eitaa logo
آماده باش برای ظهور
74 دنبال‌کننده
6.5هزار عکس
7.3هزار ویدیو
21 فایل
ما منتظر صبح ظهوریم
مشاهده در ایتا
دانلود
👓 پزشکیان؛ بنزین باید بشود 20 هزار تومن این‌به نفع مردم است! ❗️ وقتی سال ۱۴۰۰ فرمودند ۲۰هزار تومن احتمالا الان قیمت را روی ۴۰هزار تومن تنظیم خواهند کرد! ضمن اینکه از این حرف‌ها این بر می‌آید که قراره سیاست حسن‌روحانی که آزادسازی قیمتی هست را پیاده کنند!
تاریخ مناظره‌ها مشخص شد 🔹طبق جدول پخش تنظیم شده توسط صداوسیما، مناظره‌ها در تاریخ‌های زیر برگزار خواهد شد: دوشنبه ۲۸ خرداد پنج‌شنبه ۳۱ خرداد جمعه ۱ تیر دوشنبه ۴ تیر سه‌شنبه ۵ تیر 🔹طبق برنامه، ساعت مناظره‌ها از ۱۶:۰۰ تا ۲۱:۰۰ خواهد بود.
👤 توییت استاد ✍️ روز از نو روزی از نو! 🔹باز هم نشر اکاذیب و دروغ‌افکنی و اجرای پروژه‌های کثیف رسانه‌ای در آستانه انتخابات منتها این‌بار ریاست‌جمهوری! 🔸ا‌ولا لجن‌پراکن شما هستید و همه کس و‌ کارتان! 🔹ثانیا بابت تهمت پول‌شویی آن کسی که شکایت کرده، بنده هستم و البته این‌هایی که نشر اکاذیب می‌کنند، باید پاسخ‌گو باشند. 🔸ثالثا برای سامانه ثنای بنده هیچ پیامی نیامده که البته بیاید هم بنده تابع قانون هستم. 🔹رابعا خبری باشد مانند گذشته شفاف مسائل را با شما مردم در میان خواهم گذاشت و از هیچ‌کسی جز پروردگار متعال ترسی ندارم. 🔸خامسا به‌خدا اگر ذره‌ای فهم رسانه‌ای می‌داشتید می‌فهمیدید این کارها به ضرر کاندیدای مدنظرتان است، برای مردم عقل و شعور قائل باشید! 🆔 @Masaf
. 🟥 خب حالا که تاییدصلاحیت شده بریم یه کم باهاش آشنا بشم! پزشکیان: (شهریور۹۵) در دفاع ازFATF: چرخش مالی در کشور ما شفاف نیست؛ اساس FATF شفاف‌سازی است. (شهریور۹۵): کسی خائن است که از شفافیت می‌ترسد. (آبان۹۸): هنوز لیست اموالم را در سامانه قوه‌قضائیه ثبت نکردم. (آبان۹۹): گرانی دلار و اختلاس‌ها به خاطر عدم تصویب لوایح FATF است! @jahadetabeein (آبان۹۹): از FATF سر درنمی‌آورم! (فروردین۱۴۰۰): شفافیت یعنی FATF. (فروردین۱۴۰۰): چون شفافیت نداریم یک عده راحت می‌توانند بخورند و ببرند. (فروردین۱۴۰۰): با شفافیت مجلس مخالفم. (خرداد۱۴۰۰): از شورای نگهبان انتظار شفافیت دارم. (آبان ۱۴۰۰):اموال و دارایی مسئولان شخصی است و نباید رسانه‌ای شود. (دی ۱۴۰۲): باید FATF داخلی را راه‌اندازی کنیم. کسی فهمید فازش چیه؟! 🤔 آدم 🇮🇷 @jahadetabeein (نشر حداکثری به منظور تبیین و شناخت مردم)
16.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻🔺اهالی تبریز دکتر ‎ را به خوبی میشناسند نقطه ی قوت او در ساده زیستی و مردمی بودن و صراحت لهجه اش است ولی او همین است که میبینید. ولی .... ولی.....👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 وقتی از او درمورد عملکردش درمجلس و استخدام دخترش در پتروشیمی جم در دولت روحانی سوال شد به جای پاسخگویی اول حمله کرد و گفت همه از دولت و مجلس دزد هستیم بعد که از او سوال شد با چه مدرکی همه رو متهم به دزدی میکنید؟! به جای عذرخواهی ، مثل چاله میدون پرید بالا و گفت فساد از بالا است و سیستم فاسد است. اما طرف مقابل مودبانه گفت آقای دکتر شما به ما اتهام دزدی زدید ولی ما شما رو به پاکدستی و نهج البلاغه میشناسیم و پزشکیان دوباره گفت مشکل از سیستم فاسد است و هرکس هم بیایید مشکل حل نمیشود و نهایتا هم وقتی دید وضع خرابه و فضا به نفعش نیست حاضر به گفتگو نشد و فرار کرد. این آدم رئیس جمهور هم باشد تهش میگه نذاشتن و سیستم فاسده. خب اگر کسی چنین عقیده ای دارد که هرکس بیایید چیزی درست نمیشود چرا الان فکر میکند میتواند کاری کند؟! شاید هم او دنبال تغییر سیستم است. الله اعلم... 🔺🔻بقول خودش خدا به ما رحم کند و مردم تو انتخابشون دقت کنند .
آقای پزشکیان ما ما به دولت غربگرای غربگدا بر نمی‌گردیم قطار انقلاب در حرکت است 🗣 علی بازگشا 🇮🇷
3.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دکتر جلیلی، احیاگر ارزش‌های اسلامی ✅ علامه مجاهد آیت الله مصباح یزدی خطاب به دکتر جلیلی: « امید ما این‌ست که احیای ارزش‌های اسلامی در کشور به دست ایشون انجام بشود و ایشون بهترین یار برای مقام معظم رهبری باشند » دکتر ستاد رسمی طلاب جوان 🇮🇷 دکتر سعید جلیلی
🔥این چیزها را به شما نگفتند! 🔻مکانیسم ماشه، شاهکار حیرت انگیز مذاکره کنندگان است و به این معناست که طبق بندهای ۱۰-۱۲ قطعنامه ۲۲۳۱، اگر یک کشور عضو برجام به شورای امنیت اعلام کند که ایران برجام را نقض فاحش کرده، در آن صورت هفت قطعنامه‌ ای که در شورای امنیت در گذشته علیه ایران صادر شده بودند، مجددا به صورت اتوماتیک باز می‌گردند!! حتی چین و روسیه هم نمی توانند وتو کنند! 🔻چون طبق ماده توافق شده در وین، شورای امنیت ۳۰ روز فرصت دارد تا درباره «استمرار تعلیق تحریم‌ها»!!! ( و نه اعمال تحریم ها)رای گیری کند و لذا با این طراحی آمریکا و قبول تیم مذاکره کننده اصلا «وتو» کردن معنا ندارد. 🔻گویا دولت‌های اروپایی استفاده از مکانیزم ماشه را برای انتخابات ۱۴۰۴ طراحی کرده بودند تا بتوانند از جریانات غرب‌گرا در داخل ایران حمایت کنند اما با شهادت ناگهانی آیت الله ترویکای اروپا به طور شتاب زده وارد عمل شد و تلاش می‌کند این ماشه را بچکاند. 🔸پ.ن ۱: چند درصد مردمی که صادقانه به تیم مذاکره کننده و مجلس وقت به خاطر رفع تحریم‌ها اعتماد کردند می‌دانند که چنین بندهای خطرناکی مورد پذیرش قرار گرفته است؟ 🔸پ.ن۲: به نظر شما آیا کسانی که در این شاهکار نقش موثر داشتند،واقعا این صلاحیت را دارند که دوباره در معرض انتخاب مردم قرار بگیرند؟ آیا پاسخ اعتماد صادقانه پیشین مردم به درستی داده شد؟ 🔸پ.ن۳: این روزها زمان است و ایام دقت و هوشمندی و اندیشیدن به چگونگی تداوم راه رئیس جمهور شهیدی که جز برای ایران قوی گام برنداشت و با خون خود پای این حرفش را امضا کرد. ✍حمیدرضا ابراهیمی
1.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو دهنی محکم حاج قاسم سلیمانی به کسانیکه با حرفهای کلیشه ای بدنبال برسمیت شناختن بدحجابی و بی‌حجابی هستند شهید حاج قاسم سلیمانی: بر محفوظ بودن دختر خودمان حریص باشیم اما بر ولنگاری جامعه بی‌تفاوت باشیم؟ که کسی جرات نکند در جامعه امر به معروف و نهی از منکر بکند!
4.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏖 پیک نیک مذهبی ‼️خانم مذهبی با که خودت رو فقط مشغول کار خونه کردی👇👇 🌱 شما بیرون قدم زدن هست، دست بچه هات رو بگیر با همسرت برو خرید، برو بازار، برو پارک، برو شمال .🎡 ✅ ظاهر کشور را با وجود خودت مزیّن کن 🎙دکتر علی تقوی
1.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 خشم پزشکیان در برابر انتقاد یک شهروند از تشکیل فراکسیون ترک زبانان ( قدمی برای تجزیه ایران ) مجلس شورای اسلامی 🖌 در چند پست بالاتر گفتیم نگاه پزشکیان برای پیروزی در انتخابات نگاه قوم‌گرایانه است. این یعنی برنامه ای برای رفع مشکلات کل کشور ندارد 🖌به عبارتی می‌توان گفت حتی خود پزشکیان هم میداند در حد و اندازه و تراز یک رئیس جمهور برای کشوری مانند جمهوری اسلامی ایران نیست.
🔴کنعانی: جزایر سه گانه جزء لاینفک خاک ایران است واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به مفاد بیانیه وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس: 🔹جزایر سه‌گانه ایرانی ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک، جزء لاینفک و ابدی خاک ایران است. 🔹ایران هرگونه ادعایی درخصوص جزایر ۳‌گانه را دخالت در امور داخلی خود دانسته و آن را به شدت محکوم می‌کند. 🔹همچنین درج ادعای یکجانبه کویت درباره میدان آرش در بیانیه پایانی وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس مردود است.