هدایت شده از طنز سیاسی
جو مذهبی اطراف ورزشگاه قطر باعث شده محسن کیایی همچین فکری کنه و استوری بزنه😂
🆔@Tanzsiysii
هدایت شده از طنز سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاه برای سرکوب بلوچها به کمک پاکستان رفت و حدود ۱٠ هزار بلوچی رو کشت .
حالا عبدالحمید برای وسط بازی، یاد خدمات شاه به بلوچها افتاده!
البته قتل عام هم یک نوع خدمته! کمتر اذیت میشن!
🆔@Tanzsiysii
هدایت شده از جهاد فرزندآوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#امام_زمان عج
🔻 آیا میدانید غربیها در کتب تاریخ، خود را قوم برتر و ایرانیها را قوم بربر مینامیدند❗️
👈اندیشه پژوهان استاد #رحیم_پور
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
@rahimpoor_azghadi
هدایت شده از فانوس
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دو ثمره مهم انقلاب اسلامی به روایت استاد شهریار زرشناس
این اصلا شوخی نیست!
چیزی که بسیاری از کشورها نتونستن به دست بیارن!
🔸فانوس🔸
https://eitaa.com/joinchat/1843462178C0f358f7318
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐بسم الله الرحمن الرحیم💐
اللهمصلیوسلمعلیمحمدوآلمحمدبعددمااحاطبهعلمکوعجل فرجهم
توصیه بسیار مهم آیت الله بهجت جهت حل مشکلات و گرفتاریها به تاجر شیرازی
لطفا به ثواب حضرت امام مهدی عجل الله تعالی فرجه نشر دهید
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فتنه جدید صورتی ها:
آویزان شدن از متشابهات به جای تکیه بر محکمات امام 🔺
✍ انقلابی نماهای صورتی اقدام به انتشار صوتی از رهبری _که کاملتر آن در بالا آمده_ کردند و با آن قصد القای مخالفت امام با الزام حجاب در جامعه را داشته اند.
1⃣ اعتراض امام در این موضوع به اقدامات خودسرانه امثال اکبر پونز و جرح مردم خارج از نظام قضایی کشور است. واضح است که این از مسلمات امامین انقلاب و جریان انقلابی است و دخلی به عدم الزام به حجاب ندارد.
2⃣رهبری وظیفه همگانی را تذکر لسانی و مراتب بالاتر امر به معروف که شامل برخورد با تخلفات و جرایم می شود را وظیفه حاکمیت می دانند.
3⃣ در ادامه همین فرمایشات که نادیده گرفته شده امام خامنه ای می فرمایند «امام آن فرد شجاع و بی نظیری بود که مسئله حجاب را در این کشور برگرداند ... امام همان ماه های اول پیروزی انقلاب گفت: مردم باید با حجاب بیرون بیایند» و تاکید می کنند که مخالفت امام با آن روش اقدام خودسرانه است و بر الزامی بودن حجاب در نگاه و عمل امام تاکید می کنند.
4⃣شیوه اهل باطل اینست که به متشابهات متوسل می شوند تا با غبار آلود شدن فضا فتنه کنند امروز هم به متشابهات امام متوصل شده اند تا حق را وارونه کرده، بگویند منظور امام کار فرهنگی بود، نه الزام حجاب. در حالی که اگر این گونه بود نه به امام اعتراض می شد و نه آن زمان زنان بی حجاب راهپیمایی علیه حجاب می کردند.
#حجاب_قانونی
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از بیداری ملت
📌فرمانده نیروی دریایی ارتش: محتوای نفتکش آمریکایی که توقیف کردیم متعلق به خودمان است.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
🔴مقاومت اسلامی عراق: دیروز با چند پهپاد انتحاری به یک هدف حیاتی رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی حمله کردیم و اصابت پهپادها به هدف را تأیید میکنیم.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از بیداری ملت
🔴رسانه های صهیونیستی : منابع حاکی از آن است که یکی از شخصیت های ارشد حزب الله از ترور که خودروی حفاظتی وی در جنوب لبنان هدف قرار گرفت جان سالم به در برده است.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat