✨ اعمال پسندیده در شـبجمعـه✨
↫◄ شب جمعه بسیار شب با فضیلتی است با این اعمال مستحبه در شب جمعه اقیانوس بیکرانی از فضائل و ثوابها را در پرونده اعمال خود ثبت کنید ↯
❶ فرستادن هزار مرتبه #صلوات در شب جمعه
شيخ طوسى فرموده در روز پنجشنبه مستحب است فرستادن هزار صلوات بر محمد و آل محمد و در آن بگويد:
↫◄و گفتن اين صلوات صد مرتبه از بعد از عصر پنجشنبه تا آخر روز جمعه فضيلت بسيار دارد.《اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَ اَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَالْاِنْسِ مِنَ الْاَوَّلِينَ وَالْآخِرِينَ》
❷ شیخ طوسی فرمود كه در آخر روز پنجشنبه #استغفار كردن استجاب فروان دارد
یکصد مرتبه《اَستَغفِرُلله رَبّی وَ اَتُوبُ اِلَیه》
↫◄ و نيز شيخ فرموده:
مستحب است در آخر روز پنجشنبه به اين صورت استغفار كنند👇
《اَسْتَغْفِرُ اللهَ الَّذِی لا اِلَهَ اِلّا هُوَ الْحَیُّ الْقَيُّومُ وَ اَتُوبُ اِلَيْهِ تَوْبَةَ عَبْدٍ خَاضِعٍ مِسْكِينٍ مُسْتَكِينٍ لا يَسْتَطِيعُ لِنَفْسِهِ صَرْفا وَلا عَدْلا وَلا نَفْعا وَلا ضَرّا وَلا حَيَاةً وَلا مَوْتاً وَلا نُشُورا وَ صَلَّى اللهُ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَ عِتْرَتِهِ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ الْأَخْيَارِ الْاَبْرَارِ وَ سَلَّمَ تَسْلِيما》
❸ خواندن هزار مرتبه ذکر《لا اِلهَ اِلَّا الله》👈تا از عذاب الهی در امان باشید.》
❹ خواندن سوره جمعه👈《کفاره گناهان او مابین دو جمعه خواهد بود》
❺ خواندن سوره واقعه👈《از رفیقان آقا امیر المومنین در بهشت خواهد شد》
❻ خواندن سوره دخان👈《خداوند گناهانش را بیامرزد و هفتاد هزار فرشته برایش استغفار کنند.
❼خواندن سوره کهف👈《 امامصادق (ع)فرمودند : هركس سوره كهف را در #شبهاے_جمعہ بخواند بہ مرگ شهادت از دنیا خواهد رفت..؛ یا خداوند او را شهید حساب آورده و باشهدا مبعوث کند...》
📚 ثواب الاعمال،ص۱۰۷
❽ خواندن دعای یستشیر👈《باعث پاک شدن گناهان حق الناس و حق الله او خواهد شد. 》
❾ خواندن دعای دائِمَ الْفَضْلِ ١٠ مرتبه در شب جمعه ثواب سه میلیون پاداش و حسنه
《يا دائِمَ الْفَضْلِ عَلَی الْبَريِّةِ
يا باسِطَ الْيَدَيْنِ بِالْعَطِيَّةِ*
يا صاحِبَ الْمَواهِبِ السَّنِيَّةِ
صَلِّ عَلىٰ مُحَمِّدٍ وَ آلِهِ خَيْرِ الْوَرى سَجِيَّةً
وَاغْفِرْلَنا يا ذَاالْعُلى فِى هذِهِ الْعَشِيَّةِ》
❿ دعای علامه مجلسی در شب جمعه که ملائکه نتوانستند ثوابش را بنویسند.
《اَلْحَمْدُلله مِنْ اَوَّلِ الدُّنْیا اِلی فَنائِها وَ مِنَ الآخِرَة اِلی بَقائِها اَلْحَمْدُاللهِ عَلی کُلِّ نِعْمَة اَسْتَغْفِرُالله مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ وَ اَتُوبُ اِلَیْه وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمینَ》
❶ ❶ از حضرت رسول ﷺ منقول است که هر که هفت مرتبه اين دعا را در شب جمعه يا روز جمعه بخواند اگر در آن شب يا آن روز بميرد داخل بهشت شود و دعا اين است:
《اَللَّهُمَّ أَنْتَ رَبِّی لا اِلَهَ اِلّا أَنْتَ خَلَقْتَنِی وَ اَنَا عَبْدُکَ وَابْنُ أَمَتِکَ وَ فِی قَبْضَتِکَ وَ نَاصِيَتِی بِيَدِکَ أَمْسَيْتُ عَلَی عَهْدِکَ وَ وَعْدِکَ مَا اسْتَطَعْتُ اَعُوذُ بِرِضَاکَ مِنْ شَرِّ مَا صَنَعْتُ اَبُوءُ بِنِعْمَتِکَ [بِعَمَلِی] وَ اَبُوءُ بِذَنْبِی [بِذُنُوبِی] فَاغْفِرْ لِی ذُنُوبِی اِنَّهُ لا يَغْفِرُ الذُّنُوبَ اِلّا اَنْتَ》
❷❶سه مرتبه زیارت امام حسین علیهالسلام
《صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِالله》
که آیة الله به این جهت سفارش نموده که ثواب زیارت خداوند در عرش اعلىٰ نوشته خواهد شد.
❸❶خواندن دعای کمیل
🍁 و نیز خواندن سوره های زیر👇
👈 فواید سوره ملک و نسا در از بین بردن عذاب قبر⚰️
پیامبر (ص) درباره این سوره میفرماید: (سوره ملک)از عذاب قبر جلوگیری میکند". اگر شخصی از آشنایان شما فوت کردهاست برای رفع عذاب قبر وی، بر این سوره مداومت کنید.
امام علی (ع) میفرماید: هر شخصی که در روز جمعه، سوره نسا را قرائت کند، از عذاب قبر نجات خواهد یافت.
2) ثواب الاعمال، ص105
منبع: الکوثر
👈و نیز خواندن سوره های اسراء، شعرا، نمل، یس، دخان، قصص، سجده، احقاف، ص
─┅═ೋ❅🕋❅ೋ═┅─
🎇💫🎇💫🎇💫🎇💫🎇💫
الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ وَيُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ{۳-بقره}
الَّذِين = (پرهیزکاران) کسانی هستند که
َ يُؤْمِنُونَ = ایمان میآورند؛
بِالْغَيْبِ = به غیب [=آنچه از حس پوشیده و پنهان است]
وَيُقِيمُون = و برپا میدارند؛
َ الصَّلَاةَ = نماز را
وَمِمَّا = و از آنچه( تمام نعمتها و مواهبی که )
رَزَقْنَا = روزی دادهایم،
هُم = ایشان را
ْ يُنْفِقُونَ = انفاق میکنند.
🎇💫🎇💫🎇💫🎇💫🎇💫
🎇💫🎇💫🎇💫🎇💫🎇💫
(آیه 3)- آثار تقوا در روح و جسم انسان! قرآن در آغاز این سوره، مردم را در ارتباط با برنامه و آئین اسلام به سه گروه متفاوت تقسیم میکند:
1- «متقین» (پرهیزکاران) که اسلام را در تمام ابعادش پذیرا گشتهاند
2- «کافران» که در نقطه مقابل گروه اول قرار گرفته و به کفر خود معترفند.
3- «منافقان» که دارای دو چهرهاند، با مسلمانان ظاهرا مسلمان و با گروه مخالف، مخالف اسلامند، البته چهره اصلی آنها همان چهره کفر است، بدون شکّ زیان این گروه برای اسلام بیش از گروه دوم است و به همین سبب قرآن با آنها برخورد شدیدتری دارد.
در این آیه سخن از گروه اوّل است، ویژگیهای آنها را از نظر ایمان و عمل در پنج عنوان مطرح میکند،
1- ایمان به غیب: نخست میگوید: «آنها کسانی هستند که ایمان به غیب دارند» (الَّذِینَ یُؤْمِنُونَ بِالْغَیْبِ).
«غیب و شهود» دو نقطه مقابل یکدیگرند، عالم شهود عالم محسوسات است، و جهان غیب، ماوراء حسّ، زیرا «غیب» در لغت بمعنی چیزی است که
پوشیده و پنهان است و چون عالم ماوراء محسوسات از حسّ ما پوشیده است به آن غیب گفته میشود، ایمان به غیب درست نخستین نقطهای است که مؤمنان را از غیر آنها جدا میسازد و پیروان ادیان آسمانی را در برابر منکران خدا و وحی و قیامت قرار میدهد و به همین دلیل نخستین ویژگی پرهیزکاران ایمان به غیب ذکر شده است.
«مؤمنان به غیب» عقیده دارند، سازنده این عالم آفرینش، علم و قدرتی بیانتها، و عظمت و إدراکی بینهایت دارد، او ازلی و ابدی است، و مرگ به معنی فنا و نابودی نیست بلکه دریچهای است به جهان وسیعتر و پهناورتر، در حالی که یک فرد مادّی معتقد است جهان هستی محدود است به آنچه ما میبینیم و قوانین طبیعت بدون هیچ گونه نقشه و برنامهای پدید آورنده این جهان است، و پس از مرگ همه چیز پایان میگیرد.
آیا این دو انسان با هم قابل مقایسهاند؟! اولی نمیتواند از حق و عدالت و خیر خواهی و کمک به دیگران صرف نظر کند، و دومی دلیلی برای هیچ گونه از این امور نمیبیند، به همین دلیل در دنیای مؤمنان راستین برادری است و تفاهم، پاکی است و تعاون، امّا در دنیای مادّیگری استعمار است و استثمار، خونریزی است و غارت و چپاول و این سیر قهقهرائی را تمدّن و پیشرفت و ترقی نام مینهند! و اگر میبینیم قرآن نقطه شروع تقوی را در آیه فوق، ایمان به غیب دانسته دلیلش همین است.
«غیب» در این جا دارای مفهوم وسیع کلمه میباشد و اگر در بعضی روایات غیب در آیه فوق تفسیر به امام غائب حضرت مهدی (عج) شده در حقیقت میخواهد وسعت معنی ایمان به غیب را حتّی نسبت به امام غائب (عج) مجسّم کند بیآنکه به آن مصداق محدود باشد.
2- ارتباط با خدا: ویژگی دیگر پرهیزکاران آن است که: «نماز را برپا میدارند» (وَ یُقِیمُونَ الصَّلاةَ). «نماز» که رمز ارتباط با خداست، مؤمنانی را که به جهان ماوراء طبیعت راه یافتهاند در یک رابطه دائمی و همیشگی با آن مبدء بزرگ
آفرینش نگه میدارد، آنها تنها در برابر خدا سر تعظیم خم میکنند، چنین انسانی احساس میکند از تمام مخلوقات دیگر فراتر رفته، و ارزش آن را پیدا کرده که با خدا سخن بگوید، و این بزرگترین عامل تربیت او است.
3- ارتباط با انسانها: آنها علاوه بر ارتباط دائم با پروردگار رابطه نزدیک و مستمری با خلق خدا دارند، و به همین دلیل سومین ویژگی آنها را قرآن چنین بیان میکند: «و از تمام مواهبی که به آنها روزی دادهایم انفاق میکنند» (وَ مِمَّا رَزَقْناهُمْ یُنْفِقُونَ).
قابل توجه اینکه قرآن نمیگوید: من اموالهم ینفقون (از اموالشان انفاق میکنند) بلکه میگوید: «مِمَّا رَزَقْناهُمْ» (از آنچه به آنها روزی دادهایم) و به این ترتیب مسأله «انفاق» را آنچنان تعمیم میدهد که تمام مواهب مادی و معنوی را در بر میگیرد.
بنابراین مردم پرهیزگار آنها هستند که نه تنها از اموال خود، بلکه از علم و عقل و دانش و نیروهای جسمانی و مقام و موقعیت اجتماعی خود، و خلاصه از تمام سرمایههای خویش به آنها که نیاز دارند میبخشند، بیآنکه انتظار پاداشی داشته باشند.
خلاصه تفسیر نمونه
🎇💫🎇💫🎇💫🎇💫🎇💫
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویژگی ممتاز یاران #امام_زمان
⁉️ چرا شهید حسن باقری در شب عملیات اینگونه گریه میکرد؟
♨️ او با لشکری از شهدا خواهد آمد...
_____________________
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ باور میکنید امام زمان دلتنگ ماست....؟
استاد پناهیان
10.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▫️امیدِ ما به خدا، مونده فقط به شما
اگه بیای میشه باز بساط شادی به پا...✨💐
#نوای_انتظار
{🌺🪴}
همونطور که دستت
تو تایپ با کیبورد گوشی
تند و مسلطه :/
قرآن رو هم میتونی
تند و مسلط بخونی؟
یا نه از بس نخوندی نمیتونی!
دنیا بد جور گرفتت رفیق...!(:💔
#تلنگࢪانه
༺————(𑁍)————༻