7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘ سلام بر شما☘
🌼آرزویم این است که
🌹صفحه غم و اندوه در دفتر
🌼زندگیتان همیشه سفید بماند
🌹صبحتون بہ وقت مهربانی
🌼لبخندتون به رنگ عشق
🌹ساعت هاتون به امیــد
🌼لــحظه هاتون آفتابی
🌹و روز زیباتون بخیر
🌼صبح زیباتون پرخیر و پر برکت
💐صبحتون شاد
#صبح_بخیر
❣️ #سلام_امام_زمانم❣
السلام علیک یا بقیةالله المهدی 💚🍃
🔅السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلاىَ سَلامَ مُخْلِصٍ لَكَ فِى الْوَِلايَةِ...
🌱سلام بر تو ای مولایم،
سلام بر تو از سوی قلبی، که جز تو در آن راه ندارد!
🌱بپذیر سلام کسی را که قلبش، خانه محبت توست
و چشمهایش مشتاق دیدار تو...
آقاجان درست است که لایق آمدنت نیستیم...
اما قرنهاست بار انتظار تورا بر دوش کشیدهایم اُفتان و خیزان میرویم و همچنان انتظارت را بردوش میکشیم...
مولاے من! ما به امید رویاے آمدنت نفس میکشیم زودتر برگرد...🤲
#امام_زمان
🌥 #اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج* ☀️🍃
┅─✵💥🌼💥✵┄┅
دعوت میکنم به کانال تبلیغی، فرهنگی و بصیرتی « آل یاسـین » بپیوندید و در انتشار مطالب ما را یاری بفرمایید.
لطفا این لینک را برای دوستان ارسال کنید.
آدرس کانال در روبیـکا
https://rubika.ir/alyasin14
آدرس کانال در ایتـا
https://eitaa.com/alyasin14114
☀ امروز ۲۵ ذی الحجه روز خانواده، يادآور روزی است كه آيات مبارک فوق از سوره هل اتی (دهر) در شأن اهل بيت و مقام و منزلتشان فرود آمد ؛ مقام و منزلتی كه درسايه اعمال صالحه و نيات پاک و والای آن بزرگواران حاصل شد. این روز از آن رو به " روز خانواده " معروف شده كه بهترين تجلی از خانواده اسلامی را به نمايش میگذارد.
خانوادهای كه در آن بندگی حضرت حق و ايثار در راه خدا نصب العين همه افراد است، از رئيس خانواده تا كوچكترين طفل خانه. خانهای كه در عين كوچكی، سادگی تاريخ سازترين است و چون چشمهای جوشان انسانهای طول تاريخ را سيراب میكند.
💐 ۲۵ ذی الحجه روز نزول سوره هل اتیٰ (سوره انسان) و روز خانواده گرامی باد💐
#روز_خانواده
#سوره_دهر
#سوره_انسان
#سوره_هل_اتی
#آل_یاسین
┅─✵💥🌼💥✵┄┅
دعوت میکنم به کانال تبلیغی، فرهنگی و بصیرتی « آل یاسـین » بپیوندید و در انتشار مطالب ما را یاری بفرمایید.
لطفا این لینک را برای دوستان ارسال کنید.
آدرس کانال در روبیـکا
https://rubika.ir/alyasin14
آدرس کانال در ایتـا
https://eitaa.com/alyasin14114
🟥 پرچم افراشتهٔ قرآن بر سر درِ خانهی فاطمهی زهرا سلام الله علیها
⚡اینکه در سورهی «هل أتیٰ» خدای متعال میپردازد به کار فاطمهی زهرا سلام الله علیها و خانوادهاش، خیلی چیز مهمّی است؛ این یک پرچمی است که قرآن برمیافرازد، برافراشته میکند بر سر درِ خانهی فاطمهی زهرا سلام الله علیها:
«اِنَّما نُطعِمُکُم لِوَجهِ اللَهِ لا نُرِیدُ مِنکُم جَزاءً وَ لا شُکورا»؛
کار برای خدا، اخلاص، خدمت بیمنّت؛ به چه کسی؟ به یتیم و فقیر و اسیر؛ این اسیر، یعنی اسیر مسلمان بوده؟ بعید است آن وقت اسیر مسلمان [بوده باشد]. خدمت بیمنّت؛ این درس است، پرچم فاطمهی زهرا این است؛ یعنی قرآن این را بزرگ میکند.
رهبر معظم انقلاب ۱۴۰۰/۱۱/۳
☀۲۵ ذی الحجة سالروز نزول #سوره_هل_أتی و #روز_خانواده بر شما همراهان عزیز مبارک باد💐
#آل_یاسین
#مناسبتی
┅─✵💥🌼💥✵┄┅
دعوت میکنم به کانال تبلیغی، فرهنگی و بصیرتی « آل یاسـین » بپیوندید و در انتشار مطالب ما را یاری بفرمایید.
لطفا این لینک را برای دوستان ارسال کنید.
آدرس کانال در روبیـکا
https://rubika.ir/alyasin14
آدرس کانال در ایتـا
https://eitaa.com/alyasin14114
12.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ شکسته باد دهانی که به حاج قاسم جسارت کند.
☀رهبر معظم انقلاب : شهید سلیمانی نرمافزارِ مقاومت را و الگوی مبارزه را به ملّتها تعلیم کرد، به ملّتها سرایت داد، در ملّتها رایج کرد؛ اینها خب نقشهای خیلی مهم و بسیار حسّاسی است؛ لذاست که ایشان به معنای واقعی کلمه، یک شخصیّت برجسته و یک چهرهی قهرمانیِ اسلامی است.
┅─✵💥🌼💥✵┄┅
دعوت میکنم به کانال تبلیغی، فرهنگی و بصیرتی « آل یاسـین » بپیوندید و در انتشار مطالب ما را یاری بفرمایید.
لطفا این لینک را برای دوستان ارسال کنید.
آدرس کانال در روبیـکا
https://rubika.ir/alyasin14
آدرس کانال در ایتـا
https://eitaa.com/alyasin14114
▫️مناظرهٔ ۲ به ۲ نامزدهای ریاست جمهوری بعد از ۱۵ سال انجام شد. مجری با سؤالات صریح و بهجا بحث را داغ کرد
🔴 تنها ستارهٔ مناظره
🔴 فرهیختگان: اولین شب مناظره دو کاندیدای راهیافته به دور دوم انتخابات در حالی برگزار شد که انتظارها برای دیدن یک مناظره راهگشا برآورده نشد.
🔴 وقتی در دور اول انتخابات ۶ کاندیدای ریاستجمهوری در همین سالن مینشستند و به سوالات خستهکننده پاسخ میدادند، بسیاری از کارشناسان میگفتند تعداد بالای افراد و گفتوگوی غیررودررو دلیل سرد بودن مناظرهها است. شب اول مناظره دور دوم اما فرق آنچنانی نداشت. دو کاندیدای راهیافته به رقابت پایانی برای معرفی رئیسجمهور نهم اما قصدی برای صراحت کلام و ورود به موضوعات حساس ندارند.
🔴 جناب پزشکیان و جلیلی در شب اول مناظره آثار خستگی زیادی از رقابتهای دو هفته اخیر در چهره داشتند. صدای گرفته هر دو نفر در ابتدای برنامه و تقریبا حرفهای تکراری آنها باعث شد مناظره اول مشارکتزا نباشد. حتی ارجاع هر دو کاندیدا به برخی بداخلاقیهای انتخاباتی روزهای گذشته هم موجب داغ شدن فضای مناظره نشد. اما تفاوت بزرگ مناظره دور دوم رفتار و کنش مجری بود.
🔴 جناب خسروی با لحنی مناسب و صراحتی کافی سوال میکرد. بهموقع تذکر میداد. محترمانه ورود میکرد و سوالات خوبی داشت. میدانیم سوالات در فرآیندی فکرشده و بابرنامهریزی آماده شده، ولی مطمئن هستیم مجری اگر اجرای خوبی نداشت، همین سوالات بدون روح مطرح میشد و فایدهای نداشت.
🔴 تاکید بیش از اندازه سعید جلیلی به بحثهای کارشناسی و دور شدن از پاسخهای صریح سیاسی وقت زیادی از او در مناظره اول گرفت. جلیلی بیشتر وقت خود را به بحثهایی اختصاص داد که باید در سخنرانی با مردم یا گفتوگو با دوربین بگوید.
🔴 جلیلی شاید از لحاظ شخصیتی دوست ندارد طرف مقابل را خطاب قرار دهد و با او چالش کند، یا شاید نمیخواهد حرفهای کارشناسی را به زبان عامهپسندتر بزند. بههرحال جلیلی به سوال پیرامون حق اعتراض، فضای مجازی و سیاست خارجی پاسخهای جذاب نداد. پاسخهای او بیش از اندازه کارشناسی بود و احتمالا باید برای مناظره دوم تغییراتی بدهد.
🔴 مسعود پزشکیان بعد از دو روز استراحت اجباری بهخاطر کسالت اخیر، حرف جدیدی نداشت. او البته با مشاورهٔ ستادش سعی داشت وجهه کارشناسی داشته باشد و خودش را از تصویر قبلیاش دور کند. او دوست داشت در ماجرای برجام و افایتیاف جلیلی را به گوشه رینگ ببرد، ولی حتی قیمت فروش نفت را نمیدانست. جلیلی اگر روی همین نقطه میایستاد، جناب پزشکیان انتخابات را از دست داده بود. ایده و استراتژی پزشکیان بر محور وایرالهای فضای مجازی استوار بود ولی یک اشکال بزرگ داشت.
🔴 کاری که پزشکیان کرد رأیسازی زیادی نداشت، چون در گفتار از چهارچوب «سیاستهای کلی نظام» بیرون نیامد، ولی بخشی از بدنه رأی دور اول را شاید از دست بدهد. پزشکیان اطلاعات زیادی از دادههای کلان اقتصادی ندارد و در ماجرای قیمت نفت صراحتاً آن را نشان داد.
#اسرائیل
🔰 هرج و مرج در قدس؛ بن بست در رفح
در دهم تیر ماه، هزاران نفر از یهودیان فوقارتدکس در اعتراض به تصمیم دادگاه عالی رژیم اسرائیل برای لغو معافیت خدمت سربازی آنها به به خیابانها ریخته و جادههای قدس اشغالی را مسدود کردند.
مردان و زنان یهودی در رژیم اسرائیل ملزم به خدمت سربازی اجباری در سن ۱۸ سالگی هستند. اما ارتدوکس های افراطی که از لحاظ سیاسی قدرتمند هستند، در صورتی که به صورت تمام وقت در مراکز مذهبی تحصیل کنند از معافیت برخوردار می شوند.
همانطور که انتظار می رفت، پس از اعلام خبر خدمت نظامی اجباری برای یهودیان فوقارتدکس، حریدیهای افراطی به جای حضور در مراکز استخدام سربازی، به خیابانهای قدس اشغالی ریختند و با برگزاری تجمعات بزرگ اعتراض شدید خود را نشان دادند. حریدیها با سر دادن شعارهایی علیه نتانیاهو نخستوزیر رژیم اسرائیل خواستار جلوگیری از تصویب این قانون شدند.
یهودیان فوقارتدکس سعی کردند خود را به مرکز شهر برسانند، اما با ماشین های آب پاش و پلیسهای سوار مواجه شدند. پلیس با معترضان حریدی درگیر شده و اقدام به متفرق کردن آنها کرد.
کابینه بنیامین نتانیاهو در تلاش است تا پیشنویس قانونی را اعمال کند که خدمت نظامی شامل همه جوانان شهرکنشین از جمله حریدیها شود و دوره خدمت اجباری را از ۳۲ ماه به ۳۶ ماه افزایش دهد و در عین حال این قانون درباره سربازان وظیفه فعلی نیز اجرا شود.
یهودیان فوق ارتدکس طیفی از جامعه رژیم اسرائیل هستند که بسیار بر متون مذهبی تلمود تاکید دارند و خواهان تشکیل یک حاکمیت بر اساس نژاد و آئین یهود هستند. ویژگیهای خاص رفتاری آنان موجب شده است آنان در مدارسی جداگانه از دیگر یهودیان زندگی کنند. این ارتدوکسهای افراطی، همواره از مخالفان تشکیل دو دولت و تشکیل اسرائیل دموکراتیک هستند.
محافل اسرائیلی، مساله حریدیها را پروندهای لاینحل میدانند و معتقدند که درگیری میان نتانیاهو و رهبران مذهبی آن ادامه خواهد داشت و غافلگیریهای بیشتری را به همراه دارد.
👈 در حالی که وضعیت سیاسی در تل آویو و قدس اشغالی بحرانی و متشنج است، وضعیت نظامی برای رژیم اسرائیل در نوار غزه و شهر رفح هم بهتر نیست.
نبردها هفته ها است که در شهر رفح بدون هیچ پیشرفت خاصی ادامه دارد. یک سردرگمی در روند عملیاتی ارتش اسراییل مشاهده میشود. نبردها در نوار غزه در حالی ادامه دارد که هیچ چشم انداز روشنی برای آن متصور نیست.
روز گذشته مبارزین فلسطینی یک ساختمان را در رفح که محل حضور نیروهای اسرائیلی بود منفجر کردند. بر اثر این کمین یک سرباز اسرائیلی کشته شد و دستکم هشت نفر دیگر زخمی شدند.
بر اساس اطلاعات ارائه شده توسط ارتش رژیم اسرائیل، تاکنون مجموعا ۶۷۲ نظامی اسرائیلی کشته شده اند. از این تعداد، دستکم ۳۱۰ نظامی اسرائیلی در نبردهای نوار غزه کشته شده اند.
👈 بسیاری از کارشناسان بر این باورند که تلفات ارتش اسرائیل بسیار بیشتر از این تعداد است و رژیم صهیونیستی از بیان آمار واقعی خودداری میکند.
پس از حمله غافلگیرانه گروههای فلسطینی به رژیم اسرائیل در هفتم اکتبر، رژیم اسرائیل حملات وحشیانهای را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این حملات بیمارستانها، اقامتگاهها و عبادتگاهها مورد هدف قرار میگیرند و نوار غزه با تخریب گسترده و یک فاجعه انسانی مواجه شده است.
بر اساس آخرین اطلاعات، تاکنون حداقل ۳۷۸۳۴ فلسطینی به شهادت رسیده اند و بیش از ۸۶ هزار نفر زخمی شده اند که بیشتر آنها زن و کودک هستند.
🔗 خبر:
https://iswnews.com/119622
✅ انتخابات و رای من
🔶 اما حالا در دور دوم هستیم: سیاست خارجی و کلان راهبری آن در طول ۳ دهه گذشته بالاخص، همواره درگیر یک انتخاب میان دو نگاه و رویکرد بوده است.
1⃣ منطقه ای
2⃣فرا منطقه ای
1⃣ نگاه اول که به صورت عام تر از آن به نگاه به همسایگان و شرق شناخته میشود؛ معتقد است کسب منافع، منافع مشترک، امنیت جمعی و اولویت سیاست خارجی باید بر ترمیم، گسترش و تکمیل روابط با همسایگان بالاخص کشورهای اسلامی باشد.
🔶 مصداق تام این نگرش در شهید امیرعبدالهیان عزیز و پرتلاش است. عادی سازی روابط با آذربایجان، امارات، بحرین، عربستان، تکمیل روابط با پاکستان، طالبان و ارمنستان نمونه عام این کنشگری است.
قراردادهای راهبردی با چین که نتایج تلاش آقای صفری معاون اقتصادی وزارت خارجه دولت سیزدهم که اکنون در تیم آقای جلیلی اند؛ تکمیل کننده مسیر نگرش اولی است.
2⃣ نگرش دوم، عبور از چالش روابط با آمریکا و به تبع آن اروپا را اولویت نخست در کسب منفعت و حتی کنشگری و جهت دهی روابط با همسایگان از سعودی تا طالبان و عراق میبیند.
🔶 این نگرش که اوجش در دولت های آقای روحانی با راهبری دکتر ظریف شاهد بودیم، تحقق برجام، گفتگوهای مختلف با اروپایی ها و حذف معاونت عربی آفریقایی وزارت خارجه و ... مصداقی از آنهاست که به مرور آنها نمیپردازم. اما کدام برای امروز؟
🔶 انتخاب یکی از دو راهبرد بالا، یک انتخاب اجتناب ناپذیر است؛ بگوییم هر دو را انتخاب میکنیم، تقریبا نشدنی است. جدا از محدود بودن توان، ظرفیت و سرمایه مالی کنونی جمهوری اسلامی، "اولویت" به تصمیم گیری در بزنگاه ها، تمرکز می بخشد و جهت دهی میکند.
🔶 اما چرا همسایگان: من معتقدم در سال 2024 یا 1403 در نقطه ای ایستاده ایم که از قدرت سیاسی، قدرت فرهنگی و بازدارندگی تا تسکین اقتصادی و یافتن راهی برای عبور از تحریمها، از منطقه میگذرد.
🔶 مسیر تداوم مذاکرات برجامی شهید امیرعبدالهیان از مسیر منطقه و همسایگان گذشت؛ درست برعکس مسیر دوم که برجام، موجب تهدید انگاری ایران از سوی همسایگان شد و رژیم اسرائیل در پازل دشمن مشترک سعی کرد به کشورهای عربی و اسلامی نزدیک شود و علیه ایران پیمان سازی کند
🔶 جمع بندی: اگر انتخاب کلان راهبرد دولت جمهوری اسلامی مسیر دوم باشد، منطقه و روابط با کشورهای منطقه به حاشیه خواهد رفت و فرصت بزرگ طوفان الاقصی، عادی سازی روابط با کشورهای عربی اسلامی و تغییر مسیر منطقه ای در این دوران عجیب از دست خواهد رفت. فرصتی که البته در 40 روز اخیر بواسطه بی دولتی آسیب های جدی ای دید.
🔶 بگذارید یک مثال بزنم، وقتی شما رویکرد اول (منطقه ای) را انتخاب می کنید آمریکا با واسطه کردن مصر و عمان برای نوشتن آتش بس در غزه سراغ شما می آید و متن را روی میز میگذارد (همان طرحی که حماس پذیرفت و اسرائیل را شوکه کرد) ولی اگر راهبرد دوم (فرا منطقه ای) انتخاب میکردید، احتمالا شما به دنبال مذاکره با آمریکا برای اقناع نتانیاهو در تن دادن به آتش بس اقدام میکردید! طولانی شد!
🔸 به قلم آقای محسن فایضی
#اقتصاد
#روابط_خارجی
#انتخابات
┅─✵💥🌼💥✵┄┅
دعوت میکنم به کانال تبلیغی، فرهنگی و بصیرتی « آل یاسـین » بپیوندید و در انتشار مطالب ما را یاری بفرمایید.
لطفا این لینک را برای دوستان ارسال کنید.
آدرس کانال در روبیـکا
https://rubika.ir/alyasin14
آدرس کانال در ایتـا
https://eitaa.com/alyasin14114
36.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مشروح بیانات رهبر معظم انقلاب درباره مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری در دیدار تولیت جدید، مدیران و جمعی از اساتید مدرسه عالی شهید مطهری
#انتخابات