eitaa logo
آماده باش برای ظهور
74 دنبال‌کننده
6.5هزار عکس
7.4هزار ویدیو
21 فایل
ما منتظر صبح ظهوریم
مشاهده در ایتا
دانلود
11.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹مسلمانم، اما ولی فقیه را قبول ندارم! هم ببینید و هم برای کسانی که با رهبری مشکل دارند ولی اهل بیت علیهم السلام را دوست دارند ، ارسال بفرمایید.
هدایت شده از کیهان آنلاین
🔰 می دونی چرا؟! 📝 @kayhan_online
﷽ 🎇🧕👖👗 🧥 حجاب (۹۴): ⚰ زن و حجاب وجود: ● خداوند به مؤمنین می فرماید: "هر گاه از همسران پيامبر متاعی مى خواهيد از پشت «حجاب» بخواهيد که اين كار براى پاكى دلهاى شما و آنها بهتر است" «وَ إِذا سَأَلْتُمُوهُنَّ مَتاعاً فَسْئَلُوهُنَّ مِنْ وَراءِ حِجابٍ ذلِكُمْ أَطْهَرُ لِقُلُوبِكُمْ و قُلُوبِهِنَّ» . (أحزاب/ 53 ) ● دربِ خانه و پرده ای که جلوی درب خانه یا اطاق آویزان می شود نوعی حجاب برای وجود زن است. ● واژۀ «حجاب» در این آیه یک امر کلی را بیان می کند و تعبير به «وراء» (پشت) گواه اين معنى است و شامل هر مانع و حاجبی می شود و یک مصداق آن پرده است که به هنگام نزول آیه پرده ای در خانه ی پیامبر میان مردها و زنها آویزان شد. ● انس بن مالك خادم مخصوص پيامبر (ص) مى گويد: "من از همه آگاهتر به اين آيه هستم؛ هنگامى كه زينب با پيامبر (ع) ازدواج كرد و با او در خانه بود غذايى درست فرمود و مردم را دعوت به ميهمانى نمود، اما جمعى پس از صرف غذا هم چنان نشسته بودند و سخن مى گفتند، در اين هنگام این آيه (مِنْ وَراءِ حِجابٍ) نازل شد، اینجا بود که پرده اى افكنده شد و جمعيت برخاستند". (تفسير نمونه، ج17، ص 402) ● و در روايت ديگرى مى خوانيم كه انس بن مالک مى گويد: پيامبر (ص) «ستر» را ميان من و او افكند و در اینجا آیه ی «حجاب» نازل شد". (محاسن التأويل/ج8 / ص 102) ● ● در قرآن در مورد «حجابِ خانه»، برای زن سفارش شده است. خداوند می فرماید: "و در خانه هاى خود بمانيد، و همچون دوران جاهليّت نخستين (در ميان مردم) ظاهر نشويد" «وَ قَرْنَ في بُيُوتِكُنَّ وَ لا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجاهِلِيَّةِ الْأُولى». (أحزاب/ 33) ● اصل اوّلیّه این است که حجابِ برتر برای زن، عبارت است از حجاب «وجود»، یعنی اینکه زن در برابر نامحرم قرار نگیرد به تعبیر دیگر زن حتی با چادر و لباس هم توسط نامحرم دیده نشود. زیرا همانطور که در معنی حجاب گذشت حجاب به معنی لباس نیست بلکه به معنی هر چیزی است که سبب پنهان شدن چیز دیگر باشد و خانۀ او، بیمارستان زنانه، مدرسۀ دخترانه، دانشگاه خانمها، اینها نوعی حجاب وجود است و از آنجا که این امر در «زمان» اتفاق می افتد هر مقدار از زمان عُمر، یک زن در حجاب وجود باشد حجابش کاملتر است زیرا حجاب از جهت مقدار و زمان یک امر تکاملی است و پاداش نیز بر اساس سختی و آسانی و زمان انجام عمل تعلق می گیرد. ................................... 💥 ﷽ 《 وَ قَرْنَ فِي بُيُوتِكُنَّ وَ لَا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجَاهِلِيَّةِ الْأُولَىٰ ۖ وَ أَقِمْنَ الصَّلَاةَ وَ آتِينَ الزَّكَاةَ وَ أَطِعْنَ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ ۚ إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَ يُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرًا》. (احزاب / ۳۳) ● ترجمه: و (شما زنها) در خانه‌های خود بمانید، و همچون دوران جاهلیّت نخستین (در میان مردم) ظاهر نشوید، و نماز را برپا دارید، و زکات را بپردازید، و خدا و رسولش را اطاعت کنید؛ خداوند فقط می‌خواهد پلیدی و گناه را از شما اهل بیت دور کند و کاملاً شما را پاک سازد.
4.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 افشاگری دکتر انوشه روانشناس از پشت صحنه فیلم محمد رسول الله که هرگز نشیده‌اید! ⭕️ در عین زیبایی این فیلم، یک حقیقت مهم را عامدانه از نظر بینندگان مخفی داشته‌اند و آن را به خورد ۲۷ کشور مسلمان داده‌اند، حدس بزنید آن موضوع مهم چه بوده است؟
⭕️ آفرین بر دولت انقلابی 👏👏👏 🔻جناب رئیسی نابودی پلتفرمهای داخلی فرهنگ و امنیت توسط دولت فخیمه را تبریک و تسلیت عرض می‌کنیم!
⭕️به روند توئیت های هدی هاشمی خبرنگار شرق توجه کنید؛ همراهی و استفاده از هشتگ ضد انقلاب برای تحریک جامعه، دروغ پراکنی در ماجرای سیل سیستان، سیاه نمایی از وضعیت کشور و القای ناامیدی نسبت به آینده کشور! "صرفا جهت اطلاع دستگاه های مربوطه"
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ارائه مشروبات الکلی در برخی رستوران‌های بالاشهر تهران 🔹به‌تازگی و در سایهٔ ضعف نظارت پلیس و نهادهای ناظر، در برخی رستوران‌های بالاشهر تهران، مشروبات الکلی به‌صورت آزادانه ارائه می‌شود. 🔸پیش از این نیز بسیاری از شهروندان از اختلاط و ارائه مشروبات الکلی، در سالن‌های عروسی و باغ‌رستوران‌های اطراف تهران و برخوردنشدن با هنجارشکنان شکایت داشتند.
3.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 برنامه‌های نِق بزن، یکی از اشتباهات تلويزيون! 🔺ابوالقاسم طالبی در :برخی از مدیران صداوسیما فکر می‌کنند که با تولید برنامه‌های نق بزن می‌توانند مخاطب جذب کنند ولی به چه قیمتی؟ 🔺برنامه‌های تولیدی صداوسیما باید شکافنده علت‌ها باشند نه پرداختن صرف به ضعف‌ها. 🔺متاسفانه برنامه‌هایی وجود دارند که ریشه نظام را می‌زنند.
🔆زنگ‌عبرت 👆زنان روزنامه های شرق و اعتماد و چه و چه دوره افتاده اند به زدن هشتگ ‎. ♦️نمی دانند نیازی به این اعتراف خالصانه نبود و ما سالهاست آنها را بهتر از خودشان می شناسیم. مشتی سلیطه مزدور غرب در ایران و صدای ناتو در تهران که حالا می خواهند سلیطگی، دریدگی، رفتارهای غیراجتماعی عصبی، ولنگاری و هرزه زبانی را هم به امری مقدس تبدیل کنند.
هدایت شده از بیگی
🔴 اخطار صریح امام جامعه مقام معظم رهبری (حفظه الله) ۱۷ اسفند ۱۴۰۲: ‏ما باید پرچم مبارزه‌ی با استکبار را همیشه بلند نگه داریم. مراقب باشیم جمهوری اسلامی در هیچ دوره‌ای اجازه ندهد که این پرچمداریِ مقابله‌ی با استکبار از او گرفته بشود. ما باید پیشگام باشیم، پیشقدم باشیم و این پرچم را هر روز گسترده‌تر و برافراشته‌تر کنیم. 🔹فکر نمی کنم این سخنان واضح و اخطارهای صریح نیاز به توضیح داشته باشد نکند با تحلیل های ناصواب و مصلحت سنجی های بی مورد و مواضع منفعلانه، این اوامر نائب بر زمین بماند ... ✍"قاسم اکبری"
هدایت شده از بیگی
: از هموطنان عزیزم خواهش میکنم که به هیچ وجه به کودکانتان واکسن پنوموکوک را تزریق نفرمایید.