الوارثین
♨️بازداشت «حسن علی یحیی العماد» توسط دولت مستعفی یمن
🔻طالب زاده: یحیی العماد ایدئولوژیست و نظریهپرداز جنبش انصارالله است
🔻«حسن علی یحیی العماد» که او را «خمینی یمن» نیز توصیف میکنند، یکی از عناصر تأثیرگذار در جنبش انصارالله یمن است؛ با این حال، متأسفانه در ایران کمتر کسی با او آشناست و خبر دستگیریاش خیلی رسانهای نشد.
🔻چند روز قبل، و متأسفانه در سکوت خبری در داخل ایران، «حسن علی یحیی العماد» دبیرکل جنبش «مستقبل العداله» یمن و یکی از عناصر تأثیرگذار در جنبش انصارالله، پس از ورود به یمن توسط ارتش دولت مستعفی این کشور دستگیر شد[۱].
العماد که سرویسهای فارسیزبان خارجی، بهویژه رسانههای سعودی، او را (طبیعتاً بهدروغ) «یکی از خطرناکترین رهبران[۲]» انصارالله توصیف میکنند[۳]، شاید برای بسیاری از ایرانیها ناشناخته باشد
در حالی که العماد، که او را «خمینی یمن» نیز توصیف میکنند، نقش مهمی در برقراری ارتباط میان ایران و جنبش انصارالله ایفا میکرد، چنانکه گفته شد، متأسفانه رسانههای داخلی (البته به استثنای رسانههای معارض[۴]) شناختی از العماد به مخاطبان خود ارائه ندادهاند. برای جبران همین کمکاری، نادر طالبزاده، دبیر کنفرانس افق نو در یکشنبه، ۲۱ شهریور ۱۴۰۰، در برنامهی «نقش جهان» در شبکهی افق صداوسیما حضور پیدا کرد و بیشتر العماد را برای مردم ایران معرفی کرد.
طالبزاده دربارهی دستگیری العماد میگوید خوشبختانه همسر و خانوادهی العماد اکنون به صنعا، پایتخت یمن، منتقل شدهاند، اما خود العماد توسط نیروهای نظامی وفادار به دولت سرنگونشدهی یمن، به مأرب برده شده است.
العماد نهتنها اقدام به جمعآوری کمکهای مردمی در ایران و انتقال آنها برای حمایت از این جنبش نیز میکرده است، بلکه به عنوان شخصیتی نظریهپرداز و ایدئولوژیست برای جنبش انصارالله بیاندازه اهمیت دارد. این سیاستمدار یمنی مواضع صریحی علیه رژیمهای سعودی و صهیونیستی اتخاذ کرده و رسانههای ضدانصارالله دستگیری او را به شکل گستردهای تبلیغ کردهاند.
در شبکهی افق با حضور نادر طالبزاده مطرح شد:
متأسفانه در دستگاه دیپلماسی و وزارت خارجهی دولت روحانی، با توجه به اولویتها و رویکردهای سیاست خارجی دولت سابق، توجه زیادی به متحدان ایران در محور مقاومت نمیشد. این در حالی است که با روی کار آمدن آقای رئیسی، انتظار میرود موضوعاتی مانند مسئلهی یمن در فهرست اولویتهای سیاست خارجی ایران صعود چشمگیری داشته باشند. بنابراین توضیحاتی که طالبزاده در این برنامه و سپس طی هفتههای آینده در برنامهی خودش در شبکهی افق به طور خاص دربارهی شخصیت و فعالیتهای العماد ارائه میدهد، برای تنظیم سیاست خارجی جدید ایران حائز اهمیت خواهد بود.
قطعاً تلاش وزارت خارجه، شخص وزیر خارجه، آقای امیرعبداللهیان، و همچنین بخش بینالملل قوهی قضائیه، و سایر نهادهای مربوطه برای رایزنی بینالمللی و تضمین آزادی العماد میتواند گام اولیهی مهمی در زمینهی اثبات تغییر در اولویتهای سیاست خارجی دولت جدید ایران باشد.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
🔴دیماه ۹۶ گفتیم و نوشتیم بیحجابیها سازماندهی شدهست، ردپای بهائیت در آن دیده میشه، عدهای از رفقا تُرش کردند که نزنین ازاین حرفا، نگید ازاین تحلیلها
حالا اما، قدم زدن زنانی با شلوارهای جلوباز به صورت همزمان در چند نقطه تهران، اثبات ادعای چهار سال قبله، باشد که عبرت بگیریم!
✍️طلبه سیرجانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴از قربانیان خاموش کرونا چه می دانید؟
🔺کرونا روزانه در کشورمان صدها خانواده را عزادار می کند. داغ فقدان قربانیان آشکار کرونا موجب میشود کمتر حواسمان به قربانیان خاموش کرونا باشد. چیزهایی را که روزانه از دست میدهیم، بی آنکه حواسمان باشد در سوگ از دست رفتنش مویه کنیم یا برای نگه داشتن آنچه هنوز باقی مانده خود را به آب و آتش بزنیم.
🔹از آوریل ۲۰۲۰ دنیا با موج پاندمی کرونا روبرو شد و وحشت از تلفات بالا و ناشناختگی بیماری و غیرقابل پیشبینی بودن شرایط موجب شد بیشتر کشورها به تعطیلیهای سراسری روی بیاورند. ایران هم جزو نخستین کشورهایی بود که ابتدا مدارس و سپس همه چیز را به خاطر کرونا تعطیل کرد.
🔹میلیون ها دانشآموز ایرانی به سامانه شاد و شبکههای اجتماعی فضای مجازی حواله داده شدند تا آموزش را از آن طریق پیگیری کنند. کمی که گذشت زندگی با وجود کرونا عادی شد. کم کم رستورانها، پارکها، سفرها، باشگاهها، سینماها... همه چیز بازگشایی شد؛ اما از بازگشایی مدارس خبری نبود.
🔹تابستان ۲۰۲۰ دبیر کل سازمان ملل تعطیلی اجباری مدارس را «فاجعه نسلی» نامید. اکثر کشورهای دنیا تصمیم گرفتند جلوی این فاجعه نسلی را بگیرند و به همین دلیل در سپتامبر ۲۰۲۰ بسیاری از مدارس دنیا با وجود شیوع کرونا بازگشایی شدند. (به نقل از یورونیوز) اما در ایران تصمیم بر آن شد که همچنان فاجعه نسلی ادامه پیدا کند و اینگونه شد که یک سال دیگر دانش آموزان ایرانی مهمان سامانههای آنلاین آموزش مجازی بودند تا رکورد تعطیلی مدارس در جهان را با ۵۳ هفته تعطیلی از آن خود سازند!
🔹این رکورد را مقایسه کنیم با تعطیلی سی هفتگی عموم کشورهای اروپایی، ۱۵ هفتگی روسیه، سوئد، فرانسه و اسپانیا، و تعطیلی ۱۱ هفتگی ژاپن! (آمار به نقل از ایسنا) حتی کشورهای همسایه ما مثل عراق و افغانستان و ترکمنستان و ترکیه تعطیلیهای مدارسشان به مراتب کمتر از ما بود.
🔹آیا این کشورها موجهای پیک کرونا را تجربه نکردند؟ آیا قربانیان چند صد نفری روزانه را از سر نگذراندند؟ آیا از امکانات آموزش مجازی بی بهره بودند؟ آیا هیچ کشوری در سپتامبر ۲۰۲۰ واکسیناسیون کوید۱۹ را آغاز کرده بود؟ پاسخ همه اینها خیر است. فقط آن کشورها نسبت به ما اهمیت و اولویت بیشتری برای آموزش دانشآموزانشان قائل بودند.
🔹53 هفته تعطیلی مدارس چه عواقبی داشت؟
باید بدانیم طبق اعلام آموزش و پرورش طی سال گذشته ۳۳ درصد دانش آموزان کشور کمتر از ۵ ساعت در هفته در آموزش مجازی شرکت کردند!
۶۵ درصد دانش آموزان در کلاسها حضور کافی نداشتند!
در سامانههای مجازی کیفیت آموزش با افت ۵۰ درصدی روبرو شد.
پای ۱۴ و نیم میلیون دانشآموز ایرانی به فضای مجازی بی دروپیکری که برای بزرگسالان هم پر از آسیب و خسارت است، باز شد!
🔹درحالیکه معلم و والدین تصور میکنند دانشآموز سرکلاس مجازی حاضر است، از پنجرههای دیگری که کودک و نوجوان کنجکاوشان همزمان باز کرده و در حال استفاده است خبر ندارند. ذات کنجکاو و سیریناپذیر او توان مقابله با جذابیتهای کاذب فضای مجازی و هیجان و آزادی بیحصرش را ندارد و انرژیهای انباشته دوران قرنطینهی او را به کار میگیرد تا استعدادهای سرکوبشدهاش در آموزش مجازی را با خاک یکسان کند!
🔹علاوه بر این، ۱۴ و نیم میلیون دانش آموز بیش از یک سال و نیم، از فرصت آموزش مهارتهای اجتماعی و تجربه آن در محیط واقعی، معاشرت و بازی با همسالان، و تجربه دوستی، ارتباط مستقیم با معلم و دریافت بازخورد از مربیان که بخش مهمی از آموزش است محروم شدند.
🔹کودکان و نوجوانان ما قربانیان خاموش و بی دفاع کرونا هستند که یک سال و نیم از طلایی ترین روزهای عمر و فرصت عمرشان را در رکود و عقبماندگی آموزش نیمه تعطیل مجازی از دست دادند.
🔹ما امروز در آستانه سومین سال تحصیلی کرونایی، برای جبران یا حداقل پیشگیری از استمرار این اختلالهای فاجعه بار آموزشی و تربیتی چه برنامهای داریم؟
🔹چرا باید هنوز نظام آموزش و پرورش و ستاد کرونا و والدین دانشآموزان در فضای ذهنی کاذب تضاد بین «حفظ سلامت» و «آموزش حضوری» به سر میبرند، وقتی اغلب کشورهای دنیا دو سال گذشته را بدون چنین ذهنیتی طی کرده و بجز دورههای کوتاه تعطیلی سراسری ترجیح دادند مدارس را باز نگه دارند؟
🔹چرا دیوار آموزش و علم آموزی در کشور ما از تفریح و سفر و ورزش و هنر و مشاغل کوتاهتر است؟
🔹چگونه است که ما در درمان کرونا کاملا تابع سازمان بهداشت جهانی هستیم؛ اما درخواست این سازمان از دولت های اروپایی مبنی بر لزوم بازگشایی همه مدارس را نشنیده میگیریم؟(طبق نقل یورونیوز)
🔻اگر وزارت بهداشت مطالعاتی بر روی میزان ابتلای کودکان و نوجوانان به کرونا داشته، آن را به مردم بگوید تا بیش از این کروناهراسی گلوی نظام آموزشی کشور را نفشارد.
📝 #رها_عبداللهی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺جناب #رضایی چون حکم شان را (در گذشته) از رهبری گرفته بودند، قاعدتا باید استعفای خود را امروز تقدیم رهبری میکردند و جناب آملی لاریجانی نیز حسب ماده ۳ آیین نامه مجمع و بعد از تایید رهبری، با صدور حکمی جناب #ذوالقدر را به سمت دبیری مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب کردهاند اما طبق معمول فکرهای مریض دوست دارند برای خودشان داستان سرایی کنند!
#همینقدر_واضح
#مهدی_قاسم_زاده
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴لیبرالها (علیالخصوص روحانی) از محمدرضا پهلوی که متحد آمریکا بود هم، در ارتباط با چین و روسیه عقبتر بودند
حسابشو بکنید در زمان شاه
نه حجاب اجباری بوده
نه سفارتی تعطیل میشده
نه مشکلی با اسرائیل داشتیم
نه سپاهی بوده
نه بهانهای برای تحریم بوده
تازه مصرف کننده کالاهای آمریکایی بودیم
کشورمون حیاط خلوت آمریکاییها بوده
ایدئولوژی آمریکا رو پیاده میکردیم
ولی بازم آمریکا نمیخواسته پیشرفت کنیم
نمیخواسته صنعتی بشیم
بعد چقدر باید ساده لوح و خائن باشی که هشت سال بچسبی به این آمریکا، و درهای تمام دنیا رو به روی خودت ببندی؛ مبادا کدخدا ناراحت بشه!
🎙 دکتر ابراهیم متقی، استاد روابط بینالملل دانشگاه تهران
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🤦♂غفلت یا اجرای پروژه قبح زدایی؟؟؟
🔻تیم بانوان فوتبال هفته گذشته برای حضور در رقابت های مقدماتی قهرمانی آسیا ۲۰۲۲ عازم تاشکند ازبکستان شد و لباس رسمی اعزام این تیم انتقاداتی را در پی داشت.
در تصاویر منتشر شده از این اعزام، بانوان ملی پوش کت و شلوارهایی پوشیده اند که بیشتر مردانه بوده تا زنانه و برخلاف عرف فرهنگی و اجتماعی کشور است.
🔹دیدن این پوشش و فرم برای بانوان چیزی جز شترگاوپلنگ نبوده و معلوم نیست این ترکیب با طراحی قبلی بوده یا سلیقه شخصی؟! تماشای گذرای تصاویر پوشش بانوان ملی پوش به خوبی غیرمتعارف و ناهمگون بودن ترکیب لباس ها را نمایان می کند.
🔹این خرق عادت یکباره فدراسیون فوتبال جای تامل دارد و باید این سوال را از کمیته فرهنگی فدراسیون فوتبال پرسید که این طراحی و پوشش بر اساس کدام عرف و کدام شکل دینی انجام شده است؟ نمونه های قبلی که بیشتر هم پوشش ورزشی داشتند چه ایرادی داشت که این ساختار شکنی صورت گرفت؟
#زمانه
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
♨️اقدام ناپسند آیت الله آملی لاریجانی!
🔻آملی لاریجانی در اقدامی عجیب با استناد به آیین نامه مجمع تشخیص آقای ذوالقدر را به دبیری مجمع منصوب کرد!
🔻این انتصاب در حالیست که صدور حکم دبیر مجمع سابقا توسط رهبر معظم انقلاب انجام میشد.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
♨ منافع ملی یا تعصب حزبی!
*چند اتفاق خوب در روزهای اخیر بارقه امید را برای کاهش مشکلات جامعه به وجود آورده است؛ افزایش نزدیک به ۸۰ درصدی واردات واکسن در مدت کوتاهی که باعث شکسته شدن رکورد تزریق واکسن نیز شد و پیوستن جمهوری اسلامی ایران به سازمان همکاری شانگهای؛ پیمانی که برای پی بردن به پیامدهای مثبت آن، کافی است نگاهی کوتاه به ظرفیتهایش داشت و یا حتی واکنشهای پیوستن ایران به آن را بررسی کرد. همزمان با این اتفاقات مثبت، رویکردی حاشیهای شکل گرفته تا با ایجاد دعوای جناحی در داخل، این دستاوردها را به حاشیه ببرد.
👈 نکات تحلیلی
1⃣ آنچه مهم است موفقیتهایی است که موجب بهبود شرایط، شکست پروژه فشار دشمن، امیدواری مردم و افزایش تابآوری جامعه است؛ بنابراین نقطه تمرکز رسانهای میبایست دفاع از این موفقیتها باشد که باوجود دشمنیها و توطئههای دشمنان و بخصوص دولت آمریکا کسب شده است.
2⃣ این موفقیتها درس بزرگی به همراه دارد؛ اینکه نگاه به غرب و چشم امید به گشایش کشورهای غربی آوردهای برای کشور ندارد و در مقابل، سیاست نگاه به شرق که بارها توسط مقام معظم رهبری مورد تأکید قرار گرفته است، میتواند از فشار تحریمها بکاهد و با تلفیق آن با خودباوری ملی، تحریمهای ظالمانه نیز بیاثر گردد.
3⃣ رویکرد سیاست خارجی کشور همواره توسط کشورهای دیگر نیز رصد میشود و بر روابط فیمابین تأثیرگذار است. رویکرد دولت کنونی در پیگیری نگاه به کشورهای همسایه و کشورهای آسیایی میبایست بهصورت اصولی و برای تأمین منافع ملی در دولت سابق به جد دنبال میشد، این سیاست بخصوص در سال ۹۴ و با سفر رئیسجمهور چین در رأس یک هیئت بلندپایه به ایران، امکان زمینهسازی داشت؛ اما رویکرد ضعیف دولت روحانی در بهکارگیری این ظرفیت، مواضع و عملکردهای غربگرایانه دولت نشان داد که همچنان چشم دولتمردان به گشایشهای برجامی است. دولت سابق تا آخرین روزها نیز علاقهای برای گسترش روابط با چین، روسیه و یا سایر کشورهای همسایه و آسیایی نشان نداد و گام مؤثری در این حوزه برنداشت؛ هرچند سیاست نگاه به شرق توسط مقام معظم رهبری نیز مورد تأکید قرار گرفته بود. حالا اما با اعلام رسمی سیاست خارجی دولت رئیسی، کشورهای عضو شانگهای و ازجمله چین و روسیه میدانند که سیاست نگاه به شرق در دولت جدید ایران، مدنظر خواهد بود. این مسئله مورد استقبال این کشورها نیز قرار گرفت که عضویت دائم ایران در سازمان همکاری شانگهای، اولین چراغ مثبت به موضع جدید سیاست خارجی کشورمان بود.
✍ مصطفی برزکار
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
11.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پخش ویدئوی طرفدارای گلزار در یک تاکشوی معروف آمریکایی با اجرای جیمی فالون 😂
🤦♂️آبروریزی جهانی :(
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آقازاده های انقلابی و پسرانی که حتی وجود خارجی ندارند!
🔹تا انتها ببینید؛ بعضی اوقات دیده میشه من و شما هم جزء همین افرادی هستیم که هر چیزی رو از هر کجا قبول میکنیم!
⠀⠀
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 واکنش مالک برند ورزشی ایرانی به تقدیر رهبر انقلاب از این شرکت به خاطر استفاده گسترده تولیداتش در المپیک
🔻حس خوبی است که توانستهام بدون رانت و رشوه نظر شخص اول مملکت را جلب کنم.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواجهه قابل تقدیر جناب آقای #رئیسی با دریافت دکترای افتخاری از دانشگاه ملی تاجیکستان
عنوان طلبگی بنده بر همه عناوین میچربد
@rozaneebefarda