eitaa logo
آماده باش برای ظهور
74 دنبال‌کننده
6.5هزار عکس
7.3هزار ویدیو
21 فایل
ما منتظر صبح ظهوریم
مشاهده در ایتا
دانلود
34.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹افشاگری مهم نجاح محمد علی از پشت پرده ترور اخیر فرماندهان ارشد نظامی ایران در سوریه: 🔹 عناصر خائن در حکومت سوریه، خواهان خروج ایران از سوریه هستند و گرای فرماندهان ایرانی را به اسرائیل می‌دهند. 🔹دولت سوریه امسال مراسم روز قدس را برگزار نکرد و هیچ تجمعی در دمشق صورت نگرفت و این نشانه مهمی است. 🔹 خاطرات شهید همدانی، حاکی از مخالفت برخی چهره های ارشد سیاسی و نظامی سوریه با حضور ایران در ایام جنگ داخلی این کشور بود.
غرب‌زدگی و وادادگی طبقه سرمایه‌دار ایران به حدی رسیده که توی پاساژ میکامال کیش توالت سرپایی بدون هیچ حریمی زدن و انسان ایرانی بدون حریم و مثل حيوان باید سرپا ادرار کنه جمع کنید این کثافت‌کاری رو جمع کنید این سرمایه‌دارهای لجن رو
هنیه: خداوند را به خاطر این افتخار سپاسگزارم 🔹 رئیس دفتر سیاسی حماس: با این درد و خون برای مردم‌مان آزادی می‌آفرینیم. همهٔ مردم ما خون فرزندان‌شان را فدا کرده‌اند و ما هم یکی از آن‌ها هستیم. خداوند را به خاطر این افتخار که با شهادت پسران و نوه‌هایم نصیب‌‌مان کرد، سپاسگزارم.
حضرت آقا با صراحت و رسما حمله به کنسولگری ایران در سوریه را حمله به خاک ایران دانستند و با صراحت بیشتر بر تنبیه رژیم صهیونیستی و انتقام قطعی از این جنایت تاکید نمودند. بلافاصله بعد از آن بر لزوم حفظ وحدت در میان جامعه، رسانه ها و فعالان سیاسی سخن به میان آوردند. این دو لازم و ملزوم یکدیگرند. تنبیه سخت رژیم صهیونیستی با پشتوانه وحدت و یکصدایی در داخل کشور. یعنی همه برای انتقام از دشمن صهیونیستی باید پای کار باشند. چرا که اگر از سوی دشمن واکنش جدی داشته باشد؛ یقه اسرائیل دیگر رها نخواهد شد.
🔹غیر از خود اسماعیل هنیه که بسیار به او تهمت می زدند (که در رفاه و آسایش نشسته و حتی در این گیر و دار با یک دختر جوان ازدواج کرده!)، به فرزندان او هم تا بخواهی تهمت می زدند. 🔻حتی آویخای ادرعی (سخنگوی تنفرانگیز ارتش اسرائیل به زبان عربی) اسنادی از مثلا فساد مالی یکی از فرزندان هنیه رو کرده بود (که حتی بر فرض صحت سند، چیزی نبود جز کاغذ خرید طلا! انگار خرید طلا جرم است!). 🔻کوچکترین تهمتی که به خانوادۀ هنیه (خصوصا پسرانش) می زدند این بود که با جا زدن خودشان به اسم بیماران (که به صورت بسیار محدود، از مرز رفح امکان خروج داشتند)، از غزه خارج شده و به ترکیه رفته اند! 🔻چقدر می گفتند: «ملت زیر بمب و موشک است، آقازاده های هنیه در ترکیه زیر باد کولر نشسته اند!» بدبختی اینکه (طبق روایت بعضِ فعالان فلسطینی) بخشی از غربزده های فلسطینی (نزدیک به تفکر حکومت خودگردان) در این تهمت ها می دمیدند. 🔻حالا این سه پسر (و فرزندان آنها) شهید شدند. در کجا؟ در اردوگاه الشاطیء (در شمال غرب غزه). این یعنی نه تنها پسران هنیه و خانوادۀ آنها از غزه خارج نشده بودند، بلکه حتی به جنوب غزه هم نرفته و جزو کسانی بودند که در سخت ترین شرایط در همان شمال باریکۀ غزه ماندند! 🔸این شهادت، با همۀ تلخی هایش، آبرویی شد برای مقاومت، و آبروی سنگینی از مخالفین مقاومت برد. (تصوير: هنیه و نوۀ شهیدش جمال)
♦️یگان های موشکی آماده سیلی سخت به رژیم صهیونسیتی/ هر پرنده ای که به حریم مقدس ایران اسلامی وارد شود باید بال‌هایش را به بلند پروازان نیروی هوایی باج بدهد رضا عباسی فعال رسانه‌ای نوشت: 🔹کلیه یگان های موشکی آماده اطاعت از فرمان مقام معظم رهبری و سیلی سخت به رژیم صهیونسیتی هستند. در کنار چتر مستحکم یگان های پدافندی، هر پرنده ای که به حریم مقدس ایران اسلامی وارد شود باید بال‌هایش را به بلند پروازان نیروی هوایی ارتش باج بدهد.
هرگونه دخالت آمریکا در درگیری ‎ با اسرائیل دروازه های جهنم را بر روی نیروهای آمریکایی باز خواهد کرد.
چهارتا وزیر خارجه از چهارتا کشور (عربستان ، قطر ، امارات ، عراق) یکی یکی تو نوبت موندن و به دستور آمریکا زنگ زدن و از ایران خواستن سطح تنش رو بالا نبره.
ایران در پاسخ به ترکیه : 🔴روابط مزورانه شما با رژیم صهیونیستی از چشم ما پنهان نیست
جهاد با دشمنان خدا از برترین اعمال و دری از درهای بهشت و از ارکان مهم اسلام است. رژیم صهیونیستی در صف اول دشمنی با خداست و جرثومه فساد و تباهی در تمامی دنیاست. خونریزی و كشتار در غرب آسیا و فقر و قحطی در آفریقا، فساد و‌ انحطاط اخلاقی در غرب، همه از رژیم صهیونیستی سر چشمه‌ می گیرد. پس قطعا جنگ با پلیدترین دشمن خدا، مقدس ترین‌ جنگ ها خواهد بود و سر منشأ و مایه ی برکاتی بیشمار خواهد بود فقط و فقط باید به پیشگاه خداوند سجده شکر به جای آورد که توفیق عظیمِ این نبرد مقدس و مبارک را به ما عطا فرمود. هیچ تردیدی نداشته باشید، با قلب هایی مصمم و آرام در پی در هم کوبیدن این جرثومه فساد و تباهی در عالم باشیم ❤️
25.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 سخنان دانشمند اتمی کشور راجع به امکان ساخت بمب اتم ایرانی 🔹 این سخنان در صدا و سیما اتفاقی و بدون برنامه نیست بلکه پاسخی است به دولت های معاند که ایران در صورت لزوم چه گام هایی می تواند بردارد ☆ــــــــــــــــــــ زلزلـه کانال تحلیل سیاسی و نظامی ــــــــــــــــــــــ☆ 🇮🇷@zelzeleh313🇮🇷