🔶در "اتحادیه جهانی جوانان مسلمان تقریبی" تلاش می کنیم اقداماتی را در راستای همگرایی و اُلفت میان مذاهب مختلف در ایران و جهان برنامه ریزی و اجرا کنیم.
جوانان مسلمان تقریبی شیعه و سنّی، پیشرو در تحقق همزیستی و مبارزه با تفرقه و تکفیر اهل قبله خواهند بود.
🆔️ @alshebabaltaghribi
💠همه به جز معاندان و متعصبانی چون ابن تیمیه...‼️
📌ارتباط علمی خواجه نصیرالدین طوسی و علامه حلی با علمای سنی
🔷خواجه در کنار برخی اساتید برجسته شیعه مذهبی که داشت، از اساتید و مشایخ سنی نیز استفاده علمی نمود و هم چنین در دوران تدریس علاوه بر شاگردان شیعه مذهب، دارای شاگردان بسیاری از دیگر مذاهب همچون اهل تسنن و اسماعیلیه و حتی کفار بود.
🔹همین خصلت مدارا و تعامل وی با افراد و شخصیتهای دیگر مذاهب و ادیان و حتی دانشمندان کافر چین و هند و ... سبب شد تا وی در میان تمام مذاهب و ادیان، چهرهای موجه داشته باشد و جز معاندان و متعصبانی چون ابن تیمیه همه به دیده احترام به وی بنگرند، چنان که ابن فوطی - یکی از شاگردان حنبلی مذهب خواجه نصیر - مینویسد: «خواجه، مردی فاضل و کریم الاخلاق و نیکو سیرت و فروتن بود و هیچ گاه از درخواست کسی دل تنگ نمیشد و حاجت مندی را رد نمیکرد و برخورد او با همه با خوش رویی بود.»
🔷علامه در پی ترویج علم و دانش بود و همین سبب شده بود نشست و برخاست زیادی با دانشمندان سنی داشته باشد و در میان اساتید و شاگردان و اجازه گیرندگان از علامه بسیاری از اهل سنت مشاهده میشود. وی بر مدارا و نیکویی اخلاق تأکید بسیار داشت و در توصیه به فرزند دانشمندش علامه شیخ فخرالدین حلی مینویسد: «در رابطه با مردم، به آنان نیکی کن و با برادران دینی، مساعدت داشته باش، در برابر بداخلاق، خوش اخلاق باش و نیکو کار را تشویق کن...»
✅متن کامل↙️↙️↙️
http://okhowah.ir/fa/13417
🔻🔻🔻
@okhowah
🆔️ @alalshebabaltaghribi
📚 #معرفی_کتاب_تقریبی
کتاب "اهل البیت فی مصر" نوشته سیدهادی خسروشاهی
🔸در این کتاب میخوانیم:
محبت اهل مصر، نسبت به اهل بیت یک سنت دیرینه و عمیق و تاریخی است
امام علی (ع) اهالی مصر را نزدیکترین یاران خود میدانستند.
#عربی
#سیدهادیخسروشاهی
🔹جهت تهیه این کتاب با این شماره تماس بگیرید:
02537848690
🆔️ @alshebabaltaghribi
⛔️نه تسنن اموی و نه تشیع صفوی‼️
📌تسنن محمدی همان تشیع علوی است
🎤سخنرانی دکتر فرید العطاس(مدیر گروه جامعه شناسی دانشگاه ملی سنگاپور)
🔷جامعهشناسی تشیع را نمیتوان مستقل از جامعهشناسی اسلام سنی دانست...
بسیاری از افراد نمیدانند که در دورهی خلافت عباسی، در عراق و ایران، سنیهای حنفی و شافعی، عاشورا را تقریباً به همان صورتی که امروزه شیعیان آن را گرامی میدارند، گرامی میداشتند.
🔷طبقهبندیهایی که در مطالعات اسلامی امروزه به کار میرود، غالباً طبقهبندیهایی سیاسیشده هستند. در طول قرنها و قرنها به ما گفته شدهاست که دو نوع اسلام وجود دارد: اسلام سنی و اسلام شیعی. این باور در ما به وجود آمدهاست که امامان فرقههای چهارگانهی اهل سنت، همگی خود منحصراً اهل تسنن بودهاند. نتیجه ی باور به چنین اعتقادی آن بودهاست که این پیشوایان اهل سنت از سنتی متفاوت از مکتب اهل بیت برخاستهاند. اما در واقعیت تاریخی، پیشوایان اهل سنت بیش از تصور عمومی به اهل بیت پیامبر نزدیک بودهاند.
🔷در قرون اولیهی اسلام، بسیاری از پیروان اسلام سنی، هم زمان از پیروان اهل بیت قلمداد میشدند و از معتقدین به «تسنن اموی» نبودند.
🔷در بسیاری از کشورهای سنی، باورهای ضدشیعی از خلال گرایشات سلفی و وهابی و توسط علمای سلفی و وهابی در حال انتشار است. این پدیده را باید در ارتباط با شرایط جغرافیای سیاسی خاورمیانه تفسیر کرد. عربستان سعودی و قطر برای تبدیل شدن به قدرتی منطقهای، خودشان را در تعارض با ایران تعریف میکنند.
🔷باید گفت که سنیگری واقعی، تسنن اموی نیست. همانطور که تشیع واقعی نیز تشیع صفوی نیست. تسنن محمدی، تشیع علوی است. نقش جامعهشناسی انتقادی، تحکیم پایههای این برداشت است که تسنن محمدی، همان تشیع علوی است.
📎http://okhowah.ir/fa/13473
🆔️ @alshebabaltaghribi