأتی به إلا إذا تطابق مع المأمور به، و أن إحراز هذا التطابق لا یمکن إلا بالعلم و الفقه.
فعلهذا قد یفعل العابد الجاهل فعلا بزعم العبادة و طاعةِ الله تعالى و الحال أنه عین الذنب و المعصیة و طاعةِ الشيطان، بل كثيرا ما يفعل كذلك کما وقعت الواقعة لجریح العابد. فراجع البحار ٧١ / ٣٧ و ٣٨
✔️ و الرابعة: لا ريب في أن الذي لابد منه فى صحة العبادة - فضلا عن مقبوليتها - هو اليقين و التصديق الجازم بالمبدأ و المعاد و سائر المعتقدات الحقة، و هذا اليقين لو كان موجودا في أحدٍ لَوُجِدَ في الفقيه دون العابد الذي ليس بفقيه.
و قال أمير المؤمنين عليه السلام:
نَوْمٌ عَلَى يَقِينٍ خَيْرٌ مِنْ صَلاَةٍ فِي شَكٍّ.
📚 بحارالانوار ٣٣ / ٣٥٧
✔️ و الخامسة: ضرورة أن فضيلة الأعمال الصالحة عند الله تعالى إنما تحاسَب على قدر العلم و العقل و المعرفة، كما صرح بذلك الإمام الصادق عليه السلام حيث قال في رواية:
إِنَّ اَلثَّوَابَ عَلَى قَدْرِ اَلْعَقْل.
📚 بحارالانوار ١ / ١١
و التصريح بها يوجد كثيرا.
http://eitaa.com/shobeiri
https://t.me/shobeiri
https://eitaa.com/rejal_shobeiri
https://t.me/joinchat/AAAAAEMiQ7jv_Mv4p4KIpw
هدایت شده از کشکول یک طلبه
🔰 بررسی یک تحریف غمانگیز تاریخ انقلاب:
نظر صریح حضرت امام(ره) درباره شغل اصلی روحانیون و عدم ورود در عرصه اجرا
🔹 حضرت امام قبل از انقلاب کرارا این مطلب را فرمودند که «روحانیون شغلشان یک شغل بالاتر از این مسائل اجرایی است ـ و چنانچه اسلام پیروز بشود، روحانیون می روند سراغ شغلهای خودشان»(صحیفه ج۱۶ ص۳۴۸)
👈 بعد از انقلاب با دیدن تجریهی بازرگان و بنی صدر و نهضت آزادی، به این نتیجه رسیدند که با سپردن امور به این جماعت کت و شلواری و سکولار، «این کشور به حلقوم امریکا یا شوروی می رود» (همان)
🔹 وقتی دیدند نیروی غیرروحانی متعهد وجود ندارد، راضی شدند که موقتا(تاکید میکنم موقتا!) روحانیون وارد عرصه اجرا شوند.
✅ ایشان دو بار تصریح میکنند که این حکم موقتیست ولی متاسفانه در کلیپهایی که از امام در این سخنرانی پخش میشود، این دو بخش حذف شدهاند:
1⃣ «و الآن هم عرض می کنم هر روزی که ما فهمیدیم که این کشور را یک دسته از این افرادی که روحانی نیستند، به آن طوری که خدای تبارک و تعالی فرموده است، اداره می کنند، آقای خامنهای[رئیسجمهور وقت که با اجازه امام، اولین رئیسجمهور روحانی بودند] تشریف می برند سراغ شغل روحانی بزرگ خودشان و نظارت بر امور و سایر آقایان هم همین طور.»(همان)
2⃣ «ما از حرفی که در مصاحبه ها گفتیم، عدول کردیم و موقتاً تا آن وقتی که این کشور را غیر روحانی می تواند اداره کند، آقایان روحانیون به ارشاد خودشان و به مقام خودشان برمی گردند و محول می کنند دستگاههای اجرایی را به کسانی که برای اسلام دارند کار می کنند...»(همان)
❗️شاید بگویید خب! هنوز هم زمانش نرسیده و غیرروحانیِ غیرسکولار نداریم و لذا کماکان مصلحت موقتی که امام فرمود وجود دارد! ما عرض خواهیم کرد که به این لیستی که چندین ماه پیش در همینجا منتشر کردیم توجه کنید:
⬅️ لیست روحانیونی که بعد از آن حکم امام تا قبل از دولت سیزدهم در راس قوای مجریه و مقننه قرار گرفتند:
هاشمی رفسنجانی
کروبی
خاتمی
ناطق نوری
حسن روحانی
حضرت آقا
⬅️ لیست غیرروحانیونی که در این دو منصب قرار گرفتند:
شهید رجایی
حداد عادل
احمدینژاد
علی لاریجانی
قالیباف
✅ خودتان قضاوت کنید! حضرت آقا را استثناء کنید ببینید کدام دسته سکولارتر بودند و کدام دسته متعهدتر؟!
پینوشت:
۱.رئیس دولت سیزدهم را در لیست نیاوردیم چون ابتدای کار دولت است و هنوز زمان قضاوت ایشان فرا نرسیده.
۲.نهایتا حتی اگر کسی با ذکر ادعایی عجیب بگوید تفاوتی بین دسته اول و دوم نیست، همین مقدار هم نشانه انقضای زمان تعلیل مرحوم امام است.
💠به کشکول یک طلبه بپیوندید🔰🔰🔰
🆔 @KashkooleTalabeh
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
✅ پذیرش حوزههای علمیه سراسر کشور
مرکز مدیریت حوزههای علمیه برادران از بین جوانان و نوجوانان با استعداد و شایسته جهت تحصیل و تربیت در حوزههای علمیه طلبه میپذیرد.
داوطلبان واجد شرائط پس از کسب امتیاز لازم و سپری کردن موفقیت آمیز مراحل پذیرش در یکی از مدارس علمیه سراسر کشور به عنوان طلبه رسمی مشغول به تحصیل میشوند.
📖 اطلاعات بیشتر:
www.paziresh.ismc.ir
هدایت شده از ۱۱۳
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ بیست سال فرصت داریم
ما بیست سال این فرصت (جمعیت جوان کشور) را داریم؛ اگر در این بیست سال توانستیم پایههای کار خودمان را محکم کنیم که بُرد کردیم؛ اگر غفلت کردیم و این بیست سال فرصت از دستمان رفت و کشور وارد عرصهی سالمندی و فرسودگی شد، دیگر کاری نمیشود کرد.
🔰 رهبر انقلاب ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
هدایت شده از حسين نتاج درزى (حائرى درزى)
13.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید ولذت ببرید....
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
زندگی در سحر .mp3
1.68M
📣 سفارش عبادی دیگر به جمعی از مدیران رسانهای
◀️ کسانی که در صف مقدماند و با بحرانهای بزرگ مواجه هستند، پیشنهاد میدهم که نماز امام زمان (که در مفاتیحالجنان در اعمال روز جمعه نقل شده است) را هر روز بخوانید و نیر دعاهای مرتبط با امام عصر(عج) و ظهور را هر روز بخوانید و آنها را دعاهای اصلیِ سحرهای خودتان و دعاهای اصلیِ بعد از نمازهایتان قرار دهید.
◀️ دعاهای مرتبط با امام زمان(عج) و عصر ظهور، تصویرها و افقهای درست را جلوی چشم ما قرار میدهد و در روح ما منعکس میکند و انگیزش روحی و درک عقلانی به ما میدهد و در این صورت، با آن حضرت همافق میشویم و میتوانیم با استواری و استقامت در برنامه حضرت کار کنیم. کسی که با آن حضرت همافق نباشد، هر کاری بکند، بیرون از طرح حضرت است.
◀️ اصلاح سبک خواب و بیداری، محور تغییر الگوی خوراک و پوشاک و الگوهای دیگر است. امروز سبک خواب ما غلط است. باید به هر قیمت، ابتدای شب بخوابیم و سحر بیدار شویم. بیداری سحر خیلی پرخاصیت است. زندگی را باید از سحر آغاز کنیم نه از طلوع آفتاب.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از سید محمد جواد سید شبیری
#جرعه_معرفت
🔸توصیه آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی به طلاب و دانش پژوهان: بر تحصیل عاشقانه علم و کسب فضایل اخلاقی تمرکز کنید
آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی تحصیل عاشقانه علم و کسب مکارم اخلاق را از ویژگیهای بارز علما و فقهای شیعه در اعصار گذشته دانستند و بر تمرکز طلاب جوان بر درس و تهذیب نفس تاکید کردند.
آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی در دیدار بیت آیت الله مصباح یزدی -که برای قدردانی از ابراز تسلیت معظم له در دفتر ایشان حضور یافته بودند- از بی توجهی به ارتقای علمی در علوم حوزوی ابراز تاسف کردند و گفتند: امروزه دنیا در علوم مختلف پیشرفت کرده است، حوزه های علمیه نیز باید به علوم حوزوی مخصوصا فقه و اصول که از علوم لازم و حیاتی برای حوزه است، به صورت شایستهای اهتمام داشته باشند تا شاهد ترقی و پیشرفت بهتری در این زمینه باشیم.
معظم له تصریح کردند: دین به عالم نیاز دارد و مردم نیز دین خود را از عالمان زمان خود می گیرند نه از کتابهای علمی. همانگونه که فرد بیمار علاج جسم خود را از طبیب طلب میکند و نه از کتابهای قطور علم پزشکی. پس جامعه حوزوی ما باید به دنبال پرورش عالمانی باشد که پاسخگوی نیازهای جامعه خود باشند.
آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی گفتند: یکی از ویژگیهای شاخص مرحوم آیتاللهالعظمی بروجردی (رضواناللهعلیه) این بود که نسبت به جذب افراد مستعد به حوزه و حمایت از طلابی با استعداد اهتمام داشت. گاهی که طلاب و علمای بلاد از شهرستانهای خود همراه با مردمشان برای ملاقات با ایشان می آمدند اگر می دیدند که آن روحانی استعداد دارد از ایشان می خواستند در قم بماند. اگر در بین طلاب کسی بود که استعداد داشت و می خواست که از حوزه علمیه قم برود خودشان شخصا از او می خواستند که در حوزه قم بماند و سعی می کردند از آن طلبه حمایت کنند.
ایشان توجه به علم آموزی و تلاش برای کسب مکارم اخلاق را دو ویژگی بارز علمای شیعه در اعصار گذشته دانستند و فرمودند: بسیاری از علمای ما عاشقانه به دنبال کسب علم بودند و همین عشق به تحصیل سبب شده بود که حتی تا آخرین لحظات عمر خود از علم آموزی و مباحثه علمی دست نکشند.
آیت الله العظمی شبیری زنجانی افزودند: آنها به اخلاقیات توجه ویژه داشتند و مردم نیز به دلیل همین موارد به آنها احترام می گذاشتند. طلاب جوان باید این دو امر مهم را در کنار هم دنبال کنند. تاثیرات دنیای مادی کنونی قابل انکار نیست ولی کسی که روحانی است و ایمان به خداوند و عنایات او دارد باید متمرکز در فعالیت علمی و دینی باشد نه اینکه به دنبال حواشی یا فعالیت اقتصادی برود و رفتاری که زیّ طلبگی شمرده نمی شود از او سر بزند. این موضوعی است که متاسفانه امروزه نسبت به آن توجه نمی شود.
معظم له استمرار بیوت علمی را نعمتی الهی دانستند و خطاب به فرزندان آیت الله مصباح فرمودند: الحمد لله که خداوند این نعمت را به بیت شما عطا فرموده و شما باید برای استمرار این نعمت تلاش کنید.
ایشان در این دیدار درباره اساتید فلسفه، فقه و اصول مرحوم آیت الله مصباح و همچنین آثار منتشر نشده ایشان، سوالاتی از فرزندانشان پرسیدند.
┄══•ஜ۩🌹۩ஜ•══┄
http://eitaa.com/shobeiri
https://t.me/shobeiri
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
الزامات همراهی.mp3
34.31M
🎧 سخنرانی آیتالله میرباقری در مراسم بزرگداشت انقلاب اسلامی، ۱۴۰۰/۱۱/۱۱
🔍 الزامات همراهی با انقلاب اسلامی
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
سخنرانی آیت الله میرباقری .mp3
47.14M
🎧 سخنرانی پرنکتۀ آیتالله میرباقری دربارۀ #جهاد_تبیین، ۱۴۰۰/۲/۲۶
در مدرسۀ علمیۀ حقانی
💥 ضرورت، موضوع و منطقِ #جهاد_تبیین و زیربنا و شبکۀ پشتیبان آن
◀️ دشمن روی تحریف و وارونهسازی و روایت غلط و تلخ از: ماهیت انقلاب اسلامی و ماهیت امپراطوری غرب تمرکز کرده است.
در مقابل، باید تصویرسازی درست از گذشته و حال و آینده انقلاب اسلامی در دستور کار قرار گیرد.
◀️ موضوع جهاد تبیین، از اعتقادات بنیادین تا مسائل خُرد است. آن اعتقادات به یک حرکت تاریخی و به یک انقلاب تمدنی تبدیل شده است که ما باید آن را درست تبیین کنیم.
ما باید یک نظام فکری و اعتقادی به جامعه ارائه دهیم که بتواند موضعگیری تمدنی ایجاد کند و قدرت برانگیزانندگی در مقابل جبهه تاریخی باطل و تمدن مادی به وجود بیاورد.
◀️ تبیین براساس یک نظام فکری و اعتقادی، ما را از انفعال در مقابل دشمن و پاسخگوییِ مورد به مورد به شبهات جزئی مستغنی میکند.
◀️ نتیجۀ همه تبیینها باید ایجاد امید باشد. هر تبیینی باید پیوستِ ایجاد امید داشته باشد.
◀️ جهاد تبیین به «منطق تفاهم» نیاز دارد. اگر تبیین کنید ولی به تفاهم نرسد، فایده ندارد! پایگاه تفاهم، تعلقات و هویت افراد است. باید مشخص باشد هویت دینی یا هویت ملی یا هویت دینی، کدامیک را محور تفاهم قرار میدهیم.
◀️ اگر از چالشها و تعارضهای هویتی در تقابل بین اسلام و مدرنیته عبور نکنیم و بهسمت دولتسازی اسلامی و جامعهسازی نرویم، بستر و زیربنای پذیرشِ تحریفها و شبهات و روایتهای غلط، همیشه وجود خواهد داشت!
◀️ تبیین، به شبکهسازی نیاز دارد.
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
mirbagheri.khatm haj nader.mp3
24.57M
🎧 سخنرانی آیتالله میرباقری در مراسم بزرگداشت هنرمند مجاهد، مرحوم «نادر طالبزاده»، در مسجد بلال تهران
🔹 تلقی من درباره حاج نادر طالبزاده این است که وی درگیری آخرالزمانیِ حق و باطل را میشناخت و تقابل «دوران روشنگری غربی» و «عصر جدید انقلاب اسلامی» در مقیاس تمدنی را خوب درک میکرد. حاج نادر به لایهها و جلوههای مختلف دنیای غرب وابسته و فریفته نشد.
🔹 طالبزاده اهل مبارزۀ کور با غرب و همچنین اهل غربگریزی نبود. او وسط میدان بود و در موضوع کار خودش بهدنبال چارهای برای عبور از بستر کنونی بهسمت تمدن اسلامی و بهسمت عصر ظهور بود.
🔹 حاج نادر در حد توان بهنفع فرهنگ انقلاب اسلامی، گفتمانسازی و ساختارسازی و بلکه جبههسازی کرد و این جبههسازی را نه در مقیاس ملی، بلکه در مقیاس نخبگان جهانی پی گرفت.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir