🔴 فوری...
🔹 به حاج قاسم بگویید برگردد.. داعشیان باز برگشتند... عراق و شامات باز مدافع حرم میخواهد...
🔹 آمادهباش کامل برای دفاع از حرم امامین عسکریین (ع) در قبال حملات احتمالی داعش
فرماندهی الحشدالشعبی در سامراء خواستار آمادهباش کامل برای دفاع از حرم امامین عسکریین (ع) در قبال حملات احتمالی داعش شد
نیروهای لشکر رزمی العباس ع ، تابع مدیریت عتبه عباسی، حمله تروریست های #داعش به منطقه نخیب در مرز استان کربلا با صحرای رمادی را دفع کردند.
🇮🇷پایگاه بسیج فضای مجازی
eitaa.com/basijtv
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
🔴 واکنش موسوی به خبر کذب شکنجه مهاجران افغانستانی
🔸سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه در پی انتشار برخی اخبار در رسانههای افغانستان در خصوص وقوع حادثه برای تعدادی از شهروندان این کشور که با عبور از رودخانه مرزی قصد ورود غیر قانونی به خاک جمهوری اسلامی ایران را داشته اند، اعلام کرد:
🔹این حادثه در خاک افغانستان رخ داده و مرزبانی جمهوری اسلامی ایران وقوع هر اتفاقی در این ارتباط در خاک کشورمان را رد کرده است.
🔹به جهت اهمیت موضوع و به منظور کسب اطلاع دقیق از چگونگی وقوع این حادثه در خاک افغانستان، مراتب را در همکاری با مقامات این کشور تحت بررسی قرار داده ایم.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
⚡️سخن تاریخی وزیر بهداشت آقای نمکی: درب اماکن متبرکه تا اطمینان کامل از سلامت مردم باز نخواهند شد از اینکه هنوز برخی از آستان های مقدس به روی مردم بازگشایی نشده، متاسفیم و خود ما نیز غصه میخوریم و میدانیم که عاشقان امام رضا (ع)، حضرت معصومه (س)، حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، حضرت شاهچراغ (ع) و بسیاری از آستان های مقدس، مشتاق زیارت هستند اما تا زمانی که اطمینان و ایمان کامل پیدا نکنیم که یک زائر این اماکن دچار مشکل نمیشود به خودمان اجازه نمیدهیم که درب آنها را به روی مردم بگشاییم.
یعنی جناب نمکی اطمینان و ایمان کامل پیدا کردن که این همه مشاغل و صنوف و رفت و آمد مردمی و ادارهها و بانکها و غیره، یک نفر هم در این اماکن دچار مشکل نمیشوند
پس این آخرین آمار مبتلای جدید به کرونا در خاک ایران از کجا اومدن؟!
نکنه جناب نمکی تصور میکنه کسانی که به مراکز عبادی و زیارتی میروند همگی آلوده به ویروس هستند و اصلا به دیگر اماکن جامعه پا نمیگذارند یا خارج از این مردم زندگی میکنند و مترصد بازگشایی اماکن عبادی و زیارتیاند و به محض حضورشان در این اماکن، کل افراد و جامعه را به کرونا مبتلا خواهند کرد؟!
جناب نمکی حداقل در این ماه ضیافت الهی، از سنگاندازی بیهوده بین خدا و بنده بپرهیز که فقط رضایت شیطان و جز تلخندهای بهائیان و وهابیان داخلی و خارجی چیزی عایدت نخواهد شد که اگر چنین شود کیفر دنیوی و عقوبت اخروی دارد!
جناب نمکی چطور اطمینان و ایمان کامل داری از افرادی که در جوار هم در پیادهروهای خیابان، پلهها، پاساژها، ادارهها، بانکها، مغازهها و غیره در حال تبادلات و تعاملات اجتماعی و شهروندی هستند ناقل کرونا نیستند و کرونا هم نمیگیرند و دچار مشکل نمیشوند ولی همین درجه از اطمینان و ایمان کامل را هم داری که اگر همین افراد برای دقایق و ساعتی با رعایت فاصله و اصول بهداشتی در محیط بزرگ مسجد و زیارتگاهها حاضر شوند همگی ناقل ویروس بوده کرونا میگیرند و دچار مشکل میشوند؟!!!
جناب نمکی این طنز متناقض، ناشی از نمکی بودن شما نیست؟!
نکند کسانی اینگونه تصور کنند که به این وسیله، مراسم و اعمال عبادی اجتماعی را کمرنگ و خاموش کنند و بخواهند دین را به قهقهرای پستوی خانهها بکشانند و به این ترتیب دستان ولی جامعه و علمای عظام را بسته و به خیال واهی خویش، ایشان را خیلی مدرن به اسارت ببرند؟!
جناب نمکی برحذر باشید از توطئه دشمنان، همین نیروهایی که طی دو ماه گذشته در لباس سپاهی، ارتشی، بسیج، افراد خیر و متدینین در مراکز بیمارستانی، نظامی، مساجد، حسینیهها، منازل و غیره ؛ شبانهروز فعالیت داشتند و به تولید ماسک، دستکش، لباس بهداشتی و مواد ضدعفونی کننده میپرداختند و خیابان و کوی و برزن شهرها و روستاها را پاکسازی میکردند، همینها تحت فرمان ولی جامعه خویش و به فتوای مراجع خود و در راستای امر الهی و عمل به وظیفه انساندوستی و دینی خود اینگونه حماسه آفریدند و زنجیره پروتکل بهداشت ایمنی سلامت جامعه را با شما و همکارانتان رقم زدند
چطور دولت و وزارت بهداشت امنیت سلامت ساکنین و مراجعه کنندگان پاساژ علاءالدین را با یک موتور اتومات اسپری محدود و صرفا در درب ورودی آن تامین کردند؟ که این وسیله هم احتمالا با هزینه ساکنین یا خیرین تهیه شده، و نمکی اطمینان و ایمان کامل یافت که حتی یک نفر خریدار و فروشنده دچار مشکل نمیشوند ولی توان تامین امنیت سلامت چند اماکن زیارتی محدود و مساجد را ندارد؟!!!
از همین مردم، همانهایی هستند که برای جلای روح و احساس و شارژ انرژی و انگیزه معنوی و حتی فعالیت روزمره فردی، خانوادگی و اجتماعیشان، نیاز مبرم به حضور در اماکن مقدس و نورانی و مذهبی زیارتگاهها و مساجد دارند و در آنها تردد دارند
اگر افراد جامعه بتوانند امنیت سلامت پاساژ علاءالدین را تامین و نکات بهداشتی را رعایت کنند؛ به شما وزیر بهداشت با اطمینان کامل میگویم همین افراد توانایی تامین ایمنی سلامت خویش و اطرافیانشان در اماکن زیارتی و مذهبی خواهند بود و ایمان کامل دارم نکات بهداشتی را خیلی قویتر و با انگیزه بیشتر در این مراکز رعایت مینمایند
@sarbazegomnam
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
♦تدارک بزرگترین دزدی و ضربه اقتصادی به ایران توسط روحانی
✍️ #محمدحسن_غدیری_ابیانه
🔹 اگر اطلاعات منتشره توسط دکتر احمد توکلی صحت داشته باشد اقدام روحانی حکم خیانت و جنگ و غارت ملت را دارد و او باید فورا عزل و محاکمه و به اشد مجازات محکوم گردد. جلوی این اقدام دولت باید به هر قیمتی گرفته شود.
توکلی نوشت:
1️⃣ پس از چپاول اموال ملت به اسم خصوصی سازی حالا می خواهند به اسم مشارکت_عمومی_خصوصی تمامی دارائی های ملت را اعم از مدارس، بیمارستانها، ورزشگاهها، دانشگاهها و ... همه را چه در حال کار یا تکمیل شده یا نیمه کاره را به تاراج بدهند.
2️⃣ ساز و کار هم بسیار فساد آفرین است. زیرا تصمیم گیری درباره انتخاب طرح قابل فروش، قیمت گذاری، انتخاب خریدار، شرایط نقد و اقساط به عهده شش نفر است که در عمل وزیر در مرکز و مدیرکل در استانها تصمیم گیر نهایی است.
3️⃣ منبع خرید از طریق وام بانکی با ضمانت دولت برای به اصطلاح خریدار تامین می شود و وزیر یا مدیرکل می تواند 80 درصد برای مناطق محروم و 50 درصد برای دیگر مناطق تخفیف دهد.
4️⃣ مجلس نمی تواند از اصل 85 در اینجا استفاده کند. این اصل برای قوانینی است که قابلیت آزمایش داشته باشند نه قانونی که بر اساس آن اموال ملت به اسم فروش از ید دولت خارج می شود. فروش مال که آزمایشی نمی شود.
5️⃣ مجلس دهم این خیانت بزرگ تصویب لایحه مشارکت عمومی-خصوصی را مرتکب نشود. بی شک جوانان غیور عدالت خواه و مردم وطن دوست و انقلابیون کشور اجازه چنین خیانی را به کسی نمی دهند.
🔸 به گزارش فارس، بررسی لایحه مشارکت عمومی – خصوصی که بعضا از آن به عنوان خصوصی سازی دوم یاد میشود در دستور کار مجلس قرار گرفته است.
✅ دولت و بعضی نمایندگان مجلس تلاش میکنند این لایحه بدون طی روال معمول بررسی و تصویب طرحها در قالب اصل 85 و بدون نیاز به طرح و بحث در صحن مجلس تصویب شود.
🔹 بر این اساس، یکی از مهمترین قوانین سالهای اخیر کشور در فرآیندی غیرشفاف و مبهم تصویب شده و علاوه بر آن بخش مهمی از نقاط عطف این قانون مسکوت گذاشته شده و به آییننامههای اجرایی حواله شده که با این شیوه تصویب عملا تصمیم گیری درباره این نقاط عطف عملا در اختیار بخش کوچکی از دولت قرار خواهد گرفت.
🔸 اهمیت این مساله بیشتر درک میشود اگر بدانیم گروه کارشناسی اصلی سازمان برنامه و بودجه که روی این موضوع تسلط کافی داشته و برای مدت قابل توجهی در کمیسیون اصلی بررسی کننده به همراه کارشناسان مرکز پژوهشهای مجلس به بررسی و تنظیم این لایحه مهم و سرنوشتساز کمک می کردند به صورت ناگهانی به جای دیگری منتقل شده و گروه جدیدی جایگزین آنها شدند.
✅ با این تغییر و با مشارکت فعال یکی از اعضای کمیسیون عمران، عملا طرحی که نظرات کارشناسی به میزان قابل توجهی در آن لحاظ شده بود کنار گذاشته شد و متن جدیدی تنظیم شد که ابهامات زیادی در آن وجود دارد و به گفته بعضی اعضای کمیسیون عمران مجلس حتی فرآیند صحیح رایگیری و تصویب در کمیسیون را نیز طی نکرده است.
🔹 در عین حال، همانطور که اشاره شد موارد مهمی در این متن مسکوت گذاشته شده و به آییننامه اجرایی احاله شده است که به نظر میرسد وظیفه نوشتن آییننامه نیز بر عهده همین گروه کوچک 6 نفره قرار بگیرد و عملا بدون رعایت فرآیند طبیعی و شفاف درباره قانونی که حد و مرز توزیع امکانات و امتیازات طرحهای عمرانی را تعیین میکند و ظرفیت تبدیل شد به یک ماشین بزرگ توزیع رانت را دارد، به طور کامل در ید اختیار این افراد معدود قرار میگیرد.
🔸 یکی از اعضای کمیسیون عمران مجلس در این باره به خبرنگار فارس گفت: در تصویب متن جدید لایحه مشارکت عمومی-خصوصی، قواعد رای گیری و آییننامه تصمیم گیری رعایت نشده است و به نظر نمی رسد کمیسیون از نصاب کافی برای تصمیم گیری برخوردار بوده و یا با حضور تعداد قابل توجهی از نمایندگان این لایحه مهم بررسی شده باشد.
💢وی افزود: این شیوه تصویب لایحه به خصوص تصویب آن بر اساس اصل 85 و سپردن آیین نامههای اجرایی به تدوینکنندگان متن فعلی عملا همه اختیارات قوه مقننه را به بخش کوچکی در سازمان_برنامه و بودجه تحویل خواهد داد.
✅با دیده بان ولایت #بروز باشید👇
🆔 @didebann
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
🍀🍀🍀
القاب مبارک حضرت خدیجه سلام الله علیها
🌹طاهره:
علامه زرقانی از علمای اهل تسنن چنین میگوید:
"وکانت تدعی فی الجاهلیه بالطاهره لشده عفافها"
او درزمان جاهلیت نیز به طاهره معروف بود بخاطر شدت عفتش
🌹مبارکه:
بانوی پربرکت، سرچشمه خیر فراوان
سیدبن طاووس مینویسد؛
حضرت خدیجه قبل از ولادت ، در کتاب آسمانی انجیل ، بعنوان بانوی مبارکه وهمدم مریم سلام الله علیهما در بهشت یاد شده است؛
در آنجا که در توصیف پیامبر اکرم ، خطاب به حضرت عیسی چنین آمده است:
"نسله من مبارکه وهی ضره امک فی الجنه له شان من الشان"
🌹صدیقه:بسیار راستگو
صدیقه را مبالغه در صدق وجودی وخلقی معرفی نموده که هرگز شائبه کذب وانحراف از طریق توحید دراو نبوده است واین چنین نیروی صدق ذاتی جز به موهبت الهی تحقق نخواهد یافت.
چراکه حضرت خدیجه، اولین مومن حقیقی وتصدیق کننده دین مبین اسلام هست.
🌹زکیه : بسیار پاکیزه
🌹راضیه :سرنهاده به فرمان الهی
🌹غرا :دارای مقام شامخ ، نورانی وسفید روی
در فرازی از دعای ندبه ، خطاب به امام زمان علیه السلام میخوانیم؛
"یابن خدیجه الغرائ"
سرور زنان جهان؛هاشمی نژاد
ص23-28
🌼🌼🌼🌼
کنیه های حضرت خدیجه سلام الله علیها:
🌺 ام الزهراء
🌺 ام الصعالیک؛ مادر بینوایان
🌺ام الیتامی: مادر یتیمان
🌺 ام المومنین؛
این لقب از طرف خداوند به ایشان عطا گردیده آنجا که درقرآن میفرماید:
"النبی اولی بالمومنین من انفسهم وازواجه امهاتکم. .."
احزاب ،6
پیامبر اکرم نیز خطاب به ایشان فرموده اند:
"یا خدیجه انت خیر امهات المومنین وافضلها وسیده نساء العالمین"
سرور زنان جهان، هاشمی نژاد
ص 29-32
🌐🌐🌐🌐
برخلاف تصور رایج که میندارند حضرت خدیجه قبل ازدواج با پیامبر اکرم ،دو ازدواج قبلی داشتند وفرزندانی داشتند ؛ چنین نیست
بلکه ایشان موقع ازدواج با رسول اکرم صلی الله علیه وآله باکره بودند و درواقع سه دختر به نام زینب ، رقیه وام کلثوم فرزندان هاله خواهر خدیجه می باشند که شوهر هاله مردی از بنی مخزوم بود.
هاله از این مرد فرزندانی را آورد وچون از دنیا رفت ، خواهرش خدیجه که مالدار نیز بود ، فرزندان او را کفالت کرد واین دختران بعد ازدواج حضرت خدیجه با پیامبر نیز در حجر رسول خدا ماندند وبه آن حضرت منسوب شدند .
ولی درواقع این سه دختر ، دختران خدیجه و پیامبر اکرم نیستند بلکه دختران خواهر خدیجه بودند ، و عرب می پندارد اگر کسی را بزرگ کنی ، فرزند توست وبه همین جهت به پیامبر نسبت داده شدند.
🌐🌐🌐🌐
محلاتی، ذبیح الله ،ریاحین الشیعه،ج2، ص269
🌿🌿🌿🌿🌿
پاسخ به شبهه:
ممکن است در رد تحلیل ما که حضرت خدیجه ، "عذرا" بوده وقبل از رسول الله باکسی ازدواج نکرده بود ، ودرحدود 28 سال سن داشتند ،این سوال مطرح شود که چگونه امکان دارد دوشیزه ای زیبا وبا شرافت باشرایط حضرت خدیجه سلام الله علیها ، در سرزمین عربستان که دختران را زود شوهر میدادند تا این سن وبا وجود خواستگاران زیاد ازدواج نکرده باشد وبی همسر باشد ؟!!!
✔ اول اینکه ؛ پدر ایشان در جنگ فجار ویاقبل از آن کشته شده بود وایشان تحت تکفل وسرپرستی عموی خود بود وسرپرست هم قدرت پدر را ندارد تا بتواند دختر رامجبور به ازدواج کند .
✔ دوم اینکه ؛ باقی ماندن زنی شریف و زیبا برای مدتی طولانی چندان سخت نیست ، چون منتظر بود تا مردی فاضل وبا کمالات را بیابد ؛ که در آن دوران یافتنش بسیار سخت بود .
🌿🌿🍃🍃🍃
عاملی ، سید جعفر مرتضی ، الصحیح من سیره النبی صلی الله علیه وآله ، ج 2، ص 123
⚫⚪⚫⚪⚫
ان رسول الله صلی الله علیه وآله؛
قال :
" ما نفعنی مال قط ما نفعنی مال خدیجه"
پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله فرمودند:
هیچ مالی هرگز به من سود نرسانید ، آنگونه که ثروت خدیجه برای من سود رسانید ."
⚫⚪⚫⚪
مجلسی ، محمدباقر ، بحار الانوار ، ج96، ص63
♻♻♻♻
خدیجه سلام الله علیها بعد از بعثت رسولخدا ،دردفاع همه جانبه از رسول خدا صلی الله علیه وآله ، وقتی شاهد بی حرمتی های مردم به همسرش رسولخدا بود ،برای اینکه طعنه افراد بی منطق را خلع کند ومحمد را فردی فقیر وبی یاور به حساب نیاورند ، پسر عمویش ورقه را خواست واورا مامور کرد بین مردم رود و اختیار تمام اموال خود را به رسولخدا اعلام کند.
🌾🌾🌾
ورقه درمیان جمعیت حاضر درکعبه واردشد وباصدای بلند فریاد زد :
" ای جمعیت عرب من از طرف خدیجه سخن میگویم وپیام رسان اوهستم.
ان خدیجه تشهدکم علی انها قدوهبت نفسها و مالها وعبیدها و خدمها وجمیع ما ملکت یمینها والمواشی و الصداق والهدایا لمحمدصلی الله علیه وآله ...اجلالا له واعظاما ورغبه فیه فکونوا علیها من الشاهدین " 1
خدیجه بانوی بزرگ وبا اقتدار قریش ، شما را به گواهی می طلبد.
همه شما شاهد باشید که او ( خدیجه) خودش ، ثروت و همه خدم وحشم وجمیع ما یملک خود وچهارپایان وصداق ومهریه وهدایایی راکه از گوشه وکنار به او رسیده ، همه را به محمد صلی الله علیه
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
وآله بخشیده ودر ملک خاص او قرار داده است تا تجلیل وتکریم شایسته ای از شان وشخصیت او به عمل آید و درعین حال عشق وعلاقه خدیجه را به محمد صلی الله علیه وآله بازگو کند، همه شما براینها شاهد باشید "
🍁🍁🍁🍁🍁
این تجلیل بزرگ ، زبانهای طعن واستهزا را از بیخ برید.
اهمیت این بذل ثروت خدیجه درحدی بود که بعضی مستشرقان درتحلیل پیروزی نهضت اسلام ، ثروت خدیجه را عامل بسیار مهم وموثر دانسته اند بخصوص درسه سال محاصره همه جانبه مسلمانان درشعب ابی طالب!
🌀🌀🌀🌀
1-محمد باقر، مجلسی ، بحار الانوار ، ج16 ، ص 71
🍀🌿🌿🍀
قال رسول الله صلی الله علیه وآله:
"ان الله تعالی اختار من النساء اربعا؛
مریم وآسیه وخدیجه وفاطمه"
خدای بزرگ ازمیان زنان ، چهار زن را برگزیده است که عبارتنداز؛
مریم، اسیه ، خدیجه وفاطمه سلام الله علیهن
🌀🌀🌀🌀
شیخ صدوق، الخصال، ج1،ص226
🌹 پیامبر گرامی اسلام صلّی الله علیه و آله و سلّم :
🔹 «أَيْنَ مِثْلُ خَدِيجَةَ صَدَّقَتْنِي حِينَ كَذَّبَنِي النَّاسُ وَ وَازَرَتْنِي عَلَى دِينِ اللَّهِ وَ أَعَانَتْنِي عَلَيْهِ بِمَالِهَا إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ أَمَرَنِي أَنْ أُبَشِّرَ خَدِيجَةَ بِبَيْتٍ فِي الْجَنَّةِ مِنْ قَصَبِ الزُّمُرُّدِ لَا صَخَبَ فِيهِ وَ لَا نَصَب؛
🔸 مثل خديجه پيدا نخواهد شد. خديجه در آن هنگام كه مردم مرا تكذيب كردند، مرا تصديق نمود، و مرا با ثروت خود براى پيشرفت دين خدا يارى نمود. خدا به من دستور داد خديجه را به قصر زمرّدى كه در بهشت دارد و هيچ رنج و زحمتى در آن نيست بشارت دهم".
📗 بحار الأنوار ، ج ۴۳ ، ص ۱۳۱
🆔 @jz_news
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
🌷﷽🌷
0️⃣1️⃣ #درس_هایی_از_زندگی_قرآنی
🎙 حجت الاسلام و المسلمین #استاد_حاج_ابوالقاسم
♦️نکات تفسیری #جزء_دهم قرآن کریم♦️
💳💰لزوم پرداخت کردن حقوق واجب مالی (وَ اعْلَمُوا أَنَّمَا غَنِمْتُمْ مِنْ شَيْءٍ فَأَنَّ لِلَّهِ خُمُسَهُ: الانفال/41)
🤝💪 اتحاد در برابر دشمن مشترک (وَ أَطِيعُوا اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ لاَ تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَ تَذْهَبَ رِيحُكُمْ : الانفال/46)
⚔️⚔️ تجهیز قوای نظامی به پیشرفته ترین سلاح ها (وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَ مِنْ رِبَاطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَ عَدُوَّكُمْ: الانفال/60)
📌📌 تکیه بر توان داخلی و قطع امید از بیگانان (يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ حَسْبُكَ اللَّهُ وَ مَنِ اتَّبَعَكَ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ : الانفال/64)
🔸🔹 بی اعتمادی به دشمن (لاَ يَرْقُبُونَ فِي مُؤْمِنٍ إِلاًّ وَ لاَ ذِمَّةً( التوبه/10)... فَقَاتِلُوا أَئِمَّةَ الْكُفْرِ إِنَّهُمْ لاَ أَيْمَانَ لَهُ: التوبة/12 )
🌸🌸 اخوت و برادری دینی (فَإِنْ تَابُوا وَ أَقَامُوا الصَّلاَةَ وَ آتَوُا الزَّكَاةَ فَإِخْوَانُكُمْ فِي الدِّينِ: التوبة/11)
❇️❇️ نهراسیدن از مشکلات اقتصادی در مسیر انجام وظیفه (يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّمَا الْمُشْرِكُونَ نَجَسٌ فَلاَ يَقْرَبُوا الْمَسْجِدَ الْحَرَامَ بَعْدَ عَامِهِمْ هٰذَا وَ إِنْ خِفْتُمْ عَيْلَةً فَسَوْفَ يُغْنِيكُمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ: التوبة/28)
🍁🍁 رسیدگی به مساجد 🕌 (إِنَّمَا يَعْمُرُ مَسَاجِدَ اللَّهِ مَنْ آمَنَ بِاللَّهِ وَ الْيَوْمِ الْآخِرِ: التوبة/18)
⛔️🚫 پرهیز از ثروت اندوزی 💷💶💴 ( وَ الَّذِينَ يَكْنِزُونَ الذَّهَبَ وَ الْفِضَّةَ وَ لاَ يُنْفِقُونَهَا فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَبَشِّرْهُمْ بِعَذَابٍ أَلِيمٍ ﴿التوبة/34﴾يَوْمَ يُحْمَى عَلَيْهَا فِي نَارِ جَهَنَّمَ فَتُكْوَى بِهَا جِبَاهُهُمْ وَ جُنُوبُهُمْ وَ ظُهُورُهُمْ هٰذَا مَا كَنَزْتُمْ لِأَنْفُسِكُمْ فَذُوقُوا مَا كُنْتُمْ تَكْنِزُونَ ﴿التوبة/35﴾)
❌📛 پرهیز از راحت طلبی (يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ انْفِرُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الْأَرْضِ أَ رَضِيتُمْ بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الْآخِرَةِ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الْآخِرَةِ إِلاَّ قَلِيلٌ: التوبة/38)
💐
🌷🌷
🌹🌹🌹
🍀🍀🍀🍀
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹
بیانیه معاونت عقیدتی حشدالشعبی به مناسبت جدایی تیپهای چهارگانه عتبات
[صفحه۱از۲]
#درعراق_چه_می_گذرد؟!
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
براى آن كه تصور واضحى درباره خروج نيروهاى چهارگانه (تيپ العباس و تيپ امام على و لشكر على اكبر و لكشر انصار مرجعيت) كه از برادران ما هستند، بوجود آيد، شايسته است كه ابتدا مفاهيمى را مشخص كنيم:
1-فتواى آيت الله العظمى سيد على سيستانى دام ظله در خصوص جهاد كفايى، فتوايى در راه خداست يعنى اين كه ايشان احساس كردند كه وضعيت خطرناك است و اين موضوع ايشان را واداشت كه اين فتوى را براى دفاع از اسلام و ملت عراق و بلكه منطقه صادر كنند.
2-شرط نيست كه لبيك گفتن به نداى فتواى جهاد كفايى محدود به مقلدين آيت الله سيستانى باشد و اين از بديهيات نزد علماى دين است.
3-هركس كه براى مقابله با داعش شتافت پس در راستا و در جهت منافع فتوى عمل كرده است پس اقدامات برادران لبنانى و ايرانى در پشتيبانى و مشاوره به نيروهاى عراقى در راستا و در جهت منافع فتوى و دفاع از اسلام و عراق و ملت اين كشور مى باشد.
4-بر پايه همين نكته -كه در شماره قبلى بيان شد- دولت عراق با دولت ايران درخصوص پشتيبانى از حشد از نظر اسلحه و آموزش و...الخ، به توافق رسيد و همچنين جهت يادآورى بايد گفت كه كشورهاى ديگر پشتيبانى از عراق در سختى و مشكلات مربوط به هجوم داعش را رد كرده بودند.
5-برادران در حشد كه به جهاد و فداكارى مى پردازند، به مفاهيم اسلامى در خصوص جهاد و فداكارى نيازمندند تا به مقابله با دشمن ادامه دهند و اين مفاهيم اسلامى از علماى دين گرفته مى شود، صرف نظر از اين كه مليت آن ها چه باشد و اين روش علماى بزرگ ما بوده است.
6-هركس كه پايبند به ادامه فتوى و موفقيت آن باشد پس چنين شخصى پايبند به اسلام و ملى گرايى به معناى دفاع از كشور و ملت مى باشد.
7-مفهوم ملى گرايى در اين موضوع مرتبط با ميزان فداكارى و مقابله با داعش و دشمنان اسلام و پياده سازى مفاهيم اسلامى بدون قصد براى به دست آوردن دستاوردهاى شخصى مى باشد.
8-نزديكى به مرجعيت عراق در حقيقت به معنى پايبندى به اجراى فتوى طبق موازين شرعى -كه مهم ترين آن جهاد در راه خدا و فداكارى است- مى باشد و نه صرفا ادعاى نزديكى به مرجعيت.
9-از نظر دينى تقسيم بندى به عنوان عراقى و ايرانى در فتواى مرجعيت وجود ندارد بلكه چارچوب فتوى اسلام و در راه خدا بودن است پس بنابراين برادران نيروهاى چهارگانه عناوين و پشتيبانى هاى خود را از عتبات مقدسه دريافت كرده اند و نه از مرجعيت.
پس اگر بگوييم كه عتبات مقدسه مرتبط با مرجعيت است پس بايد عتبات، حشد را با تمام اصناف و نيروهاى آن پشتيبانى كند چراكه مرجعيت براى همه است و نه براى طرف يا گروه خاصى.
ولى ما مى دانيم كه همانطور كه نماينده مرجعيت در لبنان آقاى حامد الخفاف فرمودند عتبات مرتبط با اداره اوقاف شيعه و نيروهاى نظامى مرتبط با فرماندهى نظامى كشور هستند و اداره اوقاف و فرماندهى طبق قانون مرتبط با دولت هستند و ربطى به مرجعيت ندارند.
اين نيروهاى چهارگانه سعى در جداسازى وضعيت وعناوين خود با نام مرجعيت عراق داشتند ولى همانطور كه در سطرهاى سابق بيان كرديم اين اقدام صحيح نبوده است ولى اين نيروها به اين تقسيم بندى ها براى خود تحت اين عناوين ادامه دادند كه اين اقدام آن ها تفاوتى با نيروهاى نظامى كه داراى عناوين سياسى هستند، ندارد و هرآنچه كه بر آن نيروهاى نظامى-سياسى منطبق است، بر اين نيروهاى چهارگانه نيز منطبق است.
ممكن است برخى از آنان اين گونه تفسير كنند كه ما نيروهايى عراقى هستيم ولى نيروهاى غير ما ايرانى هستند و اين تقسيم بندى همانطور كه بيان شد، تقسيم بندى اسلامى نمى باشد، البته كه اگر كسى ايمان به ضرورت و اهميت كشور اسلامى ايران داشته باشد پس اين اعتقادى حق است و اعتقاد باطلى نيست زيراكه بالاترين منصب در اين كشور فقيهى است كه دعوت به اسلام مى كند و به همين خاطر مى بينيم كه مرجعيت به ديدارهاى خود با مسئولين ايرانى ادامه مى دهد و اما اگر كسى به اصل ولايت فقيه اعتقاد داشته باشد يا اگر كسى چنين اعتقادى نداشته باشد، پس اين مسأله مرتبط با جانب فقهى است چراكه فقها، برخى از آنان به اين اصل اعتقاد دارند و برخى نيز به اين اصل اعتقاد ندارند و اين موضوع عملا نزاع و اختلافى را به وجود نمى آورد زيرا آيت الله العظمى سيد على خامنه اى دام ظله نسبت به ارتباط با مرجعيت عراق كه آيت الله العظمى سيد على سيستانى است وجوب و تأكيد دارند.
@rozaneebefarda
ادامه👇
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹
بیانیه معاونت عقیدتی حشدالشعبی به مناسبت جدایی تیپهای چهارگانه عتبات
[صفحه ۲از۲]
از طرفى ديگر آقاى سيستانى در بسيارى از جزئيات امور دخالت داشته اند مانند قانون دولت موقت و يا اين كه نوشتن قانون اساسى جديد عراق از طرف اشخاصى كه منتخب مردم هستند باشد و همچنين دستورات سياسى كه در نماز جمعه به نام مرجعيت عراق بيان مى شود نيز از نظر واقع گرايى همان سخنان و عمل ولايت فقيه است درحاليكه مرجعيت آقاى سيستانى دام ظله برپايه منافع اسلامى مى باشد.
آنچه كه اخيرا اتفاق افتاد اين است كه هنگامى كه برادر ابوفدك به جانشينى شهيد المهندس معين شدند اين نيروهاى چهارگانه بيانيه اى در رد اين جانشينى صادر كردند و اين اقدام مغاير با قوانين نظامى است و اين درحالى است كه تبعيت از قوانين نظامى براساس فتواى آقاى سيستانى دام ظله واجب مى باشد چراكه درصورت سرپيچى شاهد هرج و مرج خواهيم بود.
البته كه اگر نيروهاى چهارگانه نظر خاصى داشتند پس شايسته بود كه وارد گفتگوهايى با حشد مى شدند تا به باورى مشترك با آن ها برسند ولى معيار، اطاعت و التزام به دستورات و قوانين نظامى است حتى اگر خلاف نظر شخصى باشد و آنچه كه تأسف برانگيز است اين است كه برخى از علماء دين، نيروهاى چهارگانه كه برادر ما هستند را به عدم التزام و پايبندى به قوانين نظامى تحريك مى كنند!!
و اما اين ادعا كه پست ها و مناصبى به اين نيروهاى چهارگانه داده نمى شود پس اين موضوع مرتبط با فرماندهى حشد است و از نظر واقع گرايانه نيز آنان در حال حاضر قسمت مهمى از حشد را در دست دارند درحاليكه نفرات آن ها نسبت به بقيه حشد بسيار محدود مى باشد و به طور كل اين اصرار بر گرفتن پست و منصب صحيح نيست و با عمل در راه خدا تناسبى ندارد ولى نيروهاى چهارگانه براى ارتباط با وزارت دفاع به اين وزارتخانه رفتند ولى با اين موضوع رو به رو شدند كه طبق قوانين وزارت دفاع درصورت پيوستن به اين وزارت مناصب خود در حشد را از دست خواهند داد!!
پس به حشد بازگشتند با اين پيام كه يا مناصبى دريافت مى كنند و يا اين كه جدا خواهند شد!!
همچنين خروج اين نيروها از حشد باعث تضعيف حشد مى شود و كسى كه ادعاى ارتباط با مرجعيت را دارد بايد در اتحاد حشد سهيم باشد زيرا دشمنان از زمان تشكيل حشد تا به امروز سعى در تضعيف و جنگ با اين نهاد نظامى را داشته اند.
اما بيرون دادن اين اختلاف از ابتدا به بيرون از حشد موضوعى خطرناك است كه به نفع حشد نمى باشد و ضرورى است كه علماى دين به اين نيروها نصيحت كنند تا از حشد محافظت شود و نه اين كه اختلافات را عميق تر كنند يا يكى از طرف هاى اين اختلاف باشند و نيز برخى از آنان مى گويند كه كاركنان و متوليان حشد فضا را براى مرتبطين با حوزه نجف باز نمى كنند و من مى گويم كه هيچ كس را نسبت به پيوستن و ارتباط با امور عقيدتى منع نكرده ايم بلكه ما سعى كرديم كه هر طلبه اى را براى عمل با خود جذب كنيم.
همچنين همانطور كه سخنگوى فرمانده كل نيروهاى مسلح تصريح كرد حكم نخست وزيرى امرى ادارى و نظامى بود، به عبارتى ديگر از آنجا كه آنان اصرار بر جدايى داشتند پس فرمانده كل نيروهاى مسلح براى محافظت از آنان و طبق صلاحيت هاى خود فرمانى مربوط به ارتباط اين نيروها با خويش صادر كرد.
شايان ذكر است كه اين نيروهاى چهارگانه و افرادى كه با آنان هستند بر اعطاى مناصب و پست هايى بدون ملاحظه و تفاهم با تركيب بندى حشد و نيروهاى آن اصرار داشتند و اين موضوع شبيه سهمبندى حزبى است كه مرجعيت آن را رد مى كند.
اميد داريم كه برادران در نيروهاى چهارگانه بر روى گفتگو درمورد موضوعات اختلافى با روحيه اى اسلامى و به دور از ديكته كردن تحت هر نام و عنوانى كار كنند و تلاش كنند كه در نهايت برادرى مشكلات را حل كنند چراكه همگى با دشمنان جنگيده اند و فداكارى هايى انجام داده اند.
#در_عراق_چه_می_گذرد؟
@rozaneebefarda
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹
🔴 اول نماز یا افطار
✍امام محمد باقر عليه السلام: در ماه رمضان، ابتدا نماز بخوان، سپس افطار کن؛ مگر این که همراه عده ای بودی که منتظر افطار بودند. اگر قرار بود تو نیز با آنان افطار کنی، با ایشان مخالفت نکن و ابتدا افطار کن و در غیر این صورت ابتدا نماز بخوان. راوی پرسید: چرا این کار را کنم و ابتدا نماز بخوانم؟!
فرمودند: چون دو وظیفه برای تو پیش آمده است: افطار و نماز؛ پس با چیزی شروع کن که بر دیگری برتری دارد و آن نماز است. سپس فرمودند: و تو روزه داری؛ پس اگر نمازت را با حالت روزه به جا آوری و روز را پایان دهی، برای من دوست داشتنی تر است.
📚 وسائل الشیعه، ج ۱۰، ص ۱۵۰
@sulook
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹