💢وای از پدران آخرالزمان!
🔷️ حجتالاسلام مهدوینژاد: اصلِ مقام پدری و مادری به تربیت است.// راه رسیدن به محبت مادری حضرت زهرا(علیهاالسلام) و تربیت زهرایی کدام است؟! // در تربیت، مسئله اصلی ایجاد زمینههاست، ما اگر دستورات دینی را عمل کنیم، یعنی زمینهها را فراهم کردهایم، آنوقت رشد و تربیت محقق میشود.// قاعدهای که این روزها کمتر مورد توجه ماست...
✅ متن کامل سخنان حجتالاسلام مهدوینژاد با موضوع «تربیت زهرایی» را در لینک زیر👇بخوانید:
https://b2n.ir/a36024
➖➖➖➖➖
🏳 هیئت انصار ولایت دارالعباده یزد
🆔️ @alqatreh
🆔 @darozzekr_com
💢خودنمایی، جاهلیتی که نقطه مقابل عقلانی ندارد.
✅ بخش اول
🔹️یکی از جلوهها و انواع جاهلیت، تبرّج جاهلیت است که به معنای خودنمایی جاهلانه میباشد.
💠 خداوند متعال در قالب جملات جدی و تحکمآمیزی خطاب به همسران پیامبر(صلیالله علیه وآله) میفرماید: «يَا نِسَاءَ النَّبِيِّ لَسْتُنَّ كَأَحَدٍ مِّنَ النِّسَاءِ إِنِ اتَّقَيْتُنَّ فَلَا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ فَيَطْمَعَ الَّذِي فِي قَلْبِهِ مَرَضٌ وَقُلْنَ قَوْلًا مَّعْرُوفًا وَقَرْنَ فِي بُيُوتِكُنَّ وَلَا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجَاهِلِيَّةِ الْأُولَی»؛ ای همسران پیامبر! مثل بقیه زنها نیستید اگر تقوا پیشه کنید، (چون حسابتان با بقیه فرق میکند، بیشتر باید دقت کنید.).... در خانههای خود بمانید و آنگونه که زنان در روزگار جاهلیت نخست در میان مردم نمایان میشدند، نمایان نشوید.
فلسفه احکام عفاف و حجاب، مدیریت و ساماندهی روابط اجتماعی مردان و زنان مسلمان برای پیشگیری از فساد است.
📌مفسرین میفرمایند: آیه فوق اختصاص به همسران پیامبر(صلیالله علیه وآله) ندارد و همه زنان مؤمنه باید تقوا را رعایت کنند و تبرّج نکنند.
✅ بخش دوم
کسانی که در مقایسه با عموم مردم، به خدا، دستگاه اهلبیت(علیهمالسلام) یا به حکومت اسلامی نزدیکترند و در متن کانون معنویت هستند، بیشتر باید دقت کنند.
🔹️تبرّج در پوشش، راهرفتن، سخن گفتن و... به طوری که نگاهها را به خود جلب کنند، نمونههایی از تبرّج جاهلیت اولی بود که امروزه هم با روشهای جاهلیت مدرن، وجود دارد.
🔹️تبرج و خودنمایی ویژه زنها نیست، مردها هم ممکن است خودنمایی کنند و از جانب کسانی اتفاق میافتد، که گرایش بیشتری به دنیا دارند.
🔹️نتیجه خودنمایی، دور شدن از میدان عقلانیت و بازگشت به دوران جاهلیت است.
🔹️بر خلاف ظن، حمیت و حکم جاهلیت که نقطه مقابل عقلانیت دارند، تبرّج جاهلیت، در هیچ صورت معادل عقلانی ندارد و در مقابل تبرج جاهلیت اولی، تبرج جاهلیت اخری قرار میگیرد که امروزه شاهد آن هستیم.
🔹️وقتی انسان هویت انسانی خودش را گم میکند و روح الهی خود را فراموش میکند، آنوقت تنها به ظاهر خود اهیمت میدهد و خودپرست میشود. بنابراین از عقلانیت فاصله میگیرد.
یکی از مهمترین گرفتاریهای امروز جامعه ما، مسابقه در خودنمایی است. فرهنگ خودنمایی و دیدهشدن دارد در کشور ما بیداد میکند.
🔸️شهرت در سینما، خوانندگی، مصرف بسیار بالای مواد آرایشی، تغییر چهره، ترویج بدنوارگی و... همه از مصادیق تبرج جاهلیت مدرن در جامعه ماست.
🔸️اسلام به زیبایی ظاهر اهمیت میدهد، ولی برای آن معیار دارد.
🔸️ترس حضرتزهرا(سلامالله علیها) از بازگشت امت اسلام به تبّرج جاهلیت اولی بود و متأسفانه این اتفاق افتاد.
حجتالاسلام مهدوینژاد - ۱۴۰۰/۰۹/۳۰
➖➖➖➖➖
🏳 هیئت انصار ولایت دارالعباده یزد
🆔️ @alqatreh
🆔 @darozzekr_com
💢 به رخ کشیدن تجملات و زیباییها انسان را از دایره عقلانیت خارج می کند.
✅ بخش اول
🔹️تبرج در جامعه معمولاً از سوی طبقه ثروتمندان بیتقوا(مرفهین بیدرد) یا مسئولین و حاکمان بیتقوای جامعه انجام میشود. زیرا به کانون ثروت و قدرت دسترسی دارند. در حالی که مسئولین جامعه اسلامی باید در حد ضعیفترین طبقه جامعه زندگی کنند تا با مردم همراه باشند.
🔹️حاکمان جامعه اسلامی دو بخش هستند: یک عده حاکمان صالح و عده دیگر حاکمان ناصالح. متأسفانه مسئولینی که زندگی اشرافی دارند، در ایجاد فرهنگ اشرافیگری در جامعه اثرگذار هستند و دید مردم را نسبت به همه مسئولین جمهوری اسلامی خراب میکنند.
🔹️برخی از مسئولین بعد از دوران دفاع مقدس، باب اشرافیگری را باز کردند و مانور تجملات از آن زمان آغاز شد. دستگاههای فرهنگساز جامعه مانند صداوسیما، اداره فرهنگ و ارشاد، فضای مجازی و... هم به این مسئله دامن زدند.
یکی از مصادیق تبرج جاهلیت استفاده از زن برای تبلیغ کالاست. این مسئله از فرهنگ غرب وارد جامعه ما شد.
🔸️شأن زن در اسلام این نیست که از جاذبه جنسیتی او برای تبلیغ کالا استفاده شود.
✅ بخش دوم
تبرج و مانور خودنمایی در جامعه ما تبدیل به یک فرهنگ شده است.
🔸️مؤمن در جامعه مسئول است؛ باید جلوی اشاعه فرهنگ اشتباه را بگیرد و نهتنها خودش تسلیم فرهنگ اشتباه نشود، بلکه به مسئولین هم تذکر بدهد و مطالبه داشته باشد.
🔸️اسلام با ثروت و امکانات مخالف نیست، بلکه تشویق به تولید ثروت میکند.
🔸️اسلام با تفاخر، تکاثر و تبرّج مخالف است. به عبارتی با فخرفروشی، زیادهخواهی و خودنمایی مخالف است، چراکه فسادآور است و مردم را از معنویت و عقلانیت دور و به سمت جاهلیت سوق میدهد.
🔸️در جمهوری اسلامی مؤلفههای خوبی برای نجات از گرداب تبرّج و اشرافیگری وجود دارد. بیانات امامین انقلاب پر است از فریادهایی که در مورد این مسائل زدند، ولی وقتی کسی به ریاست مملکت میرسد که روحیه اشرافیگری دارد، تمام بودجهها و برنامهریزیهای کشور را به سمت تبرّج میبرد.
مؤمن اهل آراستگی و زیبایی است ولی اهل خودنمایی و تبرج نیست.
🔹️در اسلام زن و مرد حق ندارند برای جذب و دلبری از نامحرم، خودنمایی کنند.
🔹️تبرج در اسلام ممنوع است زیرا از عقلانیت به دور است.
حجاب استایلها در تغییر سبک پوشش اسلامی فاجعه ایجاد کرده است.
🔸️بعضی به اسم کار فرهنگی، مرزهای احکام الهی در مورد حجاب را جابهجا کردهاند.
📌پیامبر اکرم(صلیالله علیه و آله) با تبرّج زنانه، دختران را جذب به اسلام نکرد، با عفت و اخلاق جذب کرد.
حجاب، برایند عفاف است.
🔻خداوند از زنان و مردان خواسته تا در چهار زمینه عفاف داشته باشند:
۱- عفاف در نگاه: «قُل لِّلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ وَيَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ»، به مردان مؤمن بگو چشمهایشان را از نگاه به نامحرم حفظ کنند و پاک دامن باشند. «وَقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَيَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ »، به زنان مؤمنه بگو چشمهایشان را از نگاه به نامحرم حفظ کنند و پاک دامن باشند.
۲ـ عفاف در لباس: «وَلْيَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَىٰ جُيُوبِهِنَّ»، «يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِن جَلَابِيبِهِنَّ». خمار و جلباب به معنی روسریهای بزرگ و چادر است به طوری که جلب توجه نامحرم نکند.
۳ـ عفاف در گفتار: «فَلَا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ فَيَطْمَعَ الَّذِي فِي قَلْبِهِ مَرَضٌ وَقُلْنَ قَوْلًا مَّعْرُوفًا». موقع حرف زدن، کلماتت را جوری انتخاب نکن که دل نامحرم را ببری. لحن و صدایت را طوری نکن که نامحرم در تو طمع کند.
۴ـ عفاف در رفتار: «وَلَا يَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِيُعْلَمَ مَا يُخْفِينَ مِن زِينَتِهِنَّ». باوقار رفتار کن. گاهی طرز راه رفتن بعضی، نگاه نامحرم را جلب میکند.
حجتالاسلام مهدوینژاد - ۱۴۰۰/۱۰/۰۱
➖➖➖➖➖
🏳 هیئت انصار ولایت دارالعباده یزد
🆔️ @alqatreh
🆔 @darozzekr_com
💢ثمره همراهی مردم با امام جامعه چیست؟
🔸️حجتالاسلام مهدوینژاد: کبر، مهمترین مانع بندگی است. // وجه تمایز حکومت توحیدی با حکومت طاغوت کدام است؟// حجت خدا از جانب خدا مشروعیت دارد، ولی تا وقتی مقبولیت مردمی نداشته باشد، ولایتش محقق نمیشود. // تا وقتی مؤمنین با هم رفیق و یکدل نشوند، به معنای واقعی، حکومت خدا و نظام ولایی تشکیل نمیشود.// ولائج، وَلایت مردم را از ولی به سمت خودشان منحرف میکنند.
✅ متن کامل سخنرانی را در لینک زیر 👇 بخوانید:
https://b2n.ir/p83033
➖➖➖➖➖
🏳 هیئت انصار ولایت دارالعباده یزد
🆔️ @alqatreh
🆔 @darozzekr_com
هدایت شده از دارالذکر - انصار ولایت یزد
🔴 #اطلاعیه
قرار هفتگی - سر مستور
🔰 میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها و فرزندش امام روح الله
🎙 سخنرانی
🔹 حجتالاسلام مهدوی نژاد
🔰 بگذار فاطمه تربیت کند
🎙 مداحی
🔹 کربلایی محسن محمدی پناه
🗓 شنبه ۲ بهمن ماه ۱۴۰۰
🕘 ساعت ۱۹:۳۰
🔰 حسینیه حضرت صاحب الزمان عج محمودآباد
➖➖➖
🏳 هیئت انصار ولایت دارالعباده یزد
🆔 @darozzekr_com
💢هر امت یک پرونده اعمال جمعی دارد
🔸️علاوه بر اعمال فردی هر شخص، اعمال جمعی امتها هم در قیامت بررسی میشود: «وَتَرَى كُلَّ أُمَّةٍ جَاثِيَةً كُلُّ أُمَّةٍ تُدْعَى إِلَى كِتَابِهَا الْيَوْمَ تُجْزَوْنَ مَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ». و (در قیامت) هر امتى را به زانو در آمده مىبينى؛ هر امتى به سوى كارنامه خود فراخوانده مىشود [و به ايشان مىگويند:] «آنچه را مىكرديد امروز پاداش مىيابيد».
🔸️انسان نمیتواند نسبت به اتفاقاتی که در امت رخ میدهد بیتفاوت باشد، چراکه از او پرسیده خواهد شد، تو برای اصلاح امت چه نقشی ایفا کردی...
🔸️ما نسبت به جمعی که در آن حضور داریم، مسئولیم و عمل درست به تکالیف جمعی در سعادت یا شقاوت جمع ما اثر دارد.
تزکیه فردی، تزکیه جمعی
🔹️همانگونه که هر فرد نیاز به تزکیه دارد «قَدْ أَفْلَحَ مَن تَزَكَّی»، امتها هم نیاز به تزکیه جمعی دارند، «لَقَدْ مَنَّ اللَّهُ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ إِذْ بَعَثَ فِيهِمْ رَسُولًا مِّنْ أَنفُسِهِمْ يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِهِ وَيُزَكِّيهِمْ وَيُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ»؛ به يقين، خدا بر مؤمنان منت نهاد [كه] پيامبرى از خودشان در ميان آنان برانگيخت، تا آيات خود را بر ايشان بخواند و پاكشان گرداند و كتاب و حكمت به آنان بياموزد.
🔹️اعمال جمعی انسانها در پاداش و عقاب هر امت تأثیر دارد. به طور مثال شتر صالح(ع) را یک نفر پی کرد، اما عذاب بر همه نازل شد، چراکه بقیه هم سکوت کردند و مانع جنایت او نشدند.
🔹️برای تزکیه امت، مردم باید به صحنه بیایند و محلات، شهر و جامعه خود را پاک کنند. کسانی که مانع تخلفات در جامعه نمیشوند و نهی از منکر نمیکنند، شریک در گناه گناهکاران هستند.
امتها چگونه باید تزکیه شوند؟
🔹️همانگونه که هر فرد برای تعالی خود، وظایف و تکالیفی دارد، امتها هم برای تعالی و رسیدن به جایگاه برتری که خداوند برایشان مشخص کرده، باید تلاش کرده و تزکیه شود. برای همین منظور امت اسلامی باید جهاد اصغر و جهاد اکبر داشته باشند.
🔹️جهاد اصغر امت، مبارزه با طواغیت بیرونی و مستکبران و کفار است. جهاد اکبر امت نیز مبارزه با طواغیت درون(منافقین) است. منافقین در لباس دوست و دلسوز به مؤمنین نزدیک میشوند و آسیب میزنند.
جامعه اسلامی باید از دو قسم طاغوت گذر کند:
۱ـ طواغیت بیرونی مانند مستکبرین عالم از جمله آمریکا و...
۲ـ طواغیت پنهان دورنی
طواغیت درونی امت اسلام کیانند؟
۱ـ بعضی از مسئولین و مدیرانی که در مقابل امام جامعه بایستند و به دنبال گفتمانی غیر از گفتمان امام جامعه باشند.
۲ـ برخی سلیبریتیها وشخصیتهای مشهور جامعه که گفتمانشان با گفتمان ولی فقیه جامعه زاویه دارد.
📌امت اسلامی باید با تمسک به آرمانها با منافقانی که در درون جامعه رخنه کردهاند، مبارزه کند و تا زمانی که در این مبارزه پیروز نشود، از قیود مکر شیاطین رها نمیشود و به سعادت نمیرسد.
تنها راه پیروزی در مبارزه با مستکبرین درونی، پیوند امام و امت است.
🔸️طواغیت درونی، گاهی امت را در تحلیلها به اشتباه وا میدارد، مانند فتنه سال 88 که هشت ماه به طول کشید و با به میدان آمدن مردم، خنثی شد.
🔸️حماسه 9 دی از آن جهت یوم الله است که باعث تجلی پیوند امت با امام شد.
🔸️تشییع جنازه سردار شهید سلیمانی، 9 دی دیگری بود که مردم را دوباره در بک برهه حساس پای کار امام و انقلاب آورد.
📌میتوان گفت هر کس به حاج قاسم سلیمانی علاقه واقعی دارد، یعنی به ولایت فقیه علاقه دارد.
حجتالاسلام مهدوینژاد - ۱۴۴/۱۰/۱۱
➖➖➖➖➖
🏳 هیئت انصار ولایت دارالعباده یزد
🆔️ @alqatreh
🆔 @darozzekr_com
💢کدام حکم بهتر است؟
✅ بخش اول
🔹️حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) در خطبه فدکیه، به آیهی۵٠ از سوره مائده اشاره کرده و فرمودند: آیا میخواهید مثل دوران جاهلیت حکم برانید؟! برای کسانی که اهل یقین باشند، واضح است که بهترین حکم، حکم خداست، نه حکم انسانهایی که بر اساس نفسانیات خود حکم میکنند.
🔹️اینکه حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) نگران تغییر حکم خدا بودند و تلاش میکردند تا جلوی تغییر حکم الهی را بگیرند، به دلیل اهمیت فوقالعاده حکومت و حکم الهی است.
وجه تمایز مهم توحید با کفر و شرک، در احکام آنهاست.
🔸️احکام الهی بر اساس توحید است و برای سعادت انسان ناظر به دنیا و آخرت است، ولی احکام جاهلیت بر اساس خودپرستیهای انسان و پر از تناقض و اشتباه است که انسان را ازسعادت دنیا و آخرت بازمیدارد.
🔸️هم در عالم تکوین(خلقت عالَم و موجودات) و هم در عالم تشریع(قانونگذاری) حکومت و حکم از آنِ خداست که خالق آسمانها و زمین است. تنها خداست که مصلحت عالَم را میداند، از اینرو قوانین زندگی و بندگی را او باید مشخص کند.
نظام حکمرانی الهی
🔹️در رأس نظام حکمرانی عالم، خودِ خداوند متعال است. بعد فرشتگان و انبیاء الهی هستند که خداوند به وسیله آنها امور خود را اجرا میکند. در درجه بعد جانشینان انبیاء(اوصیاء) هستند و بعد هر کس را که اوصیاء و ائمه (شخصاً یا شخصیتاً) مشخص کنند.