eitaa logo
عمار
32 دنبال‌کننده
11.5هزار عکس
18.4هزار ویدیو
84 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
اگه یک روز ببینی برادر کوچیکت میخواد یه دونه سیگار بکشه چیکار میکنی؟ مگه دونه سیگار کشیدن چه ضرری داره؟ حکایت بد حجاب شدن خیلی هاست... .
با استشمام بوی ، خود را از زکام و ویروس های زمستانی حفظ کنید. یک آنفولانزای ساده است. مثل بقیه ویروس های آنفولانزا. فقط سرعت انتشارش بیشتر است. از گل نرگس غفلت نکنید. 💐بوئیدن گل نرگس را به تاخیر 💐نیندازید زیرا که استشمام آن از 💐ابتلا به زکام در ایام زمستان 💐جلوگیری می ڪند. 📚بحارالانوار،ج62،ص324
🥀 ⚫️امیرالمومنین عليه السلام بعد از شهادت فاطمه عليها السلام فرمود: نَفسِـی عَلَى زَفَرَاتِهَا مَحبُوسَةٌ      یا لَیتَــهَا خَرَجَـت مَـعَ الزَّفَـرَاتِ‏ لَا خَیرَ بَعـدَكَ فِی الحَیـاةِ وَ إِنَّمَا   أَبكِی مَخَـافَةَ أَن تَطُولَ حَیاتِی ‏ جان من با ناله ‏هاى خود حبس شده، اى كاش جان من با ناله‏ هایم خارج مى ‏شد. بعد از تو خیرى در زندگانى نخواهد بود، گریه می ‌کنم از اینکه مبادا بعد از تو زیاد زندگی کنم.                       📚بحارالانوار ج43 ص213. ✔️مصیبت حضرت فاطمه در مرتبه ای از سختی و مشقت قرار دارد که اگر تعبیری ازسوی امیر بیان، در مورد آن بکار رود، آرزوی مرگ خواهد بود. آن هم مرگ حجت خدا.تعبیری که رساتر و جانکاه تر از آن در بیان عمق مصیبت نیست. ✔️مولا بعد از فاطمه را بسته می دانند. و تنها و تنها از این خوف دارند که مبادا زندگی بدون فاطمه طولانی شود. در حالی که چنین میشود و قریب به سی سال بعد فاطمه زندگی می کنند زندگیی سراسر غم و یاد و خاطرات تلخ مصائب فاطمی.
عاشق شهادت: ⭕️ ۸ سال ۸ سال ۶ سال رییس جمهور و رییس دولت بوده اند دوران ۸ ساله میرحسین هم به کنار از اول انقلاب تا کنون به غیر از دوران احمدی نژاد همیشه شما در راس قوه مجریه و دولت بوده اند حالا می گویید انتخابات تشریفاتی است!! اگه اینطوره همه شما به ناحق رییس جمهور بوده اید همه شما غاصب بوده و هستید و بخاطر گناهان خود باید استغفار کنید.... ❌ لطفا پخش کنید تا جلو‌ فتنه اصلاح طلبان گرفته شود ❌ اصلاح طلبان همچون سال ۸۸ خوب میدانند که بدلیل عملکرد بسیار ضعیفشان شکست خورده اند و میخواهند باز با فتنه زمین بازی را به نفع خود عوض کنند
🔵 آیا توی شبکه های اجتماعی می شود با نامحرم صحبت کرد؟ 🔴1. اگر ضروری باشد و مختصر حرف زدن وقتی اشکال ندارد که صحبت کردن با نامحرم ضروری باشد. مشخص است که در این صورت باید به کمترین مقدار ممکن حرف زد (مختصر گویی). 🔴 2. اگر لحن مان رسمی باشد و غیرخودمانی «فلاتخضعن بالقول»: پس (با نامحرمان) به نرمی سخن مگویید (احزاب، 32) این دستور خدا است؛ موقعی که توی تلگرام حرفی ضروری را باید به نامحرم بزنیم، باید از ادبیات رسمی و کتابی استفاده کنیم؛ مثلا «می شود» به جای «میشه» یا «می توانم» به جای «میتونم» یا اینکه نباید از آیکون ها 🙂 استفاده کرد؛ نباید خودمانی بشویم، نامحرم هم ناراحت نمی شود؛ می فهمد یا باید بفهمد که دارید رعایت آداب اسلامی را می کنید، «فلاتخضعن بالقول»: با نامحرمان به نرمی سخن مگویید! 🔴 3. اگر شوخی در کار نباشد معلوم است که اگر لحن رسمی باشد کار به شوخی نمی رسد؛ اما تاکیدش بد نیست. ❗️ابابصیر می گوید: در کوفه به زنی قرآن یاد می دادم، روزی اتفاقی با او شوخی (غیرشهوانی) کردم؛ پس از مدتی به مدینه رفتم و به محضر امام باقر علیه السلام رسیدم، امام مرا به خاطر آن یک شوخی سرزنش کردند و فرمودند: «مَنِ ارْتَکبَ الذَّنْبَ فِی الْخَلَاءِ لَمْ یعْبَأِ اللَّهُ بِهِ -أَی شَی ءٍ قُلْتَ لِلْمَرْأَهِ؟»: کسی که در خلوت مرتکب گناه شود، خدا به او اعتنا نمی کند، آن چه چیزی بود که به آن زن گفتی؟ ... دیگر تکرار مکن!» (بحارالانوار، ج46، ص 247) ‼️پیامبر خدا(ص) درباره شدت حرمت شوخی با نامحرم می فرماید: مَنْ فَاكَهَ امْرَأَةً لَا يَمْلِكُهَا حُبِسَ بِكُلِّ كَلِمَةٍ كَلَّمَهَا فِي الدُّنْيَا أَلْفَ عَامٍ فِي النَّارِ: هر کس (در خلوت) با نامحرمی شوخی کند، به خاطر تک تک کلماتی که گفته است، هزار سال در جهنم می ماند! (بحارالانوار، ج73، ص363)؛ تلگرام هم خلوت است! 🔴 4. اگر بفهمیم نامحرم نامحرم است نامحرم یعنی نامحرم، فرقی نمی کند که نامحرم فرزند خاله ام باشد یا فرزند دایی ام، استادم باشد یا شاگردم، نامحرم نامحرم است: ضروری و مختصر، با لحن رسمی و خشک، بدون کوچکترین کلمه شوخی!
⭕️شورای نگهبان اجازه نمی‌دهد جمهوریت نظام و حق‌الناس پایمال شود 🔸آیت‌الله جنتی دبیر شورای نگهبان در جلسه صبح امروز این شورا: 🔹تمام دقت‌مان را کردیم تا داوطلبان را با شرایط قانون انتخابات مطابقت دهیم و آنها را احراز و تائید صلاحیت کنیم. 🔹متاسفانه سازوکار "خودنظارتی" مجلس با نام هیات نظارت بر رفتار نمایندگان هم کارآمدی لازم را ندارد. 🔹تاییدصلاحیت بیش از "۷ هزار داوطلب" انتخابات را رقابتی کرده است. 🔹شورای نگهبان همواره از رأی مردم پاسداری کرده و اجازه نداده جمهوریت نظام و حق‌الناس پایمال شود.
دانشجویان ایرانی مقیم چین بامداد امروز وارد کشور شدند وزارت بهداشت: 🔹دانشجویان ایرانی مقیم چین بامداد امروز با پروازی اختصاصی که روز گذشته از ایران به همین منظور اعزام شده بود، وارد کشور شدند. 🔹این افراد پس از ورود به فرودگاه جهت بررسی های اولیه به مکانی که از قبل در نظر گرفته شده بود، منتقل شدند و بررسی ها اکنون توسط متخصصان مربوطه در جریان است.
🤔🤔🤔ظریف از علت اصلی سقوط هواپیمای اوکراینی تا روز جمعه خبر نداشت🖕 سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: "به دنبال برخی ادعاهای بی اساس و در مواردی به نقل از مقامات آگاه یا منابع مطلع! در وزارت امور خارجه مبنی بر اطلاع وزیر امور خارجه از علت اصلی سقوط هواپیمای اوکراینی از ساعات اول، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به پرسش خبرنگاران ضمن تکذیب این ادعا و پوچ و هدفدار خواندن آن، اظهار داشت: به جناب آقای دکتر ظریف تا ساعت 12:30 روز جمعه 20 دی ماه علت سقوط را نقص فنی بیان می کردند و ایشان هم حدود ساعت 14 همین روز از علت اصلی سقوط، یعنی اصابت موشک پدافندی به هواپیمای مذکور مطلع شدند."