▫️به میزبانی حرم مطهر رضوی صورت پذیرفت؛
🔰دیدار رییس نمایندگی المصطفی(ص) در خراسان با رئیس سازمان کتابخانهها، موزه و مرکز اسناد آستان قدس رضوی
حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا صالح رییس نمایندگی المصطفی در خراسان در رأس هیأتی متشکل از معاونان و مدیران نمایندگی، صبح امروز با حضور در حرم مطهر رضوی ضمن بازدید از بخشهایی از کتابخانه آستان قدس رضوی با حجت الاسلام والمسلمین سیدجلال حسینی و جمعی از معاونان و مدیران کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی دیدار و پیرامون انعقاد تفاهمنامه عملیاتی گفتگو و تبادل نظر کرد.
▫️به گزارش روابط عمومی نمایندکی المصطفی در خراسان در این دیدار حجت الاسلام والسلمین صالح ضمن بازدید از بخش مخازن و منابع کتابخانه مرکزی حرم مطهر رضوی اظهار داشت: به نظر می رسد با توجه به ارزش کمی و کیفی بی بدیل این کتابخانه، برای حفظ و صیانت از این مکان به عنوان یک میراث و گنجینه ارزشمند باید تدابیر امنیتی بیشتری اتخاد شود.
▫️وی افزود: همچنین تکنولوژی، امکانات و سخت افزارهای استاندارد در نگهداری و حفظ منابع و سیستم گردش کتاب آستان قدس رضوی می تواند با کتابخانه های جامعه المصطفی به اشتراک گذاشته شوند.
▫️حجت الاسلام والمسلمین صالح ادامه داد: المصطفی همچنین میتواند در راستای افزایش غنای مضاعف به مخزن غنی کتاب و منابع آستان قدس رضوی از هر کدام از آثار چاپ شده در المصطفی، چند نسخه را در اختیار این آستان قرار دهد.
▫️وی اضافه کرد: با توجه به ظرفیت زبانی و مخاطبان المصطفی در عرصه بینالملل، مناسب است که محققان خاص و محققان خارج از کشور نسبت به استفاده از منابع خاص کتابخانه بویژه منابع دیجیتال دسترسی مطلوب را داشته باشند.
▫️رییس نمایندگی المصطفی در خراسان یادآور شد: مطلوب است که فضای اختصاصی برای آثار و تالیفات در حوزه تاریخ تشیع مربوط به بعد از انقلاب اسلامی به عنوان یک گنجینه بسیار ارزشمند در کتابخانه آستان قدس رضوی لحاظ شود.
▫️وی در ادامه در دیدار با رییس سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی ضمن معرفی اجمالی المصطفی و ظرفیتهای آن اظهار داشت: امروز بیش از ۴۰۰۰ هزار کتاب به سی زبان زنده دنیا توسط المصطفی ترجمه شده است و این تحول علمی بعد از انقلاب از صدر اسلام تا کنون بی بدیل بوده و سهم بسزایی در تحول و معرفی علوم اسلامی و انسانی در سراسر جهان داشته است.
▫️رییس نمایندگی المصطفی در خراسان افزود: امروز جایگاه و توان المصطفی در داخل و خارج از کشور مغفول مانده است ولی در حقیقت کمترین ظرفیت المصطفی احیای تمدن اسلامی و انتقال میراث اسلام ناب به جهان بشریت با بهرهمندی از ظرفیت دیپلماسی علمی فرهنگی طلاب غیرایرانی است.
▫️وی ادامه داد: مناسب در هفته کتاب و کتابخوانی، تفاهمنامهای عملیاتی در قالب جلسهای با حضور پژوهشگرانی از سایر ملل منعقد کنیم.
▫️حجت الاسلام والمسلمین صالح اضافه کرد: در این تفاهم نامه می توانیم با حضور طلاب غیرایرانی در دورههای آموزشی مهارتی در باب ترجمه، نسخه شناسی، ترمیم، احیا و خدماترسانی در زبان فارسی و سایر زبان ها، تشکیل شناسنامه با هم تعامل کنیم.
▫️وی تصریح کرد: تقویت بنیه علمی طلاب داخل و خارج از کشور در حوزه منبعشناسی در رشته های خاص با هدف جهت دادن به مطالعه و پژوهش نیز بسیار حائز اهمیت است.
▫️رییس نمایندگی المصطفی در خراسان گفت: هم اکنون قرارگاه جهادتبیین با هدف معرفی میراث جهان اسلام و منابع اصیل اسلامی به سراسر جهان در نمایندگی المصطفی در خراسان راه اندازی شده است.
▫️وی عنوان کرد: مناسب است که نمایندگیهای خارج از کشور به عنوان پایگاههای کتابخانه مرکزی آستان قدس از سرویسهای عمومی کتابخانه استفاده کنند.
▫️وی اظهار داشت: ما همچنین می توانیم رابطان کتابخانه ای برای شما در کشورهای مختلف معرفی نموده و با کمک این رابطان، شیوه های کتابداری، کتابخانه داری و کتابخوانی در سراسر جهان را به آستان قدس منتقل کنیم چرا که اقامت طلاب ما در کشورهای هدف، بهرهمندی از توان زبان و گفتگو و سبقه علمی طلاب ما بسیار در این عرصه ارزشمند است.
▫️حجت الاسلام والمسلمین صالح متذکر شد: گروههای میهمان حاضر در دوره های کوتاه مدت ما که بیشتر جنبه علمی دارند می توانند در قالب دوره های کوتاه مدت آموزشی مخاطب شما در کتابخانه آستان قدس باشند.
▫️وی اظهار داشت: همچنین آنها می توانند منابعی را که از آنها اطلاع دارند را به آستان معرفی کنند.
▫️وی افزود: زنگ کتاب نیز می تواند ویژه طلاب غیرایرانی و فرزندان و خانواده هایشان برای توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی می توانیم تعریف شود.
▫️رییس نمایندگی المصطفی در خراسان ادامه داد: در حوزه آموزش، پژوهش ترجمه و توسعه علمی و مهارتی طلاب در قالب دوره های آموزشی کوتاه مدت ما آماده تعامل هستیم.
▫️وی گفت: المصطفی همچنین باید کتاب های خارجی و نسخه های الکترونیک خود را در اختیار کتابخانه آستان قرار دهد.
▫️در ادامه حجت الاسلام والمسلمین سیدجلال حسینی اظهار داشت: واقعیت این است که ما در عرصه علوم انسانی در پایگاه های بین المللی غریب و مهجوریم و جوامع نخبه و مراکز علمی و مطالعاتی از مطالب ما مطلع نیستند لذا مراجعه و استنادی به این آثار علمی وجود ندارد و این ارجاعات و میزان نقد و رجوع به یک اثر علمی است که ارزش آن را تعیین میکند.
▫️وی افزود: سرمایه های ما در کتابخانه آستان قدس در عرصه بین الملل ناشناخته است چرا که یا کشف یعنی چاپ نشدهاند و یا فرآوری نشدهاند به اینمعنا که به زبانهای زنده دنیا ترجمه نشده اند.
▫️رییس سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی ادامه داد: یکی از بهترین بازوهای معرفی کتابخانه آستان قدس رضوی جامعه المصطفی است لذا مطالبه ما از یک مرکز علمی بین المللی همچون المصطفی این است که بیاییم در قالب یک کار طلبگی، جهادی و حوزوی به سمت ترجمه منابع با بهرهمندی از ظرفیت طلاب حرکت و به معنای واقعی کلمه این ذخیره و گنجینه ارزشمند را به دنیا معرفی کنیم چرا که این مسئله سهم تولید علم ایران را به ویژه در حوزه علوم انسانی در دنیا تغییر می دهد.
▫️وی عنوان کرد: ما در مجموع ۴.۳۵۰.۰۰۰ جلد کتاب در این کتابخانه داریم که نزدیک به ۵۰۰ هزار جلد از آنها مربوط به مخزن منابع است و ۱۰۰ درصد این منابع اسکن و تبدیل به کتب دیجیتال شده اند. کتابخانه آستان قدس رضوی همچنین در همانندسازی کتاب نیز توانمند است.
▫️وی اضافه کرد: ما نسبت به در اختیار قراردادن منابع برای کارهای پژوهشی هیچ محدودیتی نداریم و این خدمت هم اکنون قابل ارائه است و اگر گروه منابع مدنظر معرفی شوند ما آماده خدمت رسانی به صورت مجموعه هستیم.
▫️حجت الاسلام والمسلمین حسینی تصریح کرد: ما همچنین میتوانیم در کتابخانه آستان قدس رضوی بخشی را به نام کتب نسخ خطی المصطفی ایجاد نموده و با هماهنگی شما در اختیار مخاطبان قراد دهیم.
▫️وی عنوان کرد: همچنین ایجاد ایستگاه های مطالعاتی در نمایندگی های خارج از کشور امکانپذیر است.
▫️وی گفت: در بحث بازدیدها نیز در صورت هماهنگی به موقع میتوانیم به صورت تخصصی برنامه ریزی کنیم و این آمادگی را داریم تا تمام مباحث را در قالب یک تفاهمنامه عملیاتی در هفته کتاب رونمایی کنیم.
▫️رییس سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی خاطر نشان کرد: ما همچنین آمادهایم تا یک میز اختصاصی برای المصطفی در راستای تکمیل و عملیاتیسازی روند تفاهمنامه فیمابین، در کتابخانه ایجاد کنیم.
▫️ لینک کانال روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان جهت اطلاع از آخرین اخبار و رویدادها: https://eitaa.com/almustafa_mashhad
▫️به گزارش روابط عمومی نمایندگی جامعه الصطفی در خراسان، حجتالاسلام والمسلمین صالح رییس نمایندگی المصطفی در خراسان، در ادامه جلسات درس اخلاق هفتگی مجتمع آموزش عالی خواهران اظهار داشت: همه ما انسان ها دارای نفس هستیم و دنیا برای ما جاذبه دارد لذا در مسیر حرکت مان موانع و پرتگاه ها و عوامل سقوط وجو دارد و این موعظه و استاد اخلاق است که ما را نجات می دهد.
▫️وی افزود: اگر یک قدم در تحصیل علم برمی داریم باید حتما یک قدم هم در تهذیب نفس برداریم. مهمترین منبعی که در این زمینه به ما کمک می کند قرآن کریم است که شفا و معجزه جاوید می باشد. قرآن عاملی است که سازندگی تربیتی دارد. خداوند در آیه 21 سوره حشر می فرماید: لَوْ أَنْزَلْنَا هَذَا الْقُرْآنَ عَلَى جَبَلٍ لَرَأَيْتَهُ خَاشِعًا مُتَصَدِّعًا مِنْ خَشْيَةِ اللَّهِ وَتِلْكَ الْأَمْثَالُ نَضْرِبُهَا لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ. یعنی اگر ما این قرآن را برکوه نازل می کردیم آن کوه در برابر خدا خاشع می شد. پس در قلب ما مانعی ایجاد شده که خواندن قرآن تاثیر لازم را بر ما ندارد. این همان موانع و آسیبهای تربیت است.
▫️رئیس نمایندگی المصطفی درخراسان با اشاره به اینکه حدیث "عنوان بصری" از امام صادق علیه السلام، از کاملترین احادیث در بحث خودسازی و عوامل تهذیب نفس است عنوان کرد: آیت الله قاضی از علماء بزرگ اخلاق و عرفان، به هر طلبه ای که وارد مدرسه ایشان شده بود می گفت که این حدیث را بنویسد و هر هفته دوبار بخواند. خود ایشان هم این کار را می کرد.
▫️ وی در ادامه خاطرنشان کرد: رسول اکرم (ص) می فرماید: مَن أخلَصَ لِلّهِ أربَعینَ صَباحا ظَهَرَت ینابیعُ الحِکمَةِ مِن قَلبِهِ عَلى لِسانِهِ. (هر کس چهل روز خود را براى خدا خالص کند چشمه هاى حکمت از قلب وى بر زبانش جارى مى شود). این مراقبت نفس از جمله مراقبت چشم، مراقبت زبان، مراقبت گوش، مراقبت رفتار ... و روح معنوی است که سبب می شود خداوند حکمت هایی را به انسان بدهد.
▫️ وی با تاکید بر این نکته که انسان می تواند در دل شب چیزهایی را به دست آورد که حتی از استاد خود جلو بیفتد و با شب زنده داری نیرویی به انسان می دهد که می تواند برای دین حرکت کند، اظهار داشت: دعبل خزاعی شاعر شیعه در قرن دوم و سوم هجری قمری شعری را در مورد امام زمان (عج) در حضور امام رضا (ع) خواند. آن حضرت به شدّت گریستند و به وی عرض کردند: "نطق روح الامين علي لسانك". یعنی این ابیات را تو در کلاس درس یاد نگرفتی بلکه روح الامین بر زبان تو جاری کرده است.
▫️ حجت الاسلام و المسلمین صالح افزود: مرحوم آیت الله قاضی برای دست یافتن به روح معنوی به خواندن ذکر یونسیه: "لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین" در دل شب تاکید بسیار داشت.
▫️رئیس نمایندگی المصطفی درخراسان با اشاره به آیه 61 سوره یونس "وَمَا تَكُونُ فِي شَأْنٍ وَمَا تَتْلُو مِنْهُ مِنْ قُرْآنٍ وَلَا تَعْمَلُونَ مِنْ عَمَلٍ إِلَّا كُنَّا عَلَيْكُمْ شُهُودًا إِذْ تُفِيضُونَ فِيهِ ۚ وَمَا يَعْزُبُ عَنْ رَبِّكَ مِنْ مِثْقَالِ ذَرَّةٍ فِي الْأَرْضِ وَلَا فِي السَّمَاءِ وَلَا أَصْغَرَ مِنْ ذَٰلِكَ وَلَا أَكْبَرَ إِلَّا فِي كِتَابٍ مُبِينٍ" تصریح کرد: خداوند به پیامبر خود می فرماید: و تو در هیچ حالی نباشی و هیچ آیهای از قرآن تلاوت نکنی و به هیچ عملی تو و امت وارد نشوید جز آنکه ما شاهد بوده ایم. وی افزود: خداوند می فرماید ما شاهد بوده ایم نه شاهد هستیم. یعنی در هر کار مثبت و منفی از اولی که تصمیم می گیرید، نیت می کنید و مقدماتی را فراهم می کنید و وقتی که وارد آن عمل می شوید، همه را شاهد بوده ایم. هیچ چیز به وزن ذرهای و کوچکتر از ذره و بزرگتر از آن در همه زمین و آسمان از خداوند پنهان نیست.
◽️تهیه و تنظیم خبر: واحد ارتباطات مجتمع آموزش عالی خواهران
▫️لینک کانال روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان جهت اطلاع از آخرین اخبار و رویدادها: https://eitaa.com/almustafa_mashhad
🔰 در نظم جدید جهان آمریکا منزوی خواهد بود
🔻 رهبر انقلاب در دیدار اخیر: آمریکا در نظم جدید جهانی منزوی خواهد بود. برخلاف آنچه ده بیست سال پیش بوش پدر گفت که امروز تنها قدرت مسلّط دنیا آمریکا است... در این نظم جدیدی که من میگویم نه، آمریکا دیگر جایگاه مهمّی ندارد و منزوی است.
📥 دسترسی به مجموعه سخننگاشت👇
https://khl.ink/f/51286
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #برش_دیدار | رهبر انقلاب در دیدار اخیر: در نظم جدید جهان آمریکا منزوی خواهد بود
📥 فیلم کامل👇
https://khl.ink/f/51252
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️مصاحبه با مرحوم حجت الاسلام والمسلمین سید جعفر طباطبایی در حرم مطهر امام رضا علیه السلام
#اطلاعیه
باسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجعون
ارتحال عالم ربانی و مبلغ مردمی خراسان حجت الاسلام والمسلمین حاج سید جعفر طباطبایی را به بیت معظم طباطبایی و حوزه علمیه و عموم مردم مشهد تسلیت عرض می نماییم. این روحانی خدوم که پرورش یافته حوزه علمیه خراسان بود عمر بابرکت خود را در راه تبلیغ دین و ترویج معارف اسلامی و تربیت طلاب و دانشجویان و خدمت به مردم سپری نمود و همواره در عرصه های حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی حضور تاثیرگذاری داشت.
بدین وسیله از عموم اساتید، طلاب و روحانیون و اقشار مردم مشهد دعوت می شود در مراسم تشییع پیکر این عالم ربانی که در روز پنجشنبه ۱۴۰۱/۸/۱۹ بعد نماز ظهر و عصر از مهدیه مشهد به سمت حرم مطهر حضرت رضا علیه السلام برگزار میشود، شرکت فرمایند.
لازم به ذکر است، مراسم ترحیم آن مبلغ مجاهد روز جمعه ساعت ۹ تا ۱۱ صبح در تکیه علی اکبریها واقع در خیابان رضوان مشهد و همچنین روز یکشنبه ساعت ۹ تا ۱۱ صبح از طرف نماینده ولی فقیه در خراسان، تولیت محترم آستان قدس، شورای عالی حوزه علمیه خراسان و مجمع خطبای خراسان در محل مسجد گوهرشاد حرم مطهر رضوی برگزار خواهد شد.
حضورعموم علاقمندان به عالمان دینی در این محافل مزید امتنان است.
◾️مروری بر ابعاد زندگی مبلغ مردمی خراسان
مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج سید جعفر طباطبایی
حجت الاسلام والمسلمین حاج سید جعفر طباطبایی شیرازی در سال 1317 شمسی در خانواده ای روحانی در رفسنجان دیده به جهان گشود. پدرش حجت الاسلام والمسلمین سید محمدحسین طباطبایی از روحانیون و مبلغین برجسته و از نوادگان دختری میرزای شیرازی بود که در سالها در نجف اشرف، رفسنجان، کرمان و مشهد به فعالیت های علمی و تبلیغی اشتغال داشت.
ایشان در کودکی در 3 سالگی به همراه پدرش به مشهدمقدس آمد و تحصیلات مقدماتی را در مکتب خانه حاج شیخ غلامرضا در مشهد آموخت و در اوان نوجوانی با توجه به علاقه شخصی و زمینه خانوادگی ای که داشت وارد حوزه علمیه مشهد شد و در مدارس علمیه دودرب و نواب به علم آموزی پرداخت و در 12 سالگی به لباس مقدس روحانیت ملبس شد.
وی دروس حوزوی را نزد اساتید برجسته ای همچون حضرات آیات ادیب نیشابوری، حجت هاشمی خراسانی، میرزا احمد مدرس یزدی، حاج شیخ کاظم دامغانی، حاج شیخ هاشم قزوینی، حاج شیخ مجتبی قزوینی، حاج میرزا جواد آقا تهرانی، حاج میرزا حسنعلی مروارید و حاج سید محمدهادی میلانی سپری نمود و مدتی نیز به حوزه علمیه قم رفت و از محضر آیت الله العظمی بروجردی و آیت الله العظمی حجت تلمذ نمود. ایشان سپس حدود 3 سال رهسپار نجف اشرف شد و از محضر آیات عظام امام خمینی، حکیم، شاهرودی و شهید مدنی بهره مند گردید و بار دیگر به مشهدمقدس بازگشت.
با ورود به مشهدمقدس به تدریس و تبلیغ و مبارزه با رژیم پهلوی پرداخت و بیش از 60 سال در کنار تدریس اخلاق و سطوح فقه و اصول در حوزه، به تبلیغ، خطابه و وعظ و ارشاد عموم مردم و به خصوص جوانان پرداخت و پس از پیروزی انقلاب اسلامی به اقامه نماز جماعت در حرم مطهر رضوی و مسجد مدرسه میرزا جعفر و همکاری با بعثه مقام معظم رهبری در عرصه روحانی کاروان حج و همچنین سفرهای تبلیغی اهتمام ورزید.
حمایت از نهضت امام خمینی فصل مهمی از زندگی پربرکت این عالم ربانی به شمار می رود. ایشان به همراه اخوان روحانی خود سالها به ترویج نهضت مرحوم امام اهتمام داشت و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز در عرصه های مختلف همواره از نظام جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری حمایت می نمود.
درب منزل این روحانی جلیل القدر همواره به روی مردم باز بود و راهگشای مشکلات مردم و پاسخگوی آنان در طول شبانه روز بود. ایشان تسلط خاصی بر روایات، اذکار و اوراد، علوم غریبه و تعبیر خواب داشت و در استخاره مورد توجه و مراجعه خواص و عوام بود.
این عالم ربانی نمایندگی مراجع عظام تقلید در مشهدمقدس را عهده دار بود و به اخذ اجازاتی در امور حسبیه از آیات عظام امام خمینی، حکیم، شاهرودی، سید یونس اردبیلی، حاج سید محمدهادی میلانی و اجازه نقل حدیث از آیت الله شیخ علی نمازی شاهرودی مفتخر گردید.
توجه به تهجد و مسائل عبادی، توسل به اهل بیت(ع)، زیارت روزانه حرم مطهر رضوی، تقید به نظم در امور زندگی، روحیه مردمی و اجتماعی، ارتباط با اقشار مختلف مردم و روحیه تواضع و ساده زیستی از مهمترین شاخصه های اخلاقی این روحانی خدوم به شمار می رود.
حجت الاسلام والمسلمین حاج سید جعفر طباطبایی سرانجام پس از سالها تلاش علمی و عملی در راستای تبلیغ دین و احیای معارف اسلامی، در سحرگاه روز چهارشنبه 18 آبان 1401 دار فانی را وداع گفت. پیکر مطهر ایشان روز پنج شنبه بعد از نماز ظهر و عصر، از محل مهدیه مشهد تشییع و در حرم مطهر رضوی به خاک سپرده خواهد شد. روحش شاد و یادش گرامی باد.
(تهیه شده در: گروه تراجم موسسه علمی، پژوهشی و فرهنگی میراث فقاهت خراسان)
#طباطبایی
#خطبای_خراسان
⚜️قرآن برای امروز⚜️
تبیین کاربردی آیات قرآن
⏰ شروع دوره پنجشنبه 7 مهرماه
✅جلسه چهارم: پنجشنبه 19 آبان ۱۴۰۱، ساعت ۹صبح
📍مکان: حرم مطهر، صحن جمهوری اسلامی، دارالقرآن الکریم
⚜️اطلاعات بیشتر را در تصویر بالا ببینید👆👆👆
❤️برای اطلاع از برنامههای حرم مطهر رضوی همراه ما باشید.👇
🆔 @AkhbarHaramRazavi
به مناسبت هفته #کتاب و #کتابخوانی
✅معاونت پژوهش نمایندگی المصطفی در خراسان با همکاری مجتمع آموزش عالی خواهران برگزار میکند:
📚کارگاه آشنایی با رده بندی و نحوه جستجو منابع کتابخانه
آشنایی با پایگاه های نورمگز، علوم انسانی، ایران داک، سیویلیکا و ایبو
📆 زمان: دوشنبه، 1401/8/23 ساعت 9:45 الی 11
⏺ مکان: مجتمع آموزش عالی خواهران – مدرس فاطمه الزهراء (س)
▫️علاقه مندان میتوانند جهت ثبتنام به واحدهای پژوهش مدارس عالی خواهران مراجعه نمایند.
▫️ لینک کانال روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان جهت اطلاع از آخرین اخبار و رویدادها: https://eitaa.com/almustafa_mashhad
📋 #جزوه | قهرمان افول! 🤕
👀 بحرانهای آمریکا را در آمارهای بینالمللی ببینید..
🔥 پشتصحنه کشوری که دیگر ابرقدرت نیست
💌 سفیر نو+جوان باشید و این جزوه را برای دوستان و آشنایانتان ارسال کنید.
💫 💫 نسخه باکیفیت چاپ را برای نصب و انتشار به آسانی از سایت یا #نرمافزار_موبایلی نو+جوان دریافت کنید.👇
🌐 https://nojavan.khamenei.ir/showContent?graphic&ctyu=17162
📊 #اطلاع_نگاشت | نظم جدید جهان
🔻 توجه به «نظم جدید در آینده جهان» مسئلهای است که رهبر انقلاب بارها مورد تأکید قرار دادهاند. ایشان در دیدار دانشآموزان (۱۴۰۱/۰۸/۱۱) خطوط ترسیمی این نظم جدید را برشمردند که در این اطلاعنگاشت مرور شده است.
🏷 #دیدار_دانش_آموزان
📥 نسخه قابل چاپ 👇
https://khl.ink/f/51297
🔻 در نمایندگی جامعةالمصطفی (ص) در خراسان اجرا شد
🔰غربالگری و تشکیل شناسنامه سلامت کودکان مهد کودک و پیش دبستانی تبسم زهرا (س)
▫️ اداره امورخانواده ها در مرکز نورالزهراء با همکاری مهد کودک تبسم زهرا(س) و اداره امداد و سلامت مدیریت امور طلاب و خانواده های نمایندگی المصطفی(ص) در خراسان، طرح غربالگری و تشکیل شناسنامه سلامت کودکان و اجرای طرح پایش سلامت جسم وروان کودکان این مهدکودک را با حضور خانم دکتر سماواتی برگزار کرد.
▫️به گزارش روابط عمومی نمایندگی المصطفی(ص) در خراسان در این غربالگری که با حضور ۲۰۳ کودک دختر و پسر برگزار شد مواردی همچون قلب و ریه، کم خونی، زانوی پرانتزی، تناسب قد و وزن، شپش موی سر و تیروئید ظاهری مورد بررسی و معاینه قرار گرفتند.
▫️گفتنی است ادامه فرآیند تشکیل شناسنامه سلامت برای نوزادان، طی دو آینده برگزار خواهد شد.
▫️تنظیم خبر: واحد فرهنگی تربیتی اداره امور خانواده ها
▫️لینک کانال روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان جهت اطلاع از آخرین اخبار و رویدادها:
https:// eitaa.com/almustafa_mashhad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊یکی از محدود #فیلم کوتاه هایی که واقعا از همون سال ۹۳ که دیدم و به دلم نشست فیلم کوتاه #علمک بود که با پخش از برنامه ثریا مورد توجه #رهبر انقلاب نیز قرار گرفت
🔸 #علمک واقعیتی است از ماهیت لباس روحانیت که هیچگاه از #شبکههای_دروغ و نفرت پخش نخواهند.
•┈┈••✾••┈┈•