➖➖➖➖➖➖➖
🔲 نوبت شورای نگهبان است
✍ علی ثقفی
◻️ نحوه ی مدیریت اجرایی انتخابات در روزهای جمعه و شنبه ی پس از انتخابات از آخرین نمونه های بی کفایتی و مخرب دولت روحانی است
◻️دستگاهی که نمی خواهد یا نمی تواند رای این مردم کرونا زده و مصیبت زده را بگیرد و مردمی که پشت در مراکز رای گیری معطل می مانند یا مایوسانه باز می گردند و مردم محرومی که التماس گونه بدنبال صندوقها راه می افتند تا رای بدهند اما به آنها بی اعتنایی می شود از واقعیات انتخابات روز جمعه ۲۸خرداد است
◻️همچنین رفتار سوال برانگیز وزارت کشور در نحوه ی اعلام نتایج انتخابات در روز شنبه برگ زرین دیگری از دفتر کارنامه ی سرشار از افتضاحات این دولت است که ورق خورد
◻️ قرائن فراوانی نشان می دهد اگر رای گیری و رای شماری درست انجام می شد نصاب مشارکت حتما به بالای پنجاه درصد می رسید
◻️ حال که رهبری هم در پیام تبریک به ملت از وجود اختلالها در رای گیری گفتند،شورای نگهبان به عنوان پناه ملت و حافظ حق الناس در این کشور همانطور که در تایید صلاحیت ها بی هراس از ملامت گران داخلی و خارجی فقط به قانون عمل کرد شایسته است در این مرحله نیز وارد شود و از رای جمهور دفاع نماید.
◻️ در گذشته گاه با وجود احراز برخی تخلفات از آنجا که این تخلفات جزیی بود و در نتیجه هم تاثیری نداشت شورای نگهبان از آن چشم پوشی می کرد اما امروز مسئله مربوط به مناقشه در برنده انتخابات نیست بلکه به مسئله ی مهم میزان مشارکت بر می گردد. میزان مشارکتی که اگر معلوم شود ولو اندکی بیش از نصاب کنونی است نباید از آن چشمپوشی کرد.
◻️ باید نصاب حقیقی مشارکت مردم توسط شورای نگهبان اعلام شود و لو آنکه نظام مصلحت را در عدم تغییر رسمی نتایج انتخابات ببیند
◻️ در عین حال مجلس و قوه قضاییه موظف هستند مسئولانی را که موجب اختلال در رای گیری و اعلام نتایج نادرست انتخابات شدند مورد پی کرد قانونی قرار دهد
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/almottaqin
➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖
🔲 آوار برداری (1)
✍️ علی ثقفی
◻️مدیریت دولت روحانی در طول این هشت سال همچون زلزله ای زندگی را بر سر مردم آوار کرد.دولت روحانی در دور دوم و پس از حماسه شکست مفتضحانه بر جام و انفعال این دولت در مدیریت کشور بسیاری از نخبگان را به این نتیجه رساند که هر روز ادامه ی کار این دولت برای کشور و ملت خسارت است. شرح این خسارتها در اقتصاد و سیاست و فرهنگ و اجتماع یک مثنوی طولانی با صد من کاغذ می خواهد. اما چه می شد کرد؟ یک مجلسی همزمان با دولت دوازدهم بر سر کار بود که در تاریخ مجالس کشور از جهت زیانباری فقط با مجلس ششم قابل مقایسه بود.این مجلس نظارتی بر دولت نداشت و اصولا اهل نظارت کردن بلکه اهل هیچ کار دیگر نبود.
◻️قوه قضائیه تا قبل از آخرین رییس قوه نیز نه آنچنان کارآمدی داشت که بتواند یک تنه برای کشور کاری کند و نه اصلا به صلاح بود این قوه وارد چالش با دولت شود. چرا که بی مسئولیتی این دولت و جریان متبوعش آنچنان بود که بیم آن می رفت ورود قوه قضائیه به عرصه ی بی کفایتی دولت با تنشهایی در کشور همراه شود. با روی کار آمدن آقای رییسی در قوه قضائیه که امید به کار آمدی و قوت این قوه بالا رفت و سپس تشکیل مجلس یازدهم با اینکه امکان مواجهه با نا کار آمدی این دولت ناتوان بیشتر شده بود اما دیگر وقت این دولت رو به اتمام بود. دیگر دو سال به فوز پایان این دولت بیشتر باقی نمانده بود.
◻️اختلاف میان نیروهای انقلاب بر سر این نبود که این دولت با سلام و صلوات کار را به دولت بعدی تحویل خواهد داد بلکه بر عکس هر روز مدیریت این دولت در کشور زیانبار شمرده می شد اما چاره ی کار چه بود؟ در سال آخر برخی به سمت استیضاح رفتند و فضای سیاسی هم ناشی از این رویکرد مقداری چالشی شد اما با همه ی خسارتها بهتر بود به جای عزل رییس جمهور به سبب عدم کفایت در اداره کشور این مردم باشند که این عدم کفایت را اعلام کنند. صحبت بر سر هزینه فایده ها بود
◻️یکی از خسارتبارترین هزینه های ادامه کار دولت افزایش نا امیدی میان مردم برای اصلاح امور بود . امری که خود را به شکل به شکل واضحی در نصاب مشارکت کنندگان نشان داد. مردم این سوال را از خود می پرسیدند رییس جمهوری که کار نمی کند، توهین می کند، بر مشکلات مردم می خندد، مرتب از خودش تعریف می کند وهر بار هر وعده اش تبدیل به یک فاجعه می شود اساسا چرا با او برخورد نمی شود؟ این امر حتی این شبهه را ایجاد کرد که اینها همه با هم هستند و به این ترتیب تصور عدم تفکیک نظام از این دولت تقویت شد. چندان کسانی هم نبودند برای مردم تبیین کنند مشکلات و گره ها کجاست تا معلوم شود هزینه های برخورد با رییس جمهور کمتر از هزینه صبر بر این مصیبت تا پایان ماموریتش نیست. هر چند در یک نگاه مطلوب اگر سطح آگاهی و بلوغ سیاسی مردم بالاتر بود جراحی های بزرگ در طول مسیر یک دولت هم ممکن و کم هزینه و مفید می شد
...ادامه دارد
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/almottaqin
➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖
🔲 آوار برداری (2)
✍️ علی ثقفی
◻️در هر صورت اکنون مردم در انتخابات به طور کامل شکست رییس جمهور را اعلام کردند و نشان دادند او را، فکر او را و مدیریت او را قبول ندارند. چه آن 18 میلیونی که به رییس جمهورمنتخب رای دادند، چه آن هشت میلیون دیگر که به گزینه ی پوششی دولت دوازدهم پشت کردند و چه آن حدود 29 میلیونی که با قهر و دلخوری و ناراحتی یا خشم سر صندوق ها حاضر نشدند اینها همه مجموعه ای بزرگ از یک رفراندوم عظیم در پاسخ به کسی بود که در طول این سالها هر بار کم می آورد می خواست با حربه رفراندوم منتقدانش را آزار داده و ساکت کند. بله انتخابات 28 خرداد یک نه بزرگ 96 درصدی و یک رفراندوم بزرگ و پاسخی خرد کننده به او و همه ی طرفداران و همپیمانانش در هشت سال گذشته بود.
◻️اما اکنون چه بر جای مانده است؟ اگر آثار مدیریت هشت ساله ی این دولت را به یک زلزله تشبیه کنیم بی راه نرفته ایم. حال آثار این زلزله چیست و چکار باید کرد؟ البته رییس جمهور دوازدهم در ماه پایانی خود با اعتماد به نفس و بیش فعالی خاص و تریبون با سخاوتی که صدا و سیما در اختیارش گذاشته هر روز سخنرانی می کند ، از خود تشکر می کند، فرافکنی می کند، به نفع دوران خود جعل روایت می کند و تاریخ سازی می نماید و اعلام می کند که همه ی شرایط برای خدمت دولت بعدی را آماده کرده است. مردم اگر چه دیگر دل و دماغ شنیدن این حرفها را ندارند و نیت رییس جمهور دوازدهم هم هر چه باشد؛ چه دفاع از خود و چه زمینه سازی برای بالابردن توقعات مردم از دولت بعدی، هر چه باشد حکایت گر حجم آوار آن زلزله بر سر مردم کشور نیست.
◻️مردم اکنون چکار باید بکنند؟ جواب همانست که بعد از یک زلزله ی مهیب از مردم انتظار می رود. اول کمک به آوار برداری و نجات کسانی که حیاتشان در خطر است سپس خویشتنداری بر مشکلات بعد از زلزله و همراهی و همکاری با مسئولان کشور برای حرکت به سمت عادی سازی زندگی و بازگشت نشاط و فعالیت و سازندگی به صحن کشور
◻️ ماههای اول شروع کار دولت روزها و ساعات اولیه ی رسیدن نیروهای امدادی به مناطق زلزله زده ا ست
پایان
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/almottaqin
➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖
🔲 دهن کجی
✍️ حسن رزمی
هفتم محرم ۱۴۴۳
◻️ امشب فضای حرم حضرت معصومه سلام الله علیها خیلی ناراحت کننده بود. انگار دهن کجی به امر ولیِّ جامعه بین برخی روحانیون و مذهبی ها و هیئتی ها مرسوم شده است.
نمیدانم چه باید و چطور باید گفت تا به مجلس سیدالشهداء اهانت نشود.
◻️ دسته های عزاداری که هروله کنان و پشت سرهم وارد حرم میشدند، ولی دریغ از یک ماسک رو صورت یکنفر، نه فاصله ای، نه مراعاتی، نه پروتکلی و.....
◻️ بدتر از اینها، روحانیونی که در وسط جمعیتِ هروله کننده حضور داشتند اما بدون ماسک.
◻️ به اطراف که نگاه میکردم تقریبا ۷۰% مردم داخل حرم ماسک نداشتند.
اتفاقا ۷۰% طلبه هایی هم که داخل حرم بودند بدون ماسک بودند.
◻️ تولیت حرم چرا کاری نمیکنه؟ بنده کوچکترین مدیریتی از ناحیه ی تولیت ندیدم.
◻️ رهبری در یک نطق ناگهانی و ضروری و غافل گیرانه اعلام میکنند؛ کرونا مسئله ی اول کشور است. میفرمایند کسانی که ماسک نمیزنند از اون کادر درمان خجالت میکشم. رهبری چطور باید بگوید تا آقایان، وجوب دریافت کنند؟!
◻️ احساس کردم در این شرائط، شاید مراعات دستورات بهداشتی مصداق معروف و عدم مراعاتش مصداق منکر باشد. لذا بر خودم وظیفه دیدم لااقل بعضی از این طلاب رو توجیه و توصیه به مراعات کنم. اما متاسفانه جوابی دریافت کردم که ریشه ی افکار دستجات عزاداریِ بدون مراعات بهداشت را عمیقا متوجه شدم.
◻️ جوابها دقیقا از سنخ جوابهایی بود که برخی از دوستان این گروه، نسبت به واکسن و ... دارند.آنها هم گفتند سرِ رهبر کلاه گذاشتند، اینها الکی هست، در مجلس امام حسین ویروس راه ندارد و....
◻️ با خودم گفتم شاید واقعا ویروس در مجلس سیدالشهدا راه نداشته باشد، اما وقتی ویروسی خطرناکتر و بالاتر مثل جهالت و دهن کنجی به ولیّ جامعه در فکر و روح و وجودِ سینه زنان و حسین حسین گویان وارد میشود، چرا ویروس کرونا وارد نشود؟!!
◻️ کرونا هم مثل سائر ویروس های عالم تلفاتی میگیرد و بالاخره تمام میشود. اما ویروس تحجر و جهالت، سالیان دراز کمرِ جامعه ی مسلمین را خم میکند.
◻️ ظاهرا کرونا یکی از سرفصل های امتحانی خداوند است تا دوست و دشمن را بهتر بتوان شناخت.
◻️ خیلی نگران کننده بود. نگران این که چقدر کارِ عقب افتاده داریم!!! چقدر حوزه و حوزویان نیاز به تغییر و تحول بنیادین دارند؟ نگران این که چقدر مدیریت افکارِ جامعه از مادرِ انقلاب خارج شده است؟
◻️ ان شالله بتوانیم با نمره ی بالا و سربلند از این امتحان خارج بشویم.
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/almottaqin
➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖
🔲 مشکل از مردم نیست...
✍️ میربهمن غنی زاده
شب عاشورای ۱۴۴۳
◻️این روزها روزهای عبرت آمیزی است. در کوچه و خیابان مردم دارند غوغا می کنند. مردمی که زیر فشار اقتصادی و بی اخلاقی برخی مسئولین همچنان حسین حسین می گویند. همچنان حق حق می گویند. هنوز ندای مقاومتشان بلند است.
◻️ کل ارض کربلا و کل یوم عاشورا یعنی چه؟ یعنی در هر مکان و هر زمانی یک حق و باطلی است که اگر در آن ها موفق شدید، آن وقت در صف یاران خاص حسین آن هم در جبهه نبرد حق و باطل قرار می گیرید.
◻️فرهنگ اسلامی کشور ما دچار آسیب شده است. از سبک زندگی مسئولین تا سبک زندگی مردم این آسیب قابل مشاهده است.
◻️برخی مسئولین و نخبگان ما وقتی که رهبر معظم انقلاب هشدار جنگ نرم می دادند، به جبهه جنگ نرم نرفتند. عده ای هم که رفتند یا تخصص نداشتند و یا امکانات. جمعیت قلیلی کار اصلی را انجام دادند.
این وضعیت بعدا منتهی شد به شبیخون فرهنگی.
◻️رهبری دیدند آقایان متوجه نمیشوند. از طرفی نیز دشمن بعد از آن شبیخون اولی، به دنبال شبیخون اقتصادی است. لذا مسئله مبارزه با فساد اقتصادی و اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند. باز هم کم کاری شد. خیانت ها شد و شد آنچه که الان میبینیم.
بهراستی مشکل کار کجاست؟
◻️ مشکل اینجاست که تشخیص نمی دهیم و نمیبینیم که واقعا عرصه عرصه رویارویی حق و باطل است. در کار فرهنگی برایمان مهم نیست که سراغ کدام روش برویم. مشکل اینجاست که صدای هدایت طلبی جوانانی که دچار آسیب و انحراف دشمنان شده اند را در هیئات و مساجد نمی شنویم. جوانان تشنه معارف اند. با کدام برنامه میخواهیم سیرابش کنیم؟
◻️ مشکل اینجاست که سخنان رهبری را در حد روزنامه نگاه می کنیم. کمتر کسی نظر خودش را کنار گذاشت و خالی الذهن رفت سراغ نظر رهبری.
◻️ حق و باطل در هر مرحله و در هر سطحی تعریف خودش را دارد. کوهنورد در ارتفاع کم میتواند حتی بدون تجهیزات و بدون دقت راه خودش را برود اما در ارتفاعات زیاد چطور؟ آنجا دیگر یک اشتباه کوچک ناشی از کم کاری و بی ملاحظگی یک نفر، باطل و گناه عظیمی است که میتواند جان کل گروه کوهنوردی را تهدید کند.
◽️واقعیت این است که کار فرهنگی را شوخی گرفتیم. بی دقت کار کردیم و شد شبیخون فرهنگی. عجیب اینجاست که با اینکه رهبری معظم فرمودند که شبیخون اتفاق افتاده ولی باز روش ها تغییر نکرد... چه گناهی بالاتر از این؟؟
◻️ شبیخون فرهنگی اتفاق افتاد نه شکست فرهنگی. شبیخون زمانی است که مبارزه ای نباشد و یا بسیار ناچیز باشد. لذا این شبیخون موجب بدتر شدن شرایط فرهنگی شد نه موجب آگاهی و هدایت. هر نبردی که برای ارزش های عاشورایی باشد، حتما موجب آگاهی و نجات مردم میشود حالا نتیجه اش چه شکست باشد و چه پیروزی. ولی در شبیخون فرهنگی این اتفاق نیفتاد.
◻️ این جمله رهبری که در سال ۷۹ فرمودند اگر عرصه را بر ما تنگ کنند عاشورا را تکرار میکنیم در ظاهر خطاب به دشمنان بود در حالی که مخاطب اصلی نخبگان متاخر بودند.
◻️واقعیت این است عده ای از مسئولین ما در کار فرهنگی جدی نیستند. والله والله با بنر و کارهای ظاهری وضعیت درست نمیشود. رهبری فرمودند این کارهای فرهنگی ظاهری حتی مضر هم است.
◻️این مردم در روز قیامت خواهند گفت که ما هرسال شب های قدر رفتیم، هرسال عرفه رفتیم، هرسال ده روز در محرم سراغ مساجد و منابر رفتیم ولی کسی بعدش دست ما را نگرفت ما را راهنمایی نکرد. خواهند گفت که والله ما مشتاق معارف اهل بیت بودیم ولی کسی برای ما برنامه نگذاشت. حتی مذهبی های ما هم شاید شکایت کنند از کم کاری ها و بی برنامگی ها.
◻️راه نجات در رجوع بی چون و چرا و مجتهدانه و خالصانه به بیانات رهبر معظم انقلاب است. نگاه روزنامه ای باید از میان برود و جایش را نگاه مجتهدانه بگیرد. اگر توان اجتهاد هم نباشد، لااقل باید مقلد بود.
◻️ کار اصلی در گام دوم بر عهده جوانان است؛ با هدایت اهل فکر و فرهنگ و تجربه.
◻️ رجوع به رهبری و سپس رجوع به مردم و ایجاد تحول در آنها. کار آتش به اختیار فرهنگی. حلقه های میانی. اینها کار اساسی ماست برای جبران تاخیرها در تشکیل دولت اسلامی.
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/almottaqin
➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖
سلام بر آنان که تا کشف حقیقت تفقه به پیش تاختند و برای قوم و ملت خود منذران صادقی شدند که حدیث صداقتشان را بند بند پاره های پیکرشان و قطرات خونشان گواهی کرده است
#سوسنگرد
#بی_آبی
#روحانیت_مردمی
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/almottaqin
➖➖➖➖➖➖➖
🔲 ماموریت کرونا
✍️ میربهمن غنی زاده
◻️در این روزهای کرونایی کشور، چرا با اینکه می بینیم سیاست های نظام و شخص رهبر معظم انقلاب زیر سوال می رود، عده ای نمی خواهند دغدغه های هرچند درست خود را کنار بگذارند و پای در عرصه مقابله فرهنگی و امنیتی با دشمن بگذارند؟
◻️بالعکس، عده ای آمده اند بین رزمندگان تردید ایجاد کرده اند که این روش جنگتان درست نیست.
◻️عده ای هم امده اند میگویند سیاست فرمانده اشتباه است.
◻️عده ای هم باب اجتهاد باز کرده اند و می گویند این حرف ما بهتر است.
◻️عده ای هم افراد دیگری جمع نموده و فکر می کنند جبهه بهتری درست کرده اند. شعار نه به تصمیم فرمانده هم سر می دهند.
◻️عده ای از افسران هم با اینکه می دانند مطلب چیست، ساکت اند.
◻️عده ای دغدغه مند نیز نشسته اند فقط دارند باهم بحث می کنند که چه کنند.
◻️این وضعیت این روزهای کشور در مواجهه با کرونا و واکسیناسیون است؛ نقض هدف دار پروتکل ها، اعتراضات، سوء استفاده برخی از ایرادات طب جدید، بی برنامگی برخی ارگان های فرهنگی و در نهایت انتقاد به رهبر معظم انقلاب.
وضعیتی که دشمن از آن در حال ضربه زدن به نظام اسلامی است.
👈کرونا گویا ماموریت داشت در ابتدای گام دوم ما را بیازماید و فکر گام اولی را کنار بزند. فکری که 40 سال تشکیل دولت اسلامی را به تاخیر انداخت.
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/almottaqin
➖➖➖➖➖➖➖
🔲 فتنه کرونا، دشمن کجا را نشانه گرفته است؟ امام-امّت- ملّت؟
✍️ مهندس نویدی
◻️ امام خمینی(ره) برای اینکه ملّت ایران را علیه نظام شاهنشاهی به حرکت در آورد، طیفی از همان ملّت را تربیت کرد؛
گروهی که آرام آرام توانست همچون موتوری محرّکه نقشی بی بدیل در انتقال انرژی ساطع شده از معنویّت امام (ره) در جهت تهییج و تشجیع ملّت ایران علیه طاغوت ایفا کند. انقلاب اسلامی به صورت معجزه آسا جلوی چشم نظام سلطه جهانی پیروز و وارد مرحله نظام سازی شد.
◻️بعد از پیروزی انقلاب همان طیف نخبگانیِ شاگردان و مریدان امام با مساعدتر شدن فضا عدّه بیشتری از ملّت را رشد داده و در سایه تعالیم مکتب انقلاب، جمعی را تشکیل دادند که روز به روز فهمیده تر و قوی تر گردیدند، شاید بشود این طیف را امّت اسلامیِ واسط بین امام و ملّت نام نهاد که محرّک توده جامعه به خصوص در وقایع خاصّ و حوادث فتنه گون هستند. امّتی که بسیج را تشکیل داد و با رهبری امام اداره جنگ را به سیل خروشان مردم سپرد.
◻️این امّتِ رابط بین امام و ملت در طول چهل سال بعد از انقلاب در حرکتی رو به رشد و تکامل همواره در کوران بحران ها گاها آتش به اختیار و عمدتا با اشارت ولیّ جامعه وارد صحنه شده و فرامین و منویّات امام را با پیوست های عملیاتی به مردم منتقل کرده و در منظومه متّصل امام-امّت-ملّت نقشه های پیچیده و چندلایه دشمنان را خنثی کرده است.
◻️تاریخ انقلاب را که مرور کنیم بعد از امام راحل نیز نقاط عطف چشمگیری از ایفای نقش این طیف به وفور یافت می شود؛
فتنه 78 را ملّت با اشارت امام حاضر و با راهبری امّت ولایتمدار در 23 تیرماه جمع می کند. فتنه 88 با فرمان ولی امر و بصیرت افزایی های عمارگونه خواصِّ امّت و سیل خروشان مردمی با میدان داری امّت اسلامی برچیده می گردد.
اغتشاشات سالهای اخیر با جهاد تبیینی طیف فعال نیروهای انقلابی در فضای مجازی، مجال همراهی مردمی پیدا نمی کند.
◻️در راهپیمایی ها، انتخابات، حوادث طبیعی فراگیر، بحران ها و هر جا که لازم بوده عموم ملّت وارد صحنه گردند این طیف ولایتمداران امّت بوده اند که با محاسبه ای دقیق فرامین ولیّ امر را دریافت و به جامعه منتقل و ملّت را پای کار آورده اند.
◻️به زعم نگارنده، دشمن در فتنه ها و بحران های تحمیلی اش به جامعه اسلامی، مجموعه پیوسته و منظّمی را مقابل و مانع خود می بیند که قاعده آن ولایت فقیه، ضلع دیگرش توده عمومی ملّت و ضلع میانی آن امّت تابع محض ولایت هستند، امام فرمان می دهد، امّت دریافت کرده، عملیاتی نموده و به ملّت منتقل می کند و در حرکتی هم افزا توطئه ها خنثی می گردند.
◻️ولی فقیه که به فضل الهی دژی نفوذ ناپذیر است، عموم توده مردم را هر چند با برنامه ریزی های بلند مدت و چند لایه می شود سست کرد و نسبت به اسلام و انقلاب موقتاً سرد نمود اما در بزنگاهها غیرقابل پیش بینی بوده و با میدان داری همین امّت ولایت مدار معمولا وارد صحنه می شوند.
◻️لذا دشمن در راهبردی جدید هدف اخیر را شناسایی کرده و برای از کار انداختن حلقه اتصال میانی یا همان امّت ولایت مدار دسیسه های پیچیده تری تدارک دیده است، تا این طیف را با اختلال در دستگاه محاسباتی مواجه نماید، بلکه نتوانند در فتنه ها به موقع و با تشخیصی درست و اعتقاد کامل، قول و فعل ولیّ امر را دریافت صحیح نموده و با حجیّت قاطعی که نسبت به فرامین، ارشادات و منویّات ابرمدیر جهان اسلام قائل هستند وارد صحنه شده و عموم ملّت را نیز تبصیر و تهییج به حضور در مقابل دشمنان بنمایند.
◻️اگر این طیف ولایت مدار با حیل و فتن مختلف و در قالب مفاهیم خوشایند انقلابی-اجتماعی-آزاداندیشی در نفوذی نرم نسبت به تصمیمات حاکمیّت مردّد شوند، و اگر در حجیّت قول و فعل و اقدام رهبری نظام دچار شکّ گردند، اگر در منصوبین و مشاورین و منسوبین ولی فقیه دچار شبهه شوند،اگر تبعیّت قوای سه گانه و نهادهای تحت سرپرستی رهبری را از معظّم له ملکوک ببینند و خیلی از اقدامات حاکمیّتی را ناشی از نفوذ و خودسری بپندارند، آرام آرام قاطعیّت و حجیّت ولی امر برایشان کمرنگ خواهد شد و در حوادث واقعه آنجا که باید به ولی فقیه رجوع کنند و سریع وارد صحنه شوند و توده جامعه را به حرکت درآورند، در دایره تردیدِ فتنه ها حیران و سرگردان خواهند بود.
◻️حوادث یک سال اخیر را که مرور بکنیم برنامه دشمن برای حلقه میانی و واسط بین امام جامعه و ملّت را می شود به عینه دید.
برنامه ای برای از حجیّت انداختن نظام، حاکمیّت و شخص ولی فقیه در نظر نیروهای انقلابی تابع محض ولی فقیه!
◻️جالب اینکه تقریبا تمامی سناریوهای اینچنینی دشمن (سلب حجیّت از ولی فقیه) نه در اکثریت جامعه بلکه در میان طیف خاص انقلابی و البته به دست خودشان در حال انجام است.!!
📌مراقب باید بود که دشمن جایی را نشانه رفته که اتفاقا نشان داد آسیب پذیر است!!
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/almottaqin
➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖
🔲 مدیریت ممتاز عقلانیت و اقتدار
✍️ علی ثقفی
◻️در نظا م جمهوری اسلامی تنها بخشی که مدیریت آن مستقیما زیر نظر رهبری است نیروهای مسلح هستند. جایی که رهبری فرمودند اگر اشکالی در آن است من مسئول و پاسخگو هستم.
◻️امروز فرمانده معظم کل قوا گزارش گونه ای توصیفی از مجموعه ی تحت مدیریت و فرماندهی خود را به ملت ایران و ملتها و دولتهای منطقه به این شرح ارائه کردند:
◻️" افتخار نیروهای مسلّح ما این است که نیروهای مسلّح در کشور عزیز ما حصار مستحکمی هستند، قلعهی مستحکمی هستند برای کشور و برای ملّت. همان طور که امیرالمؤمنین فرمود «فَالجُنودُ بِاِذنِ اللَّهِ حُصونُ الرَّعیَّة»، این به معنای واقعی کلمه در کشور ما تحقّق پیدا کرده و امروز سازمانهای نیروهای مسلّح -ارتش، سپاه، نیروی انتظامی، بسیج- به معنای واقعی کلمه، سپر دفاعی در برابر تهدیدهای سخت دشمنان بیرونی و درونی هستند"
◻️این کارنامه ی بخشی از حکومت جمهوری اسلامی یعنی نیروهای مسلح در طول 43 سال گذشته است که با هدایت امام راحل و فرماندهی ممتاز امام حاضر انقلاب حاصل شده و در آن نیروهای مسلح بحمدالله کشور را به مرز بازدارنگی در مقابل تهدیدهای سخت خارجی و داخلی و حفظ امنیت مثال زدنی در دریایی از تلاطمهای نا امنی منطقه ای رسانده است. امری که مورد تایید دوست و دشمن است. البته دشمن در یک ترفند همیشگی تلاش کرده نقاط اقتدار را تحریف گونه نقطه ضعف وانمود کند و متاسفانه برخی بیماران سیاسی داخلی هم از این خط دشمن پیروی کرده اند. آنها می گویند جامعه ای که از نظر دفاعی و نظامی مقتدر باشد اما مردمش مشغول مشکلات خودشان باشند جامعه ای مطلوب نیست. بسیار خوب این حرف درستی است.
◻️ اما این افراد در ضمن نقد به این امر اعتراف می کنند که کشور عزیز ما به سطح بالایی از اقتدار و بازدارندگی رسیده است. اما حرف این افراد در صورتی درست است که نظام جمهوری اسلامی غافل از وضع مردم فقط به دنبال اقتدار نظامی و ایجاد یک امپراطوری در منطقه و جهان باشد. این تهمت و وصله به نظام مقدس جمهوری اسلامی نمی چسبد. اشکالات موجود در کشور ریشه در سیاستهای نظام ندارد. مشکل در مجریان این سیاستها در سالهای گذشته بوده است. مدیران مستقیم معیشت و فرهنگ مردم نتوانسته اند همپای بخش دفاعی وضعیت کشور را مانند نیروهای مسلح به نقطه ای افتخار آمیز برسانند.
◻️اینکه نیروهای مسلح در کارنامه فرمانده خود به معنای واقعی کلمه در عرصه ی تهدید سخت چون قلعه ی مستحکم دفاعی برای مردم امنیت آفریده اند یعنی دولت اسلامی در این عرصه محقق شده است و بشارت بخش این معناست که بر خلاف نگاه دیرباوران، بدخواهان ، مایوسان و دشمنان، دولت اسلامی می تواند در سایر عرصه ها نیز تحقق یابد
◻️چه خوب است مسئولان محترم نیروهای مسلح تدبیری کنند تا مدیریت ممتاز، درخشان و بی بدیل فرماندهی کل قوا در حوزه دفاع و امنیت و مقاومت در طول این سالها آن مقدار که قابل بازگو نمودن در جامعه است به نمایش گذاشته شود تا مردم آثار آن تدابیر نورانی رهبری را که توسط فرماندهان نظامی عمل شده در مقایسه با تدابیر فراوان زمین مانده اقتصادی، فرهنگی و سیاسی رهبری توسط دیگر مجریان کشور بهتر مشاهده نموده و دریابند راه پیشرفت کجاست.
◻️نمایش اقتدار، عقلانیت و برادری اسلامی نظام جمهوری اسلامی در قضایای اخیر مرتبط با همسایگان شمال غربی کشور در حقیقت تمایز یک نظام اسلامی با نظامهای دیگر در عالم است. نیروهای مسلح ما با نشان دادن شمشیر بران خود به دشمنان اسلام و ایران پیام اقتدارشان را ارسال کردند تا هم آنها مراقب رفتار خود باشند و هم همسایگان ما دچار توهمات نشوند. از طرف دیگر بیان اینکه کشورهای این منطقه با هم برادر هستند و برادر نباید برای برادرش چاه بکند، همچنین نصیحت این کشورها که به ملت خود، ارتش خود اتکاء کنند و با همسایگان هم افزایی نمایند نه طمع ورزانی که هزارها فرسنگ راه آمده اند، بیانگرعقلانیت نظام اسلامی است. این فرماندهی و مدیریت در مواجهه با چالشهای امنیتی یک الگوی موفق برای همه ی عرصه های دیگر کشور است. مدیریتی که بدون مسامحه سطح اقتدار نظامی کشور را به جایی می رساند که هر زمان لازم بود دشمنان را سر جای خود بنشاند و دوستان را به خود آورد.
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/almottaqin
➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖
🔲 این جوانان تمدن ساز
✍️علی ثقفی
◻️وقتی ملتی اراده می کند تا بر قله ی تمدن بایستد، شیوه زیست مناسب با فکر و فرهنگ خود را انتخاب می کند سپس قدرت سیاسی را در اختیار می گیرد و آنگاه وقتی به تمکن مادی رسید، نوبت شکوفایی های مختلف فکری و فرهنگی و اجتماعی، رویش استعدادها و تلألؤ و درخشش او در عرصه ی جهانی فرا می رسد.
◻️ حسن یزدانی جویباری را با دیوید تیلور آمریکایی مقایسه کنید. کدام یک از این دو از امکانات فردی و زیرساختی بیشتری برای پیشرفت خود در کشتی بهرهمند هستند؟ حسن یزدانی این دلاور جویباری در مقابل این کشتی گیر طلا گرفت. این سوال را در مورد سایر کشتیگیران آزاد ما در مقایسه با کشتی گیران امریکا و اروپا تکرار کنید. این جوانان ما در کشتی آزاد با سه طلا، سه نقره و یک برنز و با فاصله نزدیک از روسیه و آمریکا در کشتی آزاد سوم شدند.
◻️کشتی گیران فرنگی سرافراز ایران هم همین وضع را دارند. آنها چهار طلا و ۲ برنز گرفتند و ما را به مقام دومی جهان رساندند. در کنار این جوانان قهرمان فهرستی طولانی از جوانان پیروزمند ما در صنعت هسته ای، موشکی، سلولهای بنیادین و برخی رشته های دیگر وجود دارد.
◻️ این همان عظمت جوان ایرانی است که پیر خردمند ما آن را در چهره ی هوشمند و مصمم و دستان کوشا و پرتوان جوان ایرانی دیده و بشارت تمدن سازی همین نسل از جوانان را داده است. امروز بالای سر جوان ایرانی ستاره ی بلندی می تابد. بگذارید ناباوران، دیرباوران، خسته گان و خودکم بینان فقط مشکلات و سختی های این روزها را ببینند و مرتب به رخ این ملت خوب و نجیب و مقاوم بکشند و با تبلیغات پرحجم و کینه توزانه دستگاه ظلم و ستم نظام سلطه همراهی کنند.
◻️ این روزها ورزشکاران باغیرت و متدین و دل بسته به اهل بیت کشتی در کنار غصه هایی که بدخواهان در کام مردم می ریزند، ملت را سرفراز کردند و دلها را شاد نمودند
◻️حسن یزدانی، کامران قاسمپور، امیرحسین زارع، علیرضا سرلک، امیرمحمد یزدانی، محمد نخودی، مجتبی گلیج،محمدعلی گرایی، پژمان پشتام، محمدهادی ساروی، علی اکبر یوسفی، میثم دلخانی، محمد رضا گرایی. نام این صدر نشینان قله های کشتی جهان را در کنار دیگر جوانان قهرمان ما در رشته ها و عرصه های دیگر در علم و امنیت و فرهنگ در این روزها به خاطر بسپارید.
◻️این جوانان طلایه داران تمدن ایران و اسلام در این قرن در زمانی هستند که هنوز ایران ما تا رسیدن به دولت مطلوب اسلامی و جامعه ی نمونه ی اسلامی فاصله دارد. اینها برقهای جهنده در سایه روشن این روزگاران هستند تا بگویند فردای این سرزمین پر از نور خواهد بود
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/almottaqin
➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖
🔲 نقش شیطان در ایجاد و تداوم فقر
✍️ غلامعلی معصومی نیا
◻️ بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با اهتمام نظام اسلامی مبارزه با فقر در اولویتهای نظام قرار گرفت. جهاد سازندگی در این راستا تاسیس شد که خدمات وسیعش به ویزه در روستاها قابل انکار نیست، نیروهای انقلابی با رفتن به دورترین نقاط، تلاش فراوانی در این راستا انجام دادند.
◻️ با وجود اینکه سیاستهای لیبرالی از سال 68 آهنگ کمک به رفقع فقر را کند کرد اما با این وجود باز هم نظام اسلامی توانست وضعیت را بهبود بخشد تا آنجا که بر اساس آمار بانک جهانی در سال ۵۶ یعنی یک سال قبل از انقلاب اسلامی 46 درصد مردم ایران زیر خط فقر بودند و این درحالی است که در سال ۷۸ یعنی ده سال پس از جنگ تحمیلی 16 درصد مردم ایران زیر خط فقر بودهاند، یعنی وضع مردم چیزی حدود 3 برابر بهتر شد.
◻️ بر اساس آمارهای بانک مرکزی در هشت سال دولت تدبیر و امید درآمد سرانه کاهش زیادی پیدا نموده که به معنای تشدید فقر است. علت این امر دو چیز است:
1- تشدید تحریمها . البته در ان مورد توجه داریم که طلایه داران شعار شکست خورده «تعامل با جهان» از همان ابتدا مدعی بودند با مذاکره با کدخدا و کوتاه آمدن ما مساله حل خواهد شد و این در حالی است که به شهادت آمار بیشترین تحریمها پس از برجام وضع شده و یا تحریمهای قبل شدیدتر اعمال شده است.
2- سیاستهای اقتصادی اجرا شده. کیست که اهتمام رهبری معظم بر اقتصاد مقاومتی بعنوان راه نجات اقتصاد ایران را نداند؟ ایشان تمامی اختیارات لازم را در این زمینه به دولت حتی فراتر از ساز و کارهای قانونی معمول دادند. چرا برخی که امروز برای فقرا دلسوزی می کنند یک کلمه نپرسیدند با این همه اختیارات چه کردید؟ بدتر از این می شد با راه حل اقتصاد مقاومتی برخورد کرد؟
◻️ریشه امر در رویکرد برجامی و سیاستهای لیبرالی بود. این در حالی است که عده ای با فرار به جلو بجای پاسخگویی در برابر حمایتها و عملکرد خود، مطالبه گر شده اند. چرا یک کلمه در مورد عوامل تشدید فقر نمی گویند و فقط مشغول سیاه نمایی هستند؟ در اینجا نقش واقعی شیطان در فقر آشکار می شود. سیاستهای لیبرالی زاییدۀ تفکرات شیطانی است که خود امریکاییها در اعتراضات 2008 آن را منشأ شکل گیری 99 درصد فقیر در برابر یک درصد برخورداران معرفی کردند اما همان نظام ظالمانه معترضان را سرکوب نمود. فرانسه نمونه بارز دیگری از این امر بوده و هست. خداوند فرمود شیطان وعدۀ فقر می دهد، سیاستهای لیبرالی خود فقر را در عمل هدیه می دهند !!
◻️ یکی از نگرانیهای شرایط حاضر هم تداوم آن افکار است. در هشت سال عمده بدنه کارشناسی دولت را تغییر اساسی دادند . گرچه عناصر اصلی دولت تغییر نموده اما متاسفانه همان بدنه مجری سیاستهاست. انتقاد به جناب رئیسی این است که چرا در این زمینه کند عمل می کنند. زمان به سرعت می گذرد، لازم است انسانهای فداکار و معتقد به سیاستهای اقتصاد مقاومتی زمام امور را در دست داشته باشند.
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/almottaqin
➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖
🔲 بورسیه های پنهان دشمن در حوزه
✍️ علی ثقفی
◻️یکی از بهترین راه های شناخت روش های دشمن شیوه «مشابه سازی» است به این معنا که اگر من دشمن انقلاب اسلامی بودم برای از پای درآوردن آن چه کار می کردم
◻️غرب به دلیل عدم شناخت انقلاب اسلامی چه در حدوث و چه در بقای آن پیوسته دچار اشتباه شده است اگر من به جای غرب بودم به جای شبیه سازی انقلاب اسلامی با دیگر انقلابها برای شناختن انقلاب اسلامی سرمایه گذاری میکردم و انقلاب اسلامی را هم نه از زبان ایرانیان دشمن انقلاب بلکه از زبان خود انقلابیون می شناختم و برای شناخت انقلابیون به سراغ مرکز انقلاب یعنی حوزه علمیه قم میرفتم
◻️ البته مشکل این است که غرب برای شناخت انقلاب اسلامی نمیتواند با انقلابیون حوزوی ارتباط موثری بگیرد پس چاره کار در آن است که کسانی را به حوزه بفرستد تا آنها مانند یک طلبه از اولین سال شروع تا پایان درس خارج، علوم حوزوی را تحصیل کنند، در محافل و مجامع حوزوی حضور یابند و با فرهنگ افکار حوزویان آشنا شوند
◻️ حال به نظر شما بعد از شکست های پی در پی نظامی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اطلاعاتی و امنیتی غرب از انقلاب اسلامی تا به حال غرب این کار را شروع نکرده است؟
◻️ اگر من جای غرب بودم به طلاب خود توصیه می کردم هرگز در مسائل جاری کشور ایران ظهور و بروز نداشته باشید و سعی کنید ناشناخته و حتی خوشنام باقی بمانید این کار برای آینده یک فایده دیگر هم دارد و آن این است که این بورسیه های پنهان دشمن در حوزه برای آینده در مناصب بالای حکومت به قدرت برسند. امام خمینی گفته بود غربی ها گاهی پنجاه سال روی یک کسی سرمایه گذاری می کنند. البته این نوع نفوذیهای پنهان غیر از آن نفوذی های آشکاری هستند که زیاد هارت وهورت می کنند
◻️ شناختن نفوذیهای آشکار چندان سخت نیست اما آیا نفوذیهای پنهان را می توان براحتی شناخت؟ اینها فقط درس می خوانند و در هیچ چالشی حاضر نمی شوند، بسیار خوش اخلاق و خوش رفتارند، یک اسلام فردی و بی ضرر را نمایندگی می کنند، اهل منبر وکرسی و محراب هستند، با سیاست کاری ندارند، به مسئولان نظام احترام می گذارند و در امور عام المنفعه اجتماعی مشارکت دارند. با این حال آیا هر کس را که چنین خصوصیاتی داشته باشد می توان نفوذی پنهان دشمن نامید؟ مسلما خیر. پس به نظر شما بالاخره مواجهه با این طراحی دشمن چگونه باید باشد؟
◻️آری مهمترین راه مواجهه با نفوذ پنهان دشمن #تبیین عمیق تر انقلاب اسلامی و بسط و توسعه آن در حوزه علمیه قم و تلاش برای #تحقق حاکمیت اصول و مبانی انقلاب در تمام اجزا و اندام و برنامه ها در درون حوزه می باشد. تنها راه جلوگیری از نفوذ و رشد آدمهای وجیهه در حوزه و از آنجا به درون حکومت همین است.
◻️همچنان که راه مقابله با نفوذیهای آشکار دشمن و همچنین گماشتگان بی جیره و مواجب دشمن که با تیشه ی تحریف دین و تحریف حقیقت انقلاب وتحریف واقعیات به جان کشور و مردم افتاده اند نیز همین است.
◻️البته نفوذیها انواع دیگری هم دارند که باید در مجال دیگر آن را شرح داد.
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/almottaqin
➖➖➖➖➖➖➖