eitaa logo
آماده باش برای ظهور
74 دنبال‌کننده
6.6هزار عکس
7.4هزار ویدیو
21 فایل
ما منتظر صبح ظهوریم
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از بیداری جهانی
4.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 انتقاد فواد ایزدی به روس‌ستیزی رنجبران 🔹فواد ایزدی: شما دیدید آقای صدر چه فاجعه‌ای برای کشور ایجاد کرد، یعنی درست زمانی که در شورای امنیت ما نیاز به همراهی روسیه داشتیم، حرف غلطی زد (که روس‌ها اطلاعات پدافند ایران را به اسرائیل دادند). 🔹این حرف غلط توسط فردی (رنجبران) پخش شد که مشاور رسانه‌ای وزیر خارجه بود. طرف روس که احمق نیست وقتی می‌بیند شما به آنها اتهام می‌زنید. 🔹قطعا منافع روسیه در این نیست که آمریکا بر ایران مسلط شود اما افرادی که در کشور مسئولیت دارند حرفای آبکی می‌زنند. 🌏 کانال 🆔@bidari_jahani
🔻سید محمود نبویان نماینده تهران: 🔹بانیان توافق برجام خسارت بار که ۹۴ حق هسته ای را از ملت ایران سلب کرده و مقدمه جنگ اخیر بوده وبا افتخار هم فرایند مکانیسم ماشه را در آن قرار داده بودند اکنون نیز برای حل غلط آن، نظام را مجبور به عقب نشینی  و دادن امتیازات مختلف به دشمن کرده اند و باز هم بر آن افتخار می کنند!
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻منان رییسی نماینده مجلس: صاحب ایران‌مال و بانک‌آینده مجرم است. به اندازه یکسال بودجه عمرانی کشور پول مردم را از بانک مرکزی گرفته و به زیرمجموعه خودش وام داده و تورمی را ایجاد کرده است اما اژه‌ای حاضر نشد علیه او پرونده تشکیل‌بدهد و به من گفت: خودت شکایت کن! ۵۰نماینده مجلس نامه‌ نوشتند اما سران قوا حتی حاضر نشدند بانک او را منحل کنند!
3.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ ♻️ تمجید امام خامنه‌ای از خانه‌داری خانم‌ها در دیدار شهدای ارامنه
1.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ ♻️ منتظر اظهارنظر رهبری نمانید، شما خودتان اعلام موضع کنید تکلیف اصلاح‌طلبانه نسبت آنها با رهبری انقلاب که مشخص است اما در بین اصولگرایان هستند کسانی که تلاش می‌کنند جبهه انقلاب را گوش به فرمان خودشان بار بیاورند و نه گوش به فرمان ولی و امام جامعه/ حزب‌اللهی و انقلابی باید گوش به فرمان رهبر خود باشد اما رهبرش از او تفک. می‌خواهد، رهبرش از او شناخت اصول و حرکت در چارچوب اصول می‌خواهد/ رهبرش از او این را نمی‌خواهد که برای هر کاری و هر حرکتی منتظر دستور رهبرش باشد. رهبری از ما می‌خواهد تحلیلگر در چارچوب اصول تعیین شده باشیم و هر جا راه و مصداق از جانب ولی و امام جامعه تعیین شد، بدون تأمل به آن عمل کنیم.
♻️ چرا مراحل شبیه برجام در حال تکرار است 🔰 حمید رسایی: امروز متن توافق را خواندم ولی هنوز نسخه‌ای تحویل نمایندگان نشده است. یکی از اشکالات برجام، متن‌های گرد و قابل تأویل آن بود. این نکته در زمان امضای مشروط برجام توسط رهبر انقلاب هم تذکر داده شد. متأسفانه متن توافق، مثل برجام از این معضل رنج می‌برد و قابل تأویل و سوءاستفاده است. دقت کنید: مصاحبه‌های آقای عراقچی درباره توافق، گرد نیست ولی متن توافق گرد و قابل تأویل است. پس نمی‌توانیم بپذیریم که متن توافق همان متن مصاحبه‌ آقای عراقچی است. در برجام هم متن با ادعا تطبیق نداشت. اینجا هم در متن نیامده که "اجرای این توافق مشروط به عدم اقدام خصمانه علیه ایران به شمول اسنپ‌بک است" در حالی که این عبارت و شرط مهم و خیلی خوب در مصاحبه آقای عراقچی هست به طوری که تلقی نمایندگان این بود که چنین شرط مهمی در متن هست! با این حساب، توافق جلوی اجرای را هم نمی‌گیرد.
27.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ ♻️ نقدهای قابل تأمل رسایی/ چرا متن توافق با آژانس نباید محرمانه باشد این گزارش مکتوب را حتما بخوانید: https://eitaa.com/rasaee/22652
🔴کل پروژه بزرگ کردن برای توافق دوباره با آژانس بود. ❗️وگرنه بفرمایید بدون اسنپ‌بک ما با اروپا چه رابطه‌ی تسلیحاتی، هسته‌ای و بانکی‌ای داشتیم؟ یا بفرمایید چطور بدون مکانیزم ماشه به روسیه سلاح صادر کردیم و به چین نفت فروختیم؟ این رفتارها طبیعی نیست برادر من! ✍️🚩حاج دوگین 🇮🇷اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بِحَقِ زینَبِ الکُبری🇮🇷 ➖➖➖➖➖➖➖➖ ⏰ @Shomareshmakooszohor