8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تفاوتهای روانشناختی زن و مرد
➕ خاطره جالب #استاد_پناهیان از یک اردوی دانشجویی
🆔 @khanevadeh_313
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅پاک سازی بدن از طریق وضو
✍ یک راه کم تر شناخته شده، جهت پاک سازی بدن، دائم الوضو بودن است. خصوصا اگر با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم قبل از انجام وضو همراه باشد.
در تفسیر امام حسن عسکری علیه السلام در ثواب شروع وضو با بسم الله آمده است: و اگر گفت بسم الله در آغاز وضویش، باعث پاک شدن همه اعضا از گناهان می شود.
📚 تفسیر امام حسن عسکری(ع)، ص ۵۲۱
💢 حضرت امیرالمؤمنین، امام علی علیه السلام می فرماید: هر کس وضو بگیرد و نام خدا را ذکر کند ( بسم الله الرحمن الرحیم بگوید. )، تمام بدنش پاک می شود و این وضو تا وضو [ ی بعد ]، خود کفاره گناهان میان دو وضو است و هر کس بسم الله نگوید، فقط اندام هایی که آب به آن ها رسید، پاک می شود.
📚 من لا یحضره الفقیه، ج ۱، ص ۵۰
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿
🔅
💠🔅
🔅💠🔅@alzahra14
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
🚫🔥🔥🔥تکبر🔥🔥🔥
«تکبّر» در لغت؛ به معنای خود برتر بینى است و در اصطلاح به صفت رذیله گفته می شود که شخص با اعتقاد بر برتری بر دیگری خود را از غیر برتر و ارجمندتر بداند به تعبیر دیگر تکبر همان اظهار خود برتر بینی است.
🔷علمای اخلاق از تکبر به عنوان « ام الفساد» یاد نموده اند و آن بدلیل مفسده ای است که در آن نهفته است، تکبر می تواند سالها عبادت را در یک آن فاسد نموده و عملی را که برای رضایت خداوند انجام شده را بی ارزش و تباه نماید و حتی طبق آیه «وَإِذْ قُلْنَا لِلْمَلَائِکَةِ اسْجُدُوا لِآدَمَ فَسَجَدُوا إِلَّا إِبْلِیسَ أَبَىٰ وَاسْتَکْبَرَ وَکَانَ مِنَ الْکَافِرِینَ؛ و (یاد کن) هنگامی را که به فرشتگان گفتیم: «برای آدم سجده و خضوع کنید!» همگی سجده کردند؛ جز ابلیس که سر باز زد، و تکبر ورزید، (و به خاطر نافرمانی و تکبرش) از کافران شد.»می تواند موجب کفر در برابر ذات اقدس پروردگار گردد.
🔶✅امیرالمومنین امام علی (علیه السلام) نیز در خطبه قاصعه با بیانی زیبا به خلقت حضرت آدم (علیه السلام) و تکبر شیطان اشاره و آن را مایه عبرت برای همگان می داند و می فرماید : « پس، از آن معاملت که خداوند با ابلیس کرد عبرت گیرید. آن همه اعمال نیکویش را باطل گردانید و آن همه سعی و کوشش او را بی ثمر ساخت. ابلیس شش هزار سال خدا را عبادت کرد ..... ولی یک ساعت تکبر ورزید (و آن را تباه ساخت)»
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
اینک که با تعریف و برخی آثار تکبر آشنا شدیم به نقطه عکس تکبر و ضد صفت کبر یعنی↪️
✅«تواضع» می پردازیم، که آن عبارت است، شکسته نفسی که نگذارد آدمی خود را بالاتر از دیگری ببیند و لازمه آن، رفتار و گفتاری است که دلالت بر احترام بر دیگران دارد. که قرآن در مورد بندگان متواضع می فرماید : «وَعِبَادُ الرَّحْمَٰنِ الَّذِینَ یَمْشُونَ عَلَى الْأَرْضِ هَوْنًا وَإِذَا خَاطَبَهُمُ الْجَاهِلُونَ قَالُوا سَلَامًا؛ بندگان (خاص خداوند) رحمان، کسانی هستند که با آرامش و بیتکبّر بر زمین راه میروند؛ و هنگامی که جاهلان آنها را مخاطب سازند (و سخنان نابخردانه گویند)، به آنها سلام میگویند (و با بیاعتنایی و بزرگواری می گذرند»
👌 همانگونه که تکبر از خطرناکترین رذایل اخلاقی محسوب می شود، تواضع یکی از مهمترین فضایل اخلاقی است که موجب تکامل عقل و دریافت حکمت می گردد که امام کاظم (علیه السلام) در این باب می فرماید : « زراعت در زمین هموار مى روید، نه بر سنگ سخت و چنین است که حکمت، در دل هاى متواضع جاى مى گیرد نه در دل هاى متکبر؛ خداوند متعال، تواضع را وسیله عقل و تکبر را وسیله جهل قرار داده است.»
@alzahra14
س: فرق عُجب و کِبر و تَکَبُّر چیست؟
ج: تَکَبُّر باور است، من (باور دارم) بهتر از آن (فرد) هستم، امّا عُجب این است که آدم از کارهای خوبِ خودش خوشش بیاید. عُجب حرام نیست امّا تکبّر از گناهان کبیره است.
اشکال عُجب این است که آدم را از حرکت باز میدارد، وقتی از خودش خوشش آمد دیگر سعی نمیکند جلو برود، متوقف میشود ولی تَکَبُّر فی نفسه حرام است.
س: کِبر هم با تَکَبُّر فرق دارد؟
ج: هر دویش یکی است دیگر، کبر منشأ تکبّر است.
س: فَخر چطور؟
ج: آدم به کارهای خیرش فخر فروشی کند. من چنین کردم، من چنان کردم، اینها خوب نیست.
🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨
درس اخلاق عارف بالله حضرت آیت الله خوشوقت تهرانی اعلی الله مقامه22/01/1387
@alzahra14
AUD-20200611-WA0008.mp3
10.02M
بسته خیرات جهت هدیه به ارواح پاک شهدا،علما،صلحا،امام راحل و اموات وذوی الحقوق
🕯🌷🕯🌷🕯🌷🕯🌷🕯🌷🕯🌷🕯🌷🕯🌷🕯🌷🕯🌷🕯🌷🕯🌷🕯
سوره مبارکه الرحمن
استاد منشاوی
@alzahra14