🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
▪️۲۶رجب سالروز وفات حضرت ابوطالب پدر بزرگوار مولای متقیان امیرالمؤمنان علی (علیه السلام) عموی گرامی پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم)بر محضر مقدس ایشان تسلیت باد*
♦️یكى از شخصیتهاى نقش آفرین صدر اسلام، حضرت ابوطالب پدر حضرت على بن ابیطالب (ع) است. نام ابوطالب، «عمران» است و بعضى او را «عبدمناف» نامیده اند. چون فرزند بزرگش «طالب» بود، او را ابوطالب خواندند
♦️ وى 35 سال قبل از تولد پیامبر اسلام (ص) در مكه معظمه در خانواده اى برجسته و خداشناس دیده به جهان گشود. او با عبدالله پدر پیامبر (ص) برادر بود. پدرش «عبدالمطلب» جد پیامبر اسلام است
🌹 كه همه قبایل عرب وى را به عظمت و بزرگوارى مىشناختند و از او به عنوان مردى با كفایت و مبلغ آیین توحید ابراهیم یاد مىكردند. عبدالمطلب، چنان مورد توجه دنیاى آن روز بود كه او را با لقب «سید البطحاء» آقاى سرزمین مكه و حومه آن و «ساقى الحجیج» آب دهنده
🌹حاجیان خانه خدا و «ابوالساده» پدر بزرگواریها و «حافر الزمزم» ایجاد كننده چاه زمزم مىخواندند. عبدالمطلب در حفظ و حراست وجود مبارك حضرت محمد (ص) بسیار كوشا بود.
♦️ابوطالب از چنین پدرى به دنیا آمد و در خانه چنین شخصیت بزرگ و الهى پرورش یافت. ابوطالب چهار پسر و دو دختر داشت. پسران او ده سال با یكدیگر فاصله سنى داشتند
♦️ابو.طالب پسر بزرگ اوست كه از او نسلى باقى نمانده است. دومین فرزند او عقیل و سومین آنها جعفر معروف به جعفر طیار و چهارمین و آخرین فرزند پسرى وى حضرت على (ع) است. دو دخترش یكى فاخته نام داشت كه او را «امهانى» مىخواندند و دختر دیگرش «ریطه» یا «اسماء» است. فرزندان ابوطالب همه از فاطمه بنت اسداند.
♦️ابوطالب در خانوادهاى خداپرست و موحد و در سایه پدرى همچون عبدالمطلب كه از كمالات روحى و امتیازات معنوى برخوردار بود، پرورش یافت. و همانند پدرش در مسیر آیین حنیف ابراهیمى قدم برمىداشت
♦️ و منصب سقایت و آبرسانى به زایران خانه خدا و پاسدارى از جان حضرت محمد (ص) را به نیكویى بر عهده گرفت. وی نه تنها تحت تأثیر شرك و بت پرستى مردم مكه قرار نگرفت، بلكه در مقابل شیوه هاى جاهلیت ایستادگى كرد
🌹 و خود را از هر گونه فساد و آلودگى، برحذر داشت. او نخستین كسى است كه «سوگند خوردن اولیاى مقتول براى اثبات قتل» را در امر قضا، سنت قرار داد و بعدها اسلام نیز آن رابا نام «قسامه» تثبیت كرد.
♦️حضرت ابوطالب بن عبدالمطلب مانند بیشتر رؤسای قریش مردی تاجر بود و سرپرستی پیامبر اسلام (ص) را از هشت سالگی پس از درگذشت پدرش، عبدالمطلب، بر عهده گرفت
♦️در سفری که حضرت محمد (ص) را برای تجارت با خود به شام برده بود، بشارت پیامبری آن حضرت را از راهبی به نام بُحیرا شنید و در حراست از پیامبر تلاش بیشتری از خود نشان داد.
🌹وى در هنگامى كه پدر عالیقدر اسلام، حضرت محمد مصطفی (ص) از همه سو هدف تیرهاى زهرآگین مشركان مكه بود، مردانه از آن حضرت حمایت كرد و بدین وسیله در گسترش اسلام و تقویت مسلمانان نقش مهمى ایفا نمود. پس از بعثت نیز، ابوطالب، یاور و پشتیبان همیشگی پیامبر بود و در حمایت از ایشان دریغ نمی کرد.
♦️در سال دهم بعثت، ابوطالب در حالی که با دیگر مسلمانان در شعب ابوطالب در محاصره ی مشرکان مکه بودند، درگذشت. وی در حالى دنیا را وداع گفت كه قلبش لبریز از ایمان به خدا و عشق به محمد (ص) بود
🌹 بدنشان را در مكه معظمه در مقبره حجون معروف به «قبرستان ابوطالب» دفن كردند. با مرگ او خیمه اى از حزن و اندوه بر پیامبر اسلام و مسلمانان آن روز كه كمتر از پنجاه نفر بودند، سایه افكند زیرا آنان بهترین حامى، مدافع و فداكار در راه اسلام را از دست دادند.
♦️در همان سال حضرت خدیجه (س) همسر باوفای پیامبر نیز وفات کرد و رسول خدا (ص) بر اثر شدت غم و اندوه، آن سال را «عام الحزن» یعنی سال حزن و اندوه نامیدند.
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
☑️مراسم جشن عید مبعث پیامبر اکرم (ص) در دفتر مقام معظم رهبری در قم
🔸همراه با پخش زنده سخنرانی رهبر معظم انقلاب
--------------
☑️اولین نفر از قم با خبر شوید
اخبارموثق |جذاب |فوری قـم👇
💢
http://eitaa.com/joinchat/1031798786C1a8f8517c9
16.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 ببینید| شب و روز مبعث، قله ماه رجب و از شبهای قدر است. 🌸🌼🌺
(استاد فیاضبخش)
🔶🔹شبکه افسران انقلاب اسلامی
🔶🔹 @shabakeafsaran
🔰 اعمال شب و روز عید #مبعث
پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) ...
💠 اعمال شب عید مبعث :
🔹 غسل
🔸 زیارت حضرت امیرالمؤمنین (علیهالسلام)
🔹 دوازده رکعت نماز (به مفاتیح الجنان رجوع کنید)
🔸 قرائت دعای شب مبعث که مرحوم کفعمی در کتاب شریف «البلد الامین» نقل کرده است: "اَللّـهُمَّ إِنّي أَساَلُكَ بِالتَّجَلِّي الأعْظَمِ في هذِهِ اللَّيْلَةِ مِنَ الشَّهْرِ الْمُعَظَّمِ...".
این دعای شریف در مفاتیح الجنان نیز نقل شده است. (به اعمال شب مبعث رجوع کنید)
💠 #اعمال روز عید #مبعث :
🔹 غسل
🔸 روزه
🔹 صلوات فرستادن
🔸 زیارت حضرت رسول و امیرالمؤمنین (علیهماالسلام)
درباره مطالب فردی به نام کاترین شکدم Shakdam
🔹برخی کانالها طی روزهای اخیر با اشاره به مطلب فردی به نام کاترین شکدم در بخش بلاگهای رسانه صهیونیستی تایمز اسرائیل نوشتهاند که او جاسوس و نفوذی صهیونیستها بوده و در بخشهایی مانند Khamenei.ir و خبرگزاریهایی مانند تسنیم همکاری کرده است! در این باره به نظر میرسد ارائه توضیحات ذیل خالی از لطف نباشد:
🔹۱- برخلاف القای دروغ برخی کانالها، کاترین شکدم هیچ همکاری با خبرگزاری تسنیم نداشته که بخواهد نفوذ کند یا خیر؛ بدیهی است یک رسانه حتی بعضاً اخبار افراد مختلف را منتشر میکند؛ اعلام اخبار آنها به معنای تایید آنان یا مواضعشان نیست.
🔹رسانه باید در برآیند تولید محتوای خودش جهتگیری درستی در جهت حمایت از جبهه حق و مقابله با جبهه باطل داشته باشد. انتشار برخی گفتگوهای موردی از یک فرد نیز هیچ نشانهای از این معنا که با او همکاری صورت گرفته باشد ندارد.
🔹تسنیم مانند هر رسانه دیگری در طول سالهای گذشته با افراد متعددی گفتوگو کرده که طبیعتاً نه با آنها ارتباط همکاری داشته و نه لزوماً همه مواضع آنان را قبول دارد.
🔹۲- در چند گفتوگوی محدودی هم که از شکدم روی خروجی قرار گرفته، موضع او علیه اسرائیل و آمریکاست و سخنان او نیز به رویکرد تسنیم لطمهای وارد نمیکرده است.
🔹مهمتر اینکه معرفی و چهره شدن او نیز هیچ ارتباطی به تسنیم ندارد و او چند گفتوگوی خود را در شرایطی انجام داد که پیش از آن در رسانههای مختلف حضور داشته و فردی نسبتاً شناختهشده در این فضا بوده است.
🔹۳- در مطلبی که شکدم روی وبلاگش قرار داده هیچ سخنی از همکاری با تسنیم هم به میان نیامده است و اساساً تسنیم نه در ورود او به ایران و نه در همکاری با او هیچ نقشی نداشته است. به همین دلیل و از آن جهت که همکاریای با او نداشته، وظیفهای برای بررسیهای امنیتی و اطلاعاتی هم نداشته است.
🔹شکدم آنگونه که در وبلاگش نوشته با پاسپورت فرانسوی و بدون اثری از سوابق دیگر خود و از طرق دیگری وارد ایران شده و در سابقه خود هم ازدواج با یک مسلمان یمنی داشته است و مدعی است که به همین دلیل کمتر نسبت به او شک و شبهه به وجود آمده است.
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
👇👇👇👇👇
@mobahesegroup