26.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هرچی تحلیل درباره تنش ایران و پاکستان شنیدی بریز دور این کلیپ رو ببین
حالا هی یه عده میگن چرا ایران به پاکستان خبر نداد؟! چرا پاکستان پاسخ داد؟! چرا پدافند ایران عمل نکرد؟! چرا این به پاسخ پاکستان پاسخ نمیده؟! و کلی سوال دیگه و کلی تحلیل سطحی!
@amani_jahad_tabein
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارشی کامل درمورد عملیات سپاه و دلایل هدف قرار دادن اردوگاه تروریست ها در داخل پاکستان
@amani_jahad_tabein
14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▶️تصاویری از لحظه به هلاکت رسیدن تروریستهای داعشی و کشف سلاح و مهمات آنان که وزارت اطلاعات منتشر کرده است
@amani_jahad_tabein
16.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بدون سانسور ببینید
قسمت مهمی از سخنان اخیر رهبر انقلاب درباره پشت پرده توطئه دشمنان علیه حجاب که متاسفانه توسط رسانه ها سانسور شده بود .
▪️هدف دشمن از مقابله با حجاب
▪️جدیدترین نظر حضرت آقا در مورد حجاب
@amani_jahad_tabein
🔷وقاحت این مردک تمومی نداره😒
اگه به وقتش بابت خسارت های که به این ملت زد محاکمه میشد اینقدر زبون دراز نمیشد.
اخه مردک اگه هم شور انتخاباتی کم شده بخاطر عملکرد افتضاح جنابعالی در حوزه اقتصادی و به قهقرا بردن اقتصاد کشور هست . چون بین وضعیت معیشتی و شور انتخاباتی رابطه مستقیمه، بنابراین دلیل کم فروغی انتخابات سال ۱۴۰۰ رو در عملکرد افتضاح دولت خودت جست و جو کن!
#انتخابات
#انتخابات_مجلس
@amani_jahad_tabein
🔷 پاکستان اعلام کرد در حملات سپاه پاسداران ۹۵ نفر از گروه تروریستی جیش الظلم به هلاکت رسیدند.
36.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌سهیل سلیمی در مورد حجاب؛
-چند تا نکته در مورد کلیپ «برخورد قاطع(؟) با عوامل کشف حجاب»
-صحبتهای سانسور شده آقا در مورد موضوع حجاب.
-نگاه آقا در مورد کشف حجاب.
-امام خمینی و اسلام رحمانی.
-عملیات روانی چیست و چرا؟
-ترهبون به عدوالله و عدوکم...
-تفکر بنیصدریسم و حجاب.
-سخنگوی شورای نگهبان و حجاب.
#شهید_سهیل_سلیمی
#آنتی_صورتیسم
#مرگ_بر_صورتی
«لطفا شما هم در انتشار کلیپ سهیم باشین»
@amani_jahad_tabein
📷 تصاویر شهدای حادثه جنایتکارانه امروز ارتش تروریستی صهیونیست در دمشق
@amani_jahad_tabein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه بعد این هرجا رفتید اول پریزها رو چککنید 😅😅
@amani_jahad_tabein
باسمه تعالی
جناب آقای دکتر جبلی
ریاست محترم سازمان صدا و سیما
با سلام و احترام
در روزهای گذشته برای نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی از جمله بنده، پیامکی ارسال شد که جهت استفاده از تبلیغات تلوزیونی، به سایت ستاد انتخابات صداوسیما مراجعه شود.
اما مساله شگفت آور زمانی بود که وقتی وارد سایت شدم، متوجه شدم هر نامزدی که از حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات و پردیس قصد استفاده از این امکان را داشته باشد، باید مبلغ 150 میلیون تومان پرداخت کند! حقیقتا باورش سخت بود اما متاسفانه همان منطق کاپیتالیستی که عمدتا از دهه 70 به بعد در بسیاری از عرصه ها منجر به افزایش شکاف ها و برخورداری بیشتر سرمایه داران شده، این بار توسط صداوسیما عملیاتی گشت و این بدعت غلط برمبنای گزاره تبعیض آمیز «هرکه پولدار تر است، از امکانات بیشتری هم برخوردار است» بنا نهاده شده است. در حالی که صداوسیما یا نباید به هیچ نامزدی فرصت تبلیغات بدهد یا باید برای همه به صورت یکسان این امکان را فراهم سازد.
فرض کنید نامزدهای اصلحی که از قضا هیچ امکان مالی خاصی هم ندارند و یا به علت استقلال سیاسی یا حتی گمنامی، اسپانسرهای معمولا فاسد نیز حاضر نیستند از آنها حمایت کنند، در چنین شرایطی باید چه کنند؟ غیر از این است که این تصمیم صداوسیما باعث می شود تا خیلی از کسانی که به خاطر زد و بندهای پشت پرده می توانند حمایتهای اسپانسرهای پشت پرده را کسب کنند، از این فرصت استفاده کنند و با تبلیغ بیشتر موفق به کسب رای و ورود به مجلس شوند؟ و خود این اتفاق باعث ایجاد یک چرخه غلط برای رشد و بالا رفتن سیاست بازان متکی به پولهای بادآورده می شود؟
اصلا اگر کسی قرار است به مجلس برود تا خدمتی انجام دهد و هیچ چشمداشت مادی نداشته باشد، برای چه باید چنین مبلغی هزینه کند؟
به همین خاطر، اینجانب نیز به نشانه اعتراض به این روند غلط و تبعیض آمیز، از استفاده از این امکان صرف نظر کرده و ترجیح میدهم بدون هیچ هزینه خاصی مواضعم را از طریق همان فضای مجازی به سمع و نظر عموم مردم برسانم.
در پایان نیز لازم است تصریح کنم علیرغم علاقه ام به شما که خود نیز واقف به آن هستید، این چند خط را از باب عمل به فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر مرقوم نمودم؛ فریضه ای که در آیات و روایات نسبت به مسئولان حکومت اسلامی به عنوان بالاترین سطح و اولویت ذکر شده است.
با آرزوی موفقیت و عاقبت به خیری
امیرحسین ثابتی منفرد
30 دی 1402
@amani_jahad_tabein
12.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تورم زمان #شاه چند درصد بود؟😂
🔥 از الان تا ۲۲ بهمن هر کی گفت زمان شاه ارزونی بود، این کلیپ را براش بفرستید 💥
خداییش جوابها رو گوش کنید...ببینید رسانه با ذهنها چیکار کرده😕
🌱 یادت نره بفرستی برای ۱۰ نفر
@amani_jahad_tabein
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 انتقام بازدارنده و لاغیر
نکند باز هم برخی تحلیل گران معلوم الحال می خواهند بگویند حمله امروز صهیونیست های هار هم برای این است که ما را وارد جنگ کنند؟!!!!!!
خودتان را به خواب نزنید ما اکنون در وسط همان جنگی هستیم که شما منفعلانه از آن فرار می کنید و صهیونیست های وحشی مثل سگ هایی هستند که هر چه از آن ها فرار کنیم جلوتر می آیند و پاچه ما را می گیرند.
فقط تکلیف ما را روشن کنید که صهیونیست ها تا کجا جلو بیایند دست از این تحلیل های آبدوغ خیاری بر می دارید؟!!
نکته آخر : فیلم بالا را حتما ببینید (دکتر اسداللهی) قطع به یقین پاسخ های اخیر ما به هیچ وجه بازدارنده نبوده اند ...
#حاج_قاسم
#انتقام_سخت
#انتقام_بازدارنده
✍ "قاسم اکبری"
@amani_jahad_tabein