▫️حجةالاسلام والمسلمین دکتر سعیدی فاضل رئیس جامعه المصطفی العالمیه نمایندگی خراسان در نشست صمیمی با دبیران انجمن های علمی و پژوهشی گفت: انجمن های علمی همواره دغدغه اصلی المصطفی و معاونت پژوهش بوده است و انجمن بازوی اجرایی معاونت پژوهشی در حوزه تعمیق مطالعات در بین طلاب است.
▫️دکتر سعیدی فاضل گفت: در معاونت پژوهش برنامه دوساله پژوهشی نگاشته شده است و در این برنامه توجه ویژهای به انجمن شده است.
▫️رئیس نمایندگی المصطفی خراسان افزود: مطالبات دبیران محترم انجمن ها در دو حوزه حمایت مادی و معنوی بود. و ما در نمایندگی خراسان درحوزه پژوهش دو ساحت عمومی و ساحت تخصصی داريم، حوزه تخصصی پژوهشی رسالت پژوهشکده است و حوزه پژوهش عمومی رسالت معاونت پژوهش است.
▫️وی اظهار داشت: در حوزه پژوهش ۲۰ درصد طلاب مخاطب ما هستند در حالیکه استاندارد ۸ الی ۱۰ درصد است، و آن چیزی که اسناد المصطفی از ماخواسته است توجه به همین نگاه تخصصی به پژوهش است.
▫️رئیس نمایندگی المصطفی خراسان افزود: در پژوهشکده امام رضا علیه السلام هیچ طرحی پژوهشی با شرائط استاندارد، نبوده که حمایت نشود و اگر پژوهشگری طرح علمی با شرایط استاندارد خودش را داشته باشد ما حمایتهای بسیار خوبی داریم.
▫️وی افزود: تربیت طلاب در حوزه پژوهش بايستي توسط انجمن های علمی صورت پذيرد و انجمن ها بستری برای ورود طلاب به پژوهش تخصصی هستند.
▫️دكتر سعيد فاصل افزود: نگته مهم دیگری که باید به آن توجه کرد این است كه کار انجمنهای علمی در حوزه پژوهش عمومي يك کار طلبه ای است نه فعاليت سازمانی، و طلاب خودشان باید فعاليت داشته باشند.
▫️وي اظهار داشت: رسالت اصلی انجمن های علمی تربیت طلبه در حوزه پژوهش عمومی است نه پژوهش تخصصی ولذا كار انجمن يك كار درون سازماني است و اصلا نبايد انجمن با بيرون از المصطفي ارتباط بگيرد.
▫️ايشان اظهار داشت: در حوزه نشریات انجمنی ما بودجه بسیار خوبی داریم و مي توانيم حمايت هاي كاملي را داشته باشيم ولی متاسفانه انجمن ها در اين موضوع برنامه خاصی ندارند.
▫️ايشان با اشاره به رسالت هاي انجمن ها گفتند: مشاوره پایان نامه هاي طلاب ، برگزاري كلاس های روش تحقيق در بین طلاب و راه اندازي نشريات علمي رسالت انجمن هاست.
▫️دكتر سعيد فاضل افزود: اولین قدم در حوزه حمایت معنوی باید این باشد که انجمن ها اراده فعالیت در حوزه خاص خودشان را داشته باشند.يعني۱. تربيت طلاب داخل المصطفی ۲.داشتن اهداف روشن ۳. داشتن برنامه مشخص براي رسيدن به اين اهداف، و اگر اين سه اقدام را انجمن های علمی داشته باشند مي توانيم از آنها حمايت كنيم.
▫️رئيس نمايندگي المصطفي خراسان با اشاره به خط و مشی المصطفی در حوزه انجمن ها گفت: معاونت پژوهش موظف به واگذاری فعالیتهاي خود به انجمن هاست.
▫️دكتر سعيد فاضل گفت : اولين برنامه شما برگزاری انتخابات انجمن ها باشد و انجمن های فعال را شناسایی كنيد،در گام دوم هم:برنامه پژوهشی انجمن ها با این رویکردي كه عرض شد به معاونت اعلام كنيد و دريك فضاي اردويی براي بررسى نيازها و فعاليت های پژوهشی انجمن ها با يكديگر هم انديشی داشته باشيد.
▫️وى اظهار داشت: رشد علمی و تربیتی طلاب وظیفه ما هست و ما از دل برنامه های آموزشی بايد پژوهش را استخراج میکنیم و راهكار آن هم ورود طلاب به انجمن ها است.
▫️وى گفت: ما باید در انجمن ها عضو ناظر داشته باشيم و اين عضو ناظر بايد از بین اعضاي هیئت علمی و فارغ التحصیلان باشد و این اعضای ناظر میتوانند در ارتقای کمی موثر باشند.
▫️رئيس نمايندگی المصطفی خراسان افزود: در انجمن های علمی باید رویکرد، برگزاری کارگاه های مهارت آموزی باشد نه نشست علمی تا طلاب بتوانند مهارت یاد بگیرند.
▫️دكتر سعيدي فاضل در پايان افزود: دبیران انجمن ها بايد یک مجمع دبیران انجمن ها تشکیل بدهند و اين مجمع یک دبیر داشته باشد و هر ماه تشکیل جلسه بدهد و برنامه تک تک انجمن ها در اين مجمع بررسی شود و در مرحله بعد هم افزایی در جهت برگزاری برنامه مشترک داشته باشيد. و كار بعدي اين مجمع اين باشد كه به صورت سالیانه فعالیتهای انجمن ها بررسی شود و انجمن های برتر مشخص شوند و اجلاس سالیانه انجمن ها را برگزار كند و ما بعنوان متوليان امر از برترین انجمن ها حمایت کنیم.
📮علم و معرفت برای همه انسانها؛
📲 ایتا | پژوهش | آموزش | وب | پژوهشکده
16.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰نشست صمیمی حجة الاسلاموالمسلمین دکتر سعیدی فاضل رئیس جامعه المصطفی العالمیه نمایندگی خراسان با اساتید همکار
▫️به گزارش روابطعمومی جامعةالمصطفی العالمیه نمایندگی خراسان حجةالاسلام والمسلمین دکتر سعیدی فاضل ضمن تشکر از معاونت محترم آموزش به جهت فراهم کردن زمینه برگزاری این جلسه و همچنین تشکر از اساتید همکار گفت: هدف از شکل گیری این جلسه آشنایی بیشتر با ظرفیت هاي اساتید همکار وشنیدن مسائل، مشکلات و موضوعات اساتید است.
▫️دکتر سعیدی فاضل افزود: جایگاه و نقش اساتید از مهمترین جایگاه ها در المصطفی است چون اساتید محترم هم وظيفه آموزش و هم رسالات تربیت طلاب را برعهده دارند، از این باب نکات اساتید باید شنیده شود و پیگری ویژه شود ماهم بعنوان متوليان امر پیگیر موضوعات و مسائل مطرح شده از طرف شما اساتیدخواهیم بود و مسائلی که به اصلاح فرایند نیاز دارد با پیگیری معاونت آموزش إن شاءالله پیگیری خواهد شد.
▫️لازم به ذكر است در این جلسه اساتید محترم همکار به بیان مسائل و مشکلات و ارائه پیشنهادات خود در حوزه اساتید همکار پرداختند.
📮علم و معرفت برای همه انسانها؛
📲 ایتا | پژوهش | آموزش | وب | پژوهشکده
🔰 به گزارش روابط عمومی جامعه المصطفی العالمیه نمایندگی خراسان، حجه السلام والمسلمین دکتر سعیدی فاصل رئیس محترم نمایندگی المصطفی خراسان در دیدار با استعداد های برتر نمایندگی خراسان گفت: در امر استعدادهای برتر و مقوله نخبگان چهار وظیفه داریم وظیفه اول شناسایی و جذب نخبگان که در این زمينه باید شاخص ها و معیارهای ما در جذب روشن و ثابت باشد.
▫️دکتر سعیدی فاضل افزود: دومین وظیفه ایجادبستر و زمینه برای فعالیت توانمندسازها است. در این حوزه مسئله مهم این است که این توانمند سازی در چه بازه زمانی بنا هست انجام شود و برنامه برای رسیدن اين توانمند سازی چیست.
▫️رئیس نمایندگی المصطفی خراسان گفت؛وظیفه سوم این است که حمایت های ما هم باید روشن باشد که حمایت بر اساس چه شاخصی و چگونه باید باشد.
▫️وی اظهار داشت: وظیفه چهارم که اهمیت ویژه ای هم دارد این است که نحوه بکارگیری نخبگان باید متناسب با سطح استعداد و بر اساس خروجی سطح حمایت های ما باشد.
▫️وی افزود: شفافیت و روشن بودن در این چهار زمینه باید تقویت بشود تا به آفت خطرناک روزمرگی دچار نشویم که آسیب بزرگی است.
▫️دکتر سعیدی فاضل افزود؛ مبنای ما در موضوعات نخبگان این است که نخبگان یکی از پیشرانهای اصلی ما در حوزه رشد و افزایش توانمندیهای طلاب هستند.
▫️ایشان اظهار داشت: لازمه این کار این است که معتقد باشیم به اینکه نخبگان سرمایه های اصلی المصطفی هستند، و به هیچ وجهی نباید شکاف بین فعالیت های نخبگان با سایر فعالیت های المصطفی باشد.
▫️دکتر سعیدی فاصل افزود: مسأله اصلی ما این است که این نخبگان در المصطفی تولید شده اند و رشد پیدا کرده اند، برای اینکه کارآیی آنها هم باید برای المصطفی باشد و پیشرفت نخبگان باید موجب پیشرفت مجموعه طلاب المصطفی باشد نه فقط پیشرفت خود نخبگان و نخبگان باید ضعف های مجموعه المصطفی را پوشش بدهند.
▫️رئیس نمایندگی المصطفی خراسان گفت: مشکلی که در حال حاضر وجود دارد این است که متاسفانه بین نخبگان و فعالیت های المصطفی یک فاصله هست، و به نظر میرسد یک موازی کاری در بین فعالیت های نخبگان و بخش های دیگر وجود دارد یعنی گاها برخی از نخبگان ما هم در تشکل های فرهنگی فعالیت میکنند و هم در حوزه نخبگان که این خطاست. اولا حوزه فعالیت نخبگان تخصصی هست نه عمومی و ثانیا شما باید در جهت رفع نیازهای المصطفی فعالیت کنید.
▫️وی افزود: قطعا فعالیتهای کارآمدی درحوزه نخبگان انجام شده هست اما مسئله این است که شما با هم افزایی و کار تشکیلاتی هماهنگ باید فعالیتهای نخبگانی و تشکیلاتی انجام دهید.
▫️دکتر سعیدی فاصل در پایان گفت: درخواست ما از شما این هست که شما یک رویداد ایده پردازی در جهت حل مسائل المصطفی در حوزه های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی المصطفی داشته باشید تا بین فعالیت های نخبگانی و بدنه تصمیم گیری ارتباط برقرار بشود در واقع شما باید با ما درجهت حل مسائل المصطفی مشارکت داشته باشید و معاونت های ما هم باید مسایل و مشکلات خودشان را ظرف یک هفته آینده به نخبگان اعلام کنند و نخبگان عزیز هم ظرف سه هفته این رویداد را در جهت حل مسائل ما برگزار کنند. و ما هم اعلام میکنیم ما در نمایندگی المصطفی خراسان این آمادگی را داریم که صندوق حمایت از نخبگان را در نمایندگی راه اندازی کنیم.
📮علم و معرفت برای همه انسانها؛
📲 ایتا | پژوهش | آموزش | وب | پژوهشکده
🔰 ثبتنام در پنجمین دوره رقابتهای علمی نخبگان حوزههای علمیه تمدید شد
🔻مدیر اجرایی رقابتهای علمی نخبگانی حوزههای علمیه گفت: ثبتنام در پنجمین دوره رقابتهای علمی نخبگان حوزههای علمیه کشور در سال ۱۴۰۳، تا ۲۰ آبانماه تمدید شد.
📝 بیشتر بخوانیم:
🌐https://www.hozehkh.com/OneEntry?id=55024
#رقابتهای_نخبگانی
✅ خبرگزاری حوزه علمیه خراسان
🆔 @news_howzehkh
💌 کسب اطلاعات بیشتر از طریق کانال رقابتهای علمینخبگانی حوزههای علمیه به آدرس :
🆔https://eitaa.com/reghabat_nokhbegani
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
📮علم و معرفت برای همه انسانها؛
📲 ایتا | پژوهش | آموزش | وب | پژوهشکده
#ترویجی_کرسی
#اردو
🔷#پژوهشکدہ بین المللی امام رضا علیه السلام پچیسویں علمی ترویجی کرسی منعقد کر رہا ہے:
🔸عقیدہ #رجعت قرآن، حدیث اور عقل کی روشنی میں
🎙پیش کنندہ: حجت الاسلام و المسلمین سید عقیل حیدر #زیدی
🔍ناقدان: حجتالاسلام والمسلمین ڈاکٹر غلام مرتضی #جعفری و حجتالاسلام والمسلمین ڈاکٹر غلام رسول #مخلصی
🎙مدیر کرسی: حجتالاسلام والمسلمین #آزادحسین
⏰ بروز: اتوار ۲۲ مہر ماه ۱۴۰۳(۱۳ اکتوبر ۲۰۲۴ء)، بوقت: ۱۰:۰۰ تا ۱۱:۳۰ بجے صبح
🏢مقام: جامعۃ المصطفیٰؐ العالمیہ نمائندگی خراسان، طبقہ اول، اتاق جلسات
🔗شرکت کا لنک:
https://vce.miu.ac.ir/mashhad6
💠پژوهشکدہ بینالمللی امام رضا علیہالسلام
https://eitaa.com/joinchat/1098711168C2667dfca93
📮علم و معرفت برای همه انسانها؛
📲 ایتا | پژوهش | آموزش | وب | پژوهشکده
16.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ | امام حسن عسکری (ع)؛ عزیزِ غریب
حضرت آیتالله خامنهای: «این روزها متعلق به امام عسگری (سلاماللّه علیه) است، که میتواند الگوی همهی مؤمنان، بخصوص جوانان باشد. این امامی که موافقان، شیعیان، مخالفان، غیر معتقدان، همه، شهادت دادند و اعتراف کردند به فضل او، به علم او، به تقوای او، به طهارت او، به عصمت او، به شجاعت او در مقابل دشمنان، به صبر و استقامت او در برابر سختیها.»
📮علم و معرفت برای همه انسانها؛
📲 ایتا | پژوهش | آموزش | وب | پژوهشکده
امام عسکری علیهالسلام و ایجاد شبکه جهانی
رهبر انقلاب اسلامی: «حضرت عسکری علیهالسلام در همان شهر سامرا، که در واقع مثل یک پادگان بود توانسته بودند با یک شبکهی عظیم تبلیغاتی و تعلیماتی این همه ارتباطات را با سرتاسر دنیای اسلام تنظیم کنند. فقط این نبود که مسائل نماز و روزه یا طهارت و نجاسات را جواب بدهند؛ در موضع «امام» با همان معنای اسلامىِ خودش قرار میگرفتند و با مردم حرف میزدند.» ۱۳۸۲/۲/۲۰
📮علم و معرفت برای همه انسانها؛
📲 ایتا | پژوهش | آموزش | وب | پژوهشکده
سومین جلسه عمومی اخلاق
«اخلاق در قرآن کریم»
حضرت آیت الله زمانی (زید عزه الشریف)
با حضور کلیه طلاب محترم ارشد، دکتری و سطوح 3 و 4 مجتمع عالی برادران در تاریخ چهارشنبه ۱۸ مهرماه برگزار شد.
تمامی طلاب محترم می توانند در هفته های آتی از این جلسه ارزشمند نهایت بهره برداری را داشته باشند.
لذا از شما طلبه گرامی دعوت میگردد جهت اطلاع از زمان و مکان برگزاری به لینک ذیل بپیوندید
لینک کانال سلسله جلسات عمومی اخلاق جامعة المصطفی العالمیه . نمایندگی خراسان
https://eitaa.com/joinchat/3816227384C1aef1c0c38
مجتمع آموزش عالی برادران _ معاونت فرهنگی تربیتی
📮علم و معرفت برای همه انسانها؛
📲 ایتا | پژوهش | آموزش | وب | پژوهشکده