eitaa logo
🚩 امــــاج - اخبار مقاومت جهان اسلام
64.9هزار دنبال‌کننده
25.6هزار عکس
16.6هزار ویدیو
91 فایل
تحولات جهان اسلام (اخبار روز + تحلیل) http://eitaa.com/joinchat/69795843C5d4983d07b تبلیغات نداریم! 👈 آی دی ادمین پاسخگو فقط در سکوی ایتا و تلگرام: @mreza31
مشاهده در ایتا
دانلود
560.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیشب ما چندین انفجار در منطقۀ صنعتی «جبل‌علی» در دبی داشتیم 🔹رسانه‌های اماراتی با اشاره به شنیده‌شدن صدای حداقل ۷ انفجار در مدت ۲۰ دقیقه، ادعا کردند این حادثه شاید به‌دلیل مشکلات فنی باشد.
ادعای آکسیوس از توافق احتمالی برای تنگه هرمز: این توافق، ترتیبات موقت بین عمان و ایران در تنگه هرمز را به مدت ۶۰ روز و قابل تمدید، پیش‌بینی می‌کند 🔹طبق این توافق، تمام کشتی‌هایی که از طریق تنگه هرمز به خلیج فارس می‌آیند، مسیر شمالی را از طریق آب‌های ایران طی خواهند کرد. 🔹کشتی‌هایی که از طریق تنگه هرمز به سمت دریای عرب حرکت می‌کنند، با هماهنگی ایران، مسیر جنوبی خود را از طریق آب‌های عمان طی خواهند کرد. 🔹توافق تصریح می‌کند که برای عبور از تنگه هرمز به مدت ۶۰ روز هیچ هزینه‌ای دریافت نخواهد شد. پ ن ادمین : این ۶۰ روز از کجا میاد؟ ما چرا باید هی بگیم اوکی ۶۰ روز مفت مفت بیایین از اینجا نفت ببرین؟ این ۶۰ روزهارو کی داره میبخشه از جیب مردم؟
اکسسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی: ایالات متحده تلاش می‌کند امروز (چهارشنبه) توافق موقت برای بازگشایی تنگه هرمز را اعلام کند. پ ن ادمین : برگردیم به سوال دیشب مون، مگه ما با امریکا داشتیم ۱۴ روز مذاکره میکردیم؟
ادعای ترامپ: ما گفت‌وگوهای بسیار خوبی با ایران داریم.
ادعای ترامپ: تکلیف مذاکرات با ایران ظرف ۴۸ ساعت آینده مشخص می‌شود.
ترامپ: تنگه هرمز ممکن است امروز یا فردا (پنجشنبه) باز شود.
سی‌بی‌اس: آمریکا در جنگ ایران تقریباً تمام ذخایر موشک‌های دوربرد خود را مصرف کرده است! پ.ن: آمریکا هر وقت به بن بست رسیده و ضربه خورده ۶۰ روز زنگ تفریح تراشیده،بعد ۶۰ روز یا حین ۶۰ روز اقدامات لازم رو انجام میده و دوباره روز از نو روزی از نو ،حملات شبانه،شهدای روزانه‌،تجاوزات عادی شده...
تصاویری از خاکسپاری ۱۱۲ پیکر که در جنایتی در سال اول طوفان در زیر آوار باقی مانده بودند همچنان پیش بینی می‌شود چند هزار پیکر زیراوار ها باشند که بواسطه شرایط انسانی و بحران کالا و تجهیزات آواربرداری ها به کندی انجام می‌شود از جنگ رمضان وضعیت ورود کالاها به غزه رو به کاهش رفته و وضعیت غذا و کالا دوباره به وضعیت بحرانی نزدیک می‌شود بازسازی و بازگشت به زندگی نرمال اولویت نخست حماس در غزه است.
608.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اصابت سر جنگی خوشه‌ای موشک بالستیک اسکندر به کیف اکراین اعلام‌کرده رهگیرهای سامانه پاتریوت تمام شده است و ابزاری برای دفاع در برابر حملات موشکی روسیه ندارد. 🔰 @Amaj24
‌ تلهٔ حزب‌الله ۲ نظامی صهیونیست را به هلاکت رساند و ۷ نفر را مجروح کرد رسانه‌های صهیونیستی گزارش کردند که در پی انفجار یک ساختمان تله‌گذاری‌شده در شهر مجدل‌زون در جنوب لبنان، ۲ نظامی اسرائیلی کشته و ۷ نفر دیگر زخمی شدند. براساس این گزارش، نیروهای ارتش اسرائیل بامداد امروز در حال تخریب خانه‌هایی در شهرهای مرزی کفرتبنیت، المنصوری و حداثا بودند که این انفجار رخ داد.
🔺به‌گزارش برخی منابع در اثر انفجار یک تله‌ی انفجاری در جنوب‌لبنان هنگام تخریب منازل توسط رژیم‌صهیونیستی، دو صهیونیست به هلاکت رسیده و هفت صهیونیست دیگر نیز مجروح شده‌اند. FND @Partisan2015