eitaa logo
عمار
32 دنبال‌کننده
11.4هزار عکس
18.3هزار ویدیو
84 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حکیم‎‌دانستن خدا آدم را آرام می‌کند
💠 هرروز بخوانیم 📖 صفحه ۱۹۲
صفحه صد و نود و دو قرآن کریم - KHAMENEI.IR.mp3
2.33M
🎙صوت تلاوت صفحۀ ۱۹۲ قرآن
🔹نتیجه بی‌توجهی به توصیه‌های ولی امر مسلمین
🔹عقلای جهان دنبال حل مشکلات مادران و افزایش نرخ رشد جمعیت هستن غربزده و فمنیست ایرانی اما هنوز معتقده ازدواج و فرزندآوری ناقض حقوق زنان هست!
▪️اوضاع اینجوریه خلاصه
🔴سقوط اسد: فرصت‌ها و تهدیدات آینده: ✍سقوط اسد از آن دسته حوادث شوک آوری بود که به تبع خود تهدیدات و فرصت‌های را جهت بازیگری، بازیگران ذی نفع فراهم می‌کند! از همین رو سعی داریم تحلیلی نسبت به آینده سوریه و تاثیر آن بر منطقه داشته باشیم! 🔻ابتدا باید توجهی به شباهت حضور ایران در سوریه و حضور آمریکا در افغانستان داشت! آنهم با هزینه ی مادی و معنوی برای طرفین! اساسا پس از مذاکرات متعدد میان آمریکا و طالبان در دوحه شاهد اخراج آمریکا از افغانستان بودیم اما اخراج یا خروج!؟ بنظر میرسد حضور و نفوذ طالبان در افغانستان آمریکا را بر این داشت تا وارد مذاکره با این نیرو شود اما آیا این مذاکره به معنای خروجِ ارادی ایالات متحده از این کشور بود؟ قطعا خیر! 📌همانطور که میدانید آمریکا در افغانستان بر اثر حملات پیاپی طالبان دچار اصطکاک فراوانی شد به گونه‌اي که نهایتا با یک محاسبه،تصمیم به عبور از پلنA و پیاده سازی پلنB کرد ! 🔹اگرچه آمریکا پس از یک سری مذاکرات افغانستان را ترک کرد اما آیا آنها دست برترِ مذاکرات داشتند؟ و اگر دست برتر را داشتند چرا خارج شدند؟ ولذا سعی کردند نهایتا بصورت مسالمت‌آمیز کابل را به طالبان بسپارند با تصور ایجاد خلأ قدرت در آسیای مرکزی! به عبارتی آمریکا در وهله ی اول سعی داشت با حضور خود در افغانستان از شکل گیری کریدور شمال جنوب (روسیه به آب‌های گرم ) و شرق_غرب ممانعت کند وقتی این حضور دچار هزینه شد در وهله ی دوم به سمت ایجاد خلأ قدرت گام برداشت تا این بار با غیبت خود و دمیدن در سازمان های تروریستی از کریدورهای مذکور جلوگیری کند! 👌بنظر میرسد وضعیت ایران و سوریه آن چنان بی شباهت با وضعیت آمریکا و افغانستان نباشد! همه معتقدند که حضور جمهوری اسلامی در سوریه در راستای بسط عمق راهبردی ایران محسوب می‌شد لکن پس از این خروج ایران با یک پلنBطرف است و آن هم ایجاد خلأ قدرت ! اتفاقی که به عنوان یک شمشیر دو لبه می‌تواند عمل کند! 🔻همانطور که عرض کردیم شرایط گروه‌های تروریستی در سوریه به اوضاع طالبان شبیه است طالبانی که با جمهوری اسلامی مخالفت میکرد اما نهایتا با ما علیه آمریکا وارد توافق شد( در جمع خصوصی سردار جوانی گفتند ما با همکاری طالبان آمریکا را از افغانستان اخراج کردیم!)و اکنون هم با تحریرالشامی طرف هستیم که با جمهوری اسلامی مخالف است لکن ما معتقدیم سطح و درک بازیگران منطقه‌ای می‌تواند بر اولویت‌ها یا دشمن بالفعل و بالقوه بودنِ این گروه موثر باشد ! آیا اولویت این گروه جنگ با ایران و مقاومت باشد یا اخراج آمریکا از منابع نفتی سوریه؟ یا اقدام علیه اسرائیل جهت کمک به مردم غزه؟ بنظر میرسد اولویت مساله ی فلسطین در جهان اسلام می‌تواند در تشخیص اولویت این گروها و درک آنها از دشمن بالفعل موثر باشد. از همین رو آمریکا و اسرائیل و جولانی یک دشمن مشترک دارند! آنهم مقاومت است و جولانی و ایران یک دشمن مشترک دارند آنهم آمریکا است بنظر شما آیا نمیشود اولویت جولانی را متوجه دزدیدن نفت سوریه توسط آمریکا کرد آیا نمیشود در شرایط فعلی ظلم اسرائیل علیه غزه را برجسته کرد؟! خصوصا اینکه جو غالب مردم سوریه و مهاجمین و جهان اسلام علیه اسرائیل است!؟
🛑نتانیاهو: من گفتم خاورمیانه را تغییر خواهیم داد 🔺تیپ های حماس را نابود کردیم 🔺 حزب الله لبنان را تضعیف کردیم 🔺نصرالله را کشتیم ترور او نقطه عطفی بود 🔺 محور شرارت ایران به پایان نرسیده است. ما خاورمیانه را تغییر می دهیم
رژیم اسرائیل به ۴۰ کیلومتری دمشق رسید! اسرائیل کوه هرمون، مرتفع‌ترین کوه سوریه را که قله آن به ۲۸۱۴ متر می‌رسد، اشغال کرد! پایتخت سوریه، دمشق، تنها ۴۰ کیلومتر با آن فاصله دارد و اکنون در تیررس گلوله های توپخانه اسرائیل است. ✍سوریه به فارسی
اکنون اسرائیل لب پرتگاه حرکت می‌کند!!! ممکن است این پیشروی ها نتیجه ی عکس دهد!
🌕 آیا اینک، آخرالزمان است؟ 🔺 با تحولات اخیر سوریه، که مهمترین سرزمین جغرافیای آخرالزمانی است، بازار تطبیق نشانه‌ها داغ شده؛ تمایل رویکردهای واقع‌گرایانه به این است که همگان را از تطبیق نهی کنند، ‌با این استدلال که حجتی برای این تطبیق نداریم و پیش از این هم عموم تطبیق‌ها غلط از آب در آمده و این به بنیاد عقیده مهدویت آسیب می‌زند. این دغدغه درستی است. اما اگر درباره «نشانه» صحبت می‌کنیم، این نشانه نباید آنچنان مبهم باشد که بر هر واقعه‌ای امکان تطبیق پیدا کند. در این حالت از «نشانه» بودن می‌افتد و علامت هدایت به هیچ سمتی نخواهد بود و اعتقاد شیعه بر این است که اهل بیت علیهم‌السلام هم سخن لغو و بی‌فایده نگفته‌اند. طبعاً انبوه روایات آخرالزمانی با هدف ایجاد آمادگی و طلب ظهور و کمک به تشخیص صحنه غبارآلود آخرالزمان است. یا باید انبوه روایات را کنار بگذاریم و مدام بر طبل شک و تردید نسبت به تطبیق‌ها بکوبیم که نتیجه‌اش دور انگاشتن ظهور است. و یا آنچنان که منطبق بر هدف صدور آنهاست با مواجهه‌ای علمی، مدلول آنها را به میدان بیاوریم، تا طلب ظهور منجی موعود به سردی و یأس بدل نشود. چه اینکه طبعاً یکی از غرض‌های صدور این روایات زنده و گرم نگه داشتن اصل انتظار بوده و هر حرفی که ظهور را «بعید» نشان دهد، خلاف غرض اهل بیت است: انهم یرونه بعیداً و نراه قریباً مواجهه با روایات هیجان انگیز ظهور، «مراقبه»ای علمی و عقیدتی می‌طلبد. مراقبه‌ای که هم «نشانه» را هزل و بی فایده نکند و هم عقیده نزدیک بودن ظهور را گرم نگه دارد. فقه حدیث هم همین جا به کار می‌آید. اکنون همان لحظه‌ای است که علما باید به میدان بیایند و درباره این احادیث سخن بگویند. شاید قرن‌ها نوشتن و مباحثه در این باره بیش از همیشه برای این روزها به‌کار آید.