⭕️شورای نگهبان صلاحیت قالیباف را چگونه تأیید کرد؟/ از ردصلاحیت حدود ۹۰ نماینده به دلیل مسائل مالی تا تأیید قالیباف
🔻جنجال این اظهارات عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان که گفته بود، صلاحیت ۹۰ نفر از نمایندگان فعلی مجلس، «عمدتاً به خاطر مسائل مالی» تأیید نشده، هنوز نخوابیده است. این اظهارات، افکار عمومی را با کوهی از سوالات مواجه ساخت. یکی از سوالات، این است که شورای نگهبان که آنقدر روی «مسائل مالی» حساس بوده که صلاحیت حدود ۹۰ نماینده را که هنوز مشغول کارند و عمدتاً پایشان نیز به محاکم قضایی باز نشده، رد کرده است، چرا حداقل به مسائل مالی شهرداری تهران در دوران قالیباف، در حد یک اتهام رسیدگی نکرده است؟ آیا شورای نگهبان، با بیطرفی و دور از سیاستزدگی، نگاهی به پرونده عیسی شریفی، قائم مقام …
...
📡🌎📡🌎📡🌎
🗞منبع: کانال روزنامه مردم سالاری(اصلاح طلب)
📌کدخبر:1673
✅رصد آنلاین اخبار جبهه اصلاحات👇👇
@online_eslahat
👆🏻👆🏻👆🏻
«اعتراضات گسترده در آبانماه گذشته و سرکوب خونین و بیسابقهی آن که به کشتار صدها نفر از مردم انجامید، دورهای جدید از تحولات پرشتاب در ایران را آغاز کرده است. قتلعام مردمی که از تبعیض و فساد ساختاری و تحقیر سیستماتیک و بیاختیار بودن به ستوه آمده و بهصورتی مسالمتآمیز خیابانها را تسخیر کردند، این پرسش جدی را طرح کرد که در برابر حکومتی که کمترین اعتراض و نارضایتی را تحمل نمیکند، چگونه میتوان مقاومت کرد؟ و کدام شیوهی مبارزاتی در آینده خواهد توانست که زمینهای برای تغییر شود؟»
📡🌎📡🌎📡🌎
🗞منبع: کانال مملکته(ضد انقلابی)
📌کدخبر:1675
✅رصد آنلاین اخبار جبهه اصلاحات👇👇
@online_eslahat
👆🏻👆🏻👆🏻
📛این روزها هرجا میریم بحث سیاسی داغه ؛ تو این حسینیه اینطوری تذکر دادند به ملت
بحث سیاسی ممنوع فقط صلوات بفرست.
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
...
📡🌎📡🌎📡🌎
🗞منبع: کانال تلخند سیاسی(اصلاح طلب_اعتدال گرا)
📌کدخبر:1674
✅رصد آنلاین اخبار جبهه اصلاحات👇👇
@online_eslahat
👆🏻👆🏻👆🏻
⭕️ مهلت بررسی لایحه CFT هم در مجمع تشخیص مصلحت به پایان رسید
امروز دوم بهمنماه مهلت یک ساله مجمع تشخیص مصلحت نظام جمهوری اسلامی برای بررسی یکی دیگر از لوایح مقابله با پولشویی و تأمین مالی تروریسم به پایان رسید.
این مجمع بر اساس آییننانه داخلی خود تا امروز فرصت داشت لایحه پیوستن ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT) را بررسی کند. این مصوبه مجلس به دلیل مخالفت شورای نگهبان و پافشاری مجلس بر نظر خود برای تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت ارسال شده بود.
هجدهم مهرماه هم مهلت مجمع تشخیص مصلحت برای بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با پولشویی (کنوانسیون پالرمو) پایان یافته بود.
کارشناسان هشدار دادهاند که نپیوستن ایران به این دو کنوانسیون، دادوستد مالی با دیگر …
...
🌎📡🌎📡🌎
🗞منبع: کانال دویچه وله فارسی(وابسته به کشور آلمان)
📌کدخبر:1669
✅رصد آنلاین اخبار جبهه اصلاحات👇👇
@online_eslahat
👆🏻👆🏻👆🏻
📛شفافیت هزینههای انتخابات در کدام کشورها جدی گرفته میشود؟/ ایرنا
بر طبق اینفوگرافیک بالا، ایران در هزینه های انتخابات شفافیت ندارد.
...
📡🌎📡🌎📡🌎
🗞منبع: کانال تلخند سیاسی(اصلاح طلب_اعتدال گرا)
📌کدخبر:1668
✅رصد آنلاین اخبار جبهه اصلاحات👇👇
@online_eslahat
👆🏻👆🏻👆🏻
👌یک نکته
در واقع تعریف علمی جنگ نرم عبارت است از «استفاده دقیق و طراحی شده از تبلیغات و ابزارهای مربوط به آن به منظور تاثیرگذاری بر عقاید، فرهنگ، سیاست، احساسات، تمایلات، رفتار و مختصات فکری دشمن با توسل به شیوههایی که موجب پیشرفت مقاصد امنیت ملی می شود».
بنابراین جنگ نرم را میتوان هرگونه اقدام نرم، روانی و تبلیغات رسانهای دانست که جامعه را نشانه گرفته و بدون درگیری و استفاده از زور و اجبار به انفعال و شکست وا میدارد. جنگ روانی، جنگ سفید، جنگ رسانهای، عملیات روانی، براندازی نرم، انقلاب نرم، انقلاب مخملی، انقلاب رنگی و… از اشکال جنگ نرم است.
👌یک نکته
استفاده از رسانهها براي تضعيف كشور هدف و بهرهگيري از توان و ظرفيت رسانهها اعم از رسانههاي نوشتاري، ديداري شنيداري و به كارگيري اصول تبليغات و عمليات رواني، به منظور كسب منافع را «جنگ رسانهاي» گويند. با توجه به تميز و شيك بودن جنگ رسانهاي، ميزان تخريب آن به حدي است كه حتي شهروندان كشورهاي هدف، متوجه حجم سنگين اين جنگ بر فضاي روحي و رواني خود و اطرفيانشان نميشوند!
👌یک نکته
امروز هم مسلمانها مبتلاى به دسته اى از منافقین هستند که کار این مسلمانها با این منافقین مشکلتر است، تا کارشان با محمد رضا. محمد رضا ایستاده بود و مى زد و مى کشت. و تکلیف ملت با او معلوم بود. ملت مى رفت به جنگش. اما یک دسته اى که در ظاهر اظهار اسلام مى کنند، در ظاهر براى اسلام دعوت مى کنند، در ظاهر حرف اسلام مى زنند، قلمهایشان و قدمهایشان براى اسلام است، لکن زیر پرده با اسلام مخالف اند. مخالفت با اسلام مى کنند در زیر پرده. با اینها باید چه بکنیم؟ کار با اینها بسیار مشکل است. و حل مسئله منافقین [دشوار است ] پیغمبر اکرم هم نمى توانست حل بکند. حضرت امیر هم گرفتار اینها بود و حلش نمى شد بکنى. حلش مشکل است.
امام خمینی(ره)
#دیوار_رسانه_ماست
📡🌎📡🌎📡🌎
🗞منبع: کانال مملکته(ضد انقلابی)
📌کدخبر:1669
✅رصد آنلاین اخبار جبهه اصلاحات👇👇
@online_eslahat
👆🏻👆🏻👆🏻
کاخ مرمر، اشغال نشده بود که آزاد شود
پس از انقلاب اسلامي، کاخ مرمر، مدتي در اختيار کميته انقلاب اسلامي و سپس قوه قضائيه و دادستاني کل انقلاب قرار گرفت و سالها به ترتيب، مرحوم آيتا... موسوي اردبيلي، به عنوان رئيس قوه قضائيه، آيتا... يوسف صانعي، به عنوان دادستان کل کشور و بعدها، آيتا... محمد يزدي به عنوان رئيس قوه قضائيه، در آن مستقر و مشغول به کار بودند و حتي محل زندگي شخصي برخي از همين آقايان بود و اتفاقا در زمان استقرار چند ساله آيتا... يزدي، تغييراتي در اين بناي تاريخي بدون اطلاع سازمان ميراث فرهنگي، ايجاد شد و بسياري از وسايل هنري کاخ، مانند فرشها، تابلوهاي نفيس، صندليها در يک اتاق، روي هم جمع شده و بعضا آسيبهايي به وسايل وارد شده بود و احتياج به مرمت داشت که بعدها بنياد مستضعفان به عنوان مالک و سازمان ميراث فرهنگي به عنوان متولي نگهداري کاخ، با همت مرحوم دکتر حسن حبيبي، اقدام به مرمت و بازسازي قسمتهاي خراب شده آن کردند. پس از پايان دوره رياست جمهوري مرحوم آيتا... هاشمي رفسنجاني که همزمان، رياست مجمع تشخيص را نيز بر عهده داشت و ضرورت انتقال ايشان به محل جديدي به عنوان ساختمان مجمع تشخيص مصلحت نظام، سه مرکز به عنوان مکان اداري مجمع، مورد بحث تيم کارشناسي اداري و حفاظتي قرار گرفت که اتفاقا در تصميمگيري آنها نيز، آيتا... هاشمي رفسنجاني هيچ نقش و نظري نداشتند. پس از بازديدها، بررسيها و مشورتهاي لازم، بر اساس پيشنهاد دستگاههاي امنيتي که بايد محل مجمع به دليل حضور روساي سه قوه و ساير مسئولان عالي رتبه نظام براي شرکت در جلسات و حتي ديدارهاي شخصيتهاي داخلي و خارجي (خود آقاي دکتر فتاح به عنوان رئيس کميته امداد امام در همين ساختمان با آيتا... هاشمي ديدار کرده بود)، در منطقهاي امن و در کمربند حفاظتي ويژه قرار داشته باشد، نهايتا با تفسير و تصويب اعضاي مجمع، به آيتا... هاشمي پيشنهاد شد اين ساختمان که در خيابان پاستور و در مجاورت ساختمانهاي رياست جمهوري، قوه قضائيه و در نزديکي بيت رهبري و در حلقه حفاظتي ويژه قرار دارد، محل تشکيل جلسات مجمع تشخيص مصلحت باشد.
...
📡🌎📡🌎📡🌎
🗞منبع:سایت روزنامه ارمان ملی(اصلاح طلب)
📌کدخبر:1670
✅رصد آنلاین اخبار جبهه اصلاحات👇👇
@online_eslahat
👆🏻👆🏻👆🏻
خروج از NPT؛ امکانسنجی و تبعات
وزير امور خارجه ايران اخيرا اعلام کرده است که در صورت ارجاع پرونده ايران به شوراي امنيت سازمان ملل متحد، خروج از معاهده عدم اشاعه سلاحهاي هستهاي در دستور کار جمهوري اسلامي قرار خواهد گرفت. اولا، خروج از معاهده عدم اشاعه سلاحهاي هستهاي (NPT) بايد به دليل يک امر حياتي ملي صورت گيرد و نياز به توجيه حقوقي در مجامع بينالمللي دارد. طبق مفاد اين معاهده، ايران بايد دلايل توجيهي خود را براي متقاعد کردن جامعه جهاني، آژانس بينالمللي انرژي اتمي و شوراي امنيت سازمان ملل متحد ارائه کند و اين دليل بايد مورد پذيرش اين نهادها قرار گيرد. صرف اجرايي نشدن برجام دليل قانعکنندهاي براي نهادهاي بينالمللي نيست و معاهده NPT پيرامون موضوع خروج اعضا بسيار سختگير است. در ديگر معاهدات صرفا تشريفاتي مقرر ميشود که بر اساس آن بايد مدتي پيش از خروج رسمي، اين مسأله رسما به دبيرخانه معاهده اعلام شود و با گذشت زمان مقرر خروج، رسمي به حساب ميآيد. در معاهده NPT اما اينگونه نيست و براي خروج شرط معين شده است. بر اساس ماده 10 معاهده NPT چنانچه هر يک از طرفهاي پيمان تشخيص دهد که حوادثي فوقالعاده مربوط به موضوع اين پيمان مصالح عاليه کشورش را به مخاطرهافکنده است، حق خواهد داشت در اعمال حق حاکميت ملي خود از پيمان کنارهگيري کند. طرف مذکور بايد اين کنارهگيري را با اخطار قبلي سه ماههبه کليه دول ديگر طرف پيمان و به شوراي امنيت ملل متحد اعلام نمايد. اخطار مذکور بايد حاوي بيان و شرح حوادث فوقالعادهاي که به نظر دولت مورد بحث مصالح عاليه کشورش را به مخاطره انداخته است، باشد». با توجه به اين موضوع در صورتي که ايران بخواهد بدون رعايت شرط مقرر از معاهده خارج شود، جامعه جهاني واکنشي جدي نشان خواهد داد. دوم، زماني که ايران از معاهده خارج ميشود، همانطور که پيشتر در خصوص کره شمالي اين اتفاق افتاد جامعه جهاني ميپندارد که ايران نميخواهد فعاليتهاي هستهاياش تحت نظارت و رصد سازمانهاي بينالمللي باشد. اين موضوع بدبينيهايي ايجاد خواهد کرد مبني بر اينکه فعاليت ايران از حالت صلحآميز خارج شده است. در گذشته نيز بدبينيهايي به برنامه هستهاي ايران وجود داشته که نمونه بارز آن قطعنامههاي پيشين شوراي امنيت سازمان ملل است. شوراي حکام نيز در گذشته معتقد بود که برنامه هستهاي ايران شفاف نيست و گامهاي لازم در راستاي اعتمادسازي برداشته نميشود. با توجه به اين پيشينه، خروج از NPT نگرانيها را پيرامون برنامه هستهاي ايران را افزايش ميدهد. سوم، خروج از معاهده NPT به اين معنا نيست که کشوري از رعايت استانداردهاي مشخص و قوانين خاص در حوزه انرژي هستهاي معاف شود. در اين شرايط، شوراي امنيت ميتواند به هر عنواني و با اعلام ايجاد نگراني امنيتي وارد مسأله شود و قطعنامه صادر کند. در نتيجه در پي خروج احتمالي ايران از معاهده عدم اشاعه سلاحهاي هستهاي فشارهاي سياسي و حقوقي بر ايران به شدت افزايش مييابد و در مقابل دستاورد خاصي نيز براي کشور وجود نخواهد داشت. ايران ميخواهد از اين ابزار براي تحت فشار گذاشتن اروپا و آمريکا در موضوع برجام استفاده کند و اين موضوع قابل درک است، اما خروجي آن به طور حتم آن چيزي نخواهد بود که ما در پي آن هستيم.
یوسف ملایی
...
📡🌎📡🌎📡🌎
🗞منبع:سایت روزنامه ارمان ملی(اصلاح طلب)
📌کدخبر:1671
✅رصد آنلاین اخبار جبهه اصلاحات👇👇
@online_eslahat
👆🏻👆🏻👆🏻
🔴 برنامه مشترک جمهوریخواهان و دموکراتها برای توافق تازه با ایران
کارشناسان میگویند، رهبری جمهوری اسلامی به تغییر دولت آمریکا و روی کار آمدن دموکراتها امید بسته تا شاید برجام را آن گونه که خود میخواهد نجات دهد. اما دموکراتها و جمهوریخواهان به طور مشترک به دنبال یک توافق تازه با ایران هستند.
...
🌎📡🌎📡🌎
🗞منبع: کانال دویچه وله فارسی(وابسته به کشور آلمان)
📌کدخبر: 1672
✅رصد آنلاین اخبار جبهه اصلاحات👇👇
@online_eslahat
👆🏻👆🏻👆🏻