💐✨💐✨💐
میلاد با سعادت حضرت زهرا سلام الله علیها
بر تمامی مادران وبانوان مهربان،عزیز،دلسوز،خلاق ودوست داشتنی کانال محبان الزهرا(س)
مبارک باد.💐💐💐
•┈┈••✾•🌸•✾••┈┈•
@alzahra14
•┈┈••✾•🌸•✾••┈┈•
#پایگاه_معصومیه
#گزارش
💠برگزاری جشن«بهترین مادر»در سالروز میلاد حضرت زهرا(س)
همراه با👇
🌼قرائت قرآن وزیارت حضرت زهرا سلام الله علیها
🌼سخنرانی«سیره فاطمی:ایمان آگاهانه-زندگی مومنانه» توسط خانم دکتر قنبری استاد دوره مدیریت خانواده
🌼تقدیر از استاد قنبری واعضای فعال دوره مدیریت خانواده با حضور فرمانده وجانشین فرمانده حوزه حضرت آسیه (س)
🌼 تکریم مادران نقش آفرین باتقدیر واهدای هدیه به کادر شورای پایگاه معصومیه(س) وگروه جهادی شهید سلیمانی با حضور فرمانده وجانشین فرمانده حوزه حضرت آسیه (س)
🌼مولودی خوانی خانم ابراهیم زاده
🌼اهدای شاخه گل به مادران ۴ فرزند
🌼ختم صلوات و سوره کوثر هدیه به حضرت زهرا(س)جهت سلامتی مادران وشفای مادران بیمار
🌼پذیرایی
۱۴۰۰/۱۱/۳
تعداد؛ ۱۲۰ نفر
#مسجد_امام_محمد_باقر_ع
#حوزه_حضرت_آسیه_س
#پایگاه_معصومیه
#فرهنگی
#اجتماعی
"برگزاری ویژهبرنامہ بهترینمادر،در مسجدامام محمدباقر(ع)"
بههمتپایگاهمعصومیہ؛همزمانباولادت حضرت صدیقه ڪبری فاطمه زهرا سلام الله علیها ویژه برنامه #بهترینمادر با حضور فرمانده حوزه حضرت آسیه(س) خانم طباطبایی و جانشین فرمانده حوزه آسیه(س)خانم سربخشی درمسجدامام محمدباقر علیه السلامواقع درپردیسان برگزارشد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم؛ این مراسم با قرائت سوره کوثر و زیارت نامہ حضرت زهرا(س)آغاز وبا سخنرانی خانم قنبری با عنوان سیره فاطمی ادامہ یافت.
در این جشن که همزمان بااختتامیه دوره مدیریت خانواده در پایگاه معصومیه بود،خانمقنبریگفت:ایستادگی حضرت زهراسلامالله علیها درامرولایت باعث تداوم اسلام شده است و ولایت پذیری و دفاع از ولایت ایشان فقط مختص امام علی(ع)در آن زمانهنبود، بلکه حضرت زهرا(س)زمینه ظهور فرزندش امام زمان اروحناه فداه را در همان زمان آغازنمود تادر نسل های آینده به ثمربنشیند.
همچنین ایشان به وظایف زندگیمؤمنانہ ومبنای فکری ایمان آگاهانہ اشارهکرد.
گفتیستدرادامہ مراسم،ازکادرشورای پایگاه و گروه جهادی شهید سلیمانی که نقش مؤثری درشناسایی زنانسرپرست خانوارمحله باقریه و امدادرسانی به بیماران کرونایی داشتند هدایایی به رسم یادبود و جهت تقدیر، از طرف امام جماعت محترم مسجد، حجتالاسلامعلوی تقدیم شد.
شایانذڪراست در این مراسم ۱۲۰ نفر متشکل از مادران محلهباقریه و معاونین حوزه حضرت آسیه سلام الله علیها حاضرشدند.
#روابطعمومیپایگاهمعصومیہ
“ اهدای بسته معیشتی به زنان سرپرست خانوار محله باقریه به مناسبت ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها “
به همت گروه جهادی شهید سلیمانی پایگاه معصومیه،و تلاش نوجوانان فعال پایگاه،زنان سرپرست خانوار محله باقریه بسته معیشتی دریافت کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم گروه جهادی پایگاه معصومیه در ایام ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها و روز مادر، مادران سرپرست خانوار را فراموش نکردند. بانوانی که در کنار وظیفه سخت مادری، بار مسئولیت تامین زندگی خانواده را نیز به دوش میکشند و گاهی در میان انبوهی از مشکلات، خود را فراموش شده میبینند و نیاز به حمایتهای معنوی و پشتیبانی بیشتری دارند.
معاونت سازندگی پایگاه در این باره گفت : در جای جای زندگی حضرت زهرا (س) قناعت، صبر، استقامت، سختکوشی، عطوفت، مهربانی، ایثار، بخشش، مسئولیتپذیری و وفاداری را میتوان دید. زنان سرپرست خانوار هم با تاسی به چنین الگویی در سنگر خانواده و اقتصاد مشغول فعالیت هستند و از نظر کار و کوشش و تربیت فرزندان موفق جایگاه مهمی دارند و لازم است جامعه با توجه، توانمندسازی و حفظ کرامت انسانی آنها در ایفای بهتر نقش تربیتی شان در خانواده و جامعه به آنها کمک کند.
لازم به ذکر است که در این طرح به ۵۰ بانو سرپرست خانوار بسته گوشت به همراه شیرینی و شکلات و بسته فرهنگی هدیه داده شد.
انتهای پیام :علیاری