eitaa logo
الزهرا ۶
97 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.7هزار ویدیو
12 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 از نشانه های می توان به موارد ذیل اشاره نمود: خستگی رنگ پریدگی پوست ضعف تنگی نفس سردرد سرگیجه دست و پاهای سرد و… . ♻ درمان: برای درمان کم خونی در طب سنتی بایستی خلط دم تولید شود و این با مصرف خوراکی های گرم و تر و ترک غذاهای سرد امکان پذیر است. در ذیل برخی از این موارد ذکر شده است: : فالوده ای که با یک عدد سیب رنده شده با 3 قاشق غذاخوری عرق بیدمشک و 1 قاشق غذاخوری عسل مخلوط شده باشد؛ و هر روز نصف لیوان، نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی میل شود.
اگر کربوهیدرات نخوریم، چه اتفاقی برای بدن‌مان می‌افتد؟ وقتی که کربوهیدرات‌ها را به‌طور کلی از رژیم غذایی حذف می‌کنیم، چه اتفاقی برای بدن مان می‌افتد؟! با احساس کمبود انرژی مواجه می‌شویم ممکن است با احساس سرگیجه و سردرد مواجه شویم ممکن است دچار یبوست شوید ممکن است سلامت عمومیتان را در درازمدت به خطر بیندازید ممکن است رژیم غذایی شما ناپایدار یا بی‌کیفیت شود
💎 ✅ترک سردی ها ومواد کارخانه ای وبلغم زا ها ✅پیاده روی تند هروز طوری که عرق کنید. ✅مصرف نمک دریا قبل وبعد از غذا ✅خوردن خرما به عدد فرد(۳؛ ۵؛ ۷....) ونخورد آب بعد از آن👌🏻 ✅کاهش استرس واضطراب با آرامبخشی مثل بادرنجبویه ✅بستن شال پشمی به گردن ✅مصرف سیاهدانه + عسل ✅قرقره واستنشاق آب ونمک ✅نوره درمانی بانوره درمانی زرنیخ طلایی👌🏻 ✅مصرف اسفند شبها یک قاشق مربا خوری نکته (اگرفرد دچارعطش شدید شد مصرف اسفند را قطع کند) ❗️گواتر: به بزرگ شدن غیر طبیعی غده تیروئید گواتر می‌گویند.
هر روز یک صفحه از قرآن ✅ آغاز سوره مبارکه جاثیه
نکته هایی از قرآن کریم صفحه 499 ❤️ فرستادن كتاب و قانون از بزرگ‌ترین نعمت‌هاى الهى است. لذا قبل از نعمت آسمان‌ها و زمین نام آن آمده است. «تنزیل الكتاب» 🧡 مطالعه در طبیعت براى خداشناسى، مورد تشویق قرآن است. «انّ فى السموات و الارض لآیات للمؤمنین» 💛 در باد سه نعمت مهم وجود دارد: جا به جا كردن ابرها، تلقیح گیاهان و تصفیه‌ى هوا. 💚 مطالعه در نظام هستى راه رسیدن به یقین است. «لقوم یوقنون» 💙 حركت بادها، امرى تصادفى نیست، بلكه بر اساس برنامه الهى است. «تصریف الریاح» 💜 آیات الهى بر اساس حقّ است، سخنِ سست، خرافه و مبالغه و خیال و... در آن راه ندارد. «بالحقّ» ❤️آنان كه آیات الهى را مى‌شنوند ولى هدایت نمى‌شوند، مشكلى در درون دارند، نه آنكه آیات خداوند، باطل یا مبهم باشد. «نتلوها علیك بالحقّ... فباىّ حدیث... یؤمنون» 💛سخن حقّ را باید به گوش همه رساند حتّى گنهكاران. «افّاك اثیم... تتلى علیه» 🧡 اول تبلیغ، بعد تهدید. قرآن به كسى «هلاك باد» مى‌گوید كه اول آیات خود را به گوش او رسانده است. «یسمع آیات اللّه... كان لم یسمعها... عذاب الیم» 💚 بدتر از بى‌اعتنایى به حقّ، اصرار بر آن و روحیّه استكبار است. «یصرّ مستكبراً» 💙علامت تكبّر، بى‌اعتنایى به سخن حقّ است. «مستكبراً كان لم یسمعها» 💜 چون در مسخره اهانت است، كیفر مسخره‌كنندگان نیز عذاب خوار كننده است. «هزواً... عذاب مهین» ❤️ منافع مادّى باید مقدّمه رابطه الهى باشد. «لتجرى... لتبتغوا... لعلّكم تشكرون» 🧡تلاش براى معیشت زندگى و رفاه یك ارزش است. «لتبتغوا» 💛 گرچه فضل و رحمت از خداوند است، ولى انسان نیز باید براى بدست آوردن آن در تكاپو و تلاش باشد. «لتبتغوا من فضله» 💚 توجّه به نعمت‌ها، روحیّه‌ى شكر را در انسان زنده مى‌كند. «سخّر لكم... لعلّكم تشكرون» 💙 خداوند انسان را به تفكّر دعوت و تشویق كرده است. «لقوم یتفكّرون» 💜 هم احساس را شكوفا كنید و هم اندیشه را رشد دهید. «تشكرون - یتفكّرون»
‍ 📋 امام باقر علیه السلام فرمود: یکی از پیامبران بنی اسرائیل عبور می کرد، دید مرد مؤمنی در حال جان دادن است، ولی نصف بدنش در زیر دیواری قرار گرفته، و نیمی در بیرون دیوار است، و پرندگان و سگها بدن او را متلاشی کرده اند و می درند از آنجا گذشت، در مسیر راه خود دید یکی از امیران ستمکار آن شهر مرده است، جنازه او را بر روی تخت نهاده اند و با پارچه ابریشم کفن نموده اند، و در اطراف تخت، منقل هائی نهاده اند که بوی خوش عودهای خوشبو از آنها برخاسته است. 📌 آن پیامبر به خدا متوجه شد و عرض کرد: خدایا من گواهی می دهم که تو حاکم و عادل هستی و به کسی ظلم نمی کنی، این مرد 'مرد اولی' بنده تو است و به اندازه یک چشم به هم زدن، برای تو شریک نگرفته، مرگ او را آن گونه 'با آن وضع رقبت بار' قرار دادی و این 'امیر' نیز یکی از بنده های تو است که به اندازه یک چشم به هم زدن به تو ایمان نیاورده است؟ 'آن چیست و این چیست؟' خداوند به او وحی کرد: ای بنده من! همان گونه که گفتی حاکم و عادل هستم و به کسی ظلم نمی کنم. آن 'مرد اولی' بنده من، نزد من گناهی داشت، مرگ او را با آن موضوع قرار دادم تا مجازات گناه او این گونه انجام گیرد، و وقتی که مرد، هیچ گونه گناهی در او بجای نماند ولی این بنده من 'امیر' که کار نیکی در نزد من داشت، مرگ او را با چنین وضعی قرار دارم، تا پاداش کار نیک او را داده باشم و هنگام مرگ نزد من هیچگونه نیکی و طلب نداشته باشد. 📙 اصول کافی، جلد ۲ ، ص۴۴۶ ، باب عقوبه الذنب ، حدیث ۱۱ •┈┈••✾❀🕊❤️🕊❀✾••┈┈•
هدایت شده از الزهرا ۶
☀بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ☀ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ، وَ انْكَشَفَ الْغِطاءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ، وَ مُنِعَتِ السَّماءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى، وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛ اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد،اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم فَفَرِّجْ عَنابِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛ يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيان‌ وَانْصُراني‌ فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا ياصاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني،السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل؛يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ 🌤الّلهُــمَّـ؏جــِّل‌لِوَلیِّــڪَ الفــَرَج🌤
بنام آنکه چه درخواست کنیم وچه درخواست نکنیم عنایتش حتمی است وبی منت رحمتش نصیبمان می‌کند ســــــــــلام،،،،،، دل به خدا دهید که جز او کارسازی نیست آنچه هست اوست وباور کنید دوست دار شماست ✴️دوشنبه 👈10 بهمن / دلو 1401 👈8 رجب 1444 👈30 ژانویه 2023 🕌 مناسبت های دینی و اسلامی. 🌙⭐️ امور دینی و اسلامی. ❇️امروز روز خوبی برای امور زیر است: ✅اقدامات قضایی. ✅ورود بر روسا و قضات. ✅و شروع به کار خوب است. 🚘سفر: مسافرت خوب نیست و در صورت ضرورت همراه صدقه باشد. 🤕 مریض مراقبت بیشتری نیاز دارد.(منظوری مریضی است که امروز مریضیش شروع شود). 🔭 احکام و اختیارات نجومی. 🌓 امروز تا ظهر قمر در برج ثور و از نظر نجومی  مناسب برای امور زیر است: ✳️خواستگاری و عقد و ازدواج. ✳️خرید طلا و جواهرات. ✳️غرس اشجار. ✳️جابجایی و نقل و انتقال. ✳️آغاز بنایی و خشت بنا نهادن. ✳️خرید ملک. ✳️افتتاح شغل. ✳️و ارسال کالا به مشتری نیک است. 🔵کتابت ادعیه و امور حرز و نماز خوب است. 🌓 امروز از ظهر به بعد قمر در برج جوزا و از نظر نجومی  مناسب برای امور زیر است: ✳️تاسیس شرکت و امور مشارکتی. ✳️خرید کردن. ✳️سند به نام زدن. ✳️قولنامه و قباله نوشتن. ✳️ارسال کالاهای تجاری. ✳️آغاز نگارش کتاب مقاله و پایان نامه. ✳️و معامله و معاوضه نیک است. 💇‍♂ اصلاح سر و صورت: طبق روایات، (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ، باعث بیماری می شود. 🔴 حجامت: یا در این روز از ماه قمری ، باعث درد سر می شود. 🔵ناخن گرفتن: دوشنبه برای ، روز مناسبی است و برکات خوبی از جمله قاری و حافظ قران گردد. 👕دوخت و دوز لباس: دوشنبه برای بریدن و دوختن روز بسیار مناسبی است و آن لباس موجب برکت میشود. ✴️️ استخاره: وقت در روز دوشنبه: از طلوع فجر تا طلوع آفتاب و بعداز ساعت ۱۰ تا ساعت ۱۲ ظهر و از ساعت ۱۶ عصر تا عشای آخر( وقت خوابیدن). ❇️️ ذکر روز دوشنبه : یا قاضی الحاجات  ۱۰۰ مرتبه. ✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۱۲۹ مرتبه لطیف که موجب یافتن مال کثیر میگردد. 💠 ️روز دوشنبه طبق روایات متعلق است به و . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد. 😴😴 تعبیر خواب: تعبیر خوابی که شب " سه شنبه " دیده شود طبق ایه ی 9 سوره مبارکه "توبه" است. اشتروا بایات الله ثمنا قلیلا... و از معنای آن استفاده می شود که دو نفر برای قطع معامله ای نزد خواب بیننده بیایند و از این قبیل امور .ان شاءالله. و شما مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید. 🌷اَللّهُـمَّ وَفِّقْنَا لِمَا تُحِبُّ وَ تَرْضَی 🙏وَ ثَبِّتْ قَلْْبِی عَلَی دِینِکْ 🌸زندگیتون مهدوی🌸 🔥اَلَّلهُمـّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ وَ اَبِیهَا وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ وَ عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الّْــــفَـــرَج بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ صَلَواتْکَ عَلَيْهِمْ🔥 @taghvimehamsaran کنم خدمت شما 🔴👈نگو ✍ چون زنگ نزد بهش زنگ نزدم چون سلام نکرد سلامش نکردم چون دعوتم نکرد دعوتش نکردم چون محل نذاشت محلش نذاشتم چون عذرخواهی‌نکردعذرخواهی‌نکردم بجاش بگو: بـاران به همه جا می‌بارد چه زمین حاصلخیز چه شوره زار 🌧 تو بـــاران باش 🌧😍 ✨️خدا میگه : بدی دیگران را با نیکی دفع کن، ناگهان خواهی دید همان کس که میان تو و او دشمنی است،گویی دوستی گرم و صمیمی ❤️ تو شده است.
بال در آوردند! (گفت و شنود) گفت: فروش تسلیحات به ایران را تحریم کردند ولی به مدرن‌ترین تسلیحات دست یافتیم و حالا به ما می‌گویند به کشورهای دیگر اسلحه نفروشیم. بنزین را تحریم کردند، به صادر‌کننده بنزین تبدیل شدیم. فروش واکسن کرونا را تحریم کردند به سازنده و صادر‌کننده واکسن تبدیل شدیم و... گفتم: حالا چی شده که به یاد این مسئله افتاده‌ای؟! گفت: برخی از هنرپیشه‌ها و سینماگران و تئاتری‌ها جشنواره فجر را تحریم کردند ولی آثار هنرمندان جوان و متعهد چند برابر شده و بسیاری از هنرمندان برجسته که برخی از پیر و پاتال‌های قبلی به آنها اجازه ورود به عرصه را نمی‌دادند، فرصت حضور پیدا کرده‌اند. تئاتر با انبوه تماشاگران رو‌به‌رو شده و فیلم‌های فاخر به جشنواره راه یافته‌اند. خانه سینما دامنه گسترده‌تری پیدا کرده و... گفتم:‌ کاش آن عده ‌اندک زودتر عرصه را ترک می‌کردند تا زودتر از این برای جوانان مبتکر و خلاق جا باز می‌شد‌. گفت: دچار خود‌شیفتگی شده بودند و نمی‌دانستند دوران آثار دم‌دستی آنها تمام شده و نیروهای خلاق و تازه نفس در راهند. گفتم: خانمی به همسرش می‌گفت؛ حالا دیدی خانواده فلانی چقدر از این که به منزلشون رفتیم خوشحال شده بودند؟! همسرش گفت؛ ولی خیلی تحویلمون نگرفتند! همسرش گفت: اختیار داری! مگه ندیدی با چه شور و حال و چهره خندانی بدرقه‌مون کردند؟! اصلا وقتی خداحافظی کردیم انگار از خوشحالی بال در آورده بودند!😅😅😅 گروه تبیین و روشنگری با همکاری فعالان جنگ نرم از سراسر کشور: گام دوم انقلاب
「🌝🌿」 استاد علیرضا پناهیان میگفت: شیطان‌‌ یه‌ دعای‌ِ جوشن‌ِ کبیر‌ داره‌, ولی‌ همش دو‌‌ کلمـه‌اس! همیشه‌ به‌ نوچه‌هاش‌ میگه‌ تکرار‌ کنین: یا‌ مایوس‌ و‌ یا‌ مغرور! +مواظب‌ باشیم! شیطان‌ یا ما رو‌ میکنه‌ یا !