🔴 چرا ثمره مطلوب از عدالت بدست نیامد؟!
✍️ #مجتبی_لطفی:
🔸در پیام رهبری به آغاز کار مجلس یازدهم به درستی آمده است:« ثمره مطلوبی در باب عدالت بدست نیاوردیم»
🔹این که در کدامیک از مصادیق عدالت این ثمره مطلوب بدست نیامده است بحث گسترده و دامنه داری وجود دارد و مهم این اعتراف تلخ است که اگر به جز از ایشان و از دیگری صادر شده بود به سیاه نمایی متهم می شد!
🔸این جا وظیفه تحلیل گرانی که همواره مترصد دنبال کردن منویات رهبری و مطالبات ایشان هستند این است که قبل از هر جا، بخش های مختلف تحت نظارت ایشان را مورد کنکاش قرار دهند و علل و عوامل شاخص عدم مطلوبیت ایجاد عدالت را مورد بررسی قرار دهند همان گونه که با صرف هزینه های گزاف به دیگر گفتار های ایشان می پردازند.
🔹اگر «رسیدن ذی حق به حق و ایجاد زمینه برای این که هر چیزی جای خودش» باشد را جزو پارامترهای پر اهمیت رسیدن به عدالت مطلوب بدانیم، در موضوعات مختلف اقتصادی، سیاسی و فرهنگی باید به این پرسش پاسخ داد که آیا سیستم یا مردان اجرای آن از جمله موانع رسیدن حقوق به ذوی الحقوق و ایجاد زمینه رشد جامعه در پرتو عدالت بوده و هستند؟.
🔸از باب نمونه در «عدالت سیاسی»، می توان به این پرسش پاسخ داد که آیا زمینه برای مشارکت همه آحاد جامعه وجود دارد؟ پس از بیش از 40 سال سر دادن شعار آزادی و جمهوریت، چه نهاد یا نهادهایی و چه قوانینی سد راه مشارکت مردم شده اند؟ اگر تفسیر تنگ نظرانه استصوابی و تئوری خودی و غیر خودی، جبهه انقلاب و دیگر خط کشی ها جامعه را دچار تکه پارگی و درجه بندی شهروندان کرده است، چه کسی یا چه کسانی مقصر هستند؟
🔹اگر دهلیزهای رسانه ای عظیمی که از بیت المال ارتزاق کرده و با تفکر دهه شصتی اداره می شود و بی محابا اخبار و تحلیل های خویش را به خورد جامعه می دهند، به راحتی اتهام می زنند و بویی از عدالت نبرده و زمینه پاسخ گویی را فراهم نمی کنند چه کسی و کسانی مانع از عدالت رسانه ای هستند؟
🔸نبود عدالت سیاسی خود می تواند علت العلل رشد ظلم و بی عدالتی در زمینه های اقتصادی و فرهنگی باشد چرا که با تصلب فکری منبعث از انحصارگرایی، مواجه با شهروندانی هستیم که حق حضور در فعالیت های اقتصادی یا فرهنگی را ندارند، به راحتی از دایره فعالیت خارج شده و تنها این قشرهای خاص با استفاده از رانت و آقازادگی و شعار ذوب در ولایت و مانند آن هستند که می توانند استعدادهای نوعا نداشته خویش را ظهور و بروز دهند و کار به جایی می رسد که ثمره مدیریت چند دهه حاکمیت اسلامی ثمره و میوه نابهنجار و تلخ بی عدالتی است.
🔹امثال ما که دستمان کوتاه و خرما بر نخیل است اما اگر انگیزه برای ارتقاء عدالت از نامطلوب به مطلوب هست، دفتر رهبری نه متملقان و مریدان بلکه منتقدان در بخش های مختلف جامعه اعم از ملی و مذهبی، ملی ها، اصلاح طلبان غیر توجیه گر و شجاع، نخبه گان مستقل حوزه و دانشگاه که جزو حزب رجا( رانده شدگان جمهوری اسلامی) شده اند و حتی مردم عادی جامعه را، فراخوان دهند تا از دیدگاه خود علل و عوامل انتخابی و انتصابی ناکامی در اجرای عدالت را بیان کرده و حاکمان را به چالش کشند، پاسخ بخواهند و راهکار ارائه دهند و گرنه اگر در بر همین پاشنه بچرخد دور از انتظار نیست که اذعان به «نبود ثمره مطلوب» برای اجرای عدالت، در آینده به «عدم ثمره مطلق» در اجرای عدالت برسد!
✅
🗞منبع: کانال کلمه(اصلاح طلب ضدانقلاب)
...
📡🌎📡🌎@online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
🔶 هدف آمریکا از عدم تمدید معافیتهای هستهای ایران چیست؟
مطابق ارزیابی یک نشریه اتریشی، آمریکا با لغو معافیت همکاری با برنامههای هستهای ایران در پی نابود کردن برجام است. آمریکا به تازگی اعلام کرد که این معافیتها، نظیر بازطراحی نیروگاه اراک تمدید نخواهند شد.
🗞منبع: کانال دویچه وله فارسی(وابسته به کشور آلمان)
...
📡🌎📡🌎@online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
📛کاخ دخترنعمت زاده با ۱۰۰۰متر خلافی همچنان تخریب نشده و کوخ #آسیه_پناهی پیرزن مظلوم کرمانشاهی،چنین بر سرش هوار شد
فاجعه وقتی دردناکتر میشود که «شهردارکرمانشاه همان آقای طلوعی و دارنده یکی از املاک جنوبی شهرداری تهران است
"مصطفی فقیهی"
@
🗞منبع: کانال تلخند سیاسی(اصلاح طلب)
...
📡🌎📡🌎@online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
❌توييت حامد منتظرى در مورد قاليباف
🗞منبع: کانال اصلاح طلبان جوان
...
📡🌎📡🌎@online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
#تذکر
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
امیرالمومنین سلام الله علیه می فرمایند: «مَن نامَ، لَم يُنَمْ عَنهُ»
«هركه از دشمن خود غافل باشد، دشمن از او غافل نباشد.»
مخاطب گرامی
ویدیو خبرهای بارگذاری شده، گوشهای از جنگ رسانهای کانالهای غیرانقلابی (اصلاحطلبان و معاندین)، با هدف شناخت نقشه ها و مواضع کلیدی آنهاست.
درباره هر کلیپ، #تحلیل_های خود را به شناسه سردبیر
@eb_radmehr
ارسال نمایید
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
کانال رصدی_خبری #اصلاحات_آنلاین
@online_eslahat
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت دکتر محمدرضا اسدی از گفتوگوی فرضی دانشگاهیان و حوزویان دربارهی اسلامی کردن و تحول در علوم انسانی:
ما نمیدانیم علوم انسانیِ اسلامی چه صیغهیی است!
وقتی که علوم انسانی سکولار مشکل ما را حل میکند، چه نیازی به اسلامی کردن علوم هست؟! چرا باید به علوم وصف اسلامی اضافه کنیم؟
سی سال سخن از علم انسانی اسلامی زده میشود، ولی در عمل چیزی به ما نشان داده نمیشود.
چیزی را که حوزه مفروغعنه گرفته، برای دانشگاه پرسش است.
شما به ما میگویید در علوم انسانی باید تحول ایجاد شود، ما میگوییم تحول باید در علوم اسلامی باشد.
🗞منبع:کانال سپهر ازادي
...
📡🌎📡 @online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حتما ببینید : اعتراف یکی از خودیهای حکومت اسلامی
🔺 بغضی که به انقلاب می انجامد
محمد رضا مرتضوی دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت در برنامه رو در رو در سیمای حکومتی گفت:
من در این کشور چیزهایی می بینم که در هیج جا ندیده ام که اینها منجر به انقلاب در آینده میشود. دیگر از زمان محمود احمدی نژاد دزدی ها کاملا علنی شده و همینطور امتداد پیدا کرده و هر چقدر هم که می دزدند تمام نمی شود و در عوض کارگر را شلاق می زنند. کارخانه دار و سرمایه دار در این کشور یک ریال مالیات نمی دهند اما پرستار و کارگر فقیر هستند. در هیچ کجای دنیا چپاول ثروت مردم به دست عده ایی اینگونه لجام گسیخته انجام نمی شود و چیزهایی در این کشور اتفاق افتاده که در هیچ جای دنیا نمونه آن نیست، باید ترسید از خشم مردم گرسنه و معترض به فساد و فحشا و فقر که در نهایت مردم را به قیام و انقلاب می کشاند. فقر در جامعه نتیجه تقسیم ناعادلانه ثروت در کشور هست و می بینم روزی که فقرا کاخ هایی را که با پول مردم ساخته شده را آتش می زنند.
بله باید بترسی
🗞منبع:کانال معاند
...
📡🌎📡 @online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
🔴 فاسدترین سردار
✍️ #مراد_ویسی:
🔸چهل سال سابقه فعالیت نظامی، سیاسی، اقتصادی، انتظامی و مدیریت شهری دارد، اما در پانزده سال اخیر، نام او بیش از هر چیز با پروندههای بزرگ فساد اقتصادی گره خورده است.
🔹سرتیپ پاسدار محمدباقر قالیباف، اولین «سردار شهردار» پایتخت، حالا اولین «سردار رئیس مجلس» و اولین فرمانده سپاه است که در تاریخ ۴۲ ساله جمهوری اسلامی، ریاست یکی از قوای سهگانه را برعهده دارد.
🔸حالا که سردار قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی شده، تقریباً قطعی است که پروندههای فساد اقتصادی علیه شخص او و خانوادهاش و حتی شاید دوستان و نزدیکانش پیگیری نخواهد شد. هرچند، در پانزده سال گذشته هم پروندههای فساد علیه او هرگز پیگیری نشد و هیچگاه به دادگاه فراخوانده نشد.
🔹 اولین پرونده بزرگ فساد اقتصادی علیه قالیباف به ۱۵ سال قبل و رابطه ستاد انتخاباتی او در انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۳۸۴ با قاچاقچیان بزرگ مواد مخدر و سوخت برمیگردد. گفته میشود برخی قاچاقچیان بزرگ مواد مخدر و سوخت با او معامله کرده بودند: قالیباف به آزادی قاچا قچیان کمک کند و آنها به ستاد انتخاباتیاش. این پرونده نه تنها رسیدگی نشد بلکه تا سال ۱۳۹۲، یعنی هشت سال بعد، توسط مقامات ارشد نظام مخفی نگه داشته شد.
🔸اتهام روابط سردار قالیباف با سردمداران قاچاق مواد مخدر و سوخت فقط هنگامی علنی شد که حسن روحانی در جریان مناظرههای انتخاباتی سال ۱۳۹۶ از این پرونده به عنوان ابزار تبلیغاتی علیه قالیباف استفاده کرد. حسن روحانی گفت این پرونده در شورای عالی امنیت ملی مطرح بوده، اما او جلوی به جریان افتادنش را گرفته است.
🗞منبع: کانال کلمه(اصلاح طلب ضدانقلاب)
...
📡🌎📡🌎@online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
یاشار سلطانی #افشا کرد:
🔸سردار طلوعی شهردار متخلف مناطق ۵و۷ #قالیباف و از #املاک_نجومی بگیران بود
🔸به بهانه #جانبازی پرونده صدها میلیارد تومانی تخلفاتش رسیدگی نشد!
🔸جانباز برای وطن جان میدهد. خانه و جان محرومین را نمیگیرد
#آسیه_پناهی
#بیت_المال
#فساد
🗞منبع: کانال جبهه اصلاحطلبان ایران
...
📡🌎📡🌎@online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
🔴🔴 اقتصادِ حکومتیتر
✍️محمد ماشینچیان
خصوصیسازی صرفاً وسیله است، هدف نیست. از اینرو برخلاف تصورات رایج، مساله خصوصیسازی بنگاههای بزرگ هرگز هدف و غایت طرفداران اقتصاد آزاد نبوده و امروز هم نیست. به همین خاطر است که نفس خصوصیسازی به هر قیمتی و به هر شکلی لزوماً حرکت به سمت اقتصاد بازار نیست بلکه در مواردی ممکن است در خلاف آن، جهت حرکت به سمت اقتصاد حکومتیتر باشد.
افلاطون مالکیت را نوعی خودخواهی میدانست و مارکس پیدایش مالکیت خصوصی را آغاز بدبختی نوع بشر میشمرد. اما در حوزه سیاستگذاری عمومی ولادیمیر لنین بود که مالکیت سیاسی را مطرح کرد. پس از انقلاب اکتبر 1917 مالکیتِ تقریباً همه چیز در شوروی دولتی شد. اما بهزودی معلوم شد که این رویه قابل ادامه دادن نیست. پس از چهار پنج سال لنین تصدی حکومت بر برخی صنایع را کاهش داد و اصطلاح «قلههای فرماندهی» را ضرب کرد و البته با انتقادات کاسههای داغتر از آش مواجه شد. توجیه لنین این بود که لازم یا مهم نیست که تمام اقتصاد لزوماً در مالکیت دولت باشد. کافی است که قلههای فرماندهی (بخوانید افسار اقتصاد) در دست حکومت باشد.
در این صورت میتوان بخشی از دردسر کنترل همهجانبه صنایع را به این و آن بخشید. هم ایشان را شریک و در اصطلاح آلوده کرد و هم اگر لازم شد کاسه و کوزه را بر سرشان شکست. او منتقدانش را احمق و بیشعور خواند چون در نهایت: «حکومت، دولت، بلشویکها کلیت اقتصاد را کنترل خواهند کرد.» و وقتی دولت همهکاره است و میتواند برنده و بازنده را تعیین کند خیلی مهم نیست که چه کسی روی کاغذ مالک بنگاه باشد. بهویژه اگر روی کاغذ نه یک نفر، نه صد نفر، بلکه میلیونها نفر مالک بنگاهی باشند. عقبنشینی لنین بهرغم عنوان باشکوهش در واقع اعترافی بود به شکست و ناتوانی از ملغی کردن مالکیت خصوصی. ولی لنین در خواب هم نمیدید که تئوری نیمپخته و خلقالساعهاش در واکنش به منتقدان، صدسال بعد به اینجاها برسد.
واقعیت آن است که مزیت بزرگ بخش خصوصی نسبت به بخش دولتی نه در نحوه مالکیت که در وجود رقابت در اولی و وجود انحصار در دومی است.این رقابت است که قیمتها را کاهش داده و کیفیت را افزایش میدهد. رقابت است که موجب نوآوری میشود. رقابت آنقدر اهمیت دارد که عدهای، بهدرستی، آن را در اسم این نظام اقتصادی ذکر میکنند: بازار آزاد رقابتی.بهعنوان نمونه جمعآوری زباله را فرض بگیرید که یکی از وظایف بدیهی دولت محلی بهحساب میآید. کسبوکار جمعآوری زباله انحصاری است در اختیار دولت. دولتها به بهانههای گوناگون ترجیح میدهند این کار پرزحمت و پردردسر را انجام ندهند. پس انجام آن را به یک بنگاه خصوصی واگذار میکنند. گاهی اوقات برای به دست آوردن این انحصار چند بنگاه رقابت میکنند که خود مشمول فساد است.مادامی که رقابتی در کار نباشد و ارائهکننده خدمات با انواع مجوزها و تعرفهها توسط دولت تعیین شده، قیمت مصرفکننده، نحوه توزیع، تعداد کارکنان، حجم واردات، اجازه صادرات و هزار سنجه دیگر توسط دولت تعیین شود تفاوتی ندارد که مالک بنگاه خصوصی است یا دولتی. بسیاری از طرفداران اقتصاد دولتی خود را دشمن انحصار میدانند غافل از اینکه انحصار در بازار بسیار بهندرت و آنهم برای مدتی کوتاه ممکن است اتفاق بیفتد در حالی که تمام انحصارهای پاینده دولتی هستند.
مشارکت فعال حکومت در فرآیندهای اقتصادی در تضاد محض با وظایف و مسوولیتهای ایشان است. در یک مسابقه فوتبال داوری را تصور کنید که خودش در یکی از دو تیم توپ میزند. داوری را تصور کنید که مدیرعامل باشگاه هم هست یعنی برد و باخت تیم در سود و زیان سازمانش تاثیر دارد. علاوه بر اینها رئیس فدراسیون را هم خودش انتخاب میکند و مسوولیت کمیته انضباطی را نیز برعهده دارد. تصور یک بازی فوتبال با چنین شرایطی دشوار و خندهدار است. اما کل نظام اقتصادی ما سازماندهی مشابهی دارد.
اصرار سیاستگذار ایرانی بر تقویت مالکیت سیاسی، نهادهای اساسی لازم برای پیشرفت کشور را از معنی تهی کرده و در بلندمدت تخریب خواهد کرد. سیاستگذار تصور میکند که میتواند در ظاهر مالکیت مجموعه درهمتنیدهای از بنگاههای عموماً غیرشفاف را به میلیونها نفر واگذار کرده، از این راه بخشی از کسری جاری خود را تامین کند، مخاطره و دیون این بنگاهها را در مقیاس وسیعی توزیع کرده، و در عین حال فرماندهی آنها را نیز همچنان در اختیار داشته باشد. واقعیت آن است که در نتیجه این نگاه نهتنها توسعه پیدا نخواهیم کرد که بستر موجود را نیز برای توسعه از دست خواهیم داد/تجارت فردا
🗞منبع: کانال جبهه اصلاحطلبان ایران
...
📡🌎📡🌎@online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
در مینیاپولیس معترضان به مرگ یک شهروند سیاهپوست تقریبا یک ساختمان سالم به جا نگذاشتهاند و کل شهر غرق آتش و دود است.
تا الان نه اینترنت قطع شده و نه کسی در این شورش بزرگ کشته شده.
مقایسه کنید با عملکرد جمهوریاسلامی که تنها در ۳ روز ۱۵۰۰ معترض را به قتل رساند.
اگر بنابر مقایسه باشه، الان باید تحلیل کنید، آسیبشناسی کنید که چه بر سر ما اومده که #آسیه_پناهی بیپناه رو در روز روشن صرفاً بخاطر مقاومت در برابر تخریب «سرپناهش» کشتند ولی صدایی از ما درنیومد و هیچجایی مثل #مینیاپلیس نشد. تطهیر سرکوبهای جمهوریاسلامی جنایتکار شرمآوره!
سرکوب همه جای دنیا یکی نیست!
همه جای دنیا ۱۵۰۰ نفر بخاطر اعتراض در دو روز به قتل نمیرسند.
همه جای دنیا سر و قلب این همه کودک مورد اصابت گلوله قرار نمیگیرد!
🗞منبع: کانال مملکته(ضد انقلابی)
...
📡🌎📡🌎@online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76
🔷پیگیری طرح جمهوریت سوم یا بازنگری در قانون اساسی/ سه ضلع اصلی مشکلات کشور از دیدگاه کواکبیان
دبیرکل حزب مردم سالاری در نشست شورای اجرایی حزب مردمسالاری شعبه استان سمنان:
🔻میانگین مشارکت مردم در این دوره از انتخابات مجلس نسبت به میانگین ۱۰ دوره گذشته کاهش چشمگیری داشت. وضعیت نامطلوب معیشت مردم، کاهش اعتماد عمومی، تضعیف مجلس و آرایش سیاسی نادرست احزاب اصلاح طلب از جمله عوامل مهم در کاهش مشارکت مردم در این دوره از انتخابات بوده است.
🔻عدم تصویب قانون جامع انتخابات مجلس، بزرگترین ضعف مجلس دهم بود. متاسفانه علیرغم تصویب این قانون در مجلس، شورای نگهبان آن را رد کرد و مجلس نتوانست تا پایان عمر خود ان را مجددا مورد بررسی قرار دهد و علیرغم ده ها تذکر از سوی بنده مبنی بر دستور کار قرار گرفتن این قانون با مخالفت آقای علی لاریجانی مواجه شد.
🔻قانون انتخابات ریاست جمهوری از ده سال پیش در مجمع تشخیص مصلح نظام مسکوت مانده و متاسفانه در انتخابات ریاستجمهوری هم هیچ ملاکی برای ثبتنام داوطلبان و شرایط آنان وجود ندارد و در حال حاضر تنها ملاک همان تشخیص شورای نگهبان در بررسی صلاحیتها است.
🔻نباید با یک شکست ناامید شده و فعالیت خود را در عرصه سیاسی کاهش دهیم. اگر قرار است سیاست ورزی کنیم باید بینش و اندیشه مردم را افزایش و مشکلات اصلی نظام را حل کنیم.
🔻تحریم، فساد و ناکارآمدی، سه ضلع اصلی مشکلات کشور است. مسئولان نباید صرفاً به دنبال دور زدن تحریم به روشهای گوناگون باشند، بلکه به صورت جدی باید مشکل تحریم را حل کنند. در بحث فساد هم باید مبارزه و مقابله جدی صورت گیرد و معتقدم چون ناکارامدی هم مختص دولت نیست کل اجزای دولت و حکومت باید اصلاح و پاسخگو شوند.
🔻بنده دو سال و نیم قبل راه حلی برای رسیدن به وحدت در اصلاح طلبان را مطرح کردم که توجهی نشد و الان هم تنها راه رسیدن به وحدت بین اصلاح¬طلبان را تشکیل پارلمان اصلاحات میدانم. البته قبل از آن باید دانست که مهمترین مشکل توسعه سیاسی و احزاب کشور، بیرغبتی مردم برای مشارکت در انتخابات است که آن هم باید چارهاندیشی شود.
🔻پیگیری طرح جمهوریت سوم یا بازنگری در قانون اساسی از برنامه های حزب مردم سالاری است. معتقدم اصولی از قانون اساسی باید مورد بازنگری قرار گیرد تا همه نهادهای قدرت پاسخگو باشند.
🗞منبع: کانال روزنامه مردمسالاری(اصلاح طلب)
...
📡🌎📡🌎@online_eslahat
✅رصد آنلاین اخبار جبهه #اصلاحات
https://eitaa.com/joinchat/1327890465C3c75539a76