eitaa logo
الغدیر
2.7هزار دنبال‌کننده
6.6هزار عکس
2.5هزار ویدیو
46 فایل
مرکز فرهنگی،آموزشی الغدیر. با حضور اساتید ومشاوران برجسته کشوری ارتباط با ادمین وبیان پیشنهادات وانتقادات : @alqadir1 http://eitaa.com/joinchat/405602321Ce7a17b0824
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺واکنش فیض الله عرب سرخی، فعال سیاسی اصلاح طلب به تیتر بی‌بی‌سی فارسی درباره حمله تروریستی نیوزلند
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺شعری متفاوت با مضمون عشق های جوانی که رهبرانقلاب و حاضرین را خنداند.
کنترل خشم را به فرزندان خود بیاموزید با فرزندان خود درباره خشم حرف بزنید و هر جایی که می‌توانید الگوی آنها شوید و نشان دهید که از خشم پرهیز می‌کنید. به فرزندان خود خویشتن‌داری و دوری جستن از خشم را آموزش دهید؛ خود شما با خشمگین نشدن می‌توانید سرمشق مناسب آن‌ها باشید و آن قدر در توصیه خشمگین نشدن بکوشید که ملکه ذهن آن‌ها شود.
كودكان وابسته، بسيار آسيب پذيرند. غذا خوردن، لباس پوشيدن و حمام کردن را كودك بايد با كندي و ريخت و پاش انجام دهد... تا در مسير رشد به تدريج و با كمك شما انجام درست آن را بياموزد.
آنچه فرزندان ما را به سمت رشد میراند انرژی بی بدیل و هدیه نظام آفرینش است که در خود کودک است و آنچه تاثیر منفی بر کارکرد رشد کودک دارد و باعث اختلال در فرآیند رشد او می شود اشتباهات ما نیست بلکه ترس های ما بوده که بشدت کودک را نا امن خواهد نموده. مهم ترین عامل آسیب در کودکان والدین نا امن است والدینی که بشدت کنترل گر بوده و بشدت از آزمایش و خطا ترس داشته و فرصت رشد متعادل که در بستر آزمایش و خطا به پیش میرود را از خود و کودکان می گیرند. نفس وجود ما والدین حمایت از کودک و امن کردن جاده رشد است و دادن احساس امنیت به کودک است نه اینکه خودمان منشا نا امنی و احساس نا امنی در کودک شویم .
🔴با تهدید کردن کودک او هیچگاه تصحیح کردن رفتار اشتباه را یاد نمی گیرد.
🌷 احترام این ماه را نگه دار! 🌿 در طول سال، چند سکّو برای پرش و پرواز به مراتب عالیه وجود دارد که ماه رجب، اعظم از همه سکوها برای پرش از عالم مادیات و منجلاب طبیعت به اوج سعادت و تکامل است. 🌿 انسان در این ماه که این همه فضیلت دارد، عبادت بکند، ثواب و پاداش مضاعف به او داده می‌شود؛ 🌿 معصیت هم بکند، عقوبتش چند برابر می‌شود. 🌿 انسان باید احترام این ماه را تا حد امکان نگه بدارد. 🎤 آیةاللّه ناصری حفظه اللّه
[ Photo ] | صفحه دویست و هفتاد و نه، سوره مبارکه نحل.
🔸روزنامه‌های ورزشی ۲۵ اسفند؛ 🔹هر سرخی پرسپولیس نیست / برانکو بی خیال‌ترین مدعی لیگ برتر / جنگ سرخابی برای آخرین صدرنشینی سال 👇👇👇 https://www.yjc.ir/00SoUS دنیای ورزش امروز.
حضرت آیت الله بهجت با تمام وجودگناه کردیم نه نعمت هایش را از ما گرفت و نه گناهانمان را فاش کرد اگر بندگی اش را میکردیم!