13.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢اسراییلی ها با زبان فارسی با مردم ایران تماس گرفتند
♦️شبکه ۱۲ رژیم از تماس هایی پرده برداشت که عوامل اسرائیل برای بررسی وضعیت کلی شهرها با مراکز اقامتی در مناطق مختلف ایران تماس می گرفتند. این افراد دارای لهجه اسرائیلی هستند.
🆔 @amarha
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢ویدیویی از حمله یک فرد بلاروسی-یهودی به یک کودک ایرانی درحال پخش است
♦️این خانواده افغانستانی بوده اند، ولی چون با زبان فارسی حرف میزدن، ضارب به هوای ایرانی بودن این بلارو سر اون بچه بی گناه آورده...
✍پ ن: اون احمق هایی که فکر میکردن یهودی های سگیونیست مشکلشون با حکومته چشمهای کورشون بینا شد؟!! گوش کرشون شنوا شد که اون حرومزاده بخاطر فارسی صحبت کردن بچه رو به قصد کشت زمین زد؟!!این همه زن و کودک بی گناه رو با ریزپرنده و جنگنده و پهپاد شهید کردن بازم دارید چرت و پرت تحویل میدید؟!! شما تو سرتون واقعاً مغزه؟!!
🆔 @amarha
💢پاسداری که فرزندش را ندید و شهید شد
♦️سپاه استان البرز: سرهنگ پاسدار شهید رمضانعلی چوبداری مسئول روابط عمومی سپاه امام حسن(ع) استان البرز، در پی حملۀ رژیم صهیونیستی، به شهادت رسید.
♦️او در شبی که خداوند، دختری را به او هدیه داد بدون آنکه حتی چهرۀ نوزادش را ببیند، پر کشید و آسمانی شد.
🆔 @amarha
💢سردار شادمانی فرمانده قرارگاه خاتمالانبیا(ص) به شهادت رسید
🔹🔸سردار علی شادمانی، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتمالانبیا(ص) که در حملهٔ هفتهٔ گذشتهٔ رژیم صهیونیستی به شدت مجروح شده بود، به شهادت رسید.
♦️شهید شادمانی از فرماندهان دفاع مقدس بود که عمر خود را برای حفاظت از انقلاب اسلامی ایران صرف کرد و پساز سالها مجاهدت به دوستان شهیدش پیوست.
♦️پیکر مطهر این فرمانده سپاه اسلام همراه سایر همرزمانش شنبه در دستان مردم تهران تشییع خواهد شد.
🆔 @amarha
قرارگاه سایبری عمار
💢سردار شادمانی فرمانده قرارگاه خاتمالانبیا(ص) به شهادت رسید 🔹🔸سردار علی شادمانی، فرمانده قرارگاه م
💢قرارگاه خاتمالانبیاء: انتقام سختی در انتظار جنایتکارانی است که دست خود را به خون شهید شادمانی آلوده کردند.
🔹🔸قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء در اطلاعیهای اعلام کرد:
♦️سردار رشید و پرافتخار اسلام، سرلشکر پاسدار علی شادمانی فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء(ص) بر اثر جراحات شدید ناشی از بمباران رژیم منحوس و متجاوز صهیونیستی که در هفته گذشته صورت گرفت، به جمع همرزمان شهیدش پیوست وآسمانی شد.
♦️سردار شهید علی شادمانی نمونه برجسته ای از تربیت یافتگان مکتب عاشورا و امامین انقلاب اسلامی بود که همه عمر خود را در مسیر جهاد فی سبیل الله گذرانید و با سال ها مجاهدت و حضور مخلصانه و شجاعانه در میدان های دفاع مقدس و مبارزه با نظام سلطه و استکبار جهانی در انتظار شهادت بود که سرانجام با دستیابی به قله رستگاری، به آرزوی دیرینه خود نائل آمد.
♦️شهادت این سردار و فرمانده رشید اسلام را به محضر حضرت بقیه الله الاعظم(عج)، فرمانده معظم کل قوا(مدظله العالی)، خانواده معزز و محترم، همرزمان شهید و ملت قهرمان ایران تسلیت و تهنیت عرض می نماییم.
♦️به حول و قوه الهی قطعاً با شهادت این مجاهد نستوه راه او به دست قدرتمند رزمندگان اسلام، با صلابت بیشتر تداوم خواهد یافت. إن شاءالله
🆔 @amarha
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢کلیپ پرانتشار و بسیار پربازدید این روزها در شبکههای مجازی اعراب درباره ایران
♦️"مـا أجمـل سيمفونياتهــم ومـا أجمــل صـواريـخهــم"
♦️چه زیباست سمفونیهایشان و چه زیباست موشکهایشان!
🆔 @amarha
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢ترامپ مدعی شد: هفته آینده با ایران مذاکره میکنیم/ شاید سندی هم امضا کنیم
♦️برای من توافق مهم نیست مهم نابودی برنامه هستهای ایران بود که انجامش دادیم و برای همیشه نابودش کردیم!
🆔 @amarha
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢هشدار فرمانده کل سپاه: اگر از دشمن خطایی صورت بگیرد، همچون ۱۲ روز گذشته بهصورت جانانه مقابلهبهمثل خواهیم کرد
🆔 @amarha
💢دستگیری جاسوسان اسرائیل در استانهای اصفهان و فارس
🔹🔸در راستای اطلاعیه دادستانی کل کشور مبنی بر برخورد قاطع با عوامل مرتبط با رژیم صهیونسیتی و افرادی که امنیت روانی جامعه را به خطر میاندازند، در استانهای اصفهان و فارس، پرونده قضایی در این خصوص تشکیل شده است.
♦️به گفته موسویان دادستان اصفهان، پرونده قضایی برای برهم زنندگان امنیت روانی مردم در دادستانی مرکز استان تشکیل شده که در حال رسیدگی است و تعدادی هم تذکر تلفنی دریافت کردهاند.
♦️همچنین رئیس کل دادگستری استان فارس از تشکیل پرونده قضایی برای مظنونین همکاری با رژیم صهیونسیتی در استان فارس خبر داد و گفت: برای این مظنونین به همراه مستندات اولیه پرونده قضایی تشکیل شده است.
🆔 @amarha
💢بازداشت جاسوس در مترو تهران
🔹🔸سخنگوی پلیس: پلیس مترو تهران به فردی در حال تردد مشکوک، که سریعاً بازداشت و در بررسی تجهیزات فنی و تلفن همراه وی مشخص شد.
♦️این فرد لوکیشن مکانهای نظامی و حساس را با چیپِ الکترونیکی ثبت و برای شماره تماسهای ناشناس ارسال و دستوراتی به زبان عبری دریافت کرده است.
♦️متهم به همراه تجهیزات کشف شده برای بررسیهای تکمیلی به پلیس تخصصی و مرجع قضائی تحویل داده شد.
🆔 @amarha
11.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢چرا آتش بس شد؟
🔹🔸محمد صادق کوشکی، تحلیلگر و استاد دانشگاه:
♦️نتیجه آتش بس به نفع رژیم صهیونیستی تمام شد، چرا که ایجاد آتش بس را تئوریزه کرد و از یک شکست حتمی رهایی پیدا کرد.
🆔 @amarha
💢رهبر معظم انقلاب: به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد
🔹🔸حضرت آیتالله خامنهای در سومین پیام تصویری پس از تهاجم رژیم صهیونی به کشور:
♦️لازم میدانم به ملت بزرگ ایران چند تبریک عرض بکنم:
🔹اول؛ عرض تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونیست.
🔸با آن همه هیاهو، با آن همه ادعا، رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی، تقریباً از پا درآمد و لِه شد...
♦️متن کامل پیام تا دقایقی دیگر منتشر خواهد شد.
🆔 @amarha