eitaa logo
🇮🇷آماده باش یاران، ابراهیم 🇮🇷
92 دنبال‌کننده
7هزار عکس
12.2هزار ویدیو
107 فایل
این کانال بمنظور حمایت و ارتباط با دولت،ایجاد شده هر پیشنهاد،که منجر به بهبود اوضاع کشور می‌شود را،در کانال"یاران ابراهیم"مطرح و پيرامون آن بحث کنید سپس،نظرات را بصورت یک بسته پیشنهادی یا تذکر به دولت می‌رسانیم. خواهشمندم،دوستانتون رو به کانال دعوت کنید.
مشاهده در ایتا
دانلود
اینو گم نکنید👆👆👆🔴🔴
🔴 اثرات حمله مغول به ایران! 🔹‏شدیدترین کاهش ارزش پول ملی در تاریخ ایران از دوره باستان تا کنون 🔸 رتبه دوم نرخ تورم در قرن گذشته، مقام اول در اختیار رضاخان در جنگ جهانی دوم 🔹 ثبت اولین رشد منفی اقتصادی پس از ۶۰ سال 🔸 چاپ پول بدون پشتوانه به اندازه کل تاریخ ۲۵۰۰ ساله ایران! 🔹‏رکورد بیشترین افزایش در نرخ اقلام سرمایه‌ای: مسکن ۷۰۰ خودرو ۸۰۰ ارز ۱۰۰۰ و طلا و سکه ۱۲۰۰ درصد 🔸فتح قله بدهی به بانک مرکزی با ۹۶ هزار و ۹۷۰ میلیارد تومان 🔹 گرانی ۱۴۵ تا ۷۵۰ درصدی اقلام خوراکی 🔸۵۵۰ هزار میلیارد تومان اوراق قرضه 🔹 ثبت بالاترین ضریب اختلاف طبقاتی در تاریخ ایران! 🔸‏کاهش سرانه مصرف گوشت طیور ۲ کیلوگرم، شیر و محصولات لبنی ۹ کیلوگرم، روغن و چربی‌ها ۳ کیلوگرم، قندوشکر ۶ کیلوگرم، برنج ۵ کیلوگرم، گندم ۴ کیلوگرم و گوشت قرمز ۴ کیلوگرم. 🚨 این‌ها اثرات حمله مغول به ایران نبود، حاصل هشت سال مدیریت حسن روحانی بر این کشور بود... 🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم ✍@tahlile_siasi@tahlile_siasi
هدایت شده از Aminikhaah
﷽ 🔰 نظام گفتمانی ✍🏻 عده‌ای نگران این هستید که مبادا دوباره خط رأی بیاورد. امروزه به دلیل گسست‌های زنجیره ارتباطی، گفتمان روحانی بین ما رخنه کرده و فرصت پیشروی در جامعه پیدا کرده است. اگر چنانچه جناح روحانی رأی نیاورد یک نفر دیگر رأی می‌آورد. یکی بسوزد، صد نفر دیگر به جای آن می‌آیند. ⬅️ این تفکر وقتی کامل می‌سوزد که پروژکتور بیفتد و مشخص بشود که اینها چه‌کاره هستند. شخص آقای رئیسی به دلیل شهادتش، الان مقدس شده است، او را نمی‌توانند بزنند، اما او را می‌زنند. ✍🏻 دغدغه ما این‌ست که جای شخص رئیسی چه کسی را بگذاریم؟ فلان یا فلان... ▫️ در حالی که اگر نگاه گفتمانی داشتیم و این اشخاص هم ذوب در آن گفتمان می‌شدند، به این چالش نمی‌خوردیم و به راحتی جبهه‌ی این تفکر برای دفاع از این گفتمان و تقابل با آن گفتمان، بسیج می‌شدند. 🔖 چرا ما به نمی‌رسیم؟
چون آرایش نظامی مناسب نداریم.
📌 برگرفته از جلسه «استغاثه برای پیروزی» @Aminikhaah
8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ محکم و مستدل وزیر کار به دروغ‌پراکنی‌های جدید حسن روحانی سیدصولت مرتضوی: آقای روحانی برای کندی حافظه تاریخی شما متأسفم. به بازار تهران بروید و واکنش مردم به خودتان را با تشییع شهید رئیسی مقایسه کنید.
🎨 پوستر جدید رسانه KHAMENEI.IR برای کسانی که هنوز برای حضور در انتخابات تصمیم نگرفته‌اند: تنبلی شما به ضرر ملت ایران و جمهوری اسلامی است! 📢 پویش : «حداقل یک نفر» از آشنایان، دوستان و یا نزدیکان خود را که هنوز برای حضور در انتخابات تصمیم نگرفته است، بخاطر سرافرازی نهضت و انقلاب اسلامی ملت، ایران قوی و جمهوری اسلامی به رأی دادن متقاعد کند. ✏️ رهبر انقلاب: «مردم باید تنبلی نکنند، بی‌اعتنائی نکنند، دستِ‌کم نگیرند؛ در همه‌ی گوشه‌های کشور در انتخابات شرکت کنند. مشارکت فقط مال شهرها نیست؛ مال شهرهای بزرگ نیست؛ در انواع مراکز جمعیّتی، روستاها، بخشها مردم باید در انتخابات شرکت کنند تا جمهوری اسلامی در دنیا سرافراز بشود.»
💻 هم‌اکنون؛ KHAMENEI.IR 🌺 رهبر انقلاب، سرافرازی ملت ایران در آزمون انتخابات را منوط به مشارکت بالا و انتخاب اصلح عنوان کردند 👈 نامزد اصلح کیست؟ 👈 معتقد به مبانی انقلاب، کارآمد و دارای توانایی کار. ۱۴۰۳/۴/۵
Khamenei.ir14030407_44119_192k.mp3
زمان: حجم: 4.85M
🗳 این کلیپ صوتی را در گروه از گروه‌های دوستان و نزدیکان خود بفرستید 🎧 | مشارکت بالا مایه سرافرازی ایران ✏️ رهبر انقلاب: در هر انتخاباتی که مشارکت کم بوده، زبان ملامت دشمنان جمهوری اسلامی و حسّاد جمهوری اسلامی دراز شده، ملامت کردند. وقتی مشارکت بالا است، زبان بدگویان کوتاه میشود؛ نمیتوانند ملامت کنند، نمیتوانند شادی کنند، دشمن‌شاد نمیشویم؛ علّت اینکه بنده اصرار بر مشارکت بالا دارم این است. بنابراین عنصر اوّل، مشارکت عموم مردم است؛ تنبلی نکنند، بی‌اعتنائی نکنند، دستِ‌کم نگیرند؛ در همه‌ی گوشه‌های کشور شرکت کنند. ✏️مشارکت فقط مال شهرها نیست؛ مال شهرهای بزرگ نیست؛ در انواع مراکز جمعیّتی، روستاها، بخشها مردم باید در انتخابات شرکت کنند تا جمهوری اسلامی در دنیا سرافراز بشود. ۱۴۰۳/۴/۵ 🗳 (پویش بخش تعاملی رسانه «حداقل یک نفر» از آشنایان، دوستان و یا نزدیکان خود را که هنوز برای حضور در انتخابات تصمیم نگرفته است، بخاطر سرافرازی نهضت و انقلاب اسلامی ملت، ایران قوی و جمهوری اسلامی به رأی دادن متقاعد کنید.
12.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗳 ویژه | نامزد اصلح از منظر رهبر انقلاب را بشناسید 👆برای مردم که می‌خواهند فردا در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند و میخواهند از شاخصهای رهبر انقلاب برای نامزد اصلح مطلع شوند ✏️نامزد اصلح کیست؟ ✏️معتقد به مبانی ، و دارای توانایی کار.
20.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 انتشار برای اولین بار| نظر شهید شهید جمهور راجع به دکتر جلیلی 💙شهید رئیسی: « نخ تسبیح آقا (سعید جلیلی) نباید از یاد رفته بشه و الّا دانه‌ها این ور و اون ور می‌افتد.» حداکثری .
9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پورمحمدی پنبه پزشکیان را زد: با سابقه مدیریت یک بیمارستان نمی‌توان کشور را اداره کرد. پزشکیان مربی خوبی نیست و اطرافیانش او را اداره خواهند کرد. او تفکر منسجمی ندارد و هواداران‌اش دچار گسست خواهند شد… دمت گرم پور محمدی آخرین لحظات به وجدانت رجوع کردی ومردم رو از فلاکت بزرگی نجات دادی
هدایت شده از روشنگری‌ آخرالزمان
استوری آقای عالی☝️🏻☝️🏻 خواهش میکنم فکر کنید و تردید رو کنار بگذارید بخاطر امت اسلامی و خون شهدای خدمت... اگر پزشکیان پیروز بشه همه شما مسئولین و مدیون ملت ایران... همه به آقای رای بدیم . ✅ممنون آقای عالی که در زمان باقی مانده جهاد تبیین را ادا کردی و قضا نشد .🌺 ✌️✌️
🟠 درخواست جمعی از علمای حوزه علمیه قم از محمدباقر قالیباف: به نفع سعید جلیلی انصراف دهید 🔷جمعی از علما و فضلای حوزه علمیه قم از جمله آیت‌الله کعبی عضو مجلس خبرگان رهبری و آیت‌الله سعیدی تولیت حرم حضرت معصومه(سلام اللّه علیها) با توجه به نتایج نظرسنجی‌های مجموعه‌های مختلف و پیشتازی آقای جلیلی، اجتماعات میدانی و اقبال گسترده به ایشان، طی تماس‌هایی با محمدباقر قالیباف از او خواسته‌اند تا با انصراف از رقابت‌ها به نفع سعید جلیلی، پیروزی جبهه انقلاب در دور اول را تسهیل و تضمین کند.