هر نوشابه رژیم صهیونیستی مثل کوکاکولا که میخری بهشون کمک میکنی که به کودکان غزه حمله کنند
#غزه
#فلسطین
@almohanaa
انسان شناسی ۳۴۸.mp3
13.2M
#انسان_شناسی ۳۴۸
#استاد_شجاعی |#آیتالله_ضیاءابادی
※ چه عاملی در درون آدما باعث اینهمه تفاوت در عملکردشون موقع مصائب و بلایا میشه ؛
• جوری که بعضیا به بیتابترین حالت ممکن درمیان،
• و بعضیا در نهایت صبر و متانت تحملش میکنند؟
منبع : کارگاه انسان شناسی پیشرفته
🎞 رسانه رسمی استاد محمد شجاعی
@ostad_shojae | montazer.ir
@almohanaa
قمر در عقرب..mp3
3.56M
#باز_نشر
🎙#پادکست
🔷 معنای قمر در عقرب
📌 برگرفته از جلسات «آداب مسافرت»
#امام_صادق
#سبک_زندگی
#امام_زمان
🔔@Aminikhaah_Media
@almohanaa
🔷 فاطمه الف معلم ولنگار که صفحه توییترش پر از عکس های بی حجاب و برهنه اش هست!!
نقطه مضحک قضیه اینجا است که این زن ولنگار، معلم دینی هم هست!!!!
آقایون حراست آموزش و پرورش لطفا یه تکونی به خودتون بدید و هرچه سریعتر با این لکه های ننگ برخورد کنید تا مردم بفهمند شماها هنوز زنده اید.
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Cd2916ef4d3
@almohanaa
بسمالله
«ساده نباشیم»
وقتی راجع به آسیب شناسی خانوادهها و زوجین صحبت میکنیم، ذهن اغلب ما سمت آموزش مهارتهای همسرداری میرود: چطور صحبت کنیم؟ چطور دلبری کنیم؟!!..
اما کمتر به این موضوع میاندیشیم که آیا با این جدالهایی که بر سرحقوق زن و مرد و یا زنسالاری، در جامعه داشتهایم، آیا توانستهایم به زن و مرد در جامعه و خانواده؛ جایگاه و اهمیت درست و به اندازه ببخشیم؟
به نظر میرسد درشرایط کنونی، پاسخ این سوال منفی است. این موضوع در کناربیبند و باری، نبود سواد رسانه و وجود آسیبهای آن، باعث معضلات بزرگی در خانوادهها و ایجاد فروپاشی داخلی یا خارجی در آنها شده.
باید گفت اغلب جامعه ما، به شکل ساده انگارانهای تحت تاثیربازی فمنیسم قرار گرفتهایم و به عناوین مختلف، درآن نقش ایفا میکنیم. یکی از سادهترین مثالها، اعتقاد به تساوی بین زن و مرد درخانواده است. موضوعی که اگرچه درخوانشهای اشتباه از دین هم، قابل برداشت است؛ اما به شدت در نصوص صریح دینی با آن مخالفت شده. در قرآنکریم، با صراحت از قوامیت مرد بر زن، سخن گفته شده و درکنار توصیههای اخلاقی به مرد، در رعایت حق زن و مهربانی با او، وظیفه رسیدگی اقتصادی و حتی وظیفه ریاست خانواده، بردوش مرد گذاشته شده و مرد به عنوان پشتیبان زن و قوام بخش خانواده دانسته شده.(الرجال قوامون علی النسا بما فضل الله بعضهم علی بعض(نساء۳۴). وکان یامر اهله بالصلوه و الزکات(مریم55)
همانطور که در سیره اهل بیت وظایف بیرون خانه و ریاست بر روابط خانواده بر دوش مرد و رسیدگی به فرزندان و امور مدیریت منزل بر دوش زن گذاشته شده:(ماجرای معروف تقسیم وظایف توسط پیامبر بین حضرت علی و خضرت فاطمه سلام الله علیهم)
کوتاه سخن اینکه در جامعه امروزی به اسم تساوی، وظایف اقتصادی، خانه داری، کار در بیرون، بر دوش زن گذارده شده و از زن که آرامبخش خانواده بوده، موجودی مضطرب و دایما نگران، ساختهایم در حالی که اگر وظایف مدیریت در بخشهای سیستمی خانواده؛ مانند رسم خطوط قرمز درخانواده، تنظیم قوانین رفت و آمد،تربیتی، غیرت ورزی و..، روی دوش مرد باشد و زن در کنار و پشت به پشت مرد، بر اساس قوانین گذاشته شده، فرزندان را مدیریت کند، درکنار این همه، اقتدار بخشی به مرد صورت گرفته و مردان هم مورد آموزشهای مهارتی قرار بگیرند و کم کم از فرزندسالاری و زن سالاری به سمت نه مردسالاری که مدیریت و اقتدار مرد حرکت کنیم؛ ناخودآگاه مردان ما مقتدرتر، غیرتورزتر، موثرتر، دغدغهمندتر و زنان ما سبکبارتر و دورتر از مناصب، احساسات و وظایف مردانه خواهند بود. بدیهی است در چنین خانوادههایی، تربیت فرزند، بسیار موفقتر، صورت خواهد گرفت.
حواسمان باشد تا زمانیکه جایگاه زن و مرد، به جایگاه صحیح و اصولی برنگردد، آمورش مهارتها، شکل صوری خواهد داشت و باید گفت:«خانه از پای بست ویران است، خواجه در فکر نقش ایوان است»
✍محـــــــــــــــــنا
#خانواده
#سبک_زندگی
@almohanaa
این که گناه نیست 26.mp3
5.25M
#این_که_گناه_نیست 26
💢مثل جنین،که اگه سالم بدنیا نیاد؛
یعنی دورانِ رحمی موفقی نداشته...
اگر تو هم،
با یه روح سالم به برزخ متولد نشی؛
یعنی زندگی موفقی نداشتی❗️
اتلاف وقت، گناهه ها
#سبک_زندگی
#پیشنهاد
#امام_زمان
@almohanaa
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
لینک مجموعه 13 قسمتی تربیت جنسی دختران در سایه عفاف:
https://www.aparat.com/playlist/7808321
*مدرس: دکتر فاطمه فیاض*
روانشناس بالینی و سلامت و هیات علمی گروه روانشناسی پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا س
در قالب ۱۳ جلسه اموزشی برای والدین و مربیان قابل استفاده است.
@almohanaa
بخش پنجم:
و اما فرمایشات ایشان
اذان و اقامه که تمام شد به آقا عرض کردم برخی از افراد جامعه به خاطر داشتن ۱۴ فرزند، ما را افراطی میدانند!! حالت لحن آقا عوض شد و فرمودند کاری به حرف مردم نداشته باشید، کار شما درست است، شما کارخودتان را انجام دهید!
عرض کردم بعد از دیدار سال ۹۵ شایعه شد که شما به ما فرمودهاید که این تعداد فرزند زیاد است!
ایشان فرمودند: من که باشم که بخواهم این حرف را بزنم!؟
بعد فرمودند: در روایات متعددی داریم که یکی از نشانههای همسر خوب و مومن این است که ولود (دارای فرزندان زیاد) باشد که الحمدالله همسر شما این ویژگی را به نحو احسن دارد.
از اینجا به بعد توجه خاص حضرت آقا متوجه خانم بنده شد و ایشان جملاتی همچون شما در حال جهاد هستید، شما نمونه هستید یا اینکه آفرین به شما،نسبت به همسرم به کار بردند که کاملا مشهود بود حقیر و فرزندانم (در این دیدار) در حاشیه قرار گرفتیم و متن اصلی و مهمان ویژه ،خانم بنده است!!
بنده محضر آقا عرض کردم در دو سال گذشته برای ترویج فرهنگ فرزندآوری با سفر به ۲۸ استان با تعداد زیادی از فعالان جمعیتی آشنا شدم که در زمینه حیات جنین(مقابله با اسقاط) درمان ناباروری و فرهنگسازی فرزندآوری، طبق امر شما مشغول فعالیت هستند، همه آنها خواستار دیدار با شمایند، ایشان فرمودند سلام من را به آنها برسانید..
عرض کردم آقا جان ما چند میلیون خانم متاهل در سن باروری داریم که اگر هر کدام یک فرزند بیاورند عمده مشکلات جمعیتی حل خواهد شد.
بعد از آن اشاره کردم به چند آمار که ایشان فرمودند اطلاع دارم.
عرض کردم آقاجان، فعالین جمعیتی نمیگذارند حرف شما روی زمین بماند و با امیدواری مسیر را ادامه خواهند داد (چون آمار جمعیتی بسیار ناامید کننده است)
به آقا عرض کردم ۵ تا از فرزندانم طلبه هستند و شش نوه هم دارم که خودم و فرزندانم فدای شما!
تا آمدم تک تک فرزندان را محضر آقا معرفی کنم، مهلت ندادند و خودشان شروع کردند به احوالپرسی با بچهها، اینکه چه درسی میخوانند و به چه فعالیتی مشغول هستند.
قبل از دیدار چند نفر از فعالین به صورت خاص سفارش کرده بودند که سلامشان را به آقا برسانم که به قولم عمل کردم.
مجدداً عرض کردم آقاجان فعالین جمعیتی مشتاق دیدار شما هستند که ایشان فرمودند هماهنگ کنید و برای بار دوم با این جمله بحث را ادامه دادند که سلام من را به آنها برسانید.
دختر دومم از فرصت استفاده کرد و به آقا گفت اسم فرزندی که در راه است را شما بگذارید که ایشان با محبت خاصی فرمودند حتماً این کار را میکنم.
در این بین داماد بنده نکات مهمی را خدمت آقا گفتند و معظم له با حوصله گوش کردند و فرمودند خوب درس بخوانید و تا میتوانید به مردم خدمت کنید و چند مطلب دیگر..
نوبت به پسرم مهدی رسید و او هم سوالاتی از آقا پرسید، بعد از مهدی ابوالفضل و همینطور فرزندان دیگر نکاتی را به حضرت آقا عرض کردند.
حضرت آقا به قاسم (فرزند دوازدهم) نگاه کردند و اسمش را پرسیدند، عرض کردم که بعد از شهادت حاج قاسم دنیا آمده است و اسمش را قاسم گذاشتهایم و البته خودش میگوید من حاج قاسم هستم!
خانمم خطاب به آقا گفت: آقاجان برای عاقبت به خیری و شهادت خودم و فرزندانم دعا فرمایید؛ که ایشان با لحنی سراسر محبتآمیز فرمودند انشالله خداوند به نسل شما برکت بدهد!
این دیدار حدود ۲۰ دقیقه طول کشید و لحظه خداحافظی رسید، واقعاً برای ما جدا شدن از حضرت آقا سخت بود!
و لذا حتی زمانی که حضرت آقا حرکت کردند به سمت درب خروجی اتاق، پشت سر ایشان مرتباً به بیانهای مختلف ابراز علاقه میکردیم، آقا فرمودند به همه این عزیزان انگشتر بدهید و البته به خانم بنده به صورت ویژه!
اینجا بود که مجدداً درخواست دیدار فعالین جمعیتی را با ایشان مطرح کردم که ایشان نیز فرمودند سلام تک تک آنها را برسانید.
یکی از نکات مهم این دیدار ،مشحون بودن ملاقات با ابراز محبت شدید حضرت آقا به فرزندان و همسر بنده و بالعکس بود!!
حسن ختام هم، عکس دسته جمعی و ناهار مهمان حضرت آقا..
ناگهان فردی صدا زد: «خانواده آقای وافی!!» دستم را بالا بردم، گفت شما و فرزندان بیایید اتاق کنار سالن!
واقعاً، آن لحظه نمیدانستیم که قرار است چه اتفاقی بیافتد!! با خانواده وارد اتاق شدیم. ابتدای ورود حاج آقا مجتبی نکاتی را بیان فرمودند.
چند مبل در اتاق بود که با هدایت محافظان، دختران و پسران در جای مخصوص نشستند و من و خانم هم روی مبل دیگر نشستیم..
به من اعلام کردند که به اندازه نشستن یک نفر کنار خودتان را خالی بگذارید، وقتی علت را پرسیدم، گفتند حضرت آقا قرار است اینجا بنشینند! نمیدانم چرا ولی نزدیک بود قالب تهی کنم!!