16.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چگونه در نظر مومنان
معروف -> منکر
و منکر -> معروف، می شود؟؟؟
@alvaresin
🌸
سلام
برای دسترسی به موضوعات عام کانال کودک خلاق، کافیه روی هشتگ مورد نظر بزنید و با فلشهایی که پایین صفحه میاد پیامهای مرتبط با موضوع مربوطه را بببینید.👇👇
#بازی
#کاردستی
#آموزش
#آموزش_قرآن
#آموزش_اعداد
#آموزش_ریاضی
#آموزش_علوم
#بازی_گروهی
#نقاشی
#نقاشی_خلاق
#آموزش_نقاشی
#کاربرگ
#افزایش_دقت
#کار_با_قیچی
#قصه_شب
#اوریگامی
#خمیربازی
#انيميشن
#شعر_کودکانه
#سرود_کودکانه
#آشنایی_با_مشاغل
#افزایش_مهارت_دیداری
#افزایش_رشد_شناختی
💟 بعضی از هشتگهای پرطرفدار کانال👇
#کاردستی_انگشتی
#عروسک_جورابی
#عروسک_نمایشی
#اول_ابتدایی
#هماهنگی_چشم_دست
#دست_ورزی
#تقویت_انگشتان_دست
#دقت_تمرکز
#پازل
#جورچین
#ماهیگیری
#نشانگر
#کارت_پستال
#مونته_سوری
#کاردستی_متحرک
پیامهای ارسالی اعضاء کانال را نیز با هشتگ #ارسالی میتونید پیدا کنید.🌹
در ضمن عزيزانی که به دنبال ايده های سرگرمی کودکان زیر 2 سال هستيد ميتونيد عبارت " زیر " را در کانال جستجو کنيد چون اغلب بازی های مناسب اين کوچولوها به اين شکل در پستها مشخص شده👈 (مناسب زیر 2 سال)
🔴 توجه: برای تهيه و جمع اوری ايده های ناب در اين کانال زحمت کشيديم و کلی هزينه کرديم. 99 درصد توضيحات زيرنويس ايده ها به قلم مدير کاناله، لذا از مديران کانالهای ديگه خواهش ميکنم اگر از کانال ما مطلب برميدارين آيدي کانالمون را حذف نکنيد و به عنوان منبع پايين پست ذکر بشه. کپي مطالب کانال بدون ذکر منبع مجاز نيست.⛔️
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
سفارش کتابهای مرتبط با کودک و نوجوان👇
https://eitaa.com/joinchat/4011720751C49bba0503c
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#کانال_دوم_ما با موضوع تربيت کودک👇
http://eitaa.com/joinchat/368640000C926aa9c60f
﷽؛
ایران فیلتر کنه مخالف آزادیه ولی اگر #آمریکا فیلتر کنه عین آزادیه!
🔸 فیلتر دو پیامرسان در آمریکا
وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرد از روز یکشنبه تیک تاک و ویچت نه تنها از اپ استورهای آمریکایی حذف می شوند بلکه هیچ شرکت آمریکایی اجازه میزبانی از آنها را ندارد.
⏳بدون توقف
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
خط دشمن علیه حجاب؛
بیانات سال ۹۶ رهبر انقلاب
🔹من می خواهم مسئله حجاب را ذکر کنم و اشاره کنم: پولهای زیادی خرج میکنند، فعّالیّت زیادی میکنند، صدها رسانه را -از انواع و اقسام رسانهها- به کار می گیرند برای اینکه بتوانند روی این نقطه حسّاس، نقطه هویّت مستقلّ فرهنگیِ زنِ مسلمان، اثر گذاری کنند؛ دشمنان ما واقعاً خودشان را در خارج از کشور می کشند؛
♦️از طُرق مختلف؛ حالا چقدر پول خرج میشود برای اینکه بتوانند این تلویزیون ها و این رادیو ها و این فضای مجازی و این سایتهای اینترنتی را به کار بیندازند -مدام تبلیغ بکن، بگو، بگو، صد بار- که چه بشود؟ که نتیجهاش بالاخره این بشود که مثلاً فرض کنید چهار دختر فریب بخورند و در خیابان حجابشان را بردارند.
🔹این همه خرج، این همه زحمت، این همه فکر، پشت سر این کار است، دارند تلاش می کنند، [امّا] تلاششان عقیم است؛ نتیجهاش این است که چهار نفر -حالا چهار دختر در گوشه کناری- فریب بخورند یا انگیزههای گوناگونی پیدا کنند؛ بعضیشان هم ممکن است پول بگیرند -حالا من نمی دانم، نمی توانم قطعاً بگویم- و این روسری را از سرشان بردارند یعنی مثلاً ما چه شدیم! نتیجه همهی آن تلاش، خلاصه می شود در این نتیجهی کوچکِ حقیر.
♦️خب، تا اینجا مسئله ای نیست؛ [امّا] آنچه بنده را حسّاس میکند، این است که ناگهان شما میبینید از دهان یک گروهی از افرادی که جزو خواص محسوب میشوند، مسئله «حجاب اجباری» مطرح می شود؛ معنایش این است که یک عدّه ای نادانسته -حالا من می گویم نادانسته؛ ان شاء الله نادانسته است- همان خطّی را دنبال می کنند که دشمن با آن همه خرج نتوانسته است آن خط را در کشور به نتیجه برساند؛ همان خط را دارند دنبال میکنند؛
🔹در بین اینها روزنامهنگار هست، در بین اینها روشنفکرنما هست، در بین اینها آخوند و معمّم هست. [می گویند] «امام که فرمودند باید زنها با حجاب باشند، همه زنها را نگفتند»! حرف بیخود! ما بودیم آنوقت، ما خبر داریم؛ چطور این جور است؟
♦️امام در مقابل یک منکر واضحی که بهوسیلهی پهلوی و دنبالههای پهلوی در کشور به وجود آمده بود، مثل کوه ایستاد، گفت باید حجاب وجود داشته باشد. در مقابل همه منکرات، امام همینجور محکم ایستاد.
🔹همان وقت بحث تجارت مشروبات الکلی بود؛ ما در شورای انقلاب بودیم، جلسات مشترکی با دولت داشتیم، همان وقت کسانی بودند که معتقد بودند تجارت مشروبات الکلی برای کشور فایده دارد، ما از این فایده چطور صرفنظر کنیم؛ مایل بودند این تجارت ادامه پیدا بکند، از بیرون شراب بیاورند.
♦️امام قرص و محکم ایستاد؛ در مقابل حرام الهی، امام بزرگوار میایستاد و ایستاد؛ این حرام الهی بود. حالا آقا از آن طرف درآمده [میگوید] که «آقا! این گناه که مثلاً از غیبت بزرگ تر نیست؛ چرا شما در مقابل غیبت کسی را تعقیب نمی کنید، در مقابل این [کار] که مثلاً روسری را بردارد یا بیحجاب باشد، تعقیب می کنید».
🔹ببینید چه [خطایی]؟ عدم تشخیص؛ آنچه انسان [از آن] رنج میبرد، این است که تشخیص نیست. ما که نگفتیم اگر کسی در خانه خودش در مقابل نامحرم روسری اش را برداشت، ما او را تعقیب میکنیم؛ [خیر] ما او را تعقیب نمی کنیم، در خانه خودش است، کار شخصی می کند.
♦️آن کاری که در ملأ انجام می گیرد، در خیابان انجام میگ یرد، یک کار عمومی است، یک کار اجتماعی است، یک تعلیم عمومی است؛ این [خطا]، برای حکومتی که به نام اسلام بر سرِ کار آمده است تکلیف ایجاد می کند. حرام کوچک و بزرگ ندارد؛ آنچه حرام شرعی است نبایستی بهصورت آشکار در کشور انجام بگیرد.۱۳۹۶/۱۲/۱۷
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️ نظر رهبری در مورد قانون حجاب:
«کار حرام، بزرگ و کوچک ندارد و آنچه حرام شرعی است، نباید به صورت آشکار انجام شود، زیرا شارع اسلامی بر حکومت "تکلیف" کرده مانع انجام حرام علنی شود»
👤 علیرضا اکبری (#منبر_حسینی)
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🌙 گاهِ شب 🌙
آیا هدف رهبری محقق شد؟
🔻 سؤال ۱:
هدف رهبری از صدور مجوز مذاکره با آمریکا در موضوع هستهای دقیقا چه بود؟
❇️ پاسخ:
افزایش و تقویت پشتوانهی تجربی ملت ایران و لاغیر.
⬅️ «... از مذاکراتی هم که امروز در جریان است، ما ضرری نخواهیم کرد. البتّه بنده همچنان که گفتم خوشبین نیستم؛ من فکر نمیکنم از این مذاکرات آن نتیجهای را که ملّت ایران انتظار دارد، بهدست بیاید، لکن تجربهای است و پشتوانهی تجربی ملّت ایران را افزایش خواهد داد و تقویت خواهد کرد؛ ایرادی ندارد امّا لازم است ملّت بیدار باشد ...» (بیانات رهبری در دیدار دانشآموزان و دانشجویان - ۱۲ آبان ۹۲)
🔻 سؤال ۲:
حال پس از گذشت ۷ سال از آغاز مذاکره با آمریکا (از ابتدای دولت یازدهم) و ۵ سال از حصول نتیجهی این مذاکرات در قالب توافقی موسوم به «برجام»، آیا هدف رهبری محقق شده است یا خیر؟
❇️ پاسخ:
در اثبات تحقق هدف یادشده همین بس که در حال حاضر بسیاری از حامیان دیروز – و حتی در موارد نه چندان کمی امروز – برجام که تا پیش از علنی شدن فضاحتهای این توافق، آن را به وسیلهای برای تسویه حساب سیاسی مبدل کرده بودند، امروز برای توجیه این خسارت محض، دربهدر به دنبال شریک و هم پیالهای میگردند که همه یا دستکم بخشی از خسارات مذاکره با آمریکا را به گردن او بیندازند و خود را تا سرحد ممکن مبرا نمایند.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴وقتی رهبرمعظم انقلاب میگوید به داروی آمریکا هم اعتماد نیست، دقیقا یعنی چه؟!
♦️هشدار بسیار مهم یک پژوهشگر به مردم جهان در مورد #واکسن_کرونا
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
▪️کمیسیون امنیت داخلی مجلس افغانستان اعلام کرده که حقوق اعضای مجلس بخاطر ثبت نکردن دارایی هاشون قطع شده؛
این دقیقا گام عملیاتی برای شفافیته
چیزی که باید بین مسؤلان ماهم نهادینه بشه، نه اینکه یه سری به هزارتا مرجع متوسل بشن تا یه راه در رو برای ثبت نکردن اموالشون پیدا کنن!
#شفافیت
💬 سيده زهرا عبداللهی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽؛
#احمدی نژاد در یک اقدام عجیب با یک رسانه ضدّ انقلاب مصاحبه تصویری کرده است! که مجری این برنامه «گلناز اسفندیاری» خود از براندازان سلطنت طلب و ضد انقلاب مطرح است.
موضوع راجع به مساله حصر، فیلترینگ تا کشته شدگان فتنه آبان ماه سال گذشته است!!
❌ مگر طبق مصوبه شورای عالی امنیت ملّی کشور مصاحبه با رسانه های معاند برای سران و افراد دارای مسئولیت گذشته و حال ممنوع نیست؟ آنهم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام؟!
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴افشای دروغگویی معاون وزیر تلگرام
⭕️ واکنش مهدی انجیدنی، مدیرعامل پیامرسان گپ به مقایسه تجربه رشد مسیریاب با پیامرسان توسط معاون وزیر ارتباطات:
🔹این جدول ساختگی با دادههای غیرواقعی گوشهای از نگاه دولت به پیامرسان بومی و مهمترین دلیل آسیب به مسیر رشد پیام رسان است
🔹تلاش میکنند به دروغ پیام رسان را دولتی، شکست خورده و رانتی نشان دهند
🔹جالبه که هیچ صحبتی از فیلتر بودن waze و از فیلتر سوری و غیر واقعی تلگرام نمیکنند
🔹#تخریب بخش خصوصی
⭕️ ناظمی معاون جهرمی در دروغگویی آشکار برای حمایت از شبکه های اسرائیلی آمریکایی در رشته توییتی با اشاره نمودار و جدولی که پیش از این در رصد قرار گرفته است نوشته است:
🔹مقایسه سیاستهای توسعه پلتفرم در ۲نمونه مسیریاب/نقشه با پیامرسان نشان میدهد حمایت دولتی مالی، مستقیم، متکی بر فیلتر رقیب خارجی تا چه حد شکستپذیر و اشتباه است.
🔹وظیفه دولت خلق بازار است برای آنان که میخواهند رقابت کنند؛ نه شرکتسازی و سهمگیری!.....
⏪اینکه معاون وزیر پر حاشیه ارتباطات در این سطح با جعل حقایق درصدد حمایت از جاسوس افزارهای خارجی است صرفا یک دلیل دارد و آنهم ضعف دستگاه های نظارتی و امنیتی در برخورد با شبکه های آشکار نفوذ دشمنان در کشور است
گفتنی است در سال ۹۷ که حکم به مسدود سازی تلگرام داده شد مدیران غربزده با کمک یک نهاد امنیتی با بودجه جمهوری اسلامی اقدام ساخت تلگرام طلایی و هاتگرام کردند و بصورت رسمی سیاست مسدود سازی این شبکه اسرائیلی را با شکست مواجه کردند
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
قُبح نسخه پیچی از موضع حیرت؛
چند ملاحظه درباره الزام قانونی حجاب - ۱
🔹یک فعال فرهنگی اخیرا برای چندمین بار از قانون الزامی بودن حجاب انتقاد کرده و گفت این قانون موفق نبوده بلکه از عوامل ترویج بی حجابی بوده است. ایشان همچنین ادعا کرده هفتاد درصد مردم مخالف این الزام هستند. او در عین حال، قائل به این است که عصر غیبت امام زمان (عج)، "عصر حیرت" است.
♦️ابهام اول: انسانی که احساس حیرت می کند، باید توقف کند و برای دیگران نسخه نپیچد؟ یا باید تهور به خرج بدهد و نسخه تجویز کند؟ کسی می تواند بگوید فلان کار درست نیست و بهمان کار درست است که یقین دارد، نه حیرت. مگر این که گفته شود دیگران متحیرند و من موقن و مطمئن!
🔹محتمل است انسان دچار تشکیک و تردید و شبهه شود. اما در همان حال نمی تواند حکم و امر و نهی کند و با قاطعیت درباره رفتار دیگران قضاوت نماید. "شبهه و پرسش" را باید پاسخ داد؛ اما شبهه، افاده علم نمی کند. برخی منتقدان، شک و شبهه را متهوّرانه در قالب یقین و حکم اجرایی تجویز می کنند!
♦️منتقد محترم ابتدا باید برای حیرت خود چاره اندیشی کند و سپس آدرس به دیگران بدهد. مگر این که از گارد و قالب حیرت بیرون آمده باشد و به این ژست پایان دهد. یا بگوید ادعای مطلقیت عصر حیرت را پس گرفته و خود را استثنا می داند. در این صورت زیر بنای ادعای خود را سست کرده است.
🔹سوال دوم: حد یقف این دعوت به عقب نشینی از احکام دین کجاست؟ و این نسخه چه تفاوتی با آرزو و دیکته دشمنان دین (و گروهک هایی مانند بهائیت و انجمن حجتیه) درباره تعطیل کردن احکام الهی دارد؟ آیا این نسخه، بازی نقشه دشمن نیست؟ رفتار پاس و آبشاری با "غیر متخاصم"، نه معقول است و نه مشروع و غیرتمندانه.
♦️سوم: ادعای مخالفت 70 درصدی با الزام حجاب هیچ سندیتی ندارد. مرکز مورد استناد منتقد محترم (پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وزارت ارشاد) با رد این ادعا اعلام کرده "بر اساس نتایج پیمایش این موسسه، 53.1 درصد مردم موافق الزام حجاب بوده اند و تنها 22.2 درصد با آن مخالفت کردهاند".
🔹اما حتی اگر نگاه اکثریت گرایانه محض داشته باشیم و از الزام شرعی اغماض کنیم، باز هم هر حاکمیتی، مسئولیت های الزام آور اجتماعی دارد که با تصور اکثریت گرایی تعطیل نمی شود.
♦️از این منظر، اغلب قانون گذاری ها، معطوف به اعمال مضیقه و محدودیت نسبت به آزادی است و طبعامخالفت بسیاری از مردم (و گاه اکثریت آنها) را موجب می شود. آیا حکومت ها به صرف این، از اعمال مسئولیت های حاکمیتی چشم می پوشند؟!
💢ادامه دارد💢
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
قُبح نسخه پیچی از موضع حیرت؛
چند ملاحظه درباره الزام قانونی حجاب - ۲
🔹اکثریت مردم در همه کشورها اگر مورد پرسش قرار بگیرند، حاضر نیستند مالیات بپردازند. یا احتمالا خیلی ها علاقه ندارند سقف سرعت مجاز و انواع قوانین رانندگی محدودیت زای دیگر را رعایت کنند.
♦️با این وصف، آیا حکومت ها مالیات نمی گیرند یا قوانین و جریمه های سنگین رانندگی را اعمال نمی کنند؟ و یا مثلا می گویند تا زمانی که اکثریت مردم -به واسطه فرهنگ سازی - موافق نشده اند، قانون نمی گذرانیم و اجرا نمی کنیم؟! یا این که برای ضرورت ها و مصالح مهم، قانون می نویسند و به اجرا می گذارند؟
🔹چهارم: در موضوع پوشش اجتماعی، حتی در غرب مدعی مطلق آزادی و اکثریت گرایی هم بی حجابی، یله نیست و محدودیت های متعددی در محیط عمومی اعمال می شود.
♦️حجاب تا کجا می تواند اختیاری باشد؟ مثلا فقط سر و گردن، مشمول این جواز می شود یا برهنه کردن سایر اعضا هم مجاز است؟ آیا آزادی مطلق کشف حجاب، مد نظر منتقد محترم است یا باید حدی بر آن گذاشت؟ اگر دومی مورد تایید است، پس مجددا به "الزام حجاب" می رسیم!
🔹پنجم: دشمنان ملت ما پس از شکست در جنگ های مختلف، جنگ فرهنگی و اعتقادی را در اولویت قرار داده ان؛ با بمباران رسانه ای "مشهورات سازی" می کنند و سعی می کنند منویات خود را مطالبه مردم جا بزنند. چون از هم پاشیدن شیرازه اخلاقی و فرهنگی جامعه برای شان مهم است.
♦️مسئولیت همه ما در این شرایط، مقابله با این هجوم مقاومت سوز است و نه منفعل شدن و تکرار تلقینات دشمن؛ مخصوصا اگر منتقد محترم در گذشته به درستی با مشهورات زدگی و عرف سازی رندانه دشمن جنگیده باشد.
🔹گرفتار عملیات روانی در جنگ نرم دشمن شدن و به فشار او برای تعطیلی احکام حکیمانه الهی پژواک دادن، فضیلت نیست بلکه موضع گلایه است.
♦️اگر دشمن دو قطبی درست می کند، انسان باورمند باید در برابرش سینه سپر کند و نگذارد دو قطبی اصلی به حاشیه برود؛ نه این که ندانسته به نقشه دشمن کمک کند. اگر ادعا این است که اولویت های دیگر مثل مسئله عدالت اجتماعی موضوع مهم تری است، چرا به همان نمی پردازند و موضوع حجاب را که برای اکثریت مردم محترم است، تبدیل به مسئله می کنند؟
🔹چرا گریبان اشرافیت سیاسی غربگرا را که در کنار تضعیف اقتدار کشور، موجب آسیب به انسجام اجتماعی شده نمی گیرند و به جای آن، حجاب را تبدیل به مسئله می کنند؟ چرا بازخورد مواضع خود را نمی بیننند که کدام رسانه ها از آن استقبال می کننند؟ ماجرا شبیه این است که انسان رزمنده وسط میدان، نقشه و جبهه خودی و دشمن را گم کند و با این حال متحیّرانه به سمتی شلیک کند که جبهه خودی است.
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi