914K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢فردی که در فضای مجازی به مردم شریف مازندران توهین کرده بود، بازداشت شد
🆔 @amarha
💢خروج بیش از ۲۱۰ هزار تبعهٔ غیرمجاز از تهران
🔹🔸معاون اجتماعی دادگستری تهران:
♦️درپی اجرای طرح جمعآوری اتباع غیرمجاز، تاکنون بیش از ۱۰۸ میلیون پیامک هشدار ارسال و ۲۱۰ هزار و ۲۶۲ نفر تبعهٔ غیرقانونی در پایتخت شناسایی و از استان خارج شدهاند.
🆔 @amarha
پیام رهبر انقلاب به قهرمانان تیم ملی کشتی آزاد:
💢از تلاش اعجابانگیز و رفتار تحسینآمیز شما تشکّر میکنم / آفرین بر شما
🔹🔸در پی قهرمانی تیم ملّی کشتی آزاد در مسابقات جهانی ۲۰۲۵، حضرت آیتالله خامنهای در پیامی از تلاش اعجابانگیز و رفتار تحسینآمیز قهرمانان کشتی آزاد کشورمان تقدیر کردند.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
♦️بسم الله الرّحمن الرّحیم
از قهرمانی جهانی تیم کشتی به خاطر تلاش اعجابانگیز و سپس رفتار تحسینآمیزش تشکّر میکنم. آمیزهی قدرت و معنویّت، آفرینندهی ارزشهای والا است. آفرین بر شما!
سیّدعلی خامنهای
۲۵ شهریور ۱۴۰۴
♦️تیم ملّی کشتی آزاد جمهوری اسلامی ایران، پس از ۱۲ سال قهرمان مسابقات جهانی کشتی شد و ششمین قهرمانی ایران را در تاریخ این رقابتها ثبت کرد.
🆔 @amarha
928.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢سلام نظامی رحمان عموزاد به پرچم ایران
🆔 @amarha
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢روایت دکتر سعید جلیلی از توافق سعدآباد
♦️در توافق سعدآباد، دو طرف در یک جمله برای تعهدات خود ضمانت می دهند اما برای ما تعبیر objective guarantee به معنای ضمانت عینی و برای طرف غربی firm guarantee به معنای ضمانت محکم نوشته شده، تعبیری که برای تعهدات ایران به غرب الزامآور بود.
🆔 @amarha
💢فاطمهخانوم، دختر شهید امیریان، دلاور کرمانشاهی پدافند ارتش به دنیا اومد
🆔 @amarha
💢بابک شهبازی، به جرم افساد فیالارض از طریق محاربه اعدام شد
🔹🔸مرکز اطلاع رسانی قوه قضائیه با اعلام این خبر نوشت:
♦️بابک شهبازی، جاسوس موساد که همکاری اطلاعاتی، جاسوسی و امنیتی با اسرائیل داشت و در تبادل اطلاعات با افراد وابسته به این رژیم بود، پس از طی روال قانونی و تایید حکم در دیوان عالی کشور، صبح امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) به جرم افساد فیالارض از طریق محاربه به دار مجازات آویخته شد.
♦️بابک شهبازی فرزند رحمخدا در حوزه طراحی و نصب دستگاههای خنککننده صنعتی به عنوان پیمانکار در شرکتهای وابسته به سازمانها و مراکز مخابراتی، نظامی و امنیتی فعالیت میکرد.
♦️متهم پس از دستگیری، دلیل اصلی ارتباط با سرویس جاسوسی موساد را دریافت پول و اقامت کشور خارجی مطرح کرد.
♦️وی در ازای همکاری خود با موساد، مبالغی را به صورت رمز ارز دریافت کرده است.
🆔 @amarha
3.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢بابک شهبازی جاسوس 120 میلیون دلاری چه اطلاعاتی را به موساد داده بود؟
🆔 @amarha
💢یوسی کوهن، رئیس سابق موساد در کتاب خاطرات جدیدش افشا کرد:
دکتر فخریزاده برای مدت طولانی به اشتباه توسط افسران اطلاعاتی موساد و دیگران در ارتش اسرائیل به عنوان مدیری ضعیف و فاقد اهمیت نادیده گرفته شد. یکی از چیزهایی که از آرشیو هستهای ایران آموختیم، این بود که او چقدر باهوش و پیچیده بود.
🆔 @amarha
35.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢روایت خیانت بابک شهبازی
🆔 @amarha
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢جناب آقای مجتبی امانی، سفیر ایران در لبنان، این ویدیو را به مناسبت سالروز حادثه پیجر منتشر کرد
با عنوان: «بهبودی ما»
♦️مجروح پیجر:به دشمن میگوییم
اینکه هرچقدر که تلاش کنه کاری بکنه که مارو شکست بده نمی تواند ،
و ارادت و کوشش ما بیشتر میشه
و دشمن نمی تواند ما را شکست بده زیرا ما پسر های سید حسن هسیم
🆔 @amarha